Bäck 2B

Dannike, Borås Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
228 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
1,2 ha
Byggår
2011

Varmt välkommen till Bäck 2 B med ett naturnära läge i utkanten av Dannike. Fastigheten erbjuder 2 fina lägenheter med mycket charm, 2 rymliga garage samt ett gästhus.

Ett perfekt objekt med flera möjligheter till en bra ekonomi. Att hyra ut som ett förvaltningsobjekt eller ett generationsboende eller varför inte bo i en lgh och hyra ut resterande ytor och få en mkt. billig boendekostnad, näst intill kostnadsfritt.

Lägenhet 1 är uthyrd och erbjuder en välkomnad hall, härligt vardagsrum i fil med öppen spis. På övre plan finner ni ett kök i öppen planlösning till den sociala delen med plats för matgrupp och så även soffa, 2 st sovrum och ett helkaklat badrum med klädvård. Fina fönsterpartier och vinklar skapar mycket ljus och karaktär åt lägenheten.

Lägenhet 2 är ledig för köparen om så önskas. Lägenheten har en välkomnande hall som tar vidare upp för en trappa där ni möts av ett kök i öppen planlösning till den sociala delen med plats för matgrupp och så även soffgrupp, 2 st sovrum och ett helkaklat badrum med klädvård. Fina fönsterpartier och vinklar skapar mycket ljus och karaktär även åt denna lägenhet.

Två stycken rymliga och fina garage samt ett gästhus på fastigheten.

Hyresintäkt för lägenhet nr 1 är: 11 490 kr/månad. Hyresgästerna till denna lägenheten hyr även gästhuset till en månadskostnad om 800 kr/månad. Detta ger en hyresintäkt på 147480 kr/år.

Hyresintäkt för lägenhet nr 2 är; 8000kr/månad. detta ger en hyresintäkt på 96 000 kr/år

I Dannike bor man i ett lugnt område med förskola och skola från årskurs 1- 6, på orten samt närhet till bad i Ramsjön eller en mysig utflykt till Hofsnäs med vacker natur och badmöjligheter. Här kan ni njuta av en glass, fika eller middag på gårdsresturangen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borås