Fastighetsbyrån Lysekil

Fastighetsbyrån Lysekil

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kilvägen 13, Brastad, Lysekils kommun
 • Lör 10 jun kl 14:30
Kilvägen 13, Brastad, Lysekils kommun, bild 2
Kilvägen 13, Brastad, Lysekils kommun, bild 3

Kilvägen 13

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

2 995 000 kr

68 m²

3 rum

1 760 m² tomt

En egen plats på jorden, en röd stuga med vita knutar och spröjsade fönster, glasverande, syrenberså och stora gräsmattor för lek och trädgårdsmiddagar. Detta torp på Kilvägen är en ljuv tillflykt från vardagen, ett havsnära smultronställe i en vacker bygd. Vinbräcka ligger i anrika bohuslänska stenhuggartrakter och i ett levande landskap, omgiven av bergknallar, slingrande grusvägar, hästhagar och havsvikar. Boningshuset är ett fint och väl bevarat stenhuggartorp, en enkelstuga uppförd kring det förra sekelskiftet som genom åren byggts till och om med en större, mysig och naturomgiven trädgård som ligger med ett helt ogenerat och privat läge. Platsen har genom åren tagits omhand med kärlek, omsorg och respekt. Här är en sällsynt plats för avkoppling där man kan njuta av tystnaden och av att vakna till ljudet av fågelkvitter. Kanske inleda dagen med ett morgondopp i havet för att sen avnjuta frukost och en kopp starkt kaffe i syrenbersån? På den större tomten kan man sen njuta av solen hela dagen ända fram till solnedgången färgar himlen rosa. Interiört är huset precis lika njutbart som utomhusmiljön, här finns eldstäder, mjuka trägolv, spegeldörrar med kammarlås, pärlspont och andra genuina originaldetaljer. Huset har härliga sociala ytor i kök och vardagsrum samt både sovrum och sovloft och i tillägg badrum med bastu. Därtill finns även en mysig gäststuga samt förråd uppförd i samma stil som boningshuset. Njut av ett skönt sommarliv med promenad- och cykelavstånd till badmöjligheter i Vinbräcka med sandstrand och klippor som lämpar sig för hela familjen. Mysiga Hjälmedalsviken och även fina välordnade Goviks badplats ligger i närområdet. Här finns alla möjligheter för ett ljuvligt liv med ljusa sommarkvällar, höstbrasor, julfirande och vitsippebackar – livet på Kilvägen fyller hela året med upplevelser, stora som små. Ett smultronställe att längta till där man bara kan flytta rakt in och bo då en stor del av lösöret ingår i köpet! Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Premium
Alfågelstigen 5, Skaftö, Lysekils kommun

Alfågelstigen 5

Lägenhet
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

2 500 000 kr

76 m²

3 rum

5 292 kr/mån

32 895 kr/m²

Tre rum och kök över 76 kvm med ett fantastiskt öppet och fritt läge erbjuds nu på Alfågelstigen 5 i Grundsund! Med smakfullt renoverat kök, badrum och nya ytskikt i samtliga rum bor man fint och bekymmersfritt mitt i Grundsund. Till en av bostadens höjdpunkter hör altanen som skänker härlig eftermiddags- och kvällssol. Ta ett par steg upp i berget och njut av förträfflig havsutsikt. I motsatt väderstreck finns den rymliga balkongen som fyller behovet av morgonsol. Till lägenheten hör två separata förråd - ett i lägenhetsbyggnaden och ett i byggnaden på gården. I gårdsbyggnaden finns utöver förråd även cykelförråd och hobbyrum. Parkering finns likaså. I Grundsund har man nära till det mesta. Butik, kommunala kommunikationer och skolor finns i närområdet. På bara en kort promenad finns åtskilliga badplatser, magiska promenadstråk och restauranger av hög klass. Varmt välkommen att anmäla dig på visning, fysisk som digital!

 • Balkong
 • Uteplats
Öhed Nyborg 180, Brastad, Lysekils kommun

Öhed Nyborg 180

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

750 000 kr

51 m²

2 rum

8 110 m² tomt

På en lugn och ostörd natur-/trädgårdstomt om hela 8.110 kvm är detta hus uppfört i slutet av 1930-talet. Huset har eftersatt skick och har mycket omfattande renoveringsbehov! Vägen fram till fastigheten är idag ej lämplig för bil och behöver åtgärdas för att kunna köra på. I dagsläget får man parkera längs vägen och promenera fram till fastigheten. OBS! Se parkeringsanvisning på tomtkartan. Eventuellt kan det finnas avstyckningsmöjlighet. Fastigheten är ej besiktigad och sälj med friskrivningsklausul. Välkommen att boka dig på visning.

Drottninggatan 31 , Lysekil, Lysekils kommun

Drottninggatan 31

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

3 100 000 kr

122 m²

4 rum

5 826 kr/mån

25 410 kr/m²

Central lägenhet om 122kvm, byggd 2015, med totalt 3 balkonger. Bra standard med genomgående vit ekparkett, stilrent kök i vit högglans, helkaklade badrum och moderna färgval som ligger i tiden. Lägenheten ligger på våningsplan 2 och erbjuder härliga sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, 3 sovrum, utgång till underbara uteplatser och med goda förvaringsmöjligheter både inne i lägenheten men även genom stort förråd som hör till bostaden. Fiber finns installerat och parkeringsplats finns i direkt anslutning till lägenheten. Bekvämt avstånd till torget i Lysekil och till Norra Hamnens underbara strandpromenad. Varmt välkomna på visning!

Bansviksgatan 20A, Lysekil, Lysekils kommun

Bansviksgatan 20A

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

4 495 000 kr

72 m²

2 rum

4 540 kr/mån

62 431 kr/m²

Nu finns det möjlighet att bli ny ägare till en av de eftertraktade lägenheterna i Brf Stenbrottet där man bor med havet som närmsta granne och med lugnt läge i Lysekils nyaste och mest attraktiva stadsdel Norra Hamnen, Här bor man med mycket fin havsutsikt och ett suveränt läge med absolut närhet till både bad- och båtliv samt restauranger i toppklass. Lägenheten om två rum och kök på 72 kvm har en väldisponerad planlösning och karaktäriseras av stilrena materialval av hög standard, ett fint ljusinsläpp där havet blir som en levande tavla utanför fönstren och dessutom finns här en underbar och generös inglasad terrass om ca 18 kvm i bästa solläge. Bostaden kompletteras med ett rymligt förråd, garageplats och dessutom finns en gästlägenhet finns att tillgå för övernattande familj och vänner. I populära Brf Stenbrottet bor man med bästa läget och med endast hundra meter till kajkanten med strandpromenad och båtplatser där du kan njuta av ett uppfriskande morgondopp. Här finns också möjlighet att njuta av förstklassig mat i en avkopplande miljö på restaurang NH5 och Publik bara ett stenkast bort. I närheten finns både pittoreska Gamlestan, Centrum och naturreservatet Stånge Huvud med sina vackra vandringsleder och röda granit. Måste upplevas på plats! Välkommen med din anmälan till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Nötekärr 106, Brodalen, Lysekils kommun

Nötekärr 106

Villa
Brodalen, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 650 000 kr

106 m²

4 rum

1 064 m² tomt

Nu påbörjar vi försäljningen av denna trivsamma mindre villa belägen i mycket natursköna och fridfulla omgivningar i Nötekärr. Huset lämpar sig lika bra för dig som söker en året-runt-bostad och/eller fritidsbostad. Bostaden erbjuder på entréplan generösa sociala ytor med nyare kök och vardagsrum med utgång till vidbyggd altan med skön utsikt över ängarna, sovrum samt renoverat badrum. På övre plan finns ytterligare sovrum samt toalett. I källaren finns praktiska ytor såsom pannrum, tvättstuga och övrig förvaring. Bergvärme ger låga driftskostander och fiber finns installerat. Till fastigheten hör även ett garage. Från Nötekärr är det inte långt till natursköna Barkedal beläget vid Gullmarsfjorden och Härnäset som är beläget mellan Åby- och Brofjorden. Båda områdena är kända och omtyckta för sitt fina naturliv med många badplatser, småbåtshamnar, samt härliga strövområden, bär- och svampskogar. Området är också mycket populärt och omtalat för sina klättringsklippor och i närområdet ligger Bro Boulder som erbjuder inomhusklättring. I Brodalen finns närmaste dagligvaruaffär samt skola och förskola. I Brastad finns ytterligare service, bageri mm och i Lysekil, som nås på ca 25 min med bil, finns ytterligare affärer och sommarnöjen. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Vigernavägen 37, Skaftö, Lysekils kommun

Vigernavägen 37

Fritidshus
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

6 750 000 kr

65 m²

4 rum

2 004 m² tomt

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda denna fritidsfastighet med ett fantastiskt sol- och utsiktsläge i Vigerna i Grundsund. Från huset och tomten ser man Gåsöfjorden och vidare ut mot Gåsö. Huset, som uppfördes 1961 är på 65 kvm och inrymmer 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Runt om huset finns generösa altandäck där du kan följa solen från tidig morgon till solnedgången i väster. Dessutom är altanen kompletterad med ramp som underlättar för t.ex. rullstol eller barnvagn. Huset har allt man behöver för sitt fritidsboende, men det finns också en del upprustningsbehov. På gångavstånd når man badplatsen i området och vill ni ta er till Grundsunds samhälle där det finns flera restauranger och affär så går ni längs stigen som tar er till strandpromenaden och vidare till samhället. Varmt välkommen att boka in er på visning av detta smultronställe!

 • Uteplats
Tuntorp 552, Brastad, Lysekils kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Lör 10 jun kl 13:15

Tuntorp 552

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 495 000 kr

50 m²

2 rum

1 309 m² tomt

Nu påbörjar försäljningen av detta mycket välvårdade och mysiga smultronställe som ligger med ett ogenerat läge och i kustnära och natursköna omgivningar strax utanför Brastad samhälle där man har de bästa förutsättningarna för ett skönt, enkelt och avkopplande sommarliv långt bort från storstadens stress där det finns tid för eftertanke och reflektion! Huset har de senaste åren genomgått ett varsam renovering där charm och funktion möts och skapar en fridfull atmosfär. Gästhuset på tomten erbjuder extra sängplatser till övernattande gäster som också vill kunna njuta av allt som västkusten har att erbjuda! Stor del av lösöret kommer ingå i köpet så här är det bara att flytta rakt in! Här är en skön plats för avkoppling där man kan vakna till ljudet av fågelkvitter. Kanske inleda dagen med en promenad eller cykeltur för ett morgondopp i havet för att sen avnjuta frukost och en kopp starkt kaffe ute på den mycket generösa och vidbyggda altanen i olika etage. På den insynsskyddade tomten kan man sen njuta av solen hela dagen ända fram till solnedgången färgar himlen rosa. När kvällsmörkret och tystnaden har lagt sig är det mysigt att tända i kaminen, lyssna till elden som knastrar medan man slår sig till ro i favoritfåtöljen med en god bok. Brastad har ett mycket strategiskt läge för dig som vill utforska och njuta av allt det som Bohuslän har att erbjuda med många naturområden, badstränder, klippor, klätterklippor, bär- och svampskogar och vandringsleder. Med bil når du enkelt sommarpärlorna Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen och centrala Lysekil med dess utbud av affärer, restauranger och service ligger bara 15 minuter bilresa bort. Populära sevärdheter som Nordens Ark och Vann spa ligger inte långt borta liksom inomhushallen för klättring, Bro Boulder. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

 • Plus
Hökvägen 46, Lysekil, Lysekils kommun

Hökvägen 46

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

2 995 000 kr

144 m²

5 rum

277 m² tomt

Välkomna till Torpet och denna mycket inbjudande fastighet på Hökvägen 46. Här kan ni njuta av en fantastisk trädgårdsmiljö med utomhuskök, spabad och med porlande vattenfall nedför stående granitblock. Huset är på totalt 144 kvm i tre plan där del av vind inretts för att skapa ytterligare boendeutrymme. Huset bjuder på fina sociala ytor med stort inglasat uterum i anslutning till vardagsrummet. Uppdaterade ytskikt, nyrenoverat badrum, uppfräschat kök och behandlat tak är några inslag på åtgärder under den senaste tiden. Välkomna på visning!

Sjöbod nr 10-8-017 Sivik, Lysekil, Lysekils kommun

Sjöbod nr 10-8-017 Sivik

Fritidshus
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

65 000 kr

4 m²

1 rum

Söker du en rofylld plats vid havet med magiska vyer ut över haver och en underbar miljö kan denna plats vara något för dig. Nu säljs en sjöbod längt ute på Siviksudden utanför Siviks camping. Sjöbod byggdes 1987 uppförd på Lysekil sivik 1:5 med kommunalt arrende om 1230 kr/år. OBS ! Köp av sjöboden kräver kommunmedlemskap. Detta betyder att du antingen måste vara skriven/folkbokförd i Lysekils kommun eller äga fast egendom.

Sågvägen 9B, Brastad, Lysekils kommun

Sågvägen 9B

Lägenhet
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

395 000 kr

64 m²

2 rum

4 108 kr/mån

6 172 kr/m²

På Sågvägen i Brastad finns det nu möjlighet att köpa denna trivsamma och fräscha tvåa belägen i markplan vars generösa 64 kvm fördelas på ett kök, sovrum och vardagsrum som har utgång till balkong i soligt sydvästläge samt ett nyligen totalrenoverat badrum av bra storlek. Perfekt för dig som kanske köper din första bostad eller för dig som letar efter ett praktiskt och enkelt fritidsboende. I den välordnade föreningen Brastad Berget finns det bland annat gym, samlingslokal, cykelrum, verkstad och bra parkeringsmöjligheter. Lägenheten ligger belägen i lugnt område med välskötta grönområden, nära till matbutik och allmänna kommunikationer samt fina promenadstråk. Badmöjligheter finns bl.a. i Govik och Sandvik. I området finns även golfmöjligheter i Holma golf och Sämstads golfklubb och till Lysekil tar det bara 15 minuter med bil. Välkommen med anmälan till visning - fysisk såväl som digital!

 • Plus
Mor Anas väg 10, Skaftö, Lysekils kommun

Mor Anas väg 10

Fritidshus
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

3 650 000 kr

75 m²

5 rum

544 m² tomt

Nu påbörjar vi försäljningen av detta välaktade och mysiga fritidshus på populära Backa Stora i närheten av Grundsund samhälle! Huset har en välplanerad yta om 75 kvm som inrymmer kök och vardagsrum, fyra sovrum samt badrum. Exteriört har huset en vidbyggd altan samt gäststuga om 10 kvm. Här finns också härliga gräsytor för leksugna barn med spring i benen! Plats för parkering finns på tomten. Fiber finns indraget. Här bor du med gång- och cykelavstånd till det genuina samhället Grundsund där det bland annat erbjuds restauranger, butiker, mataffär och en hög sommarpuls. I stugföreningen har man tillgång till tennisbana, fotbollsplan, lekplats och boulebana. Det finns flera fina badplatser med både klippor och sandstränder inom gångavstånd. För den sportintresserade är det även nära till två fina golfbanor, Näreby pay-and-play med sina 9 hål och till Skaftö Golf med sin fina 18 hålsbana samt att det på cykelavstånd finns padel- och tennisbanor. Från området Backa Stora finns det också en fin cykelväg till samhället Fiskebäckskil och även det lilla pittoreska samhället Rågårdsvik är inom cykelavstånd. Varmt välkommen med din anmälan till visning - digital såväl som fysisk!

Ingeröd 505, Härnäset, Lysekils kommun
 • Lör 10 jun kl 11:45
Ingeröd 505, Härnäset, Lysekils kommun, bild 2
Ingeröd 505, Härnäset, Lysekils kommun, bild 3

Ingeröd 505

Villa
Härnäset, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

3 495 000 kr

64 m²

3 rum

3 386 m² tomt

Är du på jakt efter ett mycket fint, toppfräscht och inflyttningsklart hus i vackra fridfulla omgivningar i Ingeröd på populära Härnäset - med närhet till både fin natur och havet? Då är detta huset för dig! Här erbjuds en ypperlig och genomtänkt bostad om 64+43 kvm som det senaste året genomgått en genomgripande renovering och ombyggnad där man på ett mycket smakfullt sätt har lyckats att skapa ett modernt och uppdaterat boende. Bostaden präglas genomgående, interört som exteriört, av känslan för stil och ljusa kulörer och goda materialval! Husets välplanerade planlösning fördelas på kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. I källaren finns möjlighet till vinkällare, tvättstuga och andra förvaringsutrymmen. Exteriört har man uppfört en vidbyggd altan i soligt läge som skapar en inbjudande och trevlig helhet. Den större solrika tomten, om 3386 kvm, ligger längst in på vägen och erbjuder lekvänliga gräsytor, träd, perenner, berg i dagen och som delvis omgärdas av en fin stengärdesgård. Här finns gott om plats för dig som kanske vill uppföra ytterligare byggnader i tillägg till det mindre garage som finns idag, växthus eller vill ha plats för odling. På väg ut på Härnäset och precis innan man kommer tilI Ingeröd passerar man genom "Bekymmernas port" som symboliserar att man där lämnar sina bekymmer därhän och på Härnäset har man därför de bästa förutsättningarna för ett skönt, enkelt och avkopplande sommarliv långt bort från storstadens stress där det finns tid för eftertanke och reflektion! Härnäset som är beläget mellan de två vackra fjordar är känt och omtyckt för sitt fina naturliv med många badplatser, småbåtshamnar, samt härliga strövområden, bär- och svampskogar. Området är också mycket populärt och omtalat för sina klättringsklippor. På Härnäset finns många små badvikar både med sandstränder perfekt för de mindre barnen medan de simkunniga kan roa sig med bad från hopptorn och klippbad. I närområdet finns mysiga Röe Gård med café och restaurang och i Brodalen finns närmaste dagligvaruaffär. I Brastad finns ytterligare service, bageri mm och i Lysekil, som nås på ca 30 min med bil, finns ytterligare affärer och sommarnöjen. Från Åbyfjorden har du med båt närhet till kustpärlor som Bohus Malmön, Smögen och Kungshamn. Välkommen med din anmälan till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Södra Kvarngatan 24, Lysekil, Lysekils kommun

Södra Kvarngatan 24

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

4 495 000 kr

175 m²

5 rum

402 m² tomt

Mitt i hjärtat av Lysekil hittar man denna gemytliga villa från sekelskiftet med mysig innergårdskänsla och fint utsiktsläge mot Gullmarsfjorden! Här har man ett modernt och uppdaterat boende i tre plan där entréplan erbjuder kök och vardagsrum i en social semiöppen planlösning med utgång till en skön solrik altan samt sovrum och toalett. På övre plan finns tre stora och härliga sovrum samt ett generöst badrum. I källaren finns en separat större LÄGENHET som passar perfekt till de äldre ungdomarna som vill ha sitt eget krypin eller för dig som vill kunna erbjuda dina övernattande gäster ett komfortabelt boende eller som ser fördelarna med att ha en extra inkomst genom uthyrning - antingen året runt eller till sommargäster. Bergvärme ger låga driftkostnader och fiber finns installerat. Fastigheten kompletteras också med ett garage samt att det finns parkering för två bilar. Med detta läge har du nära till allt som Lysekil har att erbjuda! Stadens mysiga butiker, närservice, restauranger, caféer, glassbarer, Lysekils grönskande stadspark med fin lekplats, gymmet och torghandeln har du i stort sett utanför dörren. Bara på ett par minuters promenadväg finns både möjlighet till att köpa nykokta skaldjur direkt från fiskebåten och salta dopp, antingen med badkläder eller varför inte utan badkläder i anrika Kallbadhuset? Välkommen med din intresseanmälan till en perfekt belägen bostad i hjärtat av Lysekil!

 • Balkong
 • Uteplats
Stora Kyrkogatan 6F lgh 1003, Lysekil, Lysekils kommun

Stora Kyrkogatan 6F lgh 1003

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 950 000 kr

44 m²

2 rum

2 397 kr/mån

44 318 kr/m²

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda denna unika lägenhet med industriell utformning där stilfullt bonade betonggolv och bevarade tegelväggar möter högklassigt kök samt ett helkaklat badrum! Lägenhetens 44 kvm har en välplanerad planlösning med vardagsrum och kök i öppen lösning, separat sovrumsdel samt badrum. Just utanför entrén till lägenheten finns tillhörande uteplats som delvis är överbyggd. På somrarna, när man har öppna dörrar, blir uteplatsen en del av lägenheten. Lägenheten har en mycket härlig karaktär med genomgående stilrena, industriella och klassiska materialval av hög klass med påkostat kök från Ballingslöv, putsade betonggolv med vattenburen golvvärme och framtagna tegelväggar. Utöver den nämnda uteplatsen vid entrén finns dessutom en egen stenlagd uteplats i den gemensamma trädgården. Tillhör gör också ett förråd samt egen p-plats. Här bor du med mitt i centrala Lysekil med alla dess bekvämligheter och bara en kort promenad bort finns pittoreska Gamlestan och Lysekils nyaste stadsdel Norra Hamnen med strandpromenaden som erbjuder 2 restauranger i toppklass. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Verkstadsgatan 1, Lysekil, Lysekils kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Verkstadsgatan 1, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Verkstadsgatan 1, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Verkstadsgatan 1

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 795 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 717 kr/mån

34 190 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma, välplanerade och mycket fräscha lägenhet om två rum och kök som också har ett nyligen helrenoverat och mycket stilrent badrum. Lägenheten karaktäriseras av genomgående ljusa och stilrena materialval. På balkongen kan man njuta av solen stora delar av dagen. Här bor du med perfekt läge mellan Centrum med alla dess faciliteter, pittoreska Gamlestan och Lysekils nyaste stadsdel Norra Hamnen med den fantastiska strandpromenaden och med absolut närhet till både bad och båtliv samt restauranger i toppklass. På bara en kort promenad når man underbara promenadstråk på klipporna på naturreservatet Stånge Huvud. Brf Odin har ingen boplikt vilket innebär att lägenheten lämpar sig lika bra för dig som vill bo permanent, behöver en övernattningslägenhet eller letar efter ett praktiskt och lättskött fritidsboende. Välkommen med din anmälan till visning!

 • Premium
 • Balkong
Hummervägen 13B, null, Lysekils kommun

Hummervägen 13B

Radhus
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

2 500 000 kr

93 m²

4 rum

282 m² tomt

Välkomna till Skalhamn. Här erbjuds ett attraktivt och havsnära boende i natursköna omgivningar med bekvämt avstånd in till Lysekils centrum och med inbjudande badplatser i anslutning till området. Huset är på 93kvm med en bra planlösning, inglasad farstukvist och ett bra praktiskt förråd i anslutning till huset. Varmt välkomna på visning!

Mellby 209, Brodalen, Lysekils kommun

Mellby 209

Tomt
Brodalen, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

650 000 kr

1 492 m² tomt

Sugen på ett bygga nytt och bo på landet? Nu finns möjlighet att köpa den här naturskönt belägna tomten i Brodalen Mellby! Tomten, som är på hela 1.492 kvm, är lätt att bebygga och inga sprängningar behöver göras. I närområdet finns Röe Gård, fina badplatser och strövområden. Dessutom är det närhet till välsorterad livsmedelsbutik i Brodalen. Vill du veta mera så är du välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Tomt Torgestad 1:64, Lyse, Lysekils kommun

Tomt Torgestad 1:64

Tomt
Lyse, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 000 000 kr

1,3 ha tomt

Nu har vi fått förmånen att förmedla denna naturskönt belägna tomt på hela 1,3 hektar full av möjligheter. Tomten är kuperad och från tomtens högsta punkt har man underbar utsikt över landskapet och vidare ut över Gullmarsfjorden. Det finns ett positivt förhandsbesked om byggnation från Lysekils Kommun - se mer information under dokument & länkar nedan. Ca en kilometer från fastigheten finns vid fjorden servitut på båtplats (för mindre båt) samt härliga badmöjligheter! I närområdet finns också sköna strövområden med rikligt med svamp. Det är även närhet till friluftsområdet i Gullmarsskogen (Fjälla) där det finns motionsspår, utegym m.m. Och för den som vill spela padel finns en nybyggd bana ett par hundra meter från fastigheten. In till Lysekils centrum är det ca 10 minuters bilresa och där finns gott om butiker, banker, restauranger, apotek & systembolag m.m. Fastigheten är ansluten till fiber. Välkommen med din intresseanmälan!

Kärr 100, Brastad, Lysekils kommun
Kärr 100, Brastad, Lysekils kommun, bild 2
Kärr 100, Brastad, Lysekils kommun, bild 3

Kärr 100

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

4 950 000 kr

89 m²

4 rum

5,9 ha tomt

Med nästan 6 hektar mark, 250 meter egen strandlinje och bland mer än 200 olika sorters blommor och växter ligger Kärr 100. En unik fastighet i hjärtat av Sämstad med boningshus, gästhus och redskapsbod på tomten. Detta är en plats att samla familjen på och njuta av allt som den bohuslänska naturen har att erbjuda från både havs- och växtriket. Det svartmålade huvudhuset från 1964 är 89 kvm stort och rymmer 3 sovrum. Bostaden är väl omhändertagen vilket visar sig i besiktningsprotokollet. Ägaren har inte legat på latsidan vad gäller underhåll. Bland annat la man om taket år 2000, renoverade badrummet 2012 och installerade ny värmepump 2021. Nuvarande avloppsanläggning installerades 2012. Under huset finns en källare med förvaringsyta och pannrum. Fler sovplatser skänks i gästhuset som är placerat ett stenkast från huset. Här finns el och braskamin installerat. Man har även en egen liten uteplats. På fastigheten finns även en redskapsbod, eller "Sixtinska Kapellet" som boden heter. Trädgården med dess växter och stigar är en underbar plats att botanisera i. Med +200 arter är det bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan åstadkomma. Trädgårdsstigens mål är fastighetens absoluta klimax. Ett privat soldäck intill Gullmarsfjordens skvalpande vågor är vad som väntar vid vägs ände. Alldeles i närområdet, ca 1 km från huset, ligger Sämstad Båtklubb med sina 60 båtplatser, sjösättningsramp, mindre kran och klubblokal. Kärr 100 ligger ca 1 mil från både Brastad och Brodalen som erbjuder närmsta matbutiker, bageri, pizzerior och övrig service. Bekvämt avstånd till E6 vilket endast tar ca 20 min. Härifrån är det motorväg till både Oslo och Göteborg. För info: Fastigheten är belägen inom naturreservat. Nybyggnation är därför inte tillåtet, dock gäller inte förbudet till-, på-, eller ombyggnad av befintlig byggnad. Fastigheter som denna är sällsynta och måste upplevas på plats. Varmt välkommen att anmäla dig till visning, fysisk som digital!

 • Premium
 • Uteplats
Sjöbod A20 i Grundsund, Skaftö, Lysekils kommun
Sjöbod A20 i Grundsund, Skaftö, Lysekils kommun, bild 2
Sjöbod A20 i Grundsund, Skaftö, Lysekils kommun, bild 3

Sjöbod A20 i Grundsund

Övrigt
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

750 000 kr

1 rum

20 m² tomt

Ett stenkast från bryggan och havet i Grundsunds hamn finner ni denna genuina och rymliga sjöbod i 1,5 plan om 20 kvm på arrende. Sjöboden är belägen vid parkering vid hamnen mitt i centrala Grundsund (östra sidan) och har närhet till det mesta av vad Grundsund har att erbjuda som restauranger i toppklass, mataffär och badplatser. Boden är oisolerad och har nyligen renoverats med nya golv, större pardörrar som möjliggör att en större öppning, samt bra arbetsbänk och trapp upp till övre plan. El finns indragen. Här en en perfekt sjöbod som kan nyttjas till förvaring av båt- och fiskeredskap samt dynor eller som "badstuga", eller varför inte samla goda vänner för ett kräftkalas i sjöboden. För att Lysekils kommun ska godkänna en ny arrendator ska denne person vara KOMMUNMEDLEM i Lysekils kommun, vara MYNDIG samt att kommunen endast godkänner en sjöbod/hushåll. Arrendekostnaden är 2 702 kr/år plus 500 kr i administrativ avgift. Enligt Lysekils kommuns SJÖBODSPOLICY gäller följande regler. En sjöbod är en enkel förrådsbyggnad, oftast placerad i ett strandnära läge och avsedd för förvaring av båttillbehör och /eller fiskeredskap. För att fukt i bl.a. fiskeredskap skall kunna torka ut har sjöboden av tradition utförts med "luftig" golv-, vägg- och takkonstruktion. En sjöbod skall därför vara oisolerad och inte heller innehålla installationer för vatten och avlopp och får ej användas för boende. Sjöboden skall ges en färgsättning som ansluter till den lokala traditionen. Läs gärna vidare i Lysekils kommuns sjöbodspolicy samt arrendeavtal som finns under bilagor.

 • Premium
Sjöbod A7a Grundsund, Skaftö, Lysekils kommun

Sjöbod A7a Grundsund

Övrigt
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 995 000 kr

2 rum

20 m² tomt

I Grundsunds vackra kanal, med ett läge som slår de flesta, ligger sjöboden "Patrisia". Hon letar ny ägare och söker dig som uppskattar bra förvaringsutrymme, krypavstånd till havet, kvällssol och möjligheten att byta ett par ord med förbipasserande. Bodens entréplan består av förvaringsutrymme för diverse redskap. Här finns också en lucka i golvet för direkt kontakt med det skvalpande havet undertill. En våning upp finner vi den sällskapliga delen. En mycket trivsam plats att träffas på och äta skaldjuren man varit och införskaffat direkt från den lokala Grundsundsbåten. Duka upp, öppna dörrluckan och släpp in kvällssolen och vyn av det glittrande havet i kanalen. Grunden för en gemytlig upplevelse i världsklass finns hos "Patrisia" - låt det bli din verklighet. Här befinner du dig verkligen i hjärtat av Grundsund. Det är hit man går när man vill uppleva det genuina fiskesamhället och vandra bland de gamla sjöbodarna. Det är även hit man rör sig när man önskar en bit mat eller ett svalkande bad. Detta är stället att vara på, men det har du nog förstått vid det här laget. För att bli godkänd arrendator krävs dels att du är myndig samt att du är kommunmedlem. Med kommunmedlem avses att antingen vara skriven i Lysekils kommun eller att man äger en fastighet. Lysekils kommuns definition av en sjöbod: "En sjöbod är en enkel förrådsbyggnad, oftast placerad i ett strandnära läge och avsedd för förvaring av båttillbehör och/eller fiskredskap. Byggnadens användning skall tydligt framgå av bygglovsansökan och ritningar. För att fukt i bl.a. fiskeredskap skall kunna torka ut har sjöboden av tradition utförts med "luftig" golv-, vägg- och takkonstruktion. En sjöbod ska därför vara oisolerad och inte heller innehålla installationer för vatten och avlopp. Elinstallation kan godtas. Sjöboden ska ges en färgsättning som ansluter till den lokala traditionen." Läs gärna hela Lysekils Kommuns sjöbodspolicy under "Dokument & länkar". Varmt välkommen att anmäla dig på visning, fysisk som digital!

Lyse-Berga 144, Lyse, Lysekils kommun

Lyse-Berga 144

Tomt
Lyse, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 495 000 kr

986 m² tomt

För dig som vill skapa ditt eget drömboende i natursköna omgivningar i fantastiska och omtyckta Lyse-Berga kan vi nu erbjuda denna härligt placerade hörntomt om 986 kvm! Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger dig som köpare större frihet i byggprocessen (se bygglovsguiden under länkar). Fastigheten är avstyckad och körbar väg finns fram till tomten. El är framdraget till fastigheten och sommarvatten finns på grannfastigheten med servitut. Åretrunt vatten och avlopp saknas och åligger köparen att ordna. På fastigheten finns idag en byggnad i sämre skick. Här bor du i mycket natursköna och fridfulla omgivningar med närhet till allt det som havet har ett erbjuda med salta bad, båtliv och fiske i Västerhavet och Lyse-Berga. I Norra Grundsund som nås på ca 5 min med bil och promenadavstånd över berget ligger populära restaurangen Skaldjursmagasinet där man kan njuta av förstklassig mat och nere i hamnen kan man köpa burfångade havskräftor direkt från fiskebåten. Och i närområdet finns även Basteviksholmarna med välordnad småbåtshamn och trevlig restaurang, minigolfbana och glasskiosk. I området finns också vackra vandringsleder och strövområden samt svamp och bärrika marker i direkt närhet. Förskola och låg-och mellanstadieskola finns i närområdet. Lysekil centrum med dess utbud av service, matbutiker och restauranger nås på ca 10 minuters bilfärd. Varmt välkommen på visning!

Immestad 290, Brastad, Lysekils kommun

Immestad 290

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 975 000 kr

95 m²

5 rum

2 097 m² tomt

Härligt hus på landet med en underbar trädgård, gott om parkeringsyta framför huset och med bekvämt avstånd till Brodalen och Brastad. Hus i tre plan där markplan tidigare varit lanthandel, helt nytt badrum på plan 1 och där en luftvattenpanna förser huset med värme. Fiber finns installerat. Välkomna på visning!

Östra Kronbergsgatan 1A, Lysekil, Lysekils kommun
Östra Kronbergsgatan 1A, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Östra Kronbergsgatan 1A, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Östra Kronbergsgatan 1A

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 750 000 kr

55 m²

2 rum

2 750 kr/mån

31 818 kr/m²

Varmt välkommen till denna nyrenoverade bostadsrätt om 2 rum och kök med fin vy mot Lysekils stad och västerhavet! Lägenheten om 55 kvm fördelar sig på vardagsrum med utsikt mot staden och västerhavet, sovrum, kök med matplats samt hall och badrum. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med totalrenoverat kök av grå inredning, renoverat badrum samt genomgående ekparkett på golv och målade väggar. Bostadsrättsföreningen Östra Kronbergsgatan är en nybildad förening som bildades 2021 belagen mitt i centrala Lysekil. Här tillåter man både permanent och fritidsboende och lägenheterna får lov att hyras ut. På fastighetens framsida finns en fin gemensam uteplats med altandäck och utemöbler för de boende att ta del av och parkering finns på fastigheten. Gemensam tvättstuga finns med separat ingång från innergården. Tillhörande förråd finns i källaren. Fiber finns indraget i lägenheten. Här bor du mycket centralt men ändå med lugnt läge och med gångavstånd till allt staden har att erbjuda så som högklassiga restauranger, glassbarer, klädbutiker, stadsparken med en populär lekplats, stränder och bad, fantastisk strandpromenad och naturreservatet Stångehuvud. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Bergmansliden 34, Lysekil, Lysekils kommun

Bergmansliden 34

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

5 500 000 kr

110 m²

4 rum

962 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna mycket KOMPLETTA fastighet med attraktivt läge på populära Slätten! Mycket välskött och stilsäker villa som karaktäriseras av en väldisponerad planlösning med bra sällskapsytor samt förstklassiga materialval plus attraktiva attribut som dubbelgarage, gästhus och en härlig utemiljö. Den ypperliga och genomtänkta bostaden om 110+40 kvm i tre plan har de senaste åren genomgått en genomgripande renovering och ombyggnad där man på ett mycket smakfullt sätt har lyckats att skapa ett modernt och uppdaterat boende . Väldisponerad planlösning med fräscht kök och generösa sällskapsytor på entréplan samt allrum och sovrum på övre plan samt badrum. På källarplan finns en mysig spaavdelning med badkar och bastu samt en stor och praktisk tvättstuga. Bergvärme ger låga driftkostnader. Förutom huvudhuset finns ytterligare en byggnad , uppgörd i samma stil som huvudhuset, som inrymmer en separat GÄSTLÄGENHET som är perfekt för uthyrning eller för övernattande gäster, ett UTERUM samt förrådsmöjligheter. Exteriört har man lyckats att skapa en inbjudande och trevlig helhet där man kan njuta av extra lyx i SPABADET eller umgås med vänner och laga mat i UTEKÖKET där man kan hämta färska örter i odlingslådorna som har självbevattningssystem. Fastigheten kompletteras också med större DUBBELGARAGE med indraget vatten, el, grovtvättmaskin samt elbilsladdare. På tomten finns också gott om parkeringsplatser för flertalet bilar. Här bor man centralt med lugnt läge och på promenadavstånd når man både centrum med dess utbud av affärer och service till skola och förskola och Norra Hamnens strandpromenad med flera förstklassiga restauranger. I Valbodalen, som nås på tio minuters promenad, finns båtplatsmöjligheter och här kan man köpa färska skaldjur direkt från fiskebåten. Ett hus med noga utvalda och påkostade materialval, både interiört och exteriört, som skapar en bostad att trivas i! BÖR UPPLEVAS PÅ PLATS! Välkommen med din bokning på digital och/eller fysisk visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Kvartsvägen 1, Lysekil, Lysekils kommun

Kvartsvägen 1

Övrigt
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

925 000 kr

60 m²

1 rum

580 kr/mån

Industrilokal i bostadsrättsform om 60kvm med generös takhöjd, utåtgående portar, indraget vatten, uppvärmning via luftvärmepump, oljeavskiljare samt bygglov för ett entresolplan. Varför hyra när man kan äga sin egen lokal. Praktiskt och bra utrymme för din verksamhet eller för ren förvaring av bilar, båtar eller övrigt lösöre. Välkomna att höra av er!

Sågvägen 9C, Brastad, Lysekils kommun

Sågvägen 9C

Lägenhet
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

295 000 kr

35 m²

1 rum

2 247 kr/mån

8 429 kr/m²

På Sågvägen i Brastad finns denna praktiska och trivsamma lägenhet belägen vars 35 kvm fördelas på ett arbetskök, allrum, sovrum samt badrum. Perfekt för dig som kanske köper din första bostad eller för dig som letar efter ett praktiskt, prisvärt och enkelt fritidsboende! Lösöre som finns i lägenhten ingå vid intresse. Här bor du centralt med lugnt läge i en välordnad förening med närhet till matbutiker och service samt bra kommunikationer. I föreningen finns fräscha tvättstugor, möjlighet till parkering samt träningslokal, samlingslokal och en gästlägenhet till övernattande familj och vänner. Utöver detta finns även cykelförråd och verkstad och i bostadshusen finns förråd till alla lgh som ger extra utrymme för förvaring. Badmöjligheter finns bl.a. i Govik och Sandvik. I området finns även golfmöjligheter i Holma golf och Sämstads golfklubb och till Lysekil tar det bara 15 minuter med bil. På ca en halvtimme med bil når man också många av västkustens pärlor som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen samt utflyktsmål som Nordens Ark. Varmt välkommen på visning!

Torgestad 144, Lyse, Lysekils kommun

Torgestad 144

Villa
Lyse, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

3 975 000 kr

129 m²

5 rum

2 286 m² tomt

Nu har vi nöjet att starta förmedlingen av denna denna trivsamma enplansvilla belägen i mycket natursköna och fridfulla omgivningar i Torgestad. Huset från 1989 ligger med fint utsiktsläge mot Gullmarsfjorden och har kontuinerligt renoverats och uppdaterats och har under senare år både försetts med bland annat nytt kök och nya badrum. Fiber finns. Bostaden har en väldisponerad och genomtänkt planlösning med stort kök och vardagsrum samt flertalet sovrum och två uppdaterade badrum. I tillägg finns här också attraktiva attribut såsom stora vidbyggda altaner, inglasat uterum och spabad. Fastigheten kompletteras ytterligare med garage, fristående båthus/förråd, växthus samt en separat gäststuga med kök och bad som kan nyttjas för uthyrning eller för övernattande gäster. På tomten finns också gott om plats för parkering. Området i Torgestad har ett fint läge med närhet till natur och Gullmarsfjorden. Här bor man med lantlig läge med landskap och åkrar samtidigt som man har absolut närhet till allt det som havet har ett erbjuda med salta bad, båtliv och fiske i Gullmarsfjorden. På kort promenadavstånd tar du dig till naturreservatet Gullmarsskogen med motionsspår och välutrustat utegym och på höstkanten finns gott om möjligheter till promenader med svamp och bärplockning i de grönskande omgivningarna. För den golfintresserade finns på en kort bildfärds avstånd den fina 18-hålsbana på Holma Golf. Här bor du ostört och fridfullt men med ett lättillgängligt läge bara en mil, ca 15 minuters bilresa, från Lysekil stad med dess utbud av affärer, restauranger och service. Fastigheten har också en perfekt belägenhet om man vill göra dagsutflykter till andra trevliga kustsamhällen som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen. E6 nås snabbt och enkelt och därifrån tar du dig till Göteborg på en timma och till Oslo tar du dig på cirka två timmar. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Plus
 • Uteplats
Sågvägen 6 C, Brastad, Lysekils kommun
 • Lör 10 jun kl 12:30

Sågvägen 6 C

Lägenhet
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

455 000 kr

52 m²

2 rum

3 468 kr/mån

8 750 kr/m²

På Sågvägen i Brastad ligger denna trivsamma lägenhet vars 52 (+6) kvm fördelas på kök, vardagsrum, sovrum och ett nyligen totalrenoverat badrum. I tillägg finns ett separat rum om ca 6 kvm som lämpar sig väl som ett hemmakontor eller ett extra sovrum. Perfekt för dig som kanske köper din första bostad eller för dig som letar efter ett praktiskt och enkelt fritidsboende. Lägenheten ligger belägen i lugnt område med välskötta grönområden, nära till matbutik, fina motionsspår och allmänna kommunikationer. Väl fungerande förening med träningslokal, flera tvättstugor, övernattningslgh, samlingslokal, verkstadsutrymme och lägenhetsförråd. Badmöjligheter finns bl.a. i Govik och Sandvik. I området finns även golfmöjligheter i Holma golf och Sämstads golfklubb och till Lysekil tar det bara 15 minuter med bil. På ca en halvtimme med bil når man också många av västkustens små pärlor som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen samt utflyktsmål som Nordens Ark. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

 • Plus
Kvartsvägen 8, null, Lysekils kommun

Kvartsvägen 8

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

1 600 000 kr

108 m²

1 rum

I Dalskogen planeras inom kort byggnation av 18st båt/industrilokaler. Modulerna på 108kvm kommer att vara ca 6m bred och 18m djup med möjlighet att som tillval bygga ett entresolplan. Söker du ett bra utrymme för din verksamhet, båtuppställningsplats, lagerlokal mm finns nu möjligheten. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Industrilokaler Sivik, null, Lysekils kommun

Industrilokaler Sivik

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

fr. 1 600 000 kr

108 m²

1 rum

I Dalskogen planeras inom kort byggnation av 18st båt/industrilokaler. Modulerna på 108kvm kommer att vara ca 6m bred och 18m djup med möjlighet att som tillval bygga ett entresolplan. Söker du ett bra utrymme för din verksamhet, båtuppställningsplats, lagerlokal mm finns nu möjligheten. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 32