Hornavägen 264

Horna, Kristianstad Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
200 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
2 500 m²
Byggår
1911
Driftkostnad
40 961 kr/år
Antal besök
2 897
Dagar på Hemnet
3

Lantligt och fritt belägen fastighet med vackra vyer över kringliggande hagar med samtidig närhet till bad, stränder, affärer och andra bekvämlighet.

Gedigen villa från början av 1900-talet med stabil tegelstomme, nytt tak 2009 och fönster 2000. Huset med sina 200 kvm boarea har löpande renoverats och uppdaterats. Fina detaljer som stuckatur, höga pardörrar och högt i tak.
Stort vardagsrum som ger en härlig rymd med sitt höga tak, burspråk och fönster med mycket ljusinsläpp. Kamin som värmer gott de kalla dagarna på året.
Matrum som även passar bra till sovrum.
Funktionellt och praktiskt kök som är trivsamt att laga mat i. Köket har släta ek-luckor och plats för matbord, renoverades 2008.
Praktiskt tvättrum samt ett rum som passar bra till sovrum, allrum eller varför inte träningsrum.

Övre plan fördelar sig på två sovrum och helkaklat badrum samt hall.

Bra värmeanläggning med vattenburen värme via jordvärme.

Stall med två rejäla boxar som går att göra om till tre och plats för förvaring av spån- och höbalar. Detta går att återställa till garage om man hellre vill ha ett rejält garage.

2 500 kvm fördelat på paddock i anslutning till stallet samt trädgård med gräsmatta. Fantastiskt vackert läge! Fastigheten ligger mittemot Villands Ryttarförening med goda träningsmöjligheter i ridhus eller på de tre ridbanorna.
Med bil når du Åhus med affärer på sex minuter och har där även tillgång till härliga stränder och bad. På ca fjorton minuters bilfärd når du C4 Shopping med dess stora utbud.

Villan är besiktigad. Varmt välkommen till detta härliga paradis för dig som vill ha hästarna där du bor!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Åhus/Kristianstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.