Ekåsens Fritidsby 8

KÅLLERED, Mölndals kommun Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
10 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2005
Driftkostnad
4 900 kr/år
Arrende
7 000 kr/år

På hörntomt i idylliska Ekåsens fritidsby ligger detta lilla, vinterbonade fritidshus. Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard i en mysig del av Ekåsen. Huset, som är byggt 2005, står på en tomt om 318 kvadratmeter som bjuder på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter.

På de tio kvadratmeterna finns både allrum, badrum med dusch och toalett, köksdel samt tvättmaskin. Ett litet fritidshus i bra skick - här är det bara att flytta in!

Kommunalt vatten och avlopp finns året om.

Möjlighet till utbyggnad finns och området är under planläggning för friköp av tomten. De som inte önskar friköpa kan fortsätta arrendera marken direkt från kommunen.

Möjlighet finns att bygga ett hus om 30 m² med uterum/drivhus om 20 m² . Huset får även ha en källare om totalt 50 m² samt ett sovloft.
Den nuvarande stugan kan stå kvar på tomten och fungerar utmärkt att bo i under bygget.

Närhet till pendel, buss, affärer m.m. Trots det lugna och barnvänliga läget är det bara några minuter med bil från centrala Mölndal och Göteborg.

Området ger dig en riktig Bullerbykänsla med sina grusgångar och prydliga trädgårdar, och naturen som omger Ekåsens fritidsby är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av skog och öppna landskap som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till.

Varmt välkomna att höra av dig om intresse.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Kontakta mäklaren

Anders Lundgren

Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mäklare Anders Lundgren, Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
+46709629165