Äbbsäl 22B

Äbbsäl, Mora kommun Se på karta

775 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Tomtarea
2 440 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
3 696 kr/år

Välkommen till fäboden Äbbsäl, ca en mil från Mora. Här möts du av två stugor, stor härlig gräsmatta och närhet till natur och badplats med brygga vid Ryssån. Trädgården är lättskött och ger plats för odlingslådor. En lugn plats att spendera lediga dagar.

Den "timrade" stugan är på ca 34 kvm + ca 16 kvm altan. Här finner du ett upprustat kök med gasolhäll och fungerande vedspis med plats för matgrupp, allrum med plats för tre bäddar. Stugan värms upp med hjälp av en kamin. Under huset finns en matkällare som fungerar bra att kyla matvaror.
Det finns solcellspanel på taket som ger belysning åt 12 volts lampor. Vill man utöka sin komfort finns el vid tomtgräns.
Stugan står på gjuten platta.

Den "röda" stugan är på ca 27 kvm. Kök med gasolplattor och plats för matgrupp, allrum med plats för två bäddar, möjligt för fler via bäddsoffa. Här finns värmande kamin. Det är draget 12 volt från den "timrade" stugan för belysning. Stugan står på gjuten platta, har träregelkonstruktion med rödmålad fasad som är ommålad 2021 och tegeltak.

Servicebyggnad med utedass och duschrum med 12 volt för belysning draget från "timmerstugan". En smidig lösning är campingdusch då utrymmet har våtrumsmatta. Plats för handfat och omklädning finns. I samma byggnad finns ett rymligt förråd. Ca 22 kvm.

Äbbsäl är en aktiv fäbod med ett fäbodlag som sköter om vägarna både sommar och vinter. Som ägare har man möjlighet att delta på årsmöten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Ida Larsson

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Ida Larsson, PI Fastighetsförmedling
073 8455342