Gåstorpabacken 12

Grovstanäs, Norrtälje Karta & restider

1 395 000 kr
VillaVilla

Nu har ni chansen till ett mycket välskött och uppdaterat fritidshus i populära skärgårdsidyllen Grovstanäs. På fastigheten står ett vinterbonat fritidshus på 44 kvm men generösa sällskapsytor. Huvudbyggnaden erbjuder er ett helkaklat duschrum med golvvärme, vardagsrum med utgång till uteplats i västerläge, kök med bl.a. diskmaskin och stort sovrum. På tomten som är på 2 168 kvm är lättskött och ger utrymme för lek och spel på plana sällskapsytor. Utöver huvudbyggnaden finns också ett stort gästhus på ca. 38 kvm som ger er två rymliga sovrum och möjlighet att anordna ett mindre kök och duschrum. Vid gästhuset finns en nyrenoverad altan i soligt söderläge.

Fastigheten har vatten året runt från den egen borrade brunnen och fastigheten är också anslutet till ett godkänt BDT-avlopp. I området Grovstanäs har de också dragit in fiber. Nuvarande ägare har ägt fastigheten sedan 2003 och har under deras ägotid helrenoverat huvudbyggnaden invändigt samt målat om fasaden.

Grovstanäs är ett mycket populärt fritidshusområde vid havet där du har möjlighet till båtplats. Här finns flera båthamnar, välskött badplats, fotbollsplan, boulebana nära stora hamnen och även fina promenadstigar. Busshållplats finns ca. 1,8 km från denna fastighet (Grovstanäs vägskäl) med ett flertal avgångar till Norrtälje med buss 634. Med bil till Stockholm tar det ca. 60 minuter och in till Norrtälje stadskärna tar det ca. 15 minuter. Ni har drygt 10 min till Bergshamra med mataffär, vårdcentral, pizzeria med mera.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
44 m²
Tomtarea
2 168 m² tomt
Antal rum
2 rum
Driftkostnad
17 650 kr/år
Byggår
1974
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gåstorpabacken 12 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 395 000 kr
Driftkostnad
17 650 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 333
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 12 dagar sedan, den 9 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips