Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Torsgatan 11, Svenljunga, Svenljunga kommun

Torsgatan 11

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
1 350 000 kr
130 + 67 m²
4 rum
1 176 m² tomt

Framför er har ni Torsgatan 11 - En väl omhändertagen fastighet som gått i samma familjs ägo sedan år 1971 vilket tyder på att man verkligen har trivts. Här letar vi efter er som är redo att ta er an ett projekt att utforma helt efter egen smak och tycke. Huset är högt beläget på en sluttande och lagom stor trädgårdstomt i ett lugnt bostadsområde med närhet till centrum. Här kör man praktiskt in på den stenlagda uppfarten som ger plats för flera bilar, det finns även möjlighet att ställa en bil i garaget. Interiört väntar en hemtrevlig och ombonad känsla som präglar hela hemmet rakt igenom. Övervåningen erbjuder ett väldisponerat kök, generösa sällskapsytor som samspelar på ett smakfullt sätt med utgång till inglasat uterum och altan. Vidare finns ett helkaklat badrum och två sovrum. Suterrängplanet inrymmer bland annat bra förvaringsutrymmen samt tvättstuga och pannrum där den effektiva bergvärmeanläggningen är installerad. Här bor man med närhet till både Moga Fritid, Mogaskolan och flera förskolor runtomkring. Fina promenadstråk och Svenljunga centrum nås på bekvämt avstånd. Varmt välkommen att anmäla er till visningen. Har ni inte möjlighet att komma utsatt visningsdag eller tid, skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi er och ser över andra alternativ!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Dalvägen 3, Sexdrega, Svenljunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dalvägen 3

Villa
Sexdrega, Svenljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
1 695 000 kr
118 + 86 m²
6 rum
1 460 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga boende - Den gedigna tegelvillan från 1965 förvärvades av nuvarande ägare 1997 som genom åren försett hemmet med kärlek i form av löpande underhåll samt påkostade renoveringar och förbättringar. För att bara nämna något har taket och samtliga fönster på entréplan bytts ut, badrum och köket har renoverats, vidare har värmesystemet ersatts med en kostnadseffektiv bergvärmepump och fastigheten är ansluten till fibernätet. När ni kommer in möts ni av en braskamin som ger en ombonad känsla. Köket är praktiskt och erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaring. Matplatsen rymmer plats för upp till 6-8 personer och den platsbyggda förvaringen är både praktisk och stilfull. Här finns ett rymligt vardagsrum samt två separata sovrum. Den inredda vinden kan användas till såväl sällskapsrum som två extra sovrum. Detta gör att villan passar både paret och en barnfamilj. Här finns ett härligt uterum som bjuder in till avkoppling och umgänge från vår till höst. En lättskött trädgård med robotgräsklippare gör livet enklare, men tomtens storlek ger även möjligheter att odla sina egna grönsaker. Sexdrega är en trevlig ort som präglas av samhörighet och gemenskap. Grannarna är vänliga och hjälpsamma vilket bidrar till en trivsam atmosfär. Mitt i byn finns den lokala butiken, Larssons Livs, med allt från apoteksvaror till paketutlämning. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter blir vardagen smidig och enkel. Här finns både förskola och grundskola som täcker årskurs F-6, vilket underlättar för barnfamiljen. Den omgivande naturen erbjuder en vacker miljö och det finns en badplats inom cykelavstånd. För den träningsintresserade finns ett välutrustat gym tillgängligt dygnet runt. Vidare kan invånarna ta del av bekvämligheten av en lokal pizzeria och nära tillgång till veterinärvård för djurägaren. Det finns flera aktiva föreningar i området som t.ex. byalag, scouterna och fotbollsföreningen, vilket bidrar till en trivsam samhällsanda. Varmt välkommen att anmäla er till visningen. Har ni inte möjlighet att komma utsatt visningsdag eller tid, skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi er och ser över andra alternativ!

Simmesjö stugnr 11, Länghem, Tranemo kommun

Simmesjö stugnr 11

Fritidshus
Länghem, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
700 000 kr
50 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Här har vi sommarens semesteridyll - Jag säger då det! Längtar ni efter ett lättskött och lagom stort fritidsboende för familjen men som även ger plats för gäster att kunna komma och gå? Låt oss presentera detta arrendestället i Simmesjö, cirka 35 km söder om Borås och med så kallat "morgonrocks-avstånd" till bad. Tomten bjuder in till härliga sommaraktiviteter - ett parti kubb, en runda badminton, ett spel dart eller fotboll - listan kan göras lång. Här kommer med andra ord både den yngste och äldste att trivas. Stugan om 50 kvm inrymmer allt man kan tänkas behöva, vi har kök, två sovrum, badrum, vardagsrum samt en inglasad altan. Den inglasade altanen förlänger givetvis sommarhalvåret och här kan man med fördel duka upp långbord när det vankas kräftskiva eller bara kura ihop sig under en filt och lyssna till sommarregnet som smattrar utanför. Utöver huvudbyggnaden finns en friggebod som hyser rum för nattgäster när dagen eller festen är slut, vidare finns en bod för trädgårdsredskapen och veden. Simmesjö är ett trivsamt område med både permanent- och fritidsboenden beläget utmed riksväg 27, vilket gör det praktiskt att pendla till större städer som Borås och Göteborg. Närmsta tätorten är Länghem som ligger cirka 10 km sträcka ifrån. Där har man tillgång till bland annat mataffär, pizzeria och busskommunikationer. Varmt välkommen att anmäla er till visningen. Har ni inte möjlighet att komma utsatt visningsdag eller tid, skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi er och ser över andra alternativ!

Paradisvägen 6, Nittorp, Tranemo kommun

Paradisvägen 6

Tomt
Nittorp, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
148 492 kr
964 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Nittorps-Nygården 1:141 med en tomtarea på 964 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 148 492 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 130 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Detaljplanen tillåter byggnation av ett friliggande bostadshus om högst två våningar samt uppförande av en friliggande gårdsbyggnad (tex garage). Huvudbyggnadens totalhöjd får vara maximalt 7,3 meter. Huvudbyggnad ska placeras minst 4.0 meter från gräns mot granntomt, och gårdsbyggnad minst 1.5 meter från gräns mot granntomt. Huvudbyggnaden och gårdsbyggnaden ska dock vara fristående från varandra samt inte överskrida en bruttoarea på 250 kvm. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Om viljan kan förflytta berg, kan den också bygga en ishall. Så blev det i Nittorp. Med gemensamma krafter lyckades de viljestarka och drivna invånarna förverkliga en dröm. Kanske är det därför atmosfären i Nittorp utstrålar en sådan härlig öppenhet och vi-känsla. Här känner du dig välkommen och betydelsefull. I ishallen spelas det hockey och idrottshallen, Lillsjön, är en populär arena för artister och andra evenemang. Nittorp är vackert beläget vid Nygårdssjön som bjuder på sköna bad och fint fiske. Vill du uppleva den svenska naturen när den är som bäst rekommenderas en paddlingstur längs Jälmån eller en vandring på Jälmåleden. För att se fler tomter i området som är till salu, klicka in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Paradisvägen 5, Nittorp, Tranemo kommun

Paradisvägen 5

Tomt
Nittorp, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
148 240 kr
955 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Nittorps-Nygården 1:139 med en tomtarea på 955 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 148 240 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 130 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Detaljplanen tillåter byggnation av ett friliggande bostadshus om högst två våningar samt uppförande av en friliggande gårdsbyggnad (tex garage). Huvudbyggnadens totalhöjd får vara maximalt 7,3 meter. Huvudbyggnad ska placeras minst 4.0 meter från gräns mot granntomt, och gårdsbyggnad minst 1.5 meter från gräns mot granntomt. Huvudbyggnaden och gårdsbyggnaden ska dock vara fristående från varandra samt inte överskrida en bruttoarea på 250 kvm. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Om viljan kan förflytta berg, kan den också bygga en ishall. Så blev det i Nittorp. Med gemensamma krafter lyckades de viljestarka och drivna invånarna förverkliga en dröm. Kanske är det därför atmosfären i Nittorp utstrålar en sådan härlig öppenhet och vi-känsla. Här känner du dig välkommen och betydelsefull. I ishallen spelas det hockey och idrottshallen, Lillsjön, är en populär arena för artister och andra evenemang. Nittorp är vackert beläget vid Nygårdssjön som bjuder på sköna bad och fint fiske. Vill du uppleva den svenska naturen när den är som bäst rekommenderas en paddlingstur längs Jälmån eller en vandring på Jälmåleden. För att se fler tomter i området som är till salu, klicka in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Skogen Furubacken 3, Svenljunga, Svenljunga kommun

Skogen Furubacken 3

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
750 000 kr
77 + 58 m²
4 rum
1 866 m² tomt

Söker du efter ett "lagom stort" hus som ger dig möjlighet att sätta din egen prägel och låta drömhemmet ta form steg för steg. Låt oss då presentera Skogen Furubacken 3 och denna villa med massa potential till att bli ett riktigt trivsamt hem. Detta enplans hus med källare, byggd i mitten av 60-talet, har vattenburen uppvärmning, gott om förvaringsytor trots sin blygsamma storlek. Fiber är indragen, tak och tilläggsisolering uppe på vinden gjordes runt 2010 och här finns en altan på baksidan av huset att njuta på. I källaren finns ett mindre garage tillgodo och på tomten finns en gäststuga alternativt ett praktiskt förråd för dig behöver mycket plats att tillgå. Och när vi ändå pratar trädgård, tomter mäter hela 1866 kvm med gott om plats för såväl barn med spring i benen som för vuxna som bara vill koppla av men ändå med utrymme för trädgårdsland och till och med den där pergolan du kanske drömt om så länge. Här finns möjligheter för eget skapande, inga dörrar är stängda, och det är bara du som vet hur din Dröm ser ut. Kanske startar den här. Varmt välkommen att anmäla er till visningen. Har ni inte möjlighet att komma utsatt visningsdag eller tid, skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi er och ser över andra alternativ!

Skogarp 1:207 , Tranemo, Tranemo kommun

Skogarp 1:207

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
197 255 kr
1 295 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Skogarp 1:207 på Tryffelvägen i Dalstorp. Tomten mäter 1295 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Fastigheten säljs för utgångspriset 197 255 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 140 000 kr. Fastigheten säljes exklusive anslutningsavgifter. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus, med högst en våning, får uppföras på tomten och vind får inte inredas. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. Fastigheten tillåts en maximal byggnadsarea på 200 m². Byggnaden får inte vara högre höjd än 4,5 meter och taket får ha lutning mot horisontalplanet av högst 30 grader. Nämnda byggnadsareor är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt uthus/ gårdshus. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter på e-post: [email protected] Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Dalstorp är ett vackert och levande samhälle med närhet till naturen och vattnet. På en kort promenad tar du dig till Dalstorpasjön som erbjuder både bad- och fiskemöjlighet. Om man vill aktivera sig genom en promenad eller joggingtur runt sjön är det en sträcka på ca 7 km. Centralt beläget finns här en innovativ mataffär, förskola och skola upp till årskurs 6 samt en lunchrestaurang och pizzeria. Dalstorp är ett samhälle som värnar om föreningslivet och har en engagerad idrottsförening med fotboll, gym och padelhall. Med ca 25 minuters bilfärd tar ni er till Ulricehamn som erbjuder all vardaglig service. De större städerna Borås och Jönköping nås inom 1 timmes bilfärd. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

JÄRPESBO 1:52 , Tranemo, Tranemo kommun

JÄRPESBO 1:52

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
154 288 kr
1 171 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten TRANEMO JÄRPESBO 1:52 . Tomten mäter 1171 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Bostadsområdet längst upp på Norrgatan är ett attraktivt och lugnt område utan genomgångstrafik med gång- och cykelavstånd till Tranemo centrum där alla vardagliga bekvämligheter finns. Området ligger med skog och natur tätt inpå! Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Byggnaden får högst ha en våning. Huvudbyggnaden skall placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. Garage får placeras intill 2 meter från tomtgräns. Fastigheten får ha en maximal byggnadsarea på 300 m². Nämnd byggnadsarea är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt garage. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter på e-post: [email protected] Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 135 000 kr. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Strandbacken 6, Kalv, Svenljunga kommun

Strandbacken 6

Tomt
Kalv, Svenljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
63 965 kr
722 m² tomt

Låt oss presentera denna tomt som vi fått förmån att lära känna! Tomten mäter 722 kvm och säljes i befintligt skick av Svenljunga kommun . Fastigheten ligger i ett detaljplanerat område i natursköna Kalv, nära till fiske, bad och långa skogspromenader. Kalvsjöns glittrande vatten nås snabbt till fots och tomten ligger på återvändsgata. Vid kontakt med Svenljunga kommun har de informerat att det här tillåts uppföras byggnad för bostadsändamål på tomten, byggrätten är max 140 kvadratmeter och inkluderar också ett eventuellt garage om så önskas uppföras. Vid frågor gällande tolkning och/ eller närmare information av planen är ni välkomna att ta kontakt med Svenljunga kommuns miljö- och byggenhet. Fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter och utöver köpesumman för tomten tillkommer bland annat anslutningsavgift för vatten och avlopp som betalas i samband med att bygglovet beviljats. Köparen förväntas att inom 18 månader från undertecknande av köpekontrakt sökt och beviljats permanent bygglov för bostadshus. Mer information kommer lämnas vid kontrakttillfället, det är Svenljunga kommun som kommer att upprätta och tillhandahålla köpekontrakten. I södra delen av Svenljunga kommun, beläget vid Kalvsjöns norra ände hittar vi den lilla byn Kalv. Området kring byn är rikt på natur- och naturupplevelser. Här går många vandringsleder för er som tycker om att vara ute i naturen, bland annat Pilgrimsleden Kindaholm, Kindaholmsturen och Ätradalsleden. Runt om Kalv finns det flera sjöar med goda fiske- och badmöjligheter. Kalvsjöns badplats är ett mycket populärt ställe på sommaren. Badplatsen har lång brygga och lite större sandstrand och lämpar sig väl för barnfamiljen. I anslutning till badplatsen hittar vi Kalvs camping där era gäster kan övernatta, hyra kanoter och fika i sommarcaféet. För er med barn finner vi närmsta förskola och grundskola i Östra Frölunda. Inte långt bort finner ni även populära sjön Fegen där Backa Loge är belägen vid kanten av sjön mitt i naturreservat. Verkligen ett utflyktstips där ni kan besöka logen som charmfullt renoverats till café och festlokal, ett smultronställe att njuta vid av stillheten med en god måltid eller fika, hålla fest eller bröllop, vandra, paddla, fiska och bada etc. Ytterligare ett utflyktsmål är Påarps Gård som ni kan besöka med hela familjen för att bland annat testa på någon av deras äventyrsaktiviteter. Kalv angränsar till Hallands län, så Västkusten nås på lagom avstånd. Blir man sugen på shopping nås det gula varuhuset, Gekås på ynka 30 minuter. Behöver du handla mat- och livsmedelsvaror finns Kalvs Lanthandel mitt i byn. Med närhet, inom en timme, till större städer så som Borås, Falkenberg och Varberg fungerar det bra att pendla till sitt arbete.

Torpavägen 4, Östra Frölunda, Svenljunga kommun

Torpavägen 4

Tomt
Östra Frölunda, Svenljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
78 405 kr
885 m² tomt

På återvändsgata ges du nu tillfälle att förvärva denna tomt som erbjuder möjlighet till ett modernt boende med naturen runt hörnet, alltid nära till långa skogspromenader i vackra omgivningar. Tomten, vilken är en av flera som säljes av Svenljunga Kommun, mäter 885 m² och ligger i ett detaljplanerat område säljs i befintligt skick. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Byggnaden får högst ha en våning, ska vara fristående och max 4,4 meter i byggnadshöjd. Fastigheten får ha en maximal byggnadsarea på 175 kvm. Nämnd byggnadsarea är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuell garagebyggnad. Vid frågor gällande tolkning och/ eller närmare information av planen är du välkommen att ta kontakt med Svenljunga kommuns miljö- och byggenhet. Fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter och utöver köpesumman för tomten tillkommer bland annat anslutningsavgift för vatten och avlopp som betalas i samband med att bygglovet beviljats. Köparen förväntas att inom 18 månader från undertecknande av köpekontrakt sökt och beviljats permanent bygglov för bostadshus. Mer information kommer lämnas vid kontrakttillfället, det är Svenljunga kommun som kommer att upprätta och tillhandahålla köpekontrakten. Östra Frölunda ligger invid Ätran cirka 55 kilometer söder om Borås och 20 km från kommunens tätort Svenljunga där alla vardagliga bekvämligheter finns såsom matbutik, restauranger och vårdcentral bland annat. Området kring Östra Frölunda är rikt på kulturella och historiska platser. Här hittar du exempelvis Kinnahus (en medeltida gränsborg), Östra Frölunda kyrka och förläggargården Lerbäcksbyn som också erbjuder boende till er som har övernattande gäster. I området går vandringsleden Pilgrimsleden Kindaholm. Östra Frölunda är en del av området Trivselbygden som erbjuder flera sevärdheter och aktiviteter. Tycker ni om att bada så finns Vitasjöns badplats belägen här. En mysig, lummig badplats söder om samhället. Till barnfamiljernas fördel finns det både förskola för de yngre barnen samt grundskola upp till årskurs 6 här i Östra Frölunda. Med närhet, inom en timme, till större städer så som Borås, Falkenberg och Varberg fungerar det bra att pendla till sitt arbete. Anmäl ditt intresse så kontaktar ansvarig mäklare dig för mer information!

Kastanjevägen 18, Länghem, Tranemo kommun

Kastanjevägen 18

Tomt
Länghem, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
162 600 kr
1 468 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Tranemo Länghem 3:160 med en tomtyta på 1 468 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 162 600 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 150 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett källarlöst bostadshus med högsta tillåtna byggnadshöjd på 10 meter får uppföras på tomten. Radonsäker grundläggning ska utföras vid byggnation av bostadshus. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. 40 % i byggnadsarea får bebyggas på fastigheten. Nämnd byggnadsarea är den totala, dvs. huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdsbyggnad. Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Länghem är en attraktiv tätort i Tranemo kommun belägen cirka 15 kilometer nordväst om centralorten Tranemo. Orten har ett väl fungerande serviceutbud för de cirka 1900 invånarna i samhället och utgör en viktig servicepunkt för omkringliggande landsbygd. Bostadsområdet kring Cypressvägen är ett lugnt område utan genomfartstrafik med gång-och cykelväg till bland annat mataffär, pizzeria och busskommunikation. Länghem är beläget utmed riksväg 27 vilket gör det praktiskt att pendla till större städer som Borås och Göteborg samtidigt som man bor idylliskt med skog och natur runt knuten. Ett stenkast från tomten finns idrottsanläggningen Ingsvallen med tillhörande fotbollsplaner. I anslutning till anläggningen sträcker sig också bra motionsspår. För er med barn finns både förskola och grundskola upp till årskurs 6. Runt om Länghem finns också flera populära utflyktsmål. På Hofsnäs Herrgård kan du avnjuta en god lunch eller fika omgiven av fantastisk miljö. Herrgården ramas in av vackra naturstigar utmed bad- och fiskevänligt vatten. I närheten av Hofsnäs hittar du Torpa Stenhus som med sin unika arkitektur är en av Sveriges bäst bevarade medeltida byggnader. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig!

Kastanjevägen 14, Länghem, Tranemo kommun

Kastanjevägen 14

Tomt
Länghem, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
157 500 kr
1 286 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Tranemo Länghem 3:162 med en tomtyta på 1 286 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 157 500 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 140 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett källarlöst bostadshus med högsta tillåtna byggnadshöjd på 10 meter får uppföras på tomten. Radonsäker grundläggning ska utföras vid byggnation av bostadshus. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. 40 % i byggnadsarea får bebyggas på fastigheten. Nämnd byggnadsarea är den totala, dvs. huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdsbyggnad. Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Länghem är en attraktiv tätort i Tranemo kommun belägen cirka 15 kilometer nordväst om centralorten Tranemo. Orten har ett väl fungerande serviceutbud för de cirka 1900 invånarna i samhället och utgör en viktig servicepunkt för omkringliggande landsbygd. Bostadsområdet kring Cypressvägen är ett lugnt område utan genomfartstrafik med gång-och cykelväg till bland annat mataffär, pizzeria och busskommunikation. Länghem är beläget utmed riksväg 27 vilket gör det praktiskt att pendla till större städer som Borås och Göteborg samtidigt som man bor idylliskt med skog och natur runt knuten. Ett stenkast från tomten finns idrottsanläggningen Ingsvallen med tillhörande fotbollsplaner. I anslutning till anläggningen sträcker sig också bra motionsspår. För er med barn finns både förskola och grundskola upp till årskurs 6. Runt om Länghem finns också flera populära utflyktsmål. På Hofsnäs Herrgård kan du avnjuta en god lunch eller fika omgiven av fantastisk miljö. Herrgården ramas in av vackra naturstigar utmed bad- och fiskevänligt vatten. I närheten av Hofsnäs hittar du Torpa Stenhus som med sin unika arkitektur är en av Sveriges bäst bevarade medeltida byggnader. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig!

Kastanjevägen 12, Länghem, Tranemo kommun

Kastanjevägen 12

Tomt
Länghem, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
160 400 kr
1 388 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Tranemo Länghem 3:163 med en tomtyta på 1 388 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 160 400 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 145 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett källarlöst bostadshus med högsta tillåtna byggnadshöjd på 10 meter får uppföras på tomten. Radonsäker grundläggning ska utföras vid byggnation av bostadshus. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. 40 % i byggnadsarea får bebyggas på fastigheten. Nämnd byggnadsarea är den totala, dvs. huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdsbyggnad. Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Länghem är en attraktiv tätort i Tranemo kommun belägen cirka 15 kilometer nordväst om centralorten Tranemo. Orten har ett väl fungerande serviceutbud för de cirka 1900 invånarna i samhället och utgör en viktig servicepunkt för omkringliggande landsbygd. Bostadsområdet kring Cypressvägen är ett lugnt område utan genomfartstrafik med gång-och cykelväg till bland annat mataffär, pizzeria och busskommunikation. Länghem är beläget utmed riksväg 27 vilket gör det praktiskt att pendla till större städer som Borås och Göteborg samtidigt som man bor idylliskt med skog och natur runt knuten. Ett stenkast från tomten finns idrottsanläggningen Ingsvallen med tillhörande fotbollsplaner. I anslutning till anläggningen sträcker sig också bra motionsspår. För er med barn finns både förskola och grundskola upp till årskurs 6. Runt om Länghem finns också flera populära utflyktsmål. På Hofsnäs Herrgård kan du avnjuta en god lunch eller fika omgiven av fantastisk miljö. Herrgården ramas in av vackra naturstigar utmed bad- och fiskevänligt vatten. I närheten av Hofsnäs hittar du Torpa Stenhus som med sin unika arkitektur är en av Sveriges bäst bevarade medeltida byggnader. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig!

Persikogatan 5, Tranemo, Tranemo kommun

Persikogatan 5

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
157 172 kr
1 274 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten TRANEMO GUDARP 39:20 med adressen Persikogatan 5 i "Fruktområdet". Tomten mäter 1 274 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Fruktområdet är ett lugnt område utan genomgångstrafik med gång- och cykelavstånd till Tranemo centrum där alla vardagliga bekvämligheter finns. Fruktområdet ligger med skog och natur tätt inpå och endast en kort promenad bort finns lekplats till barnens förtjusning. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett boningshus, med högst en våning, får uppföras på tomten. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför en garagebyggnad. Fastigheten tillåter en maximal byggnadsarea på 200 m², nämnd byggnadsarea är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt garage. Byggnad får inte vara högre höjd än 4,4 meter. Prickad mark får ej bebyggas etc. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter på epost: [email protected] Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 140 000 kr. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

BYGÄRDE 1:112 , Tranemo, Tranemo kommun

BYGÄRDE 1:112

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
65 750 kr
1 368 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Tranemo Bygärde 1:112 med en tomtyta på 1368 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 65 750 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 135 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus med högst en våning får uppföras på tomten och vind får inredas. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. Fastigheten tillåter en maximal byggnadsarea på 200 m². Byggnaden får inte vara högre höjd än 4,4 meter. Nämnda byggnadsareor är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdshus. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Här kan man bo strandnära med utsikt över sjön. Sjötofta, som är beläget i en dalgång med Stomsjön i mitten, bjuder på naturupplevelser och en levande kulturhistoria. Några gånger om året tas Ölkestorps kvarnar i bruk för att visa hur det gick till förr och vid den gamla järnvägsstationen finns ett ståtligt gravfält från järnåldern med domarringar och en skeppssättning. På våren är en tur till Fagerås ett måste – här råder blomsterprakt i sin rätta bemärkelse med över en miljon påskliljor. En god våffla med grädde och sylt i logen förgyller besöket. För den som är intresserad av jakt och fiske är Sjötofta ett litet paradis. Här finns många sjöar med mycket bra fiske och skogarna erbjuder fina jaktmarker. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig!

LJUNGSARP 6:47 , Tranemo, Tranemo kommun

LJUNGSARP 6:47

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
62 590 kr
858 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Tranemo Ljungsarp 6:47 med en tomtyta på 858 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 62 590 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 125 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus med högst en våning samt inredd vind får uppföras på tomten. Byggnaden får inte vara högre höjd än 4,5 meter. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. Fastigheten tillåter en maximal byggnadsarea om 200 m². Nämnda byggnadsareor är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdshus. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] I Ljungsarp lever man i ett lugnt och trivsamt samhälle där samtliga boenden har närhet till sjö, emellan 50-skyltarna finns hela två sjöar, Stomsjön och Mörksjön. Vacker skog och natur finns även nära inpå alla husknutar. Förutsättningarna för arbete här är mycket goda, här finns en sann entreprenörsanda med flera starka industriföretag som erbjuder många arbetstillfällen. I Ljungsarp finns även förskola och bussförbindelser som tar de lite äldre barnen till grundskola i Dalstorp och högstadiet i Tranemo. I utkanten av samhället gömmer sig en av kommunens mest populära badplatser, Lagmanshaga, som mitt i tallskogen överraskar med sin långa fantastiska sandstrand. När man tagit ett dopp i Lagmanshagasjön rekommenderas ett besök hos Erikson Cottage mysiga sommarcafé för lunch eller fika. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig!

Norrgatan 40, Tranemo, Tranemo kommun

Norrgatan 40

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
153 504 kr
1 143 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten TRANEMO JÄRPESBO 1:57 med adressen Norrgatan 40. Tomten mäter 1143 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Bostadsområdet längst upp på Norrgatan är ett attraktivt och lugnt område utan genomgångstrafik med gång- och cykelavstånd till Tranemo centrum där alla vardagliga bekvämligheter finns. Området ligger med skog och natur tätt inpå! Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Byggnaden får högst ha en våning. Huvudbyggnaden skall placeras minst 4,5 meter från tomtgräns. Garage får placeras intill 2 meter från tomtgräns. Fastigheten får ha en maximal byggnadsarea på 300 m². Nämnd byggnadsarea är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt garage. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter på e-post: [email protected] Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 130 000 kr. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Enbärstigen 11, Överlida, Svenljunga kommun

Enbärstigen 11

Tomt
Överlida, Svenljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
81 949 kr
925 m² tomt

Högt beläget i Överlida, med utsikt över närområdet, ligger bostadsområdet Solhöjden. Här ges du nu tillfälle att förvärva denna tomt som erbjuder möjlighet till ett modernt boende med naturen runt hörnet, alltid nära till fiske, bad eller långa skogspromenader. Tomten, vilken är en av flera på Solhöjden-området, säljes av Svenljunga Kommun mäter 925 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus, med högst 1 våning, får uppföras på tomten. Vind får icke inredas utöver angivet våningsantal och huvudbyggnaden får inte uppföras till större höjd än 4,4 meter. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför erforderligt garage men observera att fastigheten tillåts en maximal byggnadsarea på 200 m². Nämnd byggnadsarea är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt garage. Fastigheten får endast innehålla en bostadslägenhet. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter Fredrik Dahl på e-post: [email protected] Fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter och utöver köpesumman för tomten tillkommer bland annat anslutningsavgift för vatten och avlopp som betalas i samband med att bygglovet beviljats. Köparen förväntas att inom 18 månader från undertecknande av köpekontrakt sökt och beviljats permanent bygglov för bostadshus. Mer information kommer lämnas vid kontrakttillfället, det är Svenljunga kommun som kommer att upprätta och tillhandahålla köpekontrakten. Området är lugnt utan genomfartstrafik och med bekvämt avstånd ner till byn där det bland annat finns ett litet bageri, blomsteraffär och bank. När det kommer till barnomsorg kan vi glatt berätta att det pågår en nybyggnation av grundskola (F-6) i Överlida, skolan beräknas stå klar i slutet av 2024 och förskolan på orten är helt nyrenoverad. Tillsvidare åker barnen i Överlida som går i grundskola till grannbyn Mjöbäcks fina lantskola. På tal om Mjöbäck, som endast ligger några kilometer bort, erbjuds bland annat en välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria samt räddningstjänst i beredskap. På cirka en timme med bil nås större städer som Borås, Göteborg, Falkenberg och Varberg. I Överlida finns ett väl utbyggt fibernät som skapar goda möjligheter att jobba hemifrån. På orten finns många engagerade människor som gör att samhället är levande och ett flertal arrangemang anordnas varje år, här erbjuds även vackra promenadstråk och ett rikt utbud av sport och rekreation. Vill ni uppleva guldkorn på hemmaplan är ett tips att besöka Gräne gruva eller varför inte Överlida camping, en populär campingplats med omtyckt stugby vid sjön Övre Hallången där man bland annat kan hyra båt, har tillgång till fin badplats och minigolfbana samt där det finns en mindre servicebutik och cafeteria. Överlida är ett litet samhälle med stort hjärta! Ta nu tillfälle i akt och anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig för mer information! Psssst missa inte att gå in på denna länk för att få ta del av ännu mer information om Solhöjden som håller på att ta form: https://youtu.be/aZWIKjo1lk0

Åsgatan 23, LIMMARED, Tranemo kommun

Åsgatan 23

Tomt
LIMMARED, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
158 068 kr
1 305 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Limmared 14:89 med en tomtarea på 1305 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 158 068 kr eller högstbjudande. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp enligt gällande taxa. Taxan för 2023 är på cirka 140 000 kr. Fastigheten säljes exklusive anslutningsavgifter. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras endast för bostadsändamål. Fastigheten får endast bebyggas med hus som uppföres fristående eller och två med varandra sammanbyggda i gemensamt tomtplatsgräns. På fastigheten tillåts man bygga ett uthus. Huvudbyggnaden får inte upptaga större yta än högst 130 kvm, och ett eventuellt uthus får inte uppta större yta än 40 kvm. Vidare finns där bestämmelser om placering hushöjd, våningsantal mm. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Hemligheten bakom en av de största exportsuccéerna i svensk industrihistoria, absolut vodka, handlar inte bara om flaskans innehåll, utan också om själva flaskan och dess kreativa design. Och om Limmared. Det är nämligen i just Limmared Absolutflaskan tillverkas. Så låt dig inte luras av den slumrande atmosfären i detta lilla bruks- och stationssamhälle. Här finns Sveriges äldsta glasbruk som fortfarande är i drift. Det grundades 1740, av överste Gustav Ruthensparre, och ägs idag av det irländska glasförpackningsföretaget Ardagh. Ett stenkast från bruket ligger Glasets Hus där brukets historia och handblåsta glas från 1700-1900-talet kan beskådas i tidstypisk miljö. När ögat är mätt, ta en promenad till Limmareds Wärdshus för att avnjuta den smått världsberömda ”snitzeln”. Vill du hellre laga maten själv rekommenderar vi en tur till Limmareds Säteri där du kan köpa kött direkt från gården och plocka majs eller bär när det är säsong. I Limmared finns mycket att uppleva och göra; vacker natur, vandringsleder, en schysst skatehall och inomhusbanor för boule och curling. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig.

MOGHULT 1:131 , Tranemo, Tranemo kommun

MOGHULT 1:131

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
63 030 kr
903 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Moghult 1:131 med en tomtarea på 903 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 63 030 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 125 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus med högst en våning får uppföras på tomten och vind får inredas. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. Fastigheten tillåts en maximal byggnadsarea på 180 m². Byggnaden får inte vara högre höjd än 4,4 meter. Nämnda byggnadsareor är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdshus. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] I Grimsås ligger det globalt framgångsrika kabeltillverkningsföretaget Nexans, som också är en av kommunens största arbetsgivare. Här finns massor av aktiviteter och ett starkt idrotts- och föreningsliv med många aktiva. Med ideella krafter i samverkan med kommunen har en mobil livsmedelsbutik öppnat. För den naturintresserade ger omgivningarna goda möjligheter till fiske, svamp- och bärplockning samt rogivande skogspromenader. IKO fritids anläggning vid "Korpstugan" är ett fritidsområde som erbjuder många möjligheter för olika aktiviteter, t.ex. elljusspår, discgolfbana samt tennisbana och boulebanor på sommaren, på vinterhalvåret finns spolad skridskobana, preparerade skidspår och pulkabacke. Vidare finns det en utomhusbassäng som håller öppet under sommaren. För er med barn finns förskola och skola upp till årskurs 6. En bilresa på cirka 10 minuter tar er till Hestra tågstation med tågförbindelse till Göteborg bland annat. I Hestra ligger även Isaberg Mountain Resort med sina åtta skidliftar. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig.

Blåklockevägen 7, Limmared, Tranemo kommun

Blåklockevägen 7

Tomt
Limmared, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
148 044 kr
948 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Limmared 1:140 med en tomtarea på 948 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 148 044 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 130 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett enplanshus med högsta tillåtna byggnadshöjd på 4 meter får uppföras på tomten. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. Fastigheten får ha en maximal byggnadsarea på 200 m². Nämnda byggnadsarea är den totala, dvs. huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdsbyggnad. Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Hemligheten bakom en av de största exportsuccéerna i svensk industrihistoria, absolut vodka, handlar inte bara om flaskans innehåll, utan också om själva flaskan och dess kreativa design. Och om Limmared. Det är nämligen här Absolutflaskan tillverkas. Så låt dig inte luras av den slumrande atmosfären i detta lilla bruks- och stationssamhälle. Här finns Sveriges äldsta glasbruk som fortfarande är i drift. Det grundades 1740, av överste Gustav Ruthensparre, och ägs idag av det irländska glasförpackningsföretaget Ardagh. Ett stenkast från bruket ligger Glasets Hus där brukets historia och handblåsta glas från 1700-1900-talet kan beskådas i tidstypisk miljö. När ögat är mätt, ta en promenad till Limmareds Wärdshus för att avnjuta den smått världsberömda ”snitzeln”. Vill du hellre laga maten själv rekommenderar vi en tur till Limmareds Säteri där du kan köpa kött direkt från gården och plocka majs eller bär när det är säsong. I Limmared finns mycket att uppleva och göra; vacker natur, vandringsleder, en schysst skatehall och inomhusbanor för boule och curling. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig.

MOGHULT 1:218 , Tranemo, Tranemo kommun

MOGHULT 1:218

Tomt
Tranemo, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
250 000 kr
984 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt då ska du ta tillfället i akt och läsa vidare. Vi har nu fått i uppdrag att förmedla denna fastighet, Tranemo Moghult 1:218, på Planetvägen i Grimsås. Tomten mäter 984 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Fastigheten säljs för utgångspriset 250 000 kr. Anslutningsavgiften till vatten och avlopp är betald (ca 125 000 kr), förutsatt att det är ett småhus som byggs på fastigheten. Köparen får själv dock bekosta eventuella el anslutningsavgifter som kan tillkomma. I Grimsås ligger det globalt framgångsrika kabeltillverkningsföretaget Nexans, som också är en av kommunens största arbetsgivare. Här finns massor av aktiviteter och ett starkt idrotts- och föreningsliv med många aktiva. Med ideella krafter i samverkan med kommunen har en mobil livsmedelsbutik öppnat. För den naturintresserade ger omgivningarna goda möjligheter till fiske, svamp- och bärplockning samt rogivande skogspromenader. IKO fritids anläggning vid "Korpstugan" är ett fritidsområde som erbjuder många möjligheter för olika aktiviteter, t.ex. elljusspår, discgolfbana samt tennisbana och boulebanor på sommaren, på vinterhalvåret finns spolad skridskobana, preparerade skidspår och pulkabacke. Vidare finns det en utomhusbassäng som håller öppet under sommaren. För er med barn finns förskola och skola upp till årskurs 6. En bilresa på cirka 10 minuter tar er till Hestra tågstation med tågförbindelse till Göteborg bland annat. I Hestra ligger även Isaberg Mountain Resort med sina åtta skidliftar. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus, med högst en våning, får uppföras på tomten. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett garage. Fastigheten tillåts en maximal byggnadsarea på 200 m². Byggnaden får inte vara högre höjd än 4,5 meter. Nämnda byggnadsareor är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt garage. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter på e-post: [email protected] Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Planetvägen 8, Grimsås, Tranemo kommun

Planetvägen 8

Tomt
Grimsås, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
250 000 kr
1 028 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt då ska du ta tillfället i akt och läsa vidare. Vi har nu fått i uppdrag att förmedla denna fastighet, Tranemo Moghult 1:219, med adressen Planetvägen 8 i Grimsås. Tomten mäter 1028 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Fastigheten säljs för utgångspriset 250 000 kr. Anslutningsavgiften till vatten och avlopp är betald (ca 125 000 kr), förutsatt att det är ett småhus som byggs på fastigheten. Köparen får själv dock bekosta eventuella el anslutningsavgifter som kan tillkomma. I Grimsås ligger det globalt framgångsrika kabeltillverkningsföretaget Nexans, som också är en av kommunens största arbetsgivare. Här finns massor av aktiviteter och ett starkt idrotts- och föreningsliv med många aktiva. Med ideella krafter i samverkan med kommunen har en mobil livsmedelsbutik öppnat. För den naturintresserade ger omgivningarna goda möjligheter till fiske, svamp- och bärplockning samt rogivande skogspromenader. IKO fritids anläggning vid "Korpstugan" är ett fritidsområde som erbjuder många möjligheter för olika aktiviteter, t.ex. elljusspår, discgolfbana samt tennisbana och boulebanor på sommaren, på vinterhalvåret finns spolad skridskobana, preparerade skidspår och pulkabacke. Vidare finns det en utomhusbassäng som håller öppet under sommaren. För er med barn finns förskola och skola upp till årskurs 6. En bilresa på cirka 10 minuter tar er till Hestra tågstation med tågförbindelse till Göteborg bland annat. I Hestra ligger även Isaberg Mountain Resort med sina åtta skidliftar. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus, med högst en våning, får uppföras på tomten. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett garage. Fastigheten tillåts en maximal byggnadsarea på 200 m². Byggnaden får inte vara högre höjd än 4,5 meter. Nämnda byggnadsareor är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt garage. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter på e-post: [email protected] Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Planetvägen 1, Grimsås, Tranemo kommun

Planetvägen 1

Tomt
Grimsås, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
250 000 kr
951 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt då ska du ta tillfället i akt och läsa vidare. Vi har nu fått i uppdrag att förmedla denna fastighet, Tranemo Moghult 1:216, med adressen Planetvägen 1 i Grimsås. Tomten mäter 951 m² och ligger i ett detaljplanerat område. Fastigheten säljs för utgångspriset 250 000 kr. Anslutningsavgiften till vatten och avlopp är betald (ca 125 000 kr), förutsatt att det är ett småhus som byggs på fastigheten. Köparen får själv dock bekosta eventuella el anslutningsavgifter som kan tillkomma. I Grimsås ligger det globalt framgångsrika kabeltillverkningsföretaget Nexans, som också är en av kommunens största arbetsgivare. Här finns massor av aktiviteter och ett starkt idrotts- och föreningsliv med många aktiva. Med ideella krafter i samverkan med kommunen har en mobil livsmedelsbutik öppnat. För den naturintresserade ger omgivningarna goda möjligheter till fiske, svamp- och bärplockning samt rogivande skogspromenader. IKO fritids anläggning vid "Korpstugan" är ett fritidsområde som erbjuder många möjligheter för olika aktiviteter, t.ex. elljusspår, discgolfbana samt tennisbana och boulebanor på sommaren, på vinterhalvåret finns spolad skridskobana, preparerade skidspår och pulkabacke. Vidare finns det en utomhusbassäng som håller öppet under sommaren. För er med barn finns förskola och skola upp till årskurs 6. En bilresa på cirka 10 minuter tar er till Hestra tågstation med tågförbindelse till Göteborg bland annat. I Hestra ligger även Isaberg Mountain Resort med sina åtta skidliftar. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m. Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett fristående boningshus, med högst en våning, får uppföras på tomten. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett garage. Fastigheten tillåts en maximal byggnadsarea på 200 m². Byggnaden får inte vara högre höjd än 4,5 meter. Nämnda byggnadsareor är den sammanlagda, dvs huvudbyggnad och eventuellt garage. Vid frågor gällande tolkning av planen, kontakta kontaktcenter på e-post: [email protected] Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse så kontaktar vi dig!

Aprilvägen 7, Limmared, Tranemo kommun

Aprilvägen 7

Tomt
Limmared, Tranemo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
148 800 kr
975 m² tomt

Tranemo kommun säljer nu bland annat fastigheten Limmared 15:76 med en tomtarea på 975 m². Fastigheten säljs för utgångspriset 148 800 kr eller högstbjudande, inklusive plankostnad. Utöver köpesumman för tomten tillkommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp på cirka 130 000 kr. Observera att fastigheten säljs exklusive anslutningsavgifter. Det finns möjlighet att ansluta fastigheten till fibernät och i det fall betalas anslutningsavgiften av köparen. Vid köp av tomt kommer följande villkor finnas med i köpekontraktet: Köparen ska inom 6 månader från undertecknandet av köpekontraktet erhållit beviljat bygglov. I det fall köparen är en juridisk person kommer ytterligare ett villkor att finnas med i köpekontraktet som säger att husgrund skall vara uppförd och färdigställd senast 12 månader efter att köpekontrakt undertecknats. I samband med köpekontraktet erläggs en handpenning om 20 000 kr. Resterande del av köpesumman erläggs när villkoret/villkoren är uppfyllda Enligt planbestämmelserna i detaljplanen tillåts byggnad uppföras för bostadsändamål men med vissa restriktioner. Endast ett källarlöst bostadshus med högsta tillåtna byggnadshöjd på 4 meter får uppföras på tomten. Utöver huvudbyggnad tillåts att man uppför ett uthus eller annan gårdsbyggnad. Fastigheten får ha en maximal byggnadsarea på cirka 150 m². Nämnda byggnadsarea är den totala, dvs. huvudbyggnad och eventuellt uthus/gårdsbyggnad. Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Planbestämmelser finns att läsa och ladda ned i annonsen under "Dokument". Vid frågor gällande tolkning av planen, mejla kontaktcenter på: [email protected] Hemligheten bakom en av de största exportsuccéerna i svensk industrihistoria, absolut vodka, handlar inte bara om flaskans innehåll, utan också om själva flaskan och dess kreativa design. Och om Limmared. Det är nämligen här Absolutflaskan tillverkas. Så låt dig inte luras av den slumrande atmosfären i detta lilla bruks- och stationssamhälle. Här finns Sveriges äldsta glasbruk som fortfarande är i drift. Det grundades 1740, av överste Gustav Ruthensparre, och ägs idag av det irländska glasförpackningsföretaget Ardagh. Ett stenkast från bruket ligger Glasets Hus där brukets historia och handblåsta glas från 1700-1900-talet kan beskådas i tidstypisk miljö. När ögat är mätt, ta en promenad till Limmareds Wärdshus för att avnjuta den smått världsberömda ”snitzeln”. Vill du hellre laga maten själv rekommenderar vi en tur till Limmareds Säteri där du kan köpa kött direkt från gården och plocka majs eller bär när det är säsong. I Limmared finns mycket att uppleva och göra; vacker natur, vandringsleder, en schysst skatehall och inomhusbanor för boule och curling. För att se fler tomter i området som är till salu, gå in på länken: https://trane.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=55d551a6fd9c44979dec22b84f3bafa8 Låter detta intressant? Välkommen att skicka in en intresseanmälan så tar vi på Svensk Fastighetsförmedling kontakt med dig.

Visar 1 - 25 av 34