Kommande

Storgatan 50

Limmared, Tranemo kommun Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
254 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
1548 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1932
Energiklass
C
Driftkostnad
50 745 kr/år
Kommande

Inom kort kommer vi att saluföra detta ståtliga hus längst med Storgatan i Limmared. Metallräcket vid den utvändiga pampiga entrétrappan, de stora fönsterna och villans kubiska arkitektur är bara några exteriöra detaljer och karaktärsdrag som skvallrar om att villan byggdes under tidigt 30-tal och vilken villa!

Interiört väntar stora luftiga sällskapsrum som gör det enkelt för hela familjen att umgås. Takhöjden är något högre, i vissa delar ligger det ursprungliga parkettgolvet kvar och ytskikten har smakfullt målats och tapetserats i enhetlig stil. Villans generösa ytor fördelas välgenomtänkt på de olika våningsplanen vilket gör hemmet flexibelt i dess användningsområde. Idag disponeras hemmet som en enda stor och trivsam familjevilla men här finns möjlighet och potential att hyra ut delar av hemmet om så önskas. Andra våning går exempel att hyra ut i sin helhet som en 3 ROK lägenhet och vindsvåningen har massor med potential. Villan förses med vattenburen uppvärmning, en ny bergvärmepanna sattes in 2020. Till dig som jobbar hemifrån eller har hemmaboende barn kan vi med glädje informera att fiber är indragen.

Den anlagda trädgården är ljuvlig! Här samspelar träd, buskar och blommor vackert och till dig med gröna fingrar kan vi med glädje berätta att det finns ett växthus som kommer lämnas kvar. Utöver boningshuset och växthuset finns även en carport och i den bortre delen av trädgården finns ett garage.

Anmäl ert intresse redan idag så tar vi kontakt med er när visning är tänkt att ske.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-650803

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.