Grindvaktsvägen 10

Björnövik, Norrtälje Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
81 m²
Tomtarea
608 m²
Nyproduktion 

Nu har du chansen att köpa ett nybyggt hus av modellen Villa Markaryd i Norrtälje. Huset är inrett med två rum och kök på dryga 81 kvadratmeter. Köket är välplanerat med en bardisk som binder samman kök, entré och vardagsrum. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats, här finns det gott om utrymme för umgänge såväl till vardags som till fest. Sovrummet är luftigt och har gott om förvaring.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 7 rum och kök och dubbla boytan. Fiber är framdraget till tomtgränsen och huset är även utrustat med solceller.

Inredning och utrustning är utvald för att hålla stilen i många år framöver och underlätta vardagspusslet. Köket kommer från Vedum och vitvarorna från Bosch. Köket har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köksstommen är svanenmärkt och har fräscha vita luckor. Utrustningen i köket består av inbyggnadsung, integrerad diskmaskin, ugn, micro, kyl, frys, dämpade lådor och mjukstängande luckor.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även duschvägg och vit kommod.

I Björnövik bor du nära naturens lugn och stadens puls med skidbacke och badplats på gångavstånd. Både förskola, skola F-6, mataffär och postombud finns inom ett bekvämt avstånd. I området har vårt moderbolag OBOS byggt radhus och kedjehus och på de sista tomterna längst in på gatan har du nu möjlighet att köpa en nybyggd villa från SmålandsVillan.

Huset byggs färdigt till sommaren 2020 och säljs fram till slutbesiktningen av SmålandsVillan. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Stockholm om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige