Grönskult Ekegård 360 - Fiskebäckskil

Skaftö, Lysekil Karta & restider

9 950 000 kr
VillaVilla

Nu erbjuds du ett unikt tillfälle att förvärva denna förstklassiga och underbara idyll med det vackra namnet Grönskult Ekegård, som inte lämnar något övrigt att önska!

Denna totalrenoverade och smakfullt inredda skärgårdsdröm med ETT HUVUDHUS och inte mindre än TVÅ härliga GÄSTHUS har de senaste åren genomgått en varsam och omfattande renovering, både interiört och exteriört, och karaktäriseras av smakfulla och ypperliga materialval. Naturligtvis är alla husen anpassade att nyttjas året runt.
Med totalt 7 sovrum och 15 bäddar, många sociala ytor och flera badrum passar boendet perfekt för både den STÖRRE FAMILJEN men även för dig som har stort SOCIALT UMGÄNGE och gärna vill kunna erbjuda dina gäster det allra bästa då de två kompletta gästhusen möter alla krav på bekvämlighet och under varma sommardagar blir området runt POOLEN en naturlig samlingsplats. När höstmörkret smyger sig på kan man istället njuta av varma bad i UTOMHUSBUBBELPOOL samtidigt som man har fin utsikt över nejderna.

Här bor man med ett av Skaftös bästa lägen där man i grönskande avskildhet kan njuta av sol från morgon till sen kväll samtidigt som man har gångavstånd till både hav- och båtliv, golfbanor och det pittoreska kustsamhället Fiskebäckskil som har all tänkbar service samt förstklassiga restauranger.
Titta in filmen under länkar och känn dig varmt välkommen till en förstklassig skärgårdsdröm med underbar belägenhet att längta till!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
245 m²
Tomtarea
3,8 ha tomt
Driftkostnad
42 083 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grönskult Ekegård 360 - Fiskebäckskil och skaffa lånelöfte nu.

Pris
9 950 000 kr
Driftkostnad
42 083 kr/år

Statistik

18 550
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 96 dagar sedan, den 14 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips