Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Phillip Loewen

Phillip Loewen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbod på Lysekil Skaftö-Fiskebäck 1:383, Skaftö, Lysekils kommun

Sjöbod på Lysekil Skaftö-Fiskebäck 1:383

Övrigt
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
475 000 kr
12 m²
20 m² tomt

Sjöbod om 12 kvm med ett totalt markarrende på 20 kvm i anslutning till Gästhamnen i Fiskebäckil. Byggnaden står på kommunal mark. Sjöboden är renoverad för ca 6 år sedan både invändigt och utvändigt. Trätrall/altan runt om sjöbod, öppen yta invändigt med stege upp till loft, 2-glasfönster i bakkant samt dubbla dörrar till entré samt öppningsbart fasadparti till loft. El och vatten finns i anslutning till sjöboden genom medlemskap i båtföreningen. Uppställningsplats för båtar via Lyckans slip. Kommunmedlemskap krävs för köp. Byggnaden är i gott skick. Arrendeavgift 2601kr/år + 500kr/år i administrationsavgift. Varmt välkomna att höra av er.

 • Plus
Kungsgatan 57, null, Lysekils kommun
Kungsgatan 57, null, Lysekils kommun, bild 2
Kungsgatan 57, null, Lysekils kommun, bild 3

Kungsgatan 57

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 500 000 kr
144 m²
4.5 rum
vån 4/4
7 538 kr/mån
24 306 kr/m²

Är ni ute efter en toppmodern lägenhet med centralt läge, havsutsikt och balkong? Välkomna till Kungsgatan 57. Här erbjuds en av Lysekils största lägenheter som med sin optimala planlösning, smakfulla materialval, dubbla badrum, balkong och underbara havsutsikt kanske kan locka till intresse. Utöver lägenhetens attraktiva egenskaper har föreningen även skapat en härlig utemiljö med inbjudande terrasser, attraktivt avdelning med bastu, bra förvaringsutrymme i separat förråd samt bra tvättstuga och utrymme för cyklar. Vill önska er varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Tegvägen 23, Brastad, Lysekils kommun

Tegvägen 23

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 995 000 kr
163 m²
7 rum
714 m² tomt

Välkomna till Tegvägen 23. Här erbjuds ett hus på hörntomt med härliga trädgårdsytor vidbyggt garage och med bekvämt avstånd in till Brastads centrum. Här finns bra parkeringsytor i anslutning till huset, redskapsbod för praktisk förvaring samt utgång från vardagsrum/kök till en härlig altan med kvällssol. Varmt välkomna på visning !

 • Plus
Röe 556, Härnäset, Lysekils kommun

Röe 556

Fritidshus
Härnäset, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 475 000 kr
37 + 3 m²
2 rum
931 m² tomt

Välkomna till attraktiva Röe ute på Härnäset där vi nu kan presentera detta inbjudande fritidshus till försäljning. Här har ni sol från morgon till kväll och en underbar utsikt ut över havet i Åbyfjorden. Utöver bostadshuset finns även extra sängplatser i fastighetens två gästhus. Fantastisk utemiljö med trevliga uteplatser, mysig trädgårdstomt och med egen parkering på tomt. Här erbjuds det perfekta sommarboendet med tillgång till båtplats, salta bad i havet, restaurangbesök på RöeGård och härliga promenader längst med kuststigen. Fiber finns inkopplad i huset och två robotgräsklippare ingår i köpet. Välkomna med er visningsanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Kungsgatan 55, Lysekil, Lysekils kommun

Kungsgatan 55

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 795 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
5 669 kr/mån
28 047 kr/m²

Smakfullt renoverad vindslägenhet 2021 med centralt läge och utsikt över Gullmarn. Kök och vardagsrum i trivsam, öppen planlösning samt 2 sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Inbjudande innergård med härliga uteplatser, utrymme för cyklar, tvättstuga, separat förråd som tillhör lägenheten samt en helt ny basturelax som står till föreningens medlemmars förfogande. Inget krav på åretruntboende. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Björkvägen 4, Brastad, Lysekils kommun

Björkvägen 4

Övrigt
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 500 000 kr
1 070 m² tomt

Trevligt hyreshus mitt i centrala Brastad med totalt 3 lägenheter samt ett gediget källarplan med tvättstuga, pannrum, praktiska förvaringsytor och förråd till respektive lägenhet. Vid sidan av huset finns ett garage. Samtliga lägenheters bad är renoverade, elen har setts över samt att fiber är inkopplat. Fastigheten värms via jordvärme där pannan är helt ny 2023. Hyreshusets totala årliga intäkter är 370076kr och en årlig drift på 50705kr Varmt välkomna på visning!

 • Energieffektiv
Valbogatan 34A, Lysekil, Lysekils kommun

Valbogatan 34A

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 700 000 kr
93 + 47 m²
5 rum
357 m² tomt

Trevlig bostad i två plan med tillhörande källare. Inbjudande trädgårdstomt med vindskyddad uteplats, gäststuga och tillhörande garage och parkeringsplatser. Huset är anslutet till fiber och 2024 installerades ny luft-vattenvärmepanna. Här bor ni med bekvämt avstånd ner till Valbodalen och Lysekils centrum. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vese 307, Härnäset, Lysekils kommun

Vese 307

Villa
Härnäset, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
3 475 000 kr
110 + 50 m²
5 rum
1 136 m² tomt

Ett gediget hus med inbjudande läge, härlig utemiljö och med stora altaner i alla väderstreck. Ursprungshuset från 60-talet byggdes om i sin helhet 2010. Integrerat garage, luft-vattenpanna, indragen fiber och nytt vatten och avlopp när huset byggdes. Välkomna till populära Härnäset med kuststigen inpå knuten, natursköna områden i Näverkärr och trevliga restaurangbesök och bad vid Röe. Välkomna med er anmälan till visning!

 • Plus
Kvartsvägen 1B (lgh 9), Lysekil, Lysekils kommun

Kvartsvägen 1B (lgh 9)

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
925 000 kr
60 m²
1 rum
vån 1/1
580 kr/mån
15 417 kr/m²

Industrilokal i bostadsrättsform om 60kvm med generös takhöjd, utåtgående portar, indraget vatten, uppvärmning via luftvärmepump, oljeavskiljare samt bygglov för ett entresolplan. Varför hyra när man kan äga sin egen lokal. Praktiskt och bra utrymme för din verksamhet eller för ren förvaring av bilar, båtar eller för ren magasinering. Av 20st fack är nu 14 sålda. Välkomna att höra av er!

 • Plus
Grönskult 2:195, Skaftö, Lysekils kommun

Grönskult 2:195

Lägenhet
Skaftö, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 595 000 kr
72 m²
674 kr/mån
22 153 kr/m²

Utmärkta Möjligheter i Fiskebäckskil, Skaftö - Egna Lokaler för Privatpersoner och Företagare Här har du chansen att skaffa din egen lokala tillflyktsort eller verksamhetsutrymme på det eftertraktade Grönskult-området i Fiskebäckskil på Skaftö. Under våren 2024 planeras byggnationen av lokaler för lager, förråd och enklare verksamheter. Det är nu dags att visa ditt intresse och säkra din plats! Välkommen till Grönskults industriområde!

Kyrkvägen 16, Brastad, Lysekils kommun

Kyrkvägen 16

Villa
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
2 250 000 kr
128 + 47 m²
7 rum
1 172 m² tomt

Välskött två planshus i centrala Brastad finns nu till försäljning. Huset inrymmer idag två lägenheter, en tvåa på entréplan och en fyra på övre plan. Lägenheten på bottenplan som tidigare varit en fotoaffär har alla möjligheter att göras om och återskapas till verksamhet. Exteriört erbjuds en härligt grönskande trädgård med altan och stenläggningar, två infarter med plats för flertalet bilar, en från Kyrkvägen och en från Bagarvägen, vidbyggd verkstad/tvättstuga samt fristående rymligt dubbelgarage. Fiber finns. Lägenheten i bottenplan kommer att vara ledig från och med 1 maj 2024 Intäkter: lgh 1 bottenplan: 6824 kr/mån varmhyra. Inkluderar hushållsel, garage och parkering. lgh 2 ca 85 kvm övre plan : 8030 kr /mån varmhyra. Inkluderar hushållsel, garage och parkering. Här bor du med ett lättillgängligt och centralt läge med närhet till mataffärer, lekplatser, förskolor och skolor samt till allmänna kommunikationer. Med knappa 15 min bilfärd nås Lysekil och i området finns golfmöjligheter på Holma golf och Sämstads golfklubb. Badmöjligheter finns bl.a. i Govik, Röe Sandvik och i Barkedal. Välkommen på visning!

Avstyckning från Tänum 110 , Brastad, Lysekils kommun

Avstyckning från Tänum 110

Tomt
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
695 000 kr
3 000 m² tomt

Välkomna till er som drömmer om att bygga ert egna hus. Här erbjuds en tilltänkt tomt om ca 3000kvm utanför detaljplanelagt område med härliga öppna ytor på lättillgänglig tomt. Tomtköpet är inte knuten till någon husleverantör utan det är du själv som väljer vad ni vill bygga. Tomten ligger i natursköna omgivningar och Holma Golfklubb ligger på bekvämt cykelavstånd från fastigheten. Till avstyckningen hör ett dubbelgarage samt en praktisk förrådsbyggnad. Tomten är inte avstyckad än. Lantmäteriförrättning påbörjas när köpare finns. Förhandsbesked om avstyckning finns. Varmt välkomna att höra av er!

Kvartsvägen 1R ( 18 ), Lysekil, Lysekils kommun

Kvartsvägen 1R ( 18 )

Övrigt
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
925 000 kr
60 m²
1 rum
580 kr/mån

Industrilokal i bostadsrättsform om 60kvm med generös takhöjd, utåtgående portar, indraget vatten, uppvärmning via luftvärmepump, oljeavskiljare samt bygglov för ett entresolplan. Varför hyra när man kan äga sin egen lokal. Praktiskt och bra utrymme för din verksamhet eller för ren förvaring av bilar, båtar eller övrigt lösöre. Välkomna att höra av er!

Kvartsvägen 8, null, Lysekils kommun

Kvartsvägen 8

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
1 600 000 kr
108 m²
1 rum
14 815 kr/m²

I Dalskogen planeras inom kort byggnation av 18st båt/industrilokaler. Modulerna på 108kvm kommer att vara ca 6m bred och 18m djup med möjlighet att som tillval bygga ett entresolplan. Söker du ett bra utrymme för din verksamhet, båtuppställningsplats, lagerlokal mm finns nu möjligheten. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Nyproduktion
Industrilokaler Sivik, null, Lysekils kommun

Industrilokaler Sivik

Lägenhet
Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil
fr. 1 600 000 kr
108 m²
1 rum

I Dalskogen planeras inom kort byggnation av 18st båt/industrilokaler. Modulerna på 108kvm kommer att vara ca 6m bred och 18m djup med möjlighet att som tillval bygga ett entresolplan. Söker du ett bra utrymme för din verksamhet, båtuppställningsplats, lagerlokal mm finns nu möjligheten. Välkomna med er intresseanmälan!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15