Oxdragarbacken 8

Enviken, Norrtälje Karta & restider

1 250 000 kr
VillaVilla

I hjärtat av Roslagen ligger detta charmiga och vinterbonade fritidshus som har en välvårdat och lättskött trädgård om 1 421 kvm. Med detta fritidshus kommer du bo i en rogivande och trivsam miljö där du ostört kan njuta av en stor altan under tak i sydostligt läge.

Huvudbyggnaden som har en boarea på 50 kvm erbjuder ett sovrum, duschrum med vattentoalett, ett charmigt och stort kök med plats för köksbord åt ca. åtta personer samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora altanen i sydostligt läge. Fastigheten är ansluten till kommunalt V/A sedan 2015. På fastigheten finns också en egen borrad brunn som nuvarande ägare utnyttjar åt till exempel bevattning av den fina trädgården. På tomten, utöver huvudbyggnad, finns en isolerad friggebod med el indraget som fungerar utmärkt som sovrum, snickarbod samt förråd.

Fridfullt och bra läge men med närhet till all den service som ett bekvämt boende innebär. Från bostaden är de endast ca 3 km till Bergshamra. I Bergshamra finns bland annat matbutik, vårdcentral, skolor och trävaruhus. Området Enviken har en välskött samfällighetsförening som tillhandahåller pool för både vuxna och barn, badplats, bastu, tennis- och fotbollsplan. Boule-bana finns. I närheten finns Envikens båtklubb där man enkelt kan bli medlem och nyttja båtplats.

Till Norrtälje har du 25 minuter med bil och till Stockholm ca. 75 minuter. Ni har 1 100 m till närmaste busshållplats (buss nr 637) som tar dig direkt in till Norrtälje på ca. 37 minuter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
50 m²
Tomtarea
1 421 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
25 000 kr/år
Byggår
1996
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oxdragarbacken 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 250 000 kr
Driftkostnad
25 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

8 643
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 12 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips