Mäklare Åsa Larsson

Åsa Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergmansliden 34, Lysekil, Lysekils kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergmansliden 34

Villa
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

5 995 000 kr

110 m²

4 rum

962 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna mycket KOMPLETTA fastighet med attraktivt läge på populära Slätten! Mycket välskött och stilsäker villa som karaktäriseras av en väldisponerad planlösning med bra sällskapsytor samt förstklassiga materialval plus attraktiva attribut som dubbelgarage, gästhus och en härlig utemiljö. Den ypperliga och genomtänkta bostaden om 110+40 kvm i tre plan har de senaste åren genomgått en genomgripande renovering och ombyggnad där man på ett mycket smakfullt sätt har lyckats att skapa ett modernt och uppdaterat boende . Väldisponerad planlösning med fräscht kök och generösa sällskapsytor på entréplan samt allrum och sovrum på övre plan samt badrum. På källarplan finns en mysig spaavdelning med badkar och bastu samt en stor och praktisk tvättstuga. Bergvärme ger låga driftkostnader. Förutom huvudhuset finns ytterligare en byggnad , uppgörd i samma stil som huvudhuset, som inrymmer en separat GÄSTLÄGENHET som är perfekt för uthyrning eller för övernattande gäster, ett UTERUM samt förrådsmöjligheter. Exteriört har man lyckats att skapa en inbjudande och trevlig helhet där man kan njuta av extra lyx i SPABADET eller umgås med vänner och laga mat i UTEKÖKET där man kan hämta färska örter i odlingslådorna som har självbevattningssystem. Fastigheten kompletteras också med större DUBBELGARAGE med indraget vatten, el, grovtvättmaskin samt elbilsladdare. På tomten finns också gott om parkeringsplatser för flertalet bilar. Här bor man centralt med lugnt läge och på promenadavstånd når man både centrum med dess utbud av affärer och service till skola och förskola och Norra Hamnens strandpromenad med flera förstklassiga restauranger. I Valbodalen, som nås på tio minuters promenad, finns båtplatsmöjligheter och här kan man köpa färska skaldjur direkt från fiskebåten. Ett hus med noga utvalda och påkostade materialval, både interiört och exteriört, som skapar en bostad att trivas i! BÖR UPPLEVAS PÅ PLATS! Välkommen med din bokning på digital och/eller fysisk visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Ekgatan 2 B, Lysekil, Lysekils kommun

Ekgatan 2 B

Lägenhet
Lysekil, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

995 000 kr

77,5 m²

3 rum

2 630 kr/mån

12 839 kr/m²

Nu finns det tillfälle att förvärva detta lättskötta och bekymmersfria fritidsboende med åretruntkomfort, låg månadsavgift och bra läge i sommarstaden Lysekil. Välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med ljusinsläpp i flera väderstreck och genomgående ljusa materialval. Det finns också en gemensam grönskande gård med grillplats och lekplats i området. Parkering ingår i avgiften! Från Ekgatan är det knappt tio minuters bilfri promenad till vackra Gullmarsbaden med fin strand och salta bad. På cykelavstånd finns de underbara omgivningarna i Fiskebäck med fina promenadstråk, motionsslingor och badmöjligheter. Även runt Trötemyr och Rotmyr finns vackra promenadvägar. En välsorterad matvaruaffär och en populär tapasrestaurang finns i den absoluta närheten. Busshållplats med goda kommunikationer och promenadavstånd in till centrum. Välkommen med din anmälan till digital och/eller fysisk visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sågvägen 9C, Brastad, Lysekils kommun

Sågvägen 9C

Lägenhet
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

295 000 kr

35 m²

1 rum

2 247 kr/mån

8 429 kr/m²

På Sågvägen i Brastad finns denna praktiska och trivsamma lägenhet belägen vars 35 kvm fördelas på ett arbetskök, allrum, sovrum samt badrum. Perfekt för dig som kanske köper din första bostad eller för dig som letar efter ett praktiskt, prisvärt och enkelt fritidsboende! Lösöre som finns i lägenhten ingå vid intresse. Här bor du centralt med lugnt läge i en välordnad förening med närhet till matbutiker och service samt bra kommunikationer. I föreningen finns fräscha tvättstugor, möjlighet till parkering samt träningslokal, samlingslokal och en gästlägenhet till övernattande familj och vänner. Utöver detta finns även cykelförråd och verkstad och i bostadshusen finns förråd till alla lgh som ger extra utrymme för förvaring. Badmöjligheter finns bl.a. i Govik och Sandvik. I området finns även golfmöjligheter i Holma golf och Sämstads golfklubb och till Lysekil tar det bara 15 minuter med bil. På ca en halvtimme med bil når man också många av västkustens pärlor som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen samt utflyktsmål som Nordens Ark. Varmt välkommen på visning!

Torgestad 144, Lyse, Lysekils kommun

Torgestad 144

Villa
Lyse, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

3 975 000 kr

129 m²

5 rum

2 286 m² tomt

Nu har vi nöjet att starta förmedlingen av denna lysekil Området i Torgestad har ett fint läge med närhet till natur och Gullmarsfjorden. Här bor man med lantlig läge med landskap och åkrar samtidigt som man har absolut närhet till allt det som havet har ett erbjuda med salta bad, båtliv och fiske i Gullmarsfjorden. På kort promenadavstånd tar du dig till naturreservatet Gullmarsskogen med motionsspår och välutrustat utegym och på höstkanten finns gott om möjligheter till promenader med svamp och bärplockning i de grönskande omgivningarna. För den golfintresserade finns på en kort bildfärds avstånd den fina 18-hålsbana på Holma Golf. Här bor du ostört och fridfullt men med ett lättillgängligt läge bara en mil, ca 15 minuters bilresa, från Lysekil stad med dess utbud av affärer, restauranger och service. Fastigheten har också en perfekt belägenhet om man vill göra dagsutflykter till andra trevliga kustsamhällen som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen. E6 nås snabbt och enkelt och därifrån tar du dig till Göteborg på en timma och till Oslo tar du dig på cirka två timmar. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Sågvägen 6 C, Brastad, Lysekils kommun

Sågvägen 6 C

Lägenhet
Brastad, Lysekils kommun
Fastighetsbyrån Lysekil

455 000 kr

52 m²

2 rum

3 468 kr/mån

8 750 kr/m²

På Sågvägen i Brastad ligger denna trivsamma lägenhet vars 52 (+6) kvm fördelas på kök, vardagsrum, sovrum och ett badrum. I tillägg finns ett separat rum om ca 6 kvm som lämpar sig väl som ett hemmakontor eller ett extra sovrum. Perfekt för dig som kanske köper din första bostad eller för dig som letar efter ett praktiskt och enkelt fritidsboende. Lägenheten ligger belägen i lugnt område med välskötta grönområden, nära till matbutik, fina motionsspår och allmänna kommunikationer. Väl fungerande förening med träningslokal, flera tvättstugor, övernattningslgh, samlingslokal, verkstadsutrymme och lägenhetsförråd. Badmöjligheter finns bl.a. i Govik och Sandvik. I området finns även golfmöjligheter i Holma golf och Sämstads golfklubb och till Lysekil tar det bara 15 minuter med bil. På ca en halvtimme med bil når man också många av västkustens små pärlor som Hunnebostrand, Kungshamn och Smögen samt utflyktsmål som Nordens Ark. Välkommen med din intresseanmälan till visning!

  • Plus

Visar alla 5