Mäklare Mikael Ekström

Mikael Ekström

Om mig

Jag är otroligt stolt över mitt yrke och lägger stor vikt vid detaljerna i försäljningen. Mitt mål är att skapa de rätta förutsättningarna för det absolut bästa slutresultatet för er och er försäljning. Jag fokuserar mycket på marknadsföringen av din bostad, att genomföra visningar i toppklass samt att alltid göra det lilla extra för att skapa bästa möjliga bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fårö Sudersand 3894, Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Kommande

Fårö Sudersand 3894

Fritidshus
Fårö - Norra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 750 000 kr
35 m²
3 rum
1 817 m² tomt

Välkomna till trivsamt och mysigt fritidshus! Huset har ett lugnt och trevligt läge. Från dörren når ni sandstranden med endast en kort promenad! Huset har två sovrum, vardagsrum och ett enklare kök. Husets höjdpunkt är den fantastiska verandan som är inglasad. Här finner ni en plats man verkligen kan njuta av lugnet och härliga sommarkvällar. Fårö har oändligt mycket att upptäcka. Här finns fantastisk natur med sanddynor, skogar, raukar och så klart de fantastiska stränderna. Inom cykelavstånd finns flera restauranger samt matbutik och bageri. Just nu är det en "kommande" försäljning. Fastigheten kommer säljas under våren 2024. Kontakta fastighetsmäklaren för intresseanmälan och mer information!

Toftavägen 368E, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
  • Kommande

Toftavägen 368E

Lägenhet
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
Bertwig Fastighetsförmedling AB
3 250 000 kr
37,5 m²
3 rum
vån 1/1
2 927 kr/mån
86 667 kr/m²

Missa inte chansen att vara en del av Toftas förvandling. Den här gotländska pärlan kommer under de närmaste åren bli ännu bättre. Förvandlingen är redan igång och det kommer byggas ett spa-hotell, lägenheter, sportanläggningar, restauranger och mycket mer. Ett bekymmersfritt semesterboende i form av en stilren och modern studio med "front row" läge i direkt anslutning till en av Sveriges bästa stränder, Tofta Strand. Bättre än så här blir det inte! Ta på dig badrocken och gå direkt ner till stranden för ett bad. Här finns mycket goda hyresintäkter via sommaruthyning men även under för och eftersäsong. Nuvarande ägare har haft uthyrningarna året runt! Det finns en tydlig röd tråd i arkitekturen med gotländskt material och hantverkare. Husen består bland annat av närproducerat virke, gotländska kärnfuru, fönsternischer av kalksten och är byggda av det gotländska och mycket anrika företaget Rutström & Larsson. lnteriört möts ni av en smart planlösning, en känsla av rymd och att varje m² tas tillvara. Brf Tofta Resort är för dig som söker något med ett svårslaget läge där man kan njuta av semestern med sol och bad. I området anordnas det dessutom gott om aktiviteter för den som gillar att hålla igång. Gillar du att spela golf ligger en av Sveriges bästa golfbanor Visby GK och Kronholmen precis i närheten. Med naturen och havet utanför dörren, och Visby innerstad med allt den erbjuder enbart en kvart bort är detta verkligen det bästa av två världar. Det här en svårslagen året-runt-destination där du kan njuta av Gotland oavsett årstid. Vill du inte nyttja ditt semesterboende själv får du även hjälp med att hyra ut det under den tid du själv inte är på plats. Ett bekymmersfritt och vinstgivande upplägg. Varmt välkommen att uppleva denna semesterpärla!

  • Uteplats

Visar alla 2