Syréngatan 8

Fålhagen, Uppsala Karta & restider

13 000 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Den stora och gedigna byggnaden med byggår 1940 har putsad fasad, nya fönster och är välunderhållen. Totalt är arean ca 400 kvm varav boarea 271 kvm. För en köpare finns det flera olika tänkbara sätt att nyttja denna fastighet:

Disponera själv alla fyra planen, som bostad och företagardel?

Hyr ut hela fastigheten?

Generationsboende eller varför inte bo själv i ett eller ett par plan och hyr ut resterande plan.

Ytskikten invändigt är lite slitna och det finns inga kök idag förutom i en av det mindre lägenheterna i källaren. Planlösningen och ytskikten behöver anpassas efter hur köparen vill nyttja fastigheten. I nuläget är det en bostadsrättsförening som säljer fastigheten som formellt består av 4 bostadsrätter. Planen är att bostadsrättsföreningen likvideras och att fastigheten säljs i sin helhet. Men självklart kan en köpare även förvärva samtliga 4 bostadsrätter istället om det passar köparen bättre. Hör av er till mäklaren för mer information.

En lägenhet i vardera plan, i källaren finns även tre stycken nyrenoverade uthyrningsrum. På entréplan är det 5 rum om ca 100 kvm och två duschrum, men inget kök. Här finns även en dörr till en stor terass i härligt läge. På 1,5 tr finner man en liknande lägenhet om ca 100 kvm som består av 6 rum, 1 duschrum och inget kök. På vindsplanet är det snedtak och ett stort vardagsrum som är öppet mot ett tidigare kök som ligger i en rejäl takkupa. Här är det vacker utsikt mot City och det finns även ett stort sovrum, duschrum samt en klädkammare. Lägenheten i källaren om ca 40 kvm består av ett rymligt kök med en sovalkov och ett stort rum med egen ingång från baksidan. Här finns idag en separat wc men inget duschrum, men det går att ta upp ett hål i en vägg och dela av pannrummet för att skapa ett fint och rymligt duschrum.

Huvudentrén är mot Syréngatan och sen ytterligare två bra entréer.

Möjligheterna är många och läget suveränt, varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
271 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
825 m² tomt
Antal rum
18 rum
Driftkostnad
90 050 kr/år
Byggår
1940
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Syréngatan 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
13 000 000 kr
Driftkostnad
90 050 kr/år

Statistik

8 731
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 34 dagar sedan, den 16 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips