Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Lysekil

Fastighetsbyrån Lysekil

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slånbärsvägen 27, Lysekil, Lysekils kommun
 • Tor 30 maj kl 12:00

Slånbärsvägen 27

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 895 000 kr
121 + 42 m²
4 rum
619 m² tomt

Välskött enplanshus i trivsamt och lugnt område med egen parkering på asfalterad uppfart, vidbyggt stort garage, underhållsvänlig trädgård och ett välplanerat hus med totalt 4 rum och kök ett härligt inglasat uterum med tillhörande altan med uppvärmd badtunna för mysiga vinterbad. Huset ligger med goda solförhållanden. Fiber finns inkopplat och 36 solpaneler ger effektiva energivärden. Välkomna att boka er på visning!

 • Plus
Brevik 126, Härnäset, Lysekils kommun
 • Tor 30 maj kl 14:00

Brevik 126

Villa
Härnäset, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 450 000 kr
45 m²
4 rum
1 305 m² tomt

Mycket charmigt och inbjudande hus med vacker granitgrund och härlig karaktär. Underbar trädgård med inslag av äppelträd, fläderträd, buskar med krusbär och vinbär och ett gediget odlingsland med bl.a sparris, jordärtskockor och pepparrot. Mycket är gjort med huset och stor vikt har lagts för att bevara dess charm. I anslutning till huset finns separat hus för tvätt samt en isolerad gäststuga. Båda komplementbyggnader har golvvärme. Fiber finns indraget i huset. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Hagvägen 13, Brastad, Lysekils kommun

Hagvägen 13

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 250 000 kr
130 m²
6 rum
702 m² tomt

Välskött bostad på Hagvägen 13 med härligt uterum, underbar trädgård med robotgräsklippare och ett gediget garage med tillhörande förråd. Invändigt har ni hela 6 rum, nyare kök och och två helkaklade badrum. Ytterdörr med Yaledoorman, solpaneler på tak som ger ca 9300kwh/år, elbilsladdare finns installerad samt ett elsystem som kan styras med Plejd. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Stora Hede 160, Brastad, Lysekils kommun
 • Lör 25 maj kl 12:30

Stora Hede 160

Gård/Skog
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 500 000 kr
80 + 40 m²
5 rum
24,5 ha tomt

Välkomna om ni söker en härlig gård på landet med vackra omgivningar, egen skog och öppna åkrar och betesmarker framför mangårdsbyggnaden. Utöver huset finns en ladugård med goda utrymmen för verkstad och förvaring samt att det även finns hönshus och carport/garage. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Hökvägen 17, Lysekil, Lysekils kommun

Hökvägen 17

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
4 395 000 kr
174 m²
6 rum
1 069 m² tomt

I det nyaste området på populära och barnvänliga Torpet ligger detta ypperliga och stilrena Myresjöhus som karaktäriseras av stor rymd, väldisponerad planlösning och fint ljusinsläpp som nu är till försäljning! Med en boyta på 174 kvadratmeter erbjuder denna genomtänkta bostad på entréplan sociala ytor såsom vardagsrum, kök samt sovrum/arbetsrum och vidare finns ett badrum och tvättstuga och entréhall. På övre plan finns de mer privata delarna med tre sovrum av bra storlek samt ett centralt placerat allrum och ytterligare ett badrum. Fiber finns installerat. Mycket bra besiktningsprotokoll! Tomten om 1069 kvadratmeter erbjuder exteriört en välplanerad och trevlig utemiljö med vackra lättskötta stenläggningar, vidbyggd altan, fruktträd, bärbuskar, perenner samt ett växthus om ca 15 kvm för den odlingsintresserade. Utöver detta finns även en hönsgård samt ett generöst garage om ca 40 kvm och flera parkeringsplatser. Detta är ett hus med noga utvalda och påkostade materialval, både interiört och exteriört, som skapar en bostad att trivas i! På Torpet bor du i ett lugnt och tryggt område med både lekplatser, fotbollsplaner och grönområden. På cykelavstånd finns välsorterad mataffär, skola, förskola samt centrum. I det direkta närområdet finns också det fina området Fiskebäck med underbara promenad- och cykelvägar i vacker natur samt sol- och badmöjligheter i Gullmarsfjorden. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kungsgatan 55, Lysekil, Lysekils kommun
 • Lör 25 maj kl 16:00

Kungsgatan 55

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 795 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
5 669 kr/mån
28 047 kr/m²

Smakfullt renoverad vindslägenhet 2021 med centralt läge och utsikt över Gullmarn. Kök och vardagsrum i trivsam, öppen planlösning samt 2 sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Inbjudande innergård med härliga uteplatser, utrymme för cyklar, tvättstuga, separat förråd som tillhör lägenheten samt en helt ny basturelax som står till föreningens medlemmars förfogande. Inget krav på åretruntboende. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Björkvägen 4, Brastad, Lysekils kommun

Björkvägen 4

Övrigt
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 500 000 kr
1 070 m² tomt

Trevligt hyreshus mitt i centrala Brastad med totalt 3 lägenheter samt ett gediget källarplan med tvättstuga, pannrum, praktiska förvaringsytor och förråd till respektive lägenhet. Vid sidan av huset finns ett garage. Samtliga lägenheters bad är renoverade, elen har setts över samt att fiber är inkopplat. Fastigheten värms via jordvärme där pannan är helt ny 2023. Hyreshusets totala årliga intäkter är 370076kr och en årlig drift på 50705kr Varmt välkomna på visning!

 • Energieffektiv
Lysekil S1 Norra Hamnen, Lysekil, Lysekils kommun
 • 3 lediga bostäder

Lysekil S1 Norra Hamnen

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
fr. 3 880 525 kr
69-121 m²
2-5 rum
3 551 kr/mån

I Norra Hamnen planeras har byggnation av 13 lägenheter och garage påbörjats! De flesta lägenheterna har balkonger mot öster för att fånga solen på morgonen fram tills efter lunch och med utsikt mot Gamlestans pittoreska och lugna miljö. På eftermiddagen och kvällen kan du njuta av havsutsikten och avsluta kvällen med solnedgång i havet. Båtplatser finns att hyra eller köpa precis framför fastigheten. Planerad inflyttning första halvåret 2025. Även övernattningslägenhet/lokal samt faciliteter som bastu, cykelrum mm. kommer att finnas. Mer info kommer att komma inom kort. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt
Östra Kronbergsgatan 1 A, Lysekil, Lysekils kommun
 • Tor 30 maj kl 16:30
Östra Kronbergsgatan 1 A, Lysekil, Lysekils kommun, bild 2
Östra Kronbergsgatan 1 A, Lysekil, Lysekils kommun, bild 3

Östra Kronbergsgatan 1 A

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 195 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 081 kr/mån
26 131 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika lägenhet om 3 rum och kök i etage med fantastisk vy mot Lysekils stad och västerhavet! Här erbjuds en spännande lägenhet om 83 kvm fördelad i två plan med allrum/matsal, kök, helkaklat badrum samt sovrum på nedre plan. På övre plan finns vardagsrum med enastående utsikt över Lysekils takåsar och Västerhavet, möblerbar hall, sovrum samt toalett på övre plan. Här finns också en vindsdel för ytterligare förvaringsyta. Bostadsrättsföreningen Östra Kronbergsgatan är en nybildad förening som bildades 2021 belagen mitt i centrala Lysekil. Här tillåter man både permanent och fritidsboende och lägenheterna får lov att hyras ut. På fastighetens framsida finns en fin gemensam uteplats med altandäck och utemöbler för de boende att ta del av och parkering finns på fastigheten. Gemensam tvättstuga finns med separat ingång från innergården. Tillhörande förråd finns i källaren. Fiber finns indraget i lägenheten. Här bor du mycket centralt men ändå med lugnt läge och med gångavstånd till allt staden har att erbjuda så som högklassiga restauranger, glassbarer, klädbutiker, stadsparken med en populär lekplats, stränder och bad, fantastisk strandpromenad och naturreservatet Stångehuvud. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Valbogatan 34A, Lysekil, Lysekils kommun

Valbogatan 34A

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 700 000 kr
93 + 47 m²
5 rum
357 m² tomt

Trevlig bostad i två plan med tillhörande källare. Inbjudande trädgårdstomt med vindskyddad uteplats, gäststuga och tillhörande garage och parkeringsplatser. Huset är anslutet till fiber och 2024 installerades ny luft-vattenvärmepanna. Här bor ni med bekvämt avstånd ner till Valbodalen och Lysekils centrum. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kungsgatan 26, Lysekil, Lysekils kommun

Kungsgatan 26

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/5
6 305 kr/mån
17 574 kr/m²

Nu startar vi upp försäljningen av denna trivsamma bostadsrätt på Kungsgatan med perfekt läge mitt i centrala Lysekil! Lägenhetens välplanerade 68 kvm fördelar sig på vardagsrum med mysigt burspråk, ett större sovrum med walk-in-closet samt kök och badrum. Lägenheten upplevs ljus och rymlig med fönster i två väderstreck. På loftgången, i härligt sydvästläge, kan man njuta både av den fina vyn över hustaken i Lysekil samt av sol stora delar av dagen ända fram till kvällen. Föreningen har också en trevlig innergård med uteplats och grillplats. I de två byggnaderna på gården finns dels lägenhetsförråd och cykelförråd och fräsch tvättstuga samt renhållningsrum. Invid tvättstugan finns även en liten verkstad med en arbetsbänk. Här bor man bekvämt och med perfekt läge mellan Centrum, där hela stadens utbud finns på bara ett par minuters avstånd, och Lysekils nyaste stadsdel Norra hamnen med bryggpromenad, fantastiska restauranger, möjlighet till salta bad och båtliv samt makalösa solnedgångar. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Tuntorp 546, Brastad, Lysekils kommun

Tuntorp 546

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 850 000 kr
31 + 20 m²
3 rum
2 880 m² tomt

Nu påbörjar vi försäljningen av detta välvårdade och mysiga smultronställe som ligger med ett ogenerat läge och i kustnära och natursköna omgivningar strax utanför Brastad samhälle där man har de bästa förutsättningarna för ett skönt, enkelt och avkopplande liv långt bort från storstadens stress. Här finns det tid för eftertanke och reflektion! Huset har de senaste åren genomgått ett varsam renovering där charm och funktion möts och skapar en fridfull atmosfär. Tak av lertegel, spröjsade fönster och fasad i bohuslänsk färgsättning, pärlspont målad i linoljefärg, såpskurade golv, spegeldörrar, vedspis och kamin i gjutjärn, tapeter och brytare i gammal stil är bara några vackra detaljer som kan nämnas. Den större och prunkande tomten erbjuder allt från lekvänliga gräsytor, träd, perenner, fruktträd, bärbuskar och bördig jord och mycket gynnsamt klimat för dig som vill ha plats för odling. Växthus finns. Markerna runtom erbjuder mycket fina promenadstråk och är rika på både bär och svamp. Här är en skön plats för avkoppling där man kan vakna till ljudet av fågelkvitter. Kanske inleda dagen med en promenad eller cykeltur för ett morgondopp i havet för att sen avnjuta frukost och en kopp kaffe ute under det körsbärsträdet. På den insynsskyddade tomten kan man sen njuta av solen hela dagen ända fram till solnedgången färgar himlen rosa. När kvällsmörkret och tystnaden har lagt sig är det mysigt att tända i kaminen och lyssna till elden som knastrar. Det här är en plats för återhämtning och ro, en plats för eftertanke. En plats där man gärna dröjer sig kvar och dit man gärna återvänder! Brastad har ett mycket strategiskt läge för dig som vill utforska och njuta av allt det som Bohuslän har att erbjuda med många naturområden, badstränder, klippor, klätterklippor, bär- och svampskogar och vandringsleder. Med bil når du enkelt sommarpärlorna Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen och centrala Lysekil med dess utbud av affärer, restauranger och service ligger bara 15 minuter bilresa bort. På promenadavstånd finns allmänna kommunikationer med buss till Lysekil eller Göteborg. Populära sevärdheter som Nordens Ark och Vann spa ligger inte långt borta liksom inomhushallen för klättring, Bro Boulder. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

 • Uteplats
Lilla Kornö 305, null, Lysekils kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Lilla Kornö 305, null, Lysekils kommun, bild 2
Lilla Kornö 305, null, Lysekils kommun, bild 3

Lilla Kornö 305

Fritidshus
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
4 495 000 kr
86 + 13 m²
5 rum

Drömmer du om ett eget sommarparadis på en liten ö i Bohuslän? Nu påbörjar vi försäljningen av detta pittoreska smultronställe på Lilla Kornö! Utöver bostadshuset, som är i ett mycket gott skick, finns även del i sjöbod. Vid sidan av huset har man en mysig liten trädgård. För den odlingsintresserade finns också möjlighet att odla på bara ett par minuters avstånd från huset där man kan skörda grönsaker och bär. Här har du de bästa förutsättningarna för ett skönt, enkelt och avkopplande sommarliv långt bort från storstadens stress där det finns tid för eftertanke och reflektion! Lilla Kornö är en idyllisk plats i Bohuskustens ytterskärgård, ca 1,5 sjömil nordost om Lysekil. Förr beboddes Lilla Kornö främst av fiskare men idag är ön ett riktigt sommarparadis med sin röda bohusgranit, vackra grönskande natur och med havet som närmaste granne. Lilla Kornö nås sjövägen med egen båt antingen från Ramsvik/Bastevik, Norra Grundsund eller Lysekil och har en mycket väl skyddad hamn med platser för både boende samt gäster. I Bastevik, på fastlandet, finner du Lysekils Marina - en fullserviceanläggning som erbjuder platser för både båtar och husbilar. Här finns också en populär restaurang i Bastevik Bar och Café. Sommarkvällarna där bjuder ofta på trubaduraftnar varvat med roliga quiz eller så utmanar man vänner och bekanta i minigolf. I Lysekil finns all tillgänglig service, fina restauranger och många saltstänkta aktiviteter att välja bland. Med båt har man också närhet till kustpärlor som Bohus Malmön, Smögen och Kungshamn. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Premium
 • Uteplats
Lyshultsvägen 14, Skaftö, Lysekils kommun

Lyshultsvägen 14

Villa
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
4 995 000 kr
175 + 47 m²
6 rum
654 m² tomt

På trivsamma, barnvänliga och populära Lyshult i Grundsund ligger denna gedigna tvåplansvilla med vidbyggt garage. Här bor ni på lugn gata med perfekt belägenhet och behagligt avstånd både ner till det genuina samhället Grundsund, Skaftö förskola och skola. Denna bostad erbjuder en härlig kombination av bekvämlighet, stil och funktionalitet. Huset har hela 6 rum varav 4 sovrum, inbjudande sällskapsytor, stilsäkert renoverat kök och badrum samt mycket bra förvaring. Bakom huset finner du en insynsskyddad baksida där du kan njuta av lugn och ro i din egen trädgård och ovanpå garaget finns en solrik terrass. Bergvärme ger låga driftskostnader. Grundsund är ett av de mest pittoreska samhällena på Skaftö där man bor både bekvämt och vackert. Närområdet på Skaftö bjuder på allt från mycket natursköna omgivningar med unik flora och fauna till närhet till havet med en fantastisk strandpromenad med fina bad- och picknickplatser samt närhet till affärer och förstklassiga restauranger såsom Pelles Rökeri och Smultron och Tång. För den som gillar aktiviteter finns det gott om möjligheter till friluftsliv och olika fritidsaktiviteter och för den golfintresserade är det nära både till Skaftö Golf med sin fina 18 hålsbana och Näreby pay-and-play med 9 hål. Gillar du padel och tennis finns även flera banor i närheten. Till Lysekil tar man sig enkelt antingen genom passagerarfärjan eller med bil via färjorna på Gullmarsleden. Varmt välkomna med er anmälan till visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Bergavägen 7, Lysekil, Lysekils kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bergavägen 7

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 500 000 kr
166 + 24 m²
7 rum
623 m² tomt

Nu har vi fått förtroende att förmedla denna rymliga villa som från början är uppförd i början av 1900-talet men sedan om- och tillbyggd 1982. Huset, som är beläget på en trevlig trädgårdstomt, inrymmer idag 7 rum och 2 kök på 166 kvm boyta. Det finns även 2 badrum i huset. I trädgården finns uteplatser, gräsmatta och fruktträd. Då huset har 2 kök, 2 entrédörrar och 2 badrum så kan man lätt dela upp huset i två bostäder. Bergavägen är en lugn återvändsgata mitt i centrala Lysekil med närhet till allt Lysekil har att erbjuda i form av bad- och båtliv, restauranger och ett levande centrum! Varmt välkommen med din visnings- / intresseanmälan!

Kungsgatan 16, Lysekil, Lysekils kommun

Kungsgatan 16

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 995 000 kr
99 m²
3 rum
vån 2/5
5 604 kr/mån
20 152 kr/m²

Nu påbörjar vi försäljningen av denna rymliga och trevligt planerade bostadsrätt mitt i centrala Lysekil. Lägenheten är belägen på 2 våningen i den välskötta om populära bostadsrättsföreningen Mollén. Från lägenheten, som inrymmer 3 rum och kök på 99 kvm, har man fin utsikt ner över Kungsgatan. Tack var det centrala läget har man närhet till allt vad Lysekils centrum erbjuder i form av affärer, restauranger och hav. På föreningens trevliga innergård finns fina uteplatser. Varmt välkommen med din visnings-/intresseanmälan!

 • Hiss
Vese 307, Härnäset, Lysekils kommun

Vese 307

Villa
Härnäset, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 475 000 kr
110 + 50 m²
5 rum
1 136 m² tomt

Ett gediget hus med inbjudande läge, härlig utemiljö och med stora altaner i alla väderstreck. Ursprungshuset från 60-talet byggdes om i sin helhet 2010. Integrerat garage, luft-vattenpanna, indragen fiber och nytt vatten och avlopp när huset byggdes. Välkomna till populära Härnäset med kuststigen inpå knuten, natursköna områden i Näverkärr och trevliga restaurangbesök och bad vid Röe. Välkomna med er anmälan till visning!

 • Plus
Kvartsvägen 1B (lgh 9), Lysekil, Lysekils kommun

Kvartsvägen 1B (lgh 9)

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
925 000 kr
60 m²
1 rum
vån 1/1
580 kr/mån
15 417 kr/m²

Industrilokal i bostadsrättsform om 60kvm med generös takhöjd, utåtgående portar, indraget vatten, uppvärmning via luftvärmepump, oljeavskiljare samt bygglov för ett entresolplan. Varför hyra när man kan äga sin egen lokal. Praktiskt och bra utrymme för din verksamhet eller för ren förvaring av bilar, båtar eller för ren magasinering. Av 20st fack är nu 14 sålda. Välkomna att höra av er!

 • Plus
Skårve 114, Brodalen, Lysekils kommun

Skårve 114

Villa
Brodalen, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 375 000 kr
103 + 52 m²
4 rum
1 685 m² tomt

I de natursköna och lugna omgivningarna i Brattön ligger detta välvårdade hus som lämpar sig lika bra för dig som söker ett permanentboende i en lantlig miljö eller för dig som är på jakt efter ett vinterbonat fritidshus med alla bekvämligheter i ett avskilt läge, men ändå med närhet till många av de bohuslänska kustpärlorna. Huset som ursprungligen var ett fritidshus byggdes till i en vinkel 1981 och har sedan dess nyttjats som permanent boende. Bostaden har en väldisponerad planlösning med stort vardagsrum och stort härligt kök samt tre sovrum och ett nyligen renoverat badrum, tvättstuga och en separat wc. Bostaden kompletteras med en större altan om 40 kvm i soligt sydvästläge. Fiber finns installerat. Garage i hus samt ett separat gästhus som är perfekt för övernattande gäster. På den trevliga tomten finns det även ett växthus och gott om plats för övriga odlingsmöjligheter. Plats för parkering för flera bilar på tomten. Här bor du med lugnt och skönt läge mitt i den vackra bohuslänska naturen med närhet till både hästhagar samt vacker grönskande skog. Brattön har ett mycket strategiskt läge för dig som vill utforska och njuta av allt det som Bohuslän har att erbjuda med många naturområden, badstränder, klippor, klätterklippor, bär- och svampskogar och vandringsleder. Med bil når du sommarpärlorna Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen på mindre än en halvtimma. Centrala Lysekil med dess utbud av affärer, restauranger och service nås på samma tid. Populära sevärdheter som Nordens Ark och Vann spa ligger inte långt borta liksom inomhushallen för klättring, Bro Boulder. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

 • Uteplats
Tomt Torgestad 1:64, Lyse, Lysekils kommun

Tomt Torgestad 1:64

Tomt
Lyse, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 000 000 kr
1,3 ha tomt

Nu har vi fått förmånen att förmedla denna naturskönt belägna tomt på hela 1,3 hektar full av möjligheter. Tomten är kuperad och från tomtens högsta punkt har man underbar utsikt över landskapet och vidare ut över Gullmarsfjorden. Det har funnits ett positivt förhandsbesked om byggnation från Lysekils Kommun - se mer information under dokument & länkar nedan. Detta har gått ut men det bör inte vara något problem att ansöka om nytt. Ca en kilometer från fastigheten finns vid fjorden servitut på båtplats (för mindre båt) samt härliga badmöjligheter! I närområdet finns också sköna strövområden med rikligt med svamp. Det är även närhet till friluftsområdet i Gullmarsskogen (Fjälla) där det finns motionsspår, utegym m.m. Och för den som vill spela padel finns en nybyggd bana ett par hundra meter från fastigheten. In till Lysekils centrum är det ca 10 minuters bilresa och där finns gott om butiker, banker, restauranger, apotek & systembolag m.m. Fastigheten är ansluten till fiber. Välkommen med din intresseanmälan!

Föreningsgatan 25, Lysekil, Lysekils kommun

Föreningsgatan 25

Radhus
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 395 000 kr
93 + 45 m²
4 rum
124 m² tomt

Välkommen till ett lättskött och trevligt boende på Föreningsgatan i centrala Lysekil! Radhuset, som från början uppfördes 1954, förvärvades av nuvarande ägare 2003. Sedan dess har ägarna totalrenoverat så gott som hela huset. Entréplan bjuder på kök och vardagsrum med öppen planlösning. I vardagsrummet finns en vattenmantlad braskamin. Dessutom finns en gästtoalett. På övre plan finns 3 rum, badrum samt 2 balkonger. I källarplan finns gästrum/kontor, tvättstuga, förråd och pannrum. Ägarna har installerat ett värmesystem som ger möjlighet till mycket låga driftskostnader, en värmepump sammankopplad med solpaneler och en vattenmantlad braskamin. Värmepumpen är även förberedd för att kopplas till en utedel för luft/vatten. I den lilla och lättskötta trädgårdstomten har man lagt marktegel och där finns möjligheter till uteplatser på både fram- och baksidan. Till huset hör garage i gemensamhetslänga. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
 • Uteplats
Lilla Bansviksgatan 3, null, Lysekils kommun

Lilla Bansviksgatan 3

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 302 kr/mån
58 134 kr/m²

Nu har vi fått förtroendet att förmedla denna fräscha och välplanerade bostadsrätt om 2 rum och kök på 67 kvm i den populära och attraktiva stadsdelen i Norra Hamnen. Ca 50 meter från bostaden finns den populära strandpromenaden där det finns badbrygga och båthamn samt 2 högklassiga restauranger. Lägenheten är belägen högst upp i huset som ligger ca 50 meter från havet. Till lägenheten finns en balkong i soligt söderläge där man kan avnjuta solen i princip hela dagen. Invändigt har lägenheten hög standard och härlig karaktär med snedtak och innertak upp till nock vilket ger en härlig rymd. Till lägenheten hör ett garage & en p-plats samt 1 förråd. Välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Mellby 209, Brodalen, Lysekils kommun

Mellby 209

Tomt
Brodalen, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
595 000 kr
1 492 m² tomt

Sugen på ett bygga nytt och bo på landet? Nu finns möjlighet att köpa den här naturskönt belägna tomten i Brodalen Mellby! Tomten, som är på hela 1.492 kvm, är lätt att bebygga och inga sprängningar behöver göras. I närområdet finns Röe Gård, fina badplatser och strövområden. Dessutom är det närhet till välsorterad livsmedelsbutik i Brodalen. Vill du veta mera så är du välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Grönskult 2:195, Skaftö, Lysekils kommun

Grönskult 2:195

Lägenhet
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 595 000 kr
72 m²
674 kr/mån
22 153 kr/m²

Utmärkta Möjligheter i Fiskebäckskil, Skaftö - Egna Lokaler för Privatpersoner och Företagare Här har du chansen att skaffa din egen lokala tillflyktsort eller verksamhetsutrymme på det eftertraktade Grönskult-området i Fiskebäckskil på Skaftö. Under våren 2024 planeras byggnationen av lokaler för lager, förråd och enklare verksamheter. Det är nu dags att visa ditt intresse och säkra din plats! Välkommen till Grönskults industriområde!

Öhed 123, Brastad, Lysekils kommun

Öhed 123

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 995 000 kr
200 m²
6 rum
3 936 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska fastighet med ett enplanshus på hela 200 kvm i härlig planlösning! Huset stod klart 2013 och inrymmer 6 rum och kök. Den friköpta tomten är på 2.057 kvm och den erbjuder gott om plats för uteplatser och parkeringsytor för många bilar. Dessutom finns en gjuten betongplatta för ett tänkt dubbelgarage. Från huset har man härlig utsikt över det lantliga landskapet. Ca 3 minuters bilväg till Brastads samhälle och ca 15 minuters bilväg till Lysekil. I köpet ingår även intilliggande fastighet (Öhed 4:5), som idag är en obebyggd tomt på 1.879 kvm.

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 34