Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Solringsvägen 10, Kristianstad-Viby, Kristianstads kommun
 • Fre 2 jun kl 16:30
Solringsvägen 10, Kristianstad-Viby, Kristianstads kommun, bild 2
Solringsvägen 10, Kristianstad-Viby, Kristianstads kommun, bild 3

Solringsvägen 10

Villa
Kristianstad-Viby, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

2 550 000 kr

108 m²

5 rum

947 m² tomt

Nu finns ett trevligt 1 1/2-planshus med källare till salu i Viby på Solringsvägen 10! Villan bjuder oss på en trevlig bottenvåning med nytt kök, matrum, vardagsrum, wc, hall och sovrum. Från detta plan ligger uterummet, pergolan och ett härligt trädäck med pool! Ytterligare ett trädäck finns vid husets framsida. Ovanvåningen har två sovrum, ett rum kan delas av för att få fler sovrum, samt ett badrum med dusch. Källaren har pannrum, tvättstuga med intilliggande rum där ett badkar står, allrum och sovrum. Vi finner garage med förrådsdel. Härlig trädgård med mycket grönska. Välkommen att boka din tid för visning!

 • Premium
Frodes väg 25, Kristianstad - Öllsjö, Kristianstads kommun

Frodes väg 25

Villa
Kristianstad - Öllsjö, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

3 300 000 kr

145 m²

7 rum

1 057 m² tomt

Välkommen till Frodes Väg 25 i Öllsjö! Nu finns en bra och välplanerad Myresjövilla till salu. Villan ligger på en hörntomt och har hela 7 rum varav många sovrum, två badrum och två vardagsrum. Inglasat ute rum och fin uteplats. Kök med matplats, separat tvättstuga och vidbyggt garage. Ett perfekt lättskött hus med närhet både till skolan, bussen, affär och Vä centrum samt för dig som pendlar och behöver närhet till E22. Varmt välkommen på visning!

Snokvägen 7, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Snokvägen 7

Villa
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

3 250 000 kr

112 m²

4 rum

1 043 m² tomt

Välkommen till denna välskötta 1-plansvilla med källare på populära Täppet! Interiört erbjuds en optimal planlösning med tre sovrum, badrum och vardagsrum i vinkel samt kök med utgång till uteplats, uterum och trädgård. Källarplan erbjuder gillestuga, hobbyrum, badrum, tvättstuga mm. Asfalterad uppfart med carport och förråd. Lättskött trädgård med närhet till busshållplats och affärer. Fjärrvärme ger låga uppvärmningskostnader. Varmt välkommen på visning!

Odalgatan 30, Kristianstad-Odal, Kristianstads kommun
 • Lör 3 jun kl 14:00
Odalgatan 30, Kristianstad-Odal, Kristianstads kommun, bild 2
Odalgatan 30, Kristianstad-Odal, Kristianstads kommun, bild 3

Odalgatan 30

Lägenhet
Kristianstad-Odal, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 050 000 kr

94 m²

4 rum

4 180 kr/mån

11 170 kr/m²

Perfekt planerad gavellägenhet om 4 RoK på Odalgatan 30! Lägenheten har 3 st bra sovrum, rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Stort kök med plats för matplats invid fönstrena och härlig vy mot gården. Stort badrum och separat wc. Inglasad balkong som är generös till storleken. Lägenheten är i behov av en genomgående renovering men här kan du skapa din egen stil pch prägel och få som du själv vill ha det. Välskött förening och fin utemiljö. Parkering ingår i månadsavgiften om 4180 kr. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lungörtsvägen 9a, Lgh C1:1, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Lungörtsvägen 9a, Lgh C1:1, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Lungörtsvägen 9a, Lgh C1:1, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Lungörtsvägen 9a, Lgh C1:1

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

2 595 000 kr

87 m²

3 rum

4 997 kr/mån

29 828 kr/m²

Välkommen till Lungörtsvägen 9A i Brf Tallslätten och en 3 rummare med kök på 87 kvm i sköna Åhus! I utkanten av sköna Åhus, i solig tallskog och med stranden på nära cykelavstånd, finner vi i mysigt kvarter en 1-plans lägenhet i markplan. Här bor du lugnt och komfortabelt, med allt det bästa av Åhus runt omkring. Du får en lättskött och smakfull kvalitetslägenhet med en njutbar uteplats, lättskött! Lägenheten är bra planerad och inredda med bra materialval som kommer att ge dig vardagsglädje i många år framöver. Luftigt och ljust vardagsrum som är förberett för att dela av till ett tredje sovrum för den som så önskar. Två rymliga sovrum varav det ena med eget badrum samt utgång till uteplats på framsidan. Lägenheten har även två badrum, perfekt för den lite större familjen eller övernattande gäster. Här finns möjlighet att bo permanent eller nyttja för fritidsboende. Dessutom är det tillåtet att hyra ut i andra hand. Lägg därtill ett fridfullt och havsnära läge där strandlivet finns endast några cykelminuter bort. Ostördhet och avslappnad gemenskap är ledorden för kvarterets gestaltning. Brf Tallslättens hjärta blir en grön innergård med odlingsmöjligheter både ute och i ett gemensamt växthus som bjuder in till samvaro och gemensamma aktiviteter. Kanske startar du en liten odling tillsammans med grannarna, eller så har ni tea time i eftermiddagssolen? Allt medan tallskogen susar och havet kluckar bakom träden i öster. I anslutning till växthuset byggs en trevlig gemensamhetslokal med en övernattningslägenhet. Perfekt att utnyttja om man får långväga gäster!

 • Premium
 • Uteplats
Äsphultsvägen 388, Äsphult - Linderöd, Kristianstads kommun
 • Lör 3 jun
Äsphultsvägen 388, Äsphult - Linderöd, Kristianstads kommun, bild 2
Äsphultsvägen 388, Äsphult - Linderöd, Kristianstads kommun, bild 3

Äsphultsvägen 388

Fritidshus
Äsphult - Linderöd, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 495 000 kr

86 m²

4 rum

2 569 m² tomt

Längtar du efter skogen, fågelkvitter och vackra omgivningar med mycket grönska? Då har du nu möjligheten att förvärva detta trevliga vinterbonade fritidshus med annex med adressen Äsphultsvägen 388! Underbart stor naturtomt med vitsippor om våren och blåbär om hösten. Bokskogen är skirt grön om våren och här finns vacker natur runt omkring. Huset är så fint inrett med vitmålade brädgolv, fina tapeter, bröstpanel och trivsam inredning. Känslan av huset känns varm och välkomnande. Vi bjuds på härlig umgängesyta ute med trädäck och överbyggd veranda med platsbyggd soffa. Väl inne i huset är kök, matplats och vardagsrumsdel en öppen, social och mysig yta, här finns öppen spis. Separat wc och duschdel, hall och förvaring samt sovrum som rymmer dubbelsäng. Annexet byggdes 2011 och här finns sovrum och loft med många sängplatser. I omgivningarna finner vi Bosarpasjön med badplats och cafe. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Paradisvägen 60 C, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Paradisvägen 60 C, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Paradisvägen 60 C, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Paradisvägen 60 C

Radhus
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

3 450 000 kr

133 m²

4 rum

6 000 kr/mån

25 940 kr/m²

I Åhus finner ni nu äntligen ett snyggt radhus med hög standard till salu i BRF Solsidan! ! Stilrent, snyggt och praktiskt planerat. Bottenvåningen rymmer hall med badrum strax intill. Badrummet är helkaklat i stilrena färger. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Kök från Ballingslöv i vitt och med stenbänkskiva. På bottenvåningen finner vi även tvättstuga/teknikrum samt det mysiga vardagsrummet och matrummet i öppen planlösning. Glasdörrar leder ut till den kreativt byggda uteplatsen med flera "rum". Här finns även markis. Ovanvåningen stoltserar med en fantastisk takhöjd och 2 fina sovrum där fler kan göras för den som vill det där sen både garderober och klädkammare tar hand om klädförvaringen. Vardagsrummet är öppet till nock och har gott om plats för umgänge och härifrån når ni även den stora och soliga balkongen med markis. Vardagsrummet på ovanvåningen går att dela av för att få fler sovrum. Badrummet rymmer både badkar samt dusch och är helkaklat i fina färger. Stranden och havet och de centrala delarna i Åhus med affärer ligger inte långt borta. Bra bussförbindelser finns också nära. Varmt välkommen att boka din tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rinkaby ängaväg 2, Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun
 • Borttagen före visning
Rinkaby ängaväg 2, Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun, bild 2
Rinkaby ängaväg 2, Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun, bild 3

Rinkaby ängaväg 2

Villa
Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

4 500 000 kr

97 m²

3 rum

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
Stenbacksvägen 54, Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stenbacksvägen 54

Villa
Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

5 250 000 kr

168 m²

5 rum

968 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva 1-plansvilla från Trivselhus i barnvänliga kvarter i populära Vä! Här erbjuds en superfin familjevilla med pool som dessutom tillhandahåller låga driftskostnader då ägarna har investerat i ytjordvärme samt vattenburen golvvärme i hela bostaden. Villan är exklusivt inredd med bl.a köksinredning från HTH, två helkaklade badrum, klinkergolv i entré, badrum och tvättstuga samt parkettgolv av ek i resterande rum. Fantastisk rymd med öppen planlösning med ryggåstak i den nedsänkta vardagsrumsdelen som har delvis öppen planlösning mot matrum och kök. Mycket snyggt och tilltalande! I övrigt finner man fyra sovrum samt två helkaklade badrum och tvättstuga med utgång till isolerat garage. Lättskött, insynsskyddad trädgård, med påkostade stensättningar bl.a runt pool och övriga uteplatser, inhägnad med häckar och mur gränsande mot allmänning. Här är villan för er som söker en exklusiv familjevilla på lugnt läge med närhet till dagis, skola och service. Med underhållsfria materialval och en lättskött trädgård ges gott om tid över för annat! Varmt välkommen på visning!

Yttervägen 8, Egna Hem- Parkstaden, Kristianstads kommun

Yttervägen 8

Villa
Egna Hem- Parkstaden, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

3 500 000 kr

148 m²

6 rum

769 m² tomt

Nu finns den unika möjligheten att förvärva denna pampiga villa på Yttervägen 8. Tomten är bra i sin storlek där den största ytan finns på baksidan, helt i enlighet med 20-talets trädgårdsstäder. I bästa västläge njuter man av sol och värme på den plattlagda uteplatsen som nås från ett av rummen. Här finns goda möjligheter att skapa sig en eller flera njutbara trädgårdsrum. Tidigare residenter berättar om slingrande grusgångar, vita trädgårdsmöbler, äppelträd och rosenbuskar. Som att vara mitt i en av Astrid Lindgrens sagor. Villan är i 1,5-plan med källare och är i dagsläget uppdelad i två lägenheter. På entréplanet finner vi stort kök, gästtoalett och 3 generösa rum att disponera över till det man önskar. Tankarna fladdrar iväg till pampiga matsalar och salonger med bokhyllor från golv till tak. På ovanvåningen finner vi kök, 2 bra sovrum, wc samt allrum med kakelugn. Utöver detta finns källare under hela huset med dusch-och tvättmöjligheter, god förvaring, matkällare och även möjlighet till verkstad finns. Ett ypperligt tillfälle att förvärva en fantastisk fastighet på bra läge och sätta sin egen prägel från grunden för att sedan en eller två familjer ska flytta in och börja trivas. Fastigheten är förbesiktigad och säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
Myrvägen 1 D, Kristianstad-kulltorp, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 16:00
Myrvägen 1 D, Kristianstad-kulltorp, Kristianstads kommun, bild 2
Myrvägen 1 D, Kristianstad-kulltorp, Kristianstads kommun, bild 3

Myrvägen 1 D

Lägenhet
Kristianstad-kulltorp, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

2 050 000 kr

92 m²

3 rum

6 425 kr/mån

22 283 kr/m²

Nu finns ett av de eftertraktade och snyggt karaktärsfulla teglade 1-plans bostadrättsradhusen till salu i Brf Kyparen med adressen Myrvägen 1D! Med villakänsla bor du på ett plan och har en insynsskyddad innergård därtill. Bostaden bjuder oss på kök med matplats, 2 st bra sovrum, badrum med dusch och separat tvättstuga, klädkammare och ett fantastiskt vackert vardagsrum där det är öppet till nock! Intill vardagsrummet finner vi uterum med utgång till den fina innergården som tillhör bostaden. Här ligger stensättning och det finns rabatter. Eget trädgårdsförråd och pergola samt vidbyggt garage. Fin uteplats även vid husets entrésida. Ett fantastiskt fint boende på Kulltorp för dig som söker ett villalikt boende men där du har bostadsrättens alla fördelar. På Kulltorp bor du med björket och natur nära ditt nya hem. I närhet finns även förskola, skola, mataffär, kommunikationer såsom buss samt cykelavstånd till Kristianstads centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Yttervägen 26 C, Egna Hem, Kristianstads kommun
Yttervägen 26 C, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Yttervägen 26 C, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Yttervägen 26 C

Radhus
Egna Hem, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

3 600 000 kr

133 m²

5 rum

6 300 kr/mån

27 068 kr/m²

Nu finns en möjlighet att förvärva ett snyggt, modernt och stilsäkert boende på Egna Hem med adressen Yttervägen 26C! Ett stadsradhus för dig som önskar minimalt underhåll men bra ytor för dig själv eller för familjen. Huset om 133 kvm är välbyggt i betong och har vattenburen värme i båda planen via fjärrvärme. Pulpettak och fönstersättningen ger karaktär. Huset har på entréplanet kök med matplats, badrum, tvätt/teknikrum samt mycket trevligt vardagsrum och matrum med utgång till uteplatsoch liten täppa. På ovanplan finner vi tre sovrum, badrum samt vardagsrum med riktigt stor balkong. Invändigt är det kvalitet på golven av enstavsparkett samt på kök och badrum, även färgsättningen känns lyxig på väggarna. Stilfullt! Ett underbart boende för dig med krav på kvalitet, här är det bara att flytta in! Välkommen att kontakta mäklare Lotta Sandberg för bokning av visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Blåbärsstigen 6, Knislinge, Östra Göinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 4 jun kl 12:30
Blåbärsstigen 6, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Blåbärsstigen 6, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Blåbärsstigen 6

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 995 000 kr

104 m²

6 rum

901 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till en fin familjevilla på bra läge i Knislinge! Villan är ett 1-planshus med källare och levnadsytan är stor när båda planen bebos, hela 208 kvm. Vi bjuds på fräscht kök i modern stil, 4 sovrum, vardagsrum med utgång till uterum och underbart poolområde med både trädäck och pergola. Gillestugan med öppen spis bjuder på mysigt filmtittande och i huset finns badrum, nyrenoverad tvättstuga, här finns även dusch. I källaren finns separat WC och hobbyrum. Vidbyggt garage som rymmer bilen eller andra saker. Villan är besiktigad och försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Gilberts väg 1, Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun

Gilberts väg 1

Villa
Kristianstad - Vä, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

2 600 000 kr

220 m²

5 rum

1 041 m² tomt

Ny finns en villa till salu på Gilberts väg i Vä! Med bra läge, villa ligger på en hörntomt och strax intill ligger en park. Villan är stor till ytan med sin ursprungliga del i 1 1/2- plan med källare samt en tillbyggd del i 1 plan i etage. Vi bjuds på snyggt Tibrokök med utmärkt utrustning, renoverat badrum, två stora vardagsrum, 3 sovrum samt wc och källare med pannrum, torkrum, badrum med bastu samt tvättmöjligheter. Jordvärme från 2006. Här finns garage och flera förrådsutrymmen och härliga grönytor i trädgården. Villan säljs besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Välkommen på visning!

Kantarellvägen 7, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 895 000 kr

25 m²

1 rum

3 906 kr/mån

75 800 kr/m²

Rum 317 beläget på tredje våningen på lugnt läge mot spa-trädgård, havet och stranden! Nu finns möjlighet att investera i ett av Åhus Seasides hotellrum beläget på tredje våningen med utsikt mot spaanläggning, hotellträdgård och havet! Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 317 000, har fått utbetald hyresintäkt på 72 794 kr sedan starten den 17 juni 2022 och fram till och med februari månad nu i år! Då har rummet utnyttjats fyra halvveckor under denna tid då ingen ersättning utgick. Här har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga! Detta dubbelrum erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Från rummet nås den generösa balkongen med havsutsikt samt utsikt mot spaanläggning och hotellträdgård. Du har tillgång till ditt hotellrum eller din svit för privat bruk under tio veckor varje år. Du bestämmer själv om du vill använda samtliga tio veckor. De veckor du själv vill tillbringa på Åhus Seaside bokas smidigt vid två tillfällen per år. Om du inte vill nyttja ditt rum/svit lämnar du den till uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kantarellvägen 7, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 850 000 kr

25 m²

1 rum

3 906 kr/mån

74 000 kr/m²

Nu finns möjlighet att investera i ett av Åhus Seasides hotellrum på första parkett, rum 127! Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 127 000, har fått utbetald hyresintäkt på 78 327 kr sedan starten den 17 juni och fram till februari månad 2023! (Då har man själv nyttjat rummet torsdag-söndag V27). Med en månadskostnad till föreningen på 3 829 kr/månad har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga! Detta dubbelrum erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Från rummet nås stor generös uteplats i markplan med havsutsikt samt utgång till hotellträdgården och spa-avdelningen. En praktisk detalj är att man kan låsa altandörren utifrån när man går ner till stranden, och kan gå in samma håll när man kommer tillbaka och slipper därmed gå genom stora entrén och receptionen. Du har tillgång till ditt hotellrum eller din svit för privat bruk under tio veckor varje år. Du bestämmer själv om du vill använda samtliga tio veckor. De veckor du själv vill tillbringa på Åhus Seaside bokas smidigt vid två tillfällen per år. Om du inte vill nyttja ditt rum/svit lämnar du den till uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Hiss
Västra Boulevarden 25, Kristianstad-centralt, Kristianstads kommun

Västra Boulevarden 25

Lägenhet
Kristianstad-centralt, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 295 000 kr

55 m²

2 rum

4 638 kr/mån

23 545 kr/m²

När sekelskifte och högt till tak står högt i kurs på dina önskemål för ditt boende, då har du hittat hem! På Västra Boulevarden 25 finner vi denna fina 2:a om 55 kvm med just detta. Lägenheten är genomgående och har fönster både mot Tivoliparken men även mot innergården. Här bjuds vi på vackra pardörrar, ca 3,50 m till taket, stuckaturer, vackra fönsternischer. Vardagsrummet är rymligt och här ryms både soffa, medierna och en matplats. Hallen är praktisk till ytterplaggen och här finns plats för en liten byrå till förvaring. Fräscht badrum med dusch, handfat och wc, kakel och våtrumsmatta. Sött kök av det mindre slaget, här finns plats för ett bord för två till frukosten. Sovrummet är mysigt och här ryms säng för två och kläderna får plats i garderoberna. En mysig lägenhet med närhet till både centrum, kommunikationer men även den grönskande Tivoliparken! Välkommen på visning!

 • Plus
Kronogatan 14, Tollarp, Kristianstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kronogatan 14

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 900 000 kr

116 m²

5 rum

1 219 m² tomt

Varmt välkommen till gedigen putsad 1 1/2-villa med källare i familjevänliga Tollarp! Lugnt beläget på spännande trädgårdstomt. Här har du närhet till skola, service och kommunikationer. Vacker villa med fina kvaliteter i charmig utformning. Här finns generöst vardagsrum i fil med vacker öppen spis och härlig umgängesyta, matrum, mysigt lantkök med matplats, möjlighet till 3 bra sovrum i bra storlek, helkaklat badrum. Praktisk källare med sovrum, tvättstuga och förvaring. Underbart uterum och skön skyddad uteplats. Rejält garage och förvaringsmöjligheter. Ett boende som är väl omhändertaget av nuvarande ägare. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Aulingatan 1, Åhus - Centralt, Kristianstads kommun

Aulingatan 1

Radhus
Åhus - Centralt, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

3 250 000 kr

112 m²

4 rum

5 000 kr/mån

29 018 kr/m²

Välkommen till detta mycket trevliga radhus i centrala Åhus med låg avgift där allting ingår! Det enda som tillkommer är kostnaden för hushållselen! Bostaden är ett 2-plans radhus med källare och liten trädgårdstäppa med hörntomt. Uteplats och uterum i skönt sydvästläge. Bra planlösning med nyrenoverat kök och gästtoalett samt vardagsrum på bottenplan, tre sovrum och nyrenoverat badrum på ovanplan. Dessutom finns allrum, förråd och tvättstuga i källaren. Ett bekvämt boende i välskött förening med närhet till skola, affär och all service i centrala Åhus. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kantarellvägen 7, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 975 000 kr

25 m²

1 rum

3 906 kr/mån

79 000 kr/m²

Nu finns möjlighet att investera i ett av Åhus Seasides hotellrum, rum 214 med balkong i söderläge & havsutsikt! Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 214 000, har haft en nettointäkt på 39 471 kr efter att månadsavgiften är betald. Detta sedan starten den 17 juni och fram till december månad 2022! Här har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga! Detta dubbelrum erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Från rummet nås balkong med havsutsikt i skönt söderläge. Här har man även utsikt över omgivningarna med Kantarellbadet, Åhus Brygga mm. Du har tillgång till ditt hotellrum eller din svit för privat bruk under tio veckor varje år. Du bestämmer själv om du vill använda samtliga tio veckor. De veckor du själv vill tillbringa på Åhus Seaside bokas smidigt vid två tillfällen per år. Om du inte vill nyttja ditt rum/svit lämnar du den till uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Marknadsvägen 19, null, Östra Göinge kommun

Marknadsvägen 19

Villa
Östra Göinge kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

1 595 000 kr

137 m²

5 rum

1 265 m² tomt

OBS! SÄNKT PRIS! Arkitektritad villa med en bra planlösning, generösa umgängesytor, fyra sovrum, helt nytt kök 2022, badrum, uterum med utgång till stort trädäck byggt 2021 med söderläge på huset baksida. Källardelen består av stora ytor med bland annat rejäl gillestuga och äldre duschrum perfekt att inreda en spa-avdelning. Integrerat garage samt ett stort fristående garage om ca 72 kvm med två stora portar och en höjd om 3 meter perfekt till att meka med bilen, parkera husvagnen mm. Villan värms upp med bergvärme med panna från 2009. Papptaket byttes 2021 och nya fönster 3-glas 2022. Rejält byggd villa av Svenska Stenhus med gjutna valv och lättbetongväggar som ger en bra isolering. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då säljaren inte själv bott i villan. Radonmätning är utförd med värden inom gränsvärdena. Här bor du nära Trollarinken isbana, Trollabadet badbassäng, Glimma Padelhall. På kort avstånd finns mataffär. Varmt välkommen på visning!

Mjönäs uddeväg 18-0, Vånga-Norra Mjönäs, Kristianstads kommun

Mjönäs uddeväg 18-0

Tomt
Vånga-Norra Mjönäs, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

625 000 kr

3 693 m² tomt

Stor tomt på 3 693 kvm högt belägen på lugn väg endast 200 meter till vackra sjön Immeln. Tomten är en fin naturtomt inbäddad i vacker skogsnatur med sjöutsikt. Här ges ett ypperligt tillfälle att bygga sitt drömboende för permanent- eller fritidsbruk som skräddarsys efter dina egna behov och önskemål. Möjlighet till båtplats. Immeln är Skånes tredje största sjö med utmärkt fiske. Runt Immeln är det en fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m. Varmt välkommen att åka förbi och ta en titt!

Visar alla 22