Mäklare Lena Fridlund Danielsson

Lena Fridlund Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grobladsvägen 14b, Lgh 5, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
  • Tis 27 feb

Grobladsvägen 14b, Lgh 5

Radhus
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
2 795 000 kr
121 m²
5 rum
5 700 kr/mån
23 099 kr/m²

I underbara Åhus nyaste bostadsområde finner man detta familjevänliga och modernt utrustade 2-plans parhus med villakänsla. Här har man dessutom gjort flera påkostade tillval såsom stenbänkskiva, integrerade vitvaror, spotlights mm. Med ljusa materialval och stora fönster ges ett härligt ljusflöde. Effektiv egen frånluftsvärmepump säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. De välplanerade 121 kvm bjuder på tre sovrum, ett allrum, stort fräscht kök med köks-ö, vardagsrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga. Från det stora sovrummet har man utgång till balkong i härligt söderläge och dessutom finns altan på såväl fram- som baksida - här finner man solen under stora delar av dagen. Spabad samt egen liten trädgårdstäppa finns att njuta av. Dessutom har man installerat robotgräsklippare för ett lättskött och bekvämt sommarliv! Separat isolerat förråd samt asfalterad uppfart med laddbox för elbil finns också. Även prakiskt med nyckelfria/digital lås till båda entrédörrarna. Lugnt familjevänligt bostadsområde med närhet till hav och natur samt till busshållplats med täta turer in till Åhus och Kristianstad. Via fina cykelbanor tar man sig vidare till centrala Åhus med sitt stora utbud av restauranger och butiker samt till förskolor och skolor. Vamt välkommen med din intresseanmälan via vår hemsida!

  • Plus
Kommendantsvägen 32, Näsby, Kristianstads kommun

Kommendantsvägen 32

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
Pris saknas
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 037 kr/mån

3:a i välskött förening på Näsby med en inre fond på över 20 000 kr för ny ägare att utnyttja! Renoverat kök och stambytt och praktiskt badrum med kombinerad tvättmaskin. Lägenheten ligger på fint högt läge tredje våningen utan insyn och erbjuder kök med matplats, sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare ett bra sovrum. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för både soffgrupp och matbord. Lägenheten har även en trevlig balkong i västerläger som nås från både kök och vardagsrum. Föreningen är välskött, området lugnt och utemiljön fin med boulebana och lekplats. Här ges nästa ägare möjligheten att sätta sin egen personliga prägel bland annat med hjälp av den generösa inre fonden på över 20 000 kr. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Älgörtsvägen 17b, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
  • Idag
Älgörtsvägen 17b, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Älgörtsvägen 17b, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Älgörtsvägen 17b

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
5 505 kr/mån
24 931 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea på 72 kvm i markplan med egen uteplats och stranden på nära cykelavstånd! Busshållplats för täta turer till Kristianstad och in till centrala Åhus ligger strax intill. Köket har snygg inredning i vitt i öppen luftig planlösning med vardagsrummet som har utgång till den generösa uteplatsen. Två rymliga sovrum samt badrum med badkar och tvättmaskin finns här också. Ljusa fräscha ytskikt och ett boende i så gott som nyskick innebär att här kan man bara flytta in och få tid över för annat i livet! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vantamansvägen 6, Yngsjö, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vantamansvägen 6

Villa
Yngsjö, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
7 250 000 kr
38 + 14 m²
4 rum
3 904 m² tomt

Förbi Vantamansvägens havs-och hundbad, där den allmänna vägen övergår till privat, endast några meter från havet och Hanöbuktens vidsträckta sandstrand kan vi nu stolt presentera denna unika och väl tilltagna fastighet! När vi kommer fram till fastigheten leder en stig oss upp till toppen av tomten där en liten stuga av enklare karaktär ligger inbäddad mellan tallarna. Här ljuder endast bruset från havet och fågelkvittret. När sikten är god kan man glimta havet mellan trädtopparna. En helt underbar plats - tyst och rofyllt! Tomtens 3904 kvadratmeter är avstyckningsbar och innehar således flera möjligheter för nästa ägare. Under 2024 planeras utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp på området. På 7 minuter tar man sig in till Åhus som erbjuder handel, gym, restauranger och golf. Missa inte denna unika möjlighet att bli nästa ägare till en mycket attraktiv adress. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

Kantarellvägen 7, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 850 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1/4
3 984 kr/mån
74 000 kr/m²

Nu finns möjlighet att investera i ett av Åhus Seasides hotellrum på första parkett, rum 127! Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 127 000, har haft en hyresintäkt på 118 184 kr under året 2023. Med en månadskostnad till föreningen på 3 984 kr/månad har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga! Detta dubbelrum erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Från rummet nås stor generös uteplats i markplan med havsutsikt samt utgång till hotellträdgården och spa-avdelningen. En praktisk detalj är att man kan låsa altandörren utifrån när man går ner till stranden, och kan gå in samma håll när man kommer tillbaka och slipper därmed gå genom stora entrén och receptionen. Om du vill nyttja ditt rum/svit så bokar du det via förfrågan till uthyraren. I mån av plats tas bokningar för eget nyttjande emot fram till en (1) vecka före ankomst. När du inte nyttjar ditt rum/svit ligger den ledig för uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Hiss
Pastorsvägen 4, Kulltorp, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Pastorsvägen 4

Lägenhet
Kulltorp, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 750 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/1
5 709 kr/mån
17 677 kr/m²

Varmt välkomna till Pastorsvägen 4 och detta bostadsrättskedjehus där vi kastas tillbaka till det ljuva 60-talet! Bostadsrätten har en tilltalande inre fond om 39 172 kronor som kan användas till att sätta egen prägel på bostaden där tiden stått still! Ett perfekt, enkelt boende för den som önskar en bostadsrätt med villa-känsla! Vi erbjuds 99 väldisponerade kvadratmeter fördelat på 4 rum och kök med egen grästäppa på baksidan. I bostaden finner vi kapprum med gäst-wc, "halvan" med plats för skrivbord eller matsalsbord, rymligt kök, 3 sovrum, badrum och ett bra vardagsrum. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter med garderober och linneskåp. Invid bostaden finns ett förråd samt en carport med uppfart som rymmer 2 bilar. Den lilla trädgården är insynsskyddad och lättskött. HSB Brf Taktäckaren är en liten men mycket välskött och stabil förening. På Kulltorp bor man lugnt på familjevänligt läge med närhet till både kommunikation och härliga promenadstråk. En cykeltur eller kort bussfärd bort nås matbutik, förskola, skola och restaurang. Fina cykelvägar finns även till Balsby och Österslövs badplatser. Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Kantarellvägen 7, Åhus - Täppet, Kristianstads kommun

Kantarellvägen 7

Lägenhet
Åhus - Täppet, Kristianstads kommun
Mäklarhuset Åhus & Kristianstad
1 975 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/4
3 984 kr/mån
79 000 kr/m²

Nu finns möjlighet att investera i ett av Åhus Seasides hotellrum, rum 214 med balkong i söderläge & havsutsikt! Åhus Seaside, som är ett exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event, stod färdigt inför sommarsäsongen 2022. Ägaren till detta rum, lgh 114 000, har haft en hyresintäkt på 118 184 kr under året 2023. Med en månadskostnad till föreningen på 3 984 kr/månad har man minst sagt gjort en god vinst enbart genom att äga! Detta dubbelrum erbjuder 4 bäddar och har inretts med, bäddsoffa, dubbelsäng, fåtölj, skrivbord och TV. Helkaklat badrum med dusch, handfat och toalett. Från rummet nås balkong med havsutsikt i skönt söderläge. Här har man även utsikt över omgivningarna med Kantarellbadet, Åhus Brygga mm. Om du vill nyttja ditt rum/svit så bokar du det via förfrågan till uthyraren. I mån av plats tas bokningar för eget nyttjande emot fram till en (1) vecka före ankomst. När du inte nyttjar ditt rum/svit ligger den ledig för uthyrning via Hotell Åhus Seaside. Alla hotellrum och sviter som samtidigt finns tillgängliga för uthyrning placeras i en uthyrningspool. När hotellrum eller svit från din uthyrningspool hyrs får samtliga ägare i poolen ta del av intäkten så även om just ditt rum eller svit inte varit uthyrt under perioden, får du ändå del av intäkten. Som ägare av ett hotellrum/svit har man fri tillgång till hotellets underbara spa-anläggning. Läs gärna mer om hotellet under "Dokument & länkar" här nedan. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7