Plåtslagaregatan 1

Arjeplog, Arjeplogs kommun Se på karta

650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 352 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
27 610 kr/år

Varmt välkomna till Plåtslagaregatan 1, en mindre villa med härlig charm! Har eran nuvarande villa blivit för stor men ni inte är redo för lägenhetslivet eller är ni kanske på väg att flytta hemifrån och vill investera i ett eget boende på en gång, då kan denna fina villa villa vara ett bra alternativ oavsett situation i livet. Här får ni ett villa med två rum och kök med tillhörande matplats, fastigheten har en gång i tiden varit två mindre lägenheter men är omgjord och även utbyggt för att hamna i detta utförande.

Fastigheten erbjuder en stor tomt med mycket utrymmen, ni som vill ha plats för husvagn, kåpsläp och andra saker på er fastighet kommer bli väldigt nöjda. Här finns det även uthus i form av, två mindre garage och ett uthus med tillhörande gästrum och förrådsutrymmen. Garagen passar perfekt för skoter, skoterpulka eller kanske en fyrhjuling. Tomten ger även fina förutsättningar för er som vill utveckla fastigheten, varför inte slå på stort och bygga ett stort dubbelgarage, för utrymme finns!

Här bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra promenadstråk och rofyllda grönområden. Precis runt hörnet, ca en minuts gångväg når man till vattnet från Hornavans vattensystem. Bara två minuters promenad bort ligger livsmedelsbutiker och affärer. Med cykel eller en lite längre promenad når du även enkelt förskola, grundskola och gymnasieskola utan att behöva korsa någon trafikerad väg.

Låter denna charmiga villa intressant? Tveka inte att höra av er, välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52