Mäklare Anders Lundgren

Anders Lundgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bäckvägen 80, Kållered, Mölndals kommun

Bäckvägen 80

Radhus
Kållered, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

3 995 000 kr

112 m²

5 rum

236 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta välskötta gavelradhus på Bäckvägen 80 i Kållered! Huset som är beläget i ett av Kållereds populäraste och mest barnvänliga områden har 112 effektivt utnyttjade kvadratmeter fördelade över två plan. Entréplanet inrymmer en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter, bra kök med tvättstuga innanför samt matplats vid fönster. Vid entrén finns en inglasad farstukvist med morgonsol, perfekt att för avnjuta en kopp kaffe. Vardagsrum med plats för både soffa och matbord, från vardagsrummet nås uteplatsen och den trevliga trädgården med plats för studsmatta. I entréplanet finns också en gästtoalett. På övre plan finns tre sovrum varav två har utgång till balkong i västerläge. Fräscht, helkaklat badrum med takfönster. Hallrum med kontorsdel, idag står här en rymlig garderob men rummet går att möblera som ett litet allrum med soffa och tv. Denna radhusgavel har flera möjligheter till härlig sol och trevliga grillmiddagar med sina tre bra uteplatser. Huset är bra beläget i området med närhet till parkering och garage. På tomten finns ett praktiskt förråd om ca 12 m². Garage ingår i samfälligheten. Ett perfekt boende för familjen som är ute efter ett barnvänligt område med trevliga grannar och alla bekvämligheter på nära avstånd! Här finns lekplatser, närhet till grönområden och fin natur med många motionsmöjligheter. Bra kommunikationer med buss och pendel ca tolv minuter till Göteborgs central, gångavstånd till både förskola och skola F-9. På nära cykelavstånd ligger Tulebo sportcenter med fotbollsplaner, ishall, Stretereds simhall, härliga bad i Tulebosjön och natur med flera motionsmöjligheter. I Kållered finns även bland annat köpcentrum, gym, stor mataffär och vårdcentral. Varmt välkommen att höra av dig om intresse.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Höjdgatan 17, Mölndal, Mölndals kommun

Höjdgatan 17

Radhus
Mölndal, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

5 995 000 kr

118 m²

3.5 rum

5 807 kr/mån

50 805 kr/m²

På Höjdgatan 17 ligger detta fina bostadsrättsradhus om 3,5 rum om totalt 118 m² med riktigt trevlig utsikt över Stensjön. I entréplanet finns en välkomnande hall, ett sovrum, badrum med klädvårdsdel, allrum samt ett rymligt förråd. På övre plan finns ett sovrum till, vardagsrum med utgång till balkongen med utsikt över Stensjön. Fräscht badrum och kök. Köket har utgång till den trevliga uteplatsen i västerläge med en lättskött trädgårdsdel. Hela övre plan är totalrenoverat under 2021/22. Mycket barnvänligt område med stora grönytor och naturlekplats samt bekvämt promenadavstånd till renoverade Lackarebäcksskolan (F-6). I närområdet finns också förskola, buss, roddklubb, beachvollybollbana, äventyrsgolf, restaurang, närbutik, flera fiske- och badsjöar samt fantastiska strövområden. Gunnebo kulturreservat ligger alldeles runt knuten. Bra kommunikationer både till Mölndals centrum och Göteborg. Välkommen att höra av dig om intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kimmersbo Söderväg 6, Billdal, Mölndals kommun

Kimmersbo Söderväg 6

Villa
Billdal, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

5 295 000 kr

143 m²

5 rum

1 354 m² tomt

Nu kan jag erbjuda denna klassiska villa i ett mycket naturskönt läge. Huset som är byggt 2001 har 143 m² fördelade över två plan. I entréplanet finns en rymlig, möblerbar hall med gott om förvaring i platsbyggda bänkar. Badrum med gästtoalett, stort allrum och kök i öppen planlösning. Allrummet är i vinkel och går enkelt att dela av till ytterligare ett sovrum. Från köket och allrummet är det dubbeldörrar ut mot den insynsskyddade altanen och trädgården. Från köket nås tvättstuga och groventré. En trappa upp finns tre sovrum, badrum samt allrum med utgång till balkong. Balkongen har härlig utsikt mot den omgivande skogen. Vindsluckan i allrummet ger tillgång till vind med plats för ytterligare förvaring. Takkupan i allrummet ger möjlighet till kontors- eller läshörna. Trädgården är i nivåer men har ändå stora, plana ytor med plats för studsmatta, eller varför inte ett spabad? I trädgården finns en friggebod som är vinterisolerad och delad i två rum och går att använda som förråd, gästrum eller tonårsrum. Fiber är indraget i boden då den idag används som kontor. Detta är ett mycket trivsamt område med flera barnfamiljer, hästgårdar och hagar samt fina strövområden i skogarna och Sandsjöbacka naturreservat intill. Här känner du lugnet från de lummiga omgivningarna samtidigt som du är endast några minuter från Kungsporten i Billdal och har knappt tio minuters cykelavstånd till flera fina badstränder både i havet och i insjö. Gång och cykelväg är planerad att anläggas längs Spårhagavägen under 2024. Varmt välkommen att höra av dig om intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Ekåsens Fritidsby 8, KÅLLERED, Mölndals kommun

Ekåsens Fritidsby 8

Fritidshus
KÅLLERED, Mölndals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

1 100 000 kr

10 m²

1 rum

På hörntomt i idylliska Ekåsens fritidsby ligger detta lilla, vinterbonade fritidshus. Här erbjuds ett mycket trevligt boende med året-runt-standard i en mysig del av Ekåsen. Huset, som är byggt 2005, står på en tomt om 318 kvadratmeter som bjuder på fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter. På de tio kvadratmeterna finns både allrum, badrum med dusch och toalett, köksdel samt tvättmaskin. Ett litet fritidshus i bra skick - här är det bara att flytta in! Kommunalt vatten och avlopp finns året om. Möjlighet till utbyggnad finns och området är under planläggning för friköp av tomten. De som inte önskar friköpa kan fortsätta arrendera marken direkt från kommunen. Möjlighet finns att bygga ett hus om 30 m² med uterum/drivhus om 20 m² . Huset får även ha en källare om totalt 50 m² samt ett sovloft. Den nuvarande stugan kan stå kvar på tomten och fungerar utmärkt att bo i under bygget. Närhet till pendel, buss, affärer m.m. Trots det lugna och barnvänliga läget är det bara några minuter med bil från centrala Mölndal och Göteborg. Området ger dig en riktig Bullerbykänsla med sina grusgångar och prydliga trädgårdar, och naturen som omger Ekåsens fritidsby är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av skog och öppna landskap som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till. Varmt välkomna att höra av dig om intresse.

  • Uteplats

Visar alla 4