Mäklare Lotta Sandberg

Lotta Sandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Beckhovsgatan 1 C, Söder, Kristianstads kommun
  • Lör 9 dec kl 11:30
Beckhovsgatan 1 C, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Beckhovsgatan 1 C, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Beckhovsgatan 1 C

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 125 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
4 281 kr/mån
22 500 kr/m²

På Beckhovsgatan 1C i bostadsrättsföreningen Axel Lille finns nu en fin lägenhet till salu med unik planlösning och stil. Lägenheten är från början en 1:a men är ombyggd idag med sovrum, snyggt kök från HTH med både barplats samt matplats strax intill om man vill det. Kombinerad hall och entré tillsammans med vardagsrummet ger en öppen planlösning. Här finns också en stor garderob. Bra badrum med dusch. Säljaren har idag ett förråd strax intill lägenheten, bra att ha nära till sitt förråd. Mycket fin innergård som kan nyttjas, föreningen ställer ut möblemang här. Vidare finns både samlingslokal med övernattningsmöjlighet samt stor och bra tvättstuga. En riktigt fin möjlighet att förvärva en unik och trevlig lägenhet på vacker plats i Kristianstad! Välkommen att boka visning!

  • Premium
Hallingavägen 28, Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun
Hallingavägen 28, Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun, bild 2
Hallingavägen 28, Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun, bild 3

Hallingavägen 28

Gård/Skog
Kristianstad-Rinkaby, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
4 250 000 kr
220 + 10 m²
7 rum
2,8 ha tomt

Söker du en fin hästgård eller kanske vill ha annan form av verksamhet så finns nu möjligheten att förvärva Norrbacka Gård mellan Rinkaby och Fjälkinge! Här finns stall med 10 boxar, ridbana samt hagar och vackra omgivningar att rida på. Här finns ocks andra ekonomibyggnader med plats för tex hö och halm, maskiner, bilar eller annat. Vacker innergård med stort boningshusfrån 1890 som byggdes om år 2000. En del renovering kvarstår men här finns fina utvecklingsmöjligheter. Huset putsades ca år 2010 och här finns jordvärme från 2005. Trädgårdstomt intill huset ger avgränsad yta mot stall och längor. Nyare avloppsanläggning från 2015.

  • Premium
Älgörtsvägen 13 E, Täppet - Åhus, Kristianstads kommun

Älgörtsvägen 13 E

Lägenhet
Täppet - Åhus, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 600 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 415 kr/mån
18 824 kr/m²

Nytt pris! Tillfälle! 4:a i toppskick i på Täppet i Åhus! Vacker, stilren fyrarumslägenhet med öppen planlösning. Kök med matplats och vardagsrum samspelar fint tillsammans. Balkong i sydväst läge ligger i anslutning till vardagsrummet. Lägenheten har 3 st bra sovrum, badrummet har badkar och egen tvättstuga. Allt är i nyskick, genomgående golv och ljusa toner på ytskikten i övrigt. Ett boende med närhet till skogen, havet och Åhus bykärna. Välkommen på visning!

  • Balkong
Salixvägen 2a, Egna Hem, Kristianstads kommun
  • Idag kl 15:45

Salixvägen 2a

Lägenhet
Egna Hem, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
925 000 kr
72,2 m²
3 rum
vån 1/2
4 571 kr/mån
12 812 kr/m²

På Egna Hem med adressen Salixvägen 2A i brf Hönedal hittar du nu en ytterst välplanerad 3:a till salu! Lägenheten har en trivsam planlösning och ligger på en gavel vilket ger fönster åt flera håll och gynnsamt ljusinsläpp. Vi möts av en stor hall med plats för ytterkläderna. Badrummet är helkaklat och fint med dusch, wc och handfat. Idag finns 2 st bra sovrum, det ena rymmer dubbelsängen, vill du göra ett sovrum till kan det bli möjligt där matrummet finns idag. Stort vardagsrum med matrum intill. Här ligger ett vackert ekparkettgolv i stavar. Köket är dags att byta ut så här kan du göra dig ett kök som passar dig. balkong med västerläge och skön kvällssol. Området är trivsamt med alla villor på Egna Hem som granne och grönområden med promenadstråk strax intill. Närhet till centrum samt buss ger fördelar att det är enkelt att ta sig dit du vill. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Poppelvägen 25, Kristianstad- Vilan-Odal, Kristianstads kommun

Poppelvägen 25

Lägenhet
Kristianstad- Vilan-Odal, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
3 434 kr/mån
12 922 kr/m²

Välkommen till Poppelvägen 25 ! Här finner du en trivsam och fin 3:a med 2 sovrum, stort vardagsrum med access till kök och matplats. Snyggt renoverat badrum med badkar, wc, handfat och tvättpelare. Lägenheten har en balkong som har vy mot innergården. Lägenheten är ljus, genomgående och mycket bra planerad. Parkering ingår i avgiften. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Megalitvägen 22, Fjälkinge, Kristianstads kommun

Megalitvägen 22

Radhus
Fjälkinge, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 450 000 kr
124,5 m²
5 rum
5 781 kr/mån
11 647 kr/m²

Vill du bo med villakänsla lugn och trivsam miljö i Fjälkinge! Då kan du bo här! I BRF Megaliten på Megalitvägen 22 finner du ett barnvänligt och modernt radhusboende med huskänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga tid och energi på att ansvara för yttre underhåll. Detta är en fräsch och tilltalande femrummare med ett ypperligt läge i populär och trevlig bostadsrättsförening. Vi bjuds på nytt fräscht kök med matplats, egen tvättstuga, huset har två fina badrum. Gott om sovrum, hela 4 st samt vardagsrum med altandörr ut till både trädäck, täppa och uteplats. Här finns två förråd, växthus och garage. Lugnt och barnvänligt område med ny lekplats och förskola mittöver. Gångavstånd till mataffär samt bra bussförbindelser och det är lätt att med bil ta sig ut till E22:an. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Sjögatan 9 H, Åhus-centralt, Kristianstads kommun

Sjögatan 9 H

Lägenhet
Åhus-centralt, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
Pris saknas
104,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 067 kr/mån

Välkommen till Sjögatan 9H! Med ett unikt läge i Åhus, med hamnen och vattnet strax intill finner vi denna toppenlägenhet om 104,5 kvm. Lägenheten har fönster åt flera väderstreck vilket ger ljus och rymd, lägenheten ligger på en gavel. Vi bjuds på fyra rum och kök med både badrum samt separat egen tvättstuga. Köket är rymligt och vi får plats med matbord. Två stora sovrum och ett något mindre. Vardagsrum med plats för soffa och matbord. Här är utsikten så vacker mot hamnen och vattnet! Varmt välkommen att boka din tid för visning!

  • Plus

Visar alla 7