Södra Kvärlövsvägen 1

Annelöv, Landskrona Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
39 m²
Tomtarea
2 219 m²
Byggår
1929
Antal besök
7 252
Dagar på Hemnet
15

Här i detta hus från 1929 levde banvaktaren, det var han som såg till att järnvägen var i gott skick. Ett anrikt litet hus fullt med historia.

Idag har ni möjlighet att förvärva detta hus om 39 kvm med tillhörande tomt. Här bor du i ett hus om 1 rok med stor tillhörande trädgård på 2.219 kvm samt garage och förråd. En stor grönskande tomt som är förberedd för byggnation. Möjligheten för dig som önskar skapa ditt egna drömboende och bygga nytt.

Köp en mindre fastighet och stycka av tomten för att bygga dig en stor familjevilla. Vad vore inte trevligare än att ha svärföräldrarna eller varför inte tonåringen i banvaktarstugan med ni bor i ert nybyggda precis intill. Här kan ni även hyra ut banvaktar stugan för en inkomst.

Det kan nästan inte vara enklare att bygga nytt. Med redan inkopplat vatten, avlopp och fiber har ni en färdig anslutning till nybygget.

En del av tomten, bestående av cirka 332 kvm är redan utgrävd, förberedd för bortschaktad matjord och uppfylld med sand. Sedan finner ni även 226 kvm, där tomten är förberedd för parking, med uppfyllnad av bergkross.

Närheten till Dösjebro (ca 3 km) och tågstationen ger möjlighet för pendlare att kunna bo och njuta av lugnet här på landet. Med bil tar det endast 3 minuter till Dösjebro, och en fin cykelväg finns också. Tåget till Lund tar drygt tio minuter. I Annelöv finns en pizzeria, förskolan föräldrakooperativet Lövet och en kyrka från 1100-talet.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.