Skårby station 470

Kungälv - Kareby, Kungälvs kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
35 m²
Tomtarea
1 501 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
6 037 kr/år
Antal besök
7 801
Dagar på Hemnet
18

Nu finns en grön och skön fastighet i Skårby med ett kvadratsmart enplanshus till salu, perfekt som både permanentboende eller fritidshus. Här finns även möjligheter att bygga till eller bygga nytt. Kom hem från jobb och varva ner med naturen vid husknuten. Ta härliga skogspromenader eller njut av lugnet. Trots det naturnära läget får du närheten till både Marstrandsvägen och de större trafiklederna. Du når skola och service på ca 2 km, vilket gör läget behändigt på alla sätt.

Exteriört är fasaden nymålad i år och fönsterfodren är nya. Huset är tilläggsisolerat och fiber finns installerat. Trädgården är lummig men med en stor del öppen och plan gräsyta med bra förutsättningar. Kanske vill du bygga en större altan eller bygga ut? Attefallshus eller kanske ett garage? Låt behovet bestämma.

Interiören är ljust målad och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En vacker vedspis finns installerad och smyckar husets mitt. Skorstenen är sotad och godkänd i år. Sovrummet är delvis en öppen yta idag. Med enkla medel kan du avgränsa sovrummet för en mer privat yta. Badrummet är tillbyggt och rymmer ett badkar, kommod, tvättmaskin och en från i år nyinstallerad mulltoalett.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Kungälv

Kontakta mäklaren

Elena Pegoraro

Bjurfors Kungälv
Mäklare Elena Pegoraro, Bjurfors Kungälv
076-6487952

Visningstider

  • 20
    sep
    Imorgon kl. 18:00–19:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller kontakta mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.