Torparbacken 7

Ådran, Huddinge, Haninge kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
3 277 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1957

I mysiga Ådran med sjön, badplats och brygga som granne, finns nu detta fritidshus som går att bo i permanent till salu. Huset har helrenoverats. I huset finns hall med fint ljusinsläpp, öppet in till vardagsrummet, som har fin öppen spis. Kök med grå skåpsinredning och ett sovrum. Badrum med dusch samt väggar och golv klädda i sten. Mysig utemiljö med stor terrass som ligger runt huset.

Enligt gällande planbestämmelser får sammanlagda byggnads arean per tomt inte överstiga 80kvm vilket ger möjlighet till att bygga större om så önskas.

Tomten är naturtomt i två etage, jättefin baksida med sluttning som ramar in fastigheten ytterligare. Biluppställningsplats finns bredvid huset på den nygrusade uppfarten.

Att bo i Ådran innebär en fin gemenskap med grannskapet, normala år finns bla midsommarfiranden och Maj brasa i fastighetsägarföreningens regi för de som önskar, liksom det årliga kräftfisket. En lugn och naturnära tillvaro med naturreservatet Paradiset på kort avstånd, där finns fantastisk natur, stigar, grill platser och vattendrag att utforska.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Filip Agetoft

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Filip Agetoft, Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
0708441439