Mäklare Lotta Sandberg

Lotta Sandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbacksvägen 10, Vä, Kristianstads kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Stenbacksvägen 10, Vä, Kristianstads kommun, bild 2
Stenbacksvägen 10, Vä, Kristianstads kommun, bild 3

Stenbacksvägen 10

Lägenhet
Vä, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 750 000 kr
116 m²
4 rum
6 544 kr/mån
15 086 kr/m²

Välkommen till Stenbacksvägen 10 i Vä! Här finner du ett trevligt och välplnaerat radhus i 2 våningsplan. Bottenvåningen bjuder oss på hall, kök med matplats och egen tvättstuga. Vardagrummet är rymligt och från detta så nås både trädgård men också det fina trädäcket där loungesoffan och solstolen finner sin plats om sommaren. På bottenvåningen finns badrum med dusch och egen bastu! Ovanvåningen möter upp oss i en luftig hall och här uppe finns 3 st sovrum av det rymliga slaget, ett av sovrummen har access till balkongen. Här finns även en bra klädkammare till alla kläderna. På ovanvåningen finns badrum med badkar. Perfekt med två badrum i familjen . Området är trivsamt och familjärt med lekplats och grönområden strax intill. Till lägenheten hör en carport och uteförråd till trädgårdsredkapen och andra saker. Det är nära till förskolor, skolor och allmänna kommunikationer. Till Vä centum tar du dig enkelt och här finns affär, cafe och annan service. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Snäckvägen 15, Nyehusen, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Snäckvägen 15, Nyehusen, Kristianstads kommun, bild 2
Snäckvägen 15, Nyehusen, Kristianstads kommun, bild 3

Snäckvägen 15

Villa
Nyehusen, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
4 585 000 kr
90 m²
8 rum
1 289 m² tomt

Nu finns en riktigt trevlig fastighet till salu på Snäckvägen 15! Här finns boningshus, samt två gästhus. Boningshuset är rejält byggt i Siporex och har 3 sovrum, allrum, vardagsrum med matplats intill köket. helkaklat badrum med dusch. Källaren rymmer förråd samt tvättstuga/pannrum och dusch. Här finns förberett för bastu. Det stora gästhuset är snyggt renoverat med öppet till nock, här finns två sovrum, helkaklat badrum kök samt allrum. Det lilla gästhuset har allrum/sovrum, helkaklat badrum samt pentry med trinett. Husen ligger trevligt planerade på tomten och här ryms både gäster och vänner. Boningshuset är rejält byggt så för den som önskar det kan man bo permanent här. Här är kommunalt vatten och avlopp och fiber finns anslutet. En helt ny luft/vatten värmepump från 2024 finns dessutom installerad. Området är vackert med milslånga stränder och skog intill. Cykelbana finns lättillgänglig och du tar dig enkelt både till Yngsjö och Åhus mot norr eller mot Friseboda och Juleboda som ligger åt öder. För dig som gillar Österlen så är avståndet nära. I området finns både cafe samt bageri och i närheten finns affär. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gräshoppevägen 9, Täppet-Åhus, Kristianstads kommun
Gräshoppevägen 9, Täppet-Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Gräshoppevägen 9, Täppet-Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Gräshoppevägen 9

Villa
Täppet-Åhus, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
7 095 000 kr
180 + 25 m²
6 rum
879 m² tomt

Stilfull, modern och spatiös 1-planvilla finns nu till salu på omtyckta Täppet i Åhus! Denna villa erbjuder inte bara en fantastisk design, utan även en genomtänkt planlösning som skapar en känsla av rymd och ljus, det är öppet till nock i vardagsrum och kök. Med sina generösa ytor hela om 180 kvm i ett plan gör denna villa sig perfekt för den moderna familjen. Husets hjärta utgörs av det öppna och ljusa vardagsrummet med vacker teglad spis med kassett som smidigt övergår i det stilfulla köket. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och smakfull köksö, perfekt för matlagning och umgänge. Från köket så når vi pergolan. Det finns matplats både i köket men även i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås trädäcket och uteplatsen med spabad. Det finns ytterligare ett vardagsrum, kanske till barnen eller varför inte göra om till fler sovrum om de behoven finns i familjen. Även från detta rum nås uteplatsen. Villan har fyra rymliga och luftiga sovrum. Master bedroom har ett eget badrum och bra garderob. De två övriga sovrummen delar på ett wc samt intilliggande duschrum. Vi finner separat tvättstuga och groventré, här finns tvättpelare, plats för att hänga kläderna. Här finns bra klädkammare och teknikrum, perfekt när man kommer utifrån att kunna gå in i groventrén. Trädgården är vackert anlagd och har gott om plats för lek och avkoppling. Här finns ett härligt trädäck där man kan njuta av solen och umgås med familj och vänner. Det omtyckta området i Åhus erbjuder närhet till allt man kan önska sig. Här finns fina promenadstråk, grönområden med skogen intill och närhet till både stränder och naturreservat. Samtidigt är det bara en kort bit till Åhus centrum med sina restauranger, butiker och service. Varmt välkommen på visning av denna stilfulla, moderna och rymliga 1-plansvilla. Ett perfekt hem för den familj som söker såväl komfort som bekvämlighet!

  • Premium
  • Energieffektiv
Norregatan 45, Åhus -  Centralt, Kristianstads kommun
Norregatan 45, Åhus -  Centralt, Kristianstads kommun, bild 2
Norregatan 45, Åhus -  Centralt, Kristianstads kommun, bild 3

Norregatan 45

Villa
Åhus - Centralt, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
5 100 000 kr
127 + 49 m²
5 rum
1 060 m² tomt

På Norregatan 45 och innanför murarna i Åhus finns nu detta vackra högresta hus till salu, byggt år 1928. Villan bjuder oss på stilfulla rum där bottenvåningen rymmer välbyggt kök från Marbodal med köksö som införlivas fint med matrumsdelen. Matrummet övergår sedan i vardagsrummet som har kamin. På bottenvåningen är det härliga umgängesytor och fin rymd. En del i huset är tillbyggd ca år 2003 med rymlig entré från trädgårdssidan. Det finns även en äldre entré från Norregatan sett och via denna entré och hall ligger ett fint gästwc. Via trappan i entrén tar vi oss upp till ovanvåningen och här finns 3 sovrum samt helkaklat badrum med dusch. Källaren rymmer flera rum till förvaring samt tvättstuga och torkmöjligheter. Dubbelgarage finns också på fastigheten som rymmer bilarna och andra saker. Vacker trädgårdstomt med stenläggningar och uteplatser. Besiktning är utförd och finns att tillgå hos mäklaren. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Järnvägsgatan 2, Åhus, Kristianstads kommun
Järnvägsgatan 2, Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Järnvägsgatan 2, Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Järnvägsgatan 2

Villa
Åhus, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
11 000 000 kr
1 240 m² tomt

STATIONEN i ÅHUS är nu till salu. Det är absolut en av dom vackraste byggnaderna på orten. En fastighet med stor utvecklingspotential, t.ex. både kunna driva handel och ha som bostad eller kontor mitt i centrala Åhus. Stationen ritades av stadsarkitekt P.L.Håkansson och stod klar 1913. Denne arkitekt ritade bland annat även konserthuset i Kristianstad. Persontrafiken med tåg upphörde 1963, efter det bland annat gods och busstrafik Lägenheten på andra våningen var tidigare bostad för Stationsmästaren. 1982 flyttade PERCYS in i en del av husets entréplan med försäljning av möbler och presenter som drivs än i dag. 1987 köpte ägaren till Percys även Stationen av SJ. Den vackra bostaden på andra våningen totalrenoverades, vinden isolerades och nytt värmesystem sattes in. Lilla huset på gården byggdes om för boende, man anlade trädgård och det blev både mur och plank som gjorde att trädgården blev både insynsskyddad och idyllisk. Den vackra entrédörren och trappan till butiken återställdes likt originalet. Renoveringar har sedan gjorts kontinuerligt under alla år med modern teknik men man har behållit originaldetaljer och återskapat delar som gått förlorat. Byggnaden är klassad som bevaransvärd av kommunen. På ena granntomten finns ett mindre hus (Kabinett) och på den andra granntomten byggbar grönyta mot hamnen. Lantmäteriförrättning för dessa tomter pågår just nu. Ny ägare ges möjligheten att kunna vara med vid framtida utveckling av centrumtorget i Åhus. Det pågår ett planarbete för platsen som angränsar i söder mot stationen tillsammans med fastigheterna Stinsen 14 och 15 där Coop och gamla systemet ligger. Är du intresserad av hela fastigheten eller delar av den så ta kontakt med mäklaren för enskild visning samt mer info gällande pris och övertagande. Välkommen med din förfrågan!

  • Premium
Ärkebiskopens väg 159, Ivö, Kristianstads kommun
Ärkebiskopens väg 159, Ivö, Kristianstads kommun, bild 2
Ärkebiskopens väg 159, Ivö, Kristianstads kommun, bild 3

Ärkebiskopens väg 159

Villa
Ivö, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
4 500 000 kr
145 m²
5 rum
3 400 m² tomt

Som alltid när man ställer sig i bilkön vid färjeläget i Barum så börjar lugnet infinns sig. Väl på båten över vattnet känns det magiskt i omgivningarna med sjön och det vackra landskapet runt omkring. Ivö är fantastiskt! Vi tar sikte mot adressen Ärkebiskopens väg 159 . Här stoltserar ett underbart hus från sekelskiftet som erbjuder den perfekta kombinationen av historia och modernitet. Detta ger en charm som endast gamla sekelskifteshus kan erbjuda med med nyrenoverad ytor i kök och badrum samt 2 st kaminer som värmer upp huset gott. Med sina 170 kvm boarea finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Vi finner 3 sovrum, fler kan göras, badrum samt separat wc, allrum och vardagsrum med matplats samt ett lantligt kök finns allt som behövs. Här finns carport, längor och en utemiljö som ger lugn och njutning, här kan du koppla av. Naturen runt erbjuder fiske, båtliv eller kanske en tur till Ivöklack? Denna unika villa är det perfekta hemmet för den familj som söker något speciellt, med varsam hand och fin känsla för husets historia och karaktär har den renoverats av sina ägare och nu dags för nästa ägare att ta vid. Kom och upplev det själv genom att boka en visning idag! Varmt välkommen!

  • Premium
Killebodavägen, Arkelstorp, Kristianstads kommun

Killebodavägen

Tomt
Arkelstorp, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
850 000 kr
10 000 m² tomt

Generöst tilltagen tomt om 10 000 kvm på naturskönt och rofyllt läge nära vackra sjön Immeln, en porlande bäck finns på tomten. Här kan du bygga ditt drömboende på en tomt inbäddad i vacker skogsnatur med sjönära läge. Schaktning har gjorts med infartsväg och uppställningsplats. Vatten- och avlopp löses genom enskild anläggning. El går att ansluta vid vägen. Tomten är delvis strandskyddad. Fiskerätt ingår. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område. Fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m. Immeln är Skånes tredje största sjö med utmärkt fiske. Tomten är belägen i Kristianstads kommun med 30 minuters bilfärd till Kristianstads centrala delar och Malmö på 1,5 timmes bilfärd. Varmt välkommen att åka förbi och ta en titt!

Poppelvägen 25, Odal/Vilan, Kristianstads kommun

Poppelvägen 25

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
895 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 949 kr/mån
11 623 kr/m²

Välkommen till Poppelvägen 25 ! Här finner du en trivsam och fin 3:a med 2 sovrum, stort vardagsrum med access till kök och matplats. Snyggt renoverat badrum med badkar, wc, handfat och tvättpelare. Lägenheten har en balkong som har vy mot innergården. Lägenheten är ljus, genomgående och mycket bra planerad. Parkering ingår i avgiften. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Mjönäs uddeväg 18-0, Vånga-Norra Mjönäs, Kristianstads kommun

Mjönäs uddeväg 18-0

Tomt
Vånga-Norra Mjönäs, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
625 000 kr
3 693 m² tomt

Stor tomt på 3 693 kvm högt belägen på lugn väg endast 200 meter till vackra sjön Immeln. Tomten är en fin naturtomt inbäddad i vacker skogsnatur med sjöutsikt. Här ges ett ypperligt tillfälle att bygga sitt drömboende för permanent- eller fritidsbruk som skräddarsys efter dina egna behov och önskemål. Möjlighet till båtplats. Immeln är Skånes tredje största sjö med utmärkt fiske. Runt Immeln är det en fantastisk miljö med ett rikt djur- och fågelliv och med naturupplevelser såsom bad, fiske, ridning, golf m.m. Varmt välkommen att åka förbi och ta en titt!

Visar alla 9