Bjurfors Kungälv

Bjurfors Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vendergatan 11, null, Kungälvs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Vendergatan 11, null, Kungälvs kommun, bild 2
Vendergatan 11, null, Kungälvs kommun, bild 3

Vendergatan 11

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 150 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/5
4 259 kr/mån
40 385 kr/m²

Nu har vi har förmånen att presentera denna trivsamma trea i omtyckta brf Borggården i Kongahälla. Ett bekvämt boende med Kongahälla centrum som närmsta granne. Här har man all tänkbar service inom kortare gångavstånd till så som matbutik, vårdcentral, simhall, restauranger och Kungälvs resecentrum. Bostaden erbjuder stort kök och vardagsrum i en social öppen planlösning, två väl tilltagna sovrum, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare samt flertal garderober i både sovrum och hall som rymmer en hel del förvaring. Den generösa takhöjden tillsammans med de stora fönstren ger samtliga rum en fantastisk rymd. Från det större sovrummet nås den stora balkongen med ett insynsskyddat läge - här finns gott om plats för både loungegrupp och matgrupp. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Odlingsgatan 66, Ytterby, Kungälvs kommun

Odlingsgatan 66

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 695 000 kr
78 m²
4 rum
vån 1/2
5 165 kr/mån
34 551 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en av lägenheterna på populära Odlingsgatan. Här bor man på 78 välplanerade kvadratmeter med en väl tilltagen uteplats med bästa solläge, något utöver det vanliga som du bara inte vill missa. Här erbjuds en spatiös och luftig bostad som andas hög standard och komfort. Dessa välplanerade kvadratmeter fördelas enligt följande; En stor och rymlig hall med en bra klädkammare i anslutning som enkelt löser förvaringen. Tre bra sovrum med plats för större säng och möblemang, tidlöst kvalitétskök från Vedum, ljust och lättmöblerat vardagsrum samt ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. Uteplats med altan och en lättskött trädgård i anslutning förhöjer trivselfaktorn! Här finns det gott om plats för både matgrupp, grill och loungemöbel - en fantastisk plats att vistas varma sommardagar. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Valler 190, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun
Valler 190, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Valler 190, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Valler 190

Villa
Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 995 000 kr
181 m²
7 rum
2 158 m² tomt

I härlig lantlig miljö ligger detta hus längt in på vägen i privat och ostört läge. Stor plan tomt och ett stort garage/förråd. Rymligt hus om 7 rum och kök med härlig utsikt över åkrar och ängar. Entréplan är fördelat på kök och vardagsrum, tvättstuga med groventré, sovrum /kontor och toalett med dusch. Övre plan rymmer fyra sovrum, allrum och badrum. Huset är i originalskick och ger möjlighet att sätta sin egen prägel till sitt drömboende i vacker natur. Med bekvämt avstånd till Diseröd med en lagom stor förskola och skolenhet ger barnfamiljen barnomsorg på nära håll. I samhället finns en välsorterad livsmedelsbutik, idrottsförening och golfbana.

 • Premium
Olles gata 2, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Sön 1 okt kl 15:00
Olles gata 2, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Olles gata 2, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Olles gata 2

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/4
5 339 kr/mån
35 746 kr/m²

Nu finns möjligheten att vara den första som flyttar in i denna härliga trerummare i populära och barnvänliga Nordtag. Här erbjuds en spatiös och luftig bostad som andas hög standard och komfort. Dessa välplanerade kvadratmeter fördelas enligt följande; En stor och rymlig hall med en bra förvaringsmöjligheter. Två bra sovrum med plats för större säng och möblemang. Vidare finner ni ett tidlöst kvalitétskök som bjuder in till matlagning, stort och lättmöblerat vardagsrum samt badrum med dusch och tvättsektion. Från köket nås den väl tilltagna balkongen med altankänsla med plats för både matgrupp, grill och loungemöbel - en fantastisk plats att vistas på varma sommardagar. Detta är ett perfekt boende för hela familjen som ligger i ett mycket trivsamt och expanderande område med både lägenheter, radhus och villor! Här bor du med bekvämt gångavstånd till naturen, skola, förskola, livsmedelsbutik & tågstation. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Illekärr 150, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun
Illekärr 150, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Illekärr 150, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Illekärr 150

Villa
Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
5 250 000 kr
159 + 21 m²
7 rum
3 034 m² tomt

I natursköna Illekärr, högt beläget med vy över Göta älv ligger denna mysiga och representativa villa. Ljus, rymd och smakfulla val genomsyrar detta hem och känslan av trivsel infinner sig lätt och gärna. Stora och läckra fönsterpartier och härliga altaner med vacker utsikt över älvdalen. Planlösningen är tilltalande och väl genomtänkt och erbjuder fantastiska ytor så väl för samvaro som för förvaring. Köket som är välplanerat och rymligt inbjuder till kulinariskt skapande och långa middagar med nära och kära. Fullutrustat med fina vitvaror samt en vedspis som sprider skön värme samtidigt som den bidrar till låga driftkostnader. Från köket är det utgång till den härliga altanen. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och matsalsbord. Husets allrum i nedre plan har en fantastisk eldstad och bakugn i täljsten som sprider skön värme i hela huset. Husets fyra sovrum är samtliga tilltagna i storlek där två är belägna på entréplan och de två andra finns på nedre plan. Det ena sovrummet på övre plan används som dressingroom. Det finns dessutom plats för ett hemmakontor med ingång i nedre plan. Husets två badrum är inredda med dusch och det ena är beklätt med kakel och klinker. Det finns bastu i nedre plan förr skön avslappning. Tvättstugan är bra disponerad med härligt stora ytor för klädvård och förvaring samt med grovingång. Det generösa garaget med snickarbod är en härlig plats på tomten med fin utsikt och ger möjlighet för kreativt skapande. På tomten finns dessutom förråd och pumphus. Detta är ett hus som andas kvalité, varmt välkomna på visning!

 • Premium
Selma lagerlöfs gata 9, Kungälv - Centralt, Kungälvs kommun
 • Sön 1 okt kl 11:45

Selma lagerlöfs gata 9

Lägenhet
Kungälv - Centralt, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
1 795 000 kr
34 m²
1 rum
vån 7/7
3 051 kr/mån
52 794 kr/m²

Nu presenteras denna unika och smakfulla etta högst upp i huset med väl tilltagen balkong, något utöver det vanliga som man bara inte vill missa. Centralt läge med närhet till både natur, livsmedelsbutik och Kongahälla center. Här erbjuds en helhet med smakfulla och påkostade materialval, generös takhöjd och ett underbart ljusinsläpp. Bostaden har en trevlig och bra planlösning där man har utnyttjat varje kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Vardagsrummet ger plats för soffgrupp och sängen har sin naturliga plats i den mysiga sovalkoven. Utöver det erbjuds ett snyggt kök i svart med bra förvaring från golv till tak. Vid entrén finns ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Bostadens höjdpunkt är den fantastiska balkongen med milsvid utsikt och ett underbart solläge som har gott om plats för ett flertal utemöbler. En bostad som måste upplevas på plats - varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Väktaregatan 1, Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun
Väktaregatan 1, Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun, bild 2
Väktaregatan 1, Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun, bild 3

Väktaregatan 1

Villa
Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
6 500 000 kr
160 + 101 m²
7 rum
521 m² tomt

Rymlig villa i populära och mycket centrala kvarter i Kungälv. Fastigheten ligger i ett lugnt villaområde med närhet till service, kommunikationer och Kongahälla köpcenter. Ett hus för den stora familjen eller möjlighet att inreda lägenheter för generationsboende. Huset ligger på en bra hörntomt med garage.

 • Premium
Sörvägen 3B, Nol, Ale kommun

Sörvägen 3B

Lägenhet
Nol, Ale kommun
Bjurfors Kungälv
1 645 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 066 kr/mån
31 942 kr/m²

Välkommen en trappa upp till denna härliga tvårummare på Sörvägen 3B. Här finner du en välkomnande bostad med en mysig balkong med eftermiddagssol. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp och med hjälp av de ljusa färgerna på väggarna skapar harmoni och lyster i bostaden. Köket genomgick en renovering -18 håller en hög standard. Badrummet är kaklat och golvet har klinkers och även där håller en hög standard. Rummen är stora och luftiga och skapar en känsla av rymd. Föreningen har en stor innegård där det går att avnjuta dagen på samt få några extra soltimmar. Föreningen har även låga lån och bra ekonomi. Missa inte chansen att förvärva denna ljuva tvårummare, hör av er för mer information kring bostaden!

 • Balkong
Glasbruksgränd 1, null, Kungälvs kommun

Glasbruksgränd 1

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 050 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
3 265 kr/mån
52 564 kr/m²

Var först med att flytta in i denna nyproducerade och välplanerade etta i det populära projektet vid Västra gatan! I hjärtat av expansiva Kungälv hittar du denna nyproducerade bostad om 39 kvm. Dessa välplanerade kvadratmeter erbjuder en rymlig hall med bra förvaring, kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Det går med enkelhet att skärma av rummet så man får en sovdel - där du enkelt får plats med stor säng och nattduksbord. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen med härlig vy över bland annat Bohus fästning. Kvarteret börjar utmed Västra gatans genuina handels- och restaurangstråk, därefter fortsätter det längs med Glasbruksgränd och ut mot Strandgatans modernare kvarter fyllda med liv och rörelse. På Västra Gatan har du stora möjligheter att ha en aktiv fritid och ett bekvämt boende då det är nära till både handel, restauranger och kultur samt sportaktiviteter, naturområden och Göta Älv. Kommunikationerna från centrala Kungälv är mycket bra och du tar dig enkelt till Göteborg city eller till pittoreska Marstrands salta vågor. Välj själv om du tar dig dit kollektivt eller med bil! Inflytt september -23. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Glasbruksgränd 1, null, Kungälvs kommun
 • Imorgon kl 17:30

Glasbruksgränd 1

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 100 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/6
5 125 kr/mån
41 892 kr/m²

Var först med att flytta in i denna nyproducerade och välplanerade trea på populära Västra gatan! I hjärtat av expansiva Kungälv hittar du denna nyproducerade bostad om 74 kvadratmeter med ett fantastiskt läge i föreningen. Kvarteret börjar utmed Västra gatans genuina handels- och restaurangstråk, därefter fortsätter det längs med Glasbruksgränd och ut mot Strandgatans modernare kvarter fyllda med liv och rörelse. På Västra Gatan har du stora möjligheter att ha en aktiv fritid och ett bekvämt boende då det är nära till både handel, restauranger och kultur samt sportaktiviteter, naturområden och Göta Älv. Kommunikationerna från centrala Kungälv är mycket bra och du tar dig enkelt till Göteborg city eller till pittoreska Marstrands salta vågor. Välj själv om du tar dig dit kollektivt eller med bil! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kattleberg 292, Älvängen, Ale kommun

Kattleberg 292

Villa
Älvängen, Ale kommun
Bjurfors Kungälv
5 950 000 kr
167 + 70 m²
6 rum
3 219 m² tomt

Nu finns en påkostad och lantlig dröm byggd 2021 till salu med dubbelgarage och avstyckningsbar tomt. Belägen i ett rogivande och soligt läge, längst in på återvändsgata. Förutom natursköna omgivningar når du smidigt Älvängen centrum, pendelstation och skolor på endast ca 4,5 km. Utan renoveringsbehov, bara njut eller planera vad tomten kan erbjuda just dig och din familj. Interiören bjuder in till rymd och en lyxig känsla av bekvämlighet. De sociala ytorna här har en takhöjd på 4 meter och stämningshöjande musik går att lyssna på från högtalare i alla rum! Bergvärme med vattenburen golvvärme i hela plattan värmer upp huset på bästa sätt. Entrén är välkommande och har gott om plats för diverse behov och plats för jackor och skor bakom skjutdörrar i spegelglas. En stilren och praktisk toalett är belägen här. Kök och vardagsrum möts i en rymlig och öppen planlösning med flera dubbeldörrar ut mot den vidsträckta altanen och ett isolerat uterum om hela 21 kvm i syd/västläge, även detta rum med klinker, golvvärme och isolerade vikdörrar. Här blir husets sociala ytor enormt! Här finns det gott om plats för det stora sällskapet att avnjuta middagen på tillsammans med solnedgången i blickfånget. Köket har plats för flera kockar utan problem. Den långa och lyxiga köksön med breda arbetsytor i sten rymmer både vattenkran med ho, spishäll och gashäll med överhängande fläkt. På motsatt sida sträcker sig stenskivan lång med gott om lådor och en större ho med vattenkran. Här finns även ett äkta stort skafferi att tillgå. Underbart! Till vänster från entrén når du smidigt tvättstugan med groventré ut mot garaget. Rakt fram finner vi ett stort och stilrent badrum med dusch och en sovrumsavdelningen med tre stora sovrum i fil. Det fjärde sovrummet, master bed room finner du längst ner i korridoren. Detta sovrum har ett privat badrum med badkar och dusch men även en rymlig walk in-closet. Kliv ut till det stora uterummet och altan via dubbeldörrar från sovrummet. Du kan även nå vardagsrum och kök denna vägen. Här har man tänkt till med bekvämligheter i överflöd. Välkommen på visning!

 • Plus
Uppegårdsvägen 6, Ale, Ale kommun
 • Sön 15 okt kl 12:00

Uppegårdsvägen 6

Radhus
Ale, Ale kommun
Bjurfors Kungälv
3 795 000 kr
131 m²
4 rum
464 m² tomt

Ett stilrent och familjärt enplansradhus med luftiga sällskapsytor samt tre väl tilltagna sovrum, två badrum och generös uteplats i ypperligt solläge. Nytt kök från Ballingslöv med exklusiva materialval där en sober färgsättning ger en förhöjd känsla av medvetenhet. Här bor ni i hjärtat av Bohus med närhet till både Göteborg samt Kungälv. Med tåget tar du dig in till Göteborg på cirka 12 minuter, perfekt för dig som vill pendla! Jennylunds rekreationsområde i närheten erbjuder dig natur och fina vandringsleder/elljusspår. På gångavstånd når du även butiker, mataffär samt populära skolor från F-9. Exteriört finns gott om plats med egen uppfart och ett större isolerat förråd mot framsidan. Trädgård och altan med markis i syd/väst är rymlig och rogivande beläget och är en av de största tomterna på gatan. Tak och plåtarbeten bytt år 2021. Interiört välkomnas vi in i en rymlig entré med fri sikt ut mot den grönskande trädgården. Direkt till vänster är det nya köket från Ballingslöv beläget. Exklusivt ombyggt 2018 med klinkergolv med golvvärme, stenskivor i vinkel som skapar stora arbetsytor, gott om förvaring och social samvaro. Flyttbar köksö med massiv träskiva skapar plats för fler kockar till de trevliga middagsbestyren. Här sitter man bekvämt i det utbyggda burspråket som nu har plats för det större matbordet med utsikt mot Bohus fästning. Vardagsrummet har ett strålande ljus ut mot den gröna baksidan, gott om rymd i rummet för de stora tillställningarna och en värmande kamin som ger det lilla extra för mysfaktorn och värmen. Öppna altandörren vår- och sommar och njut av långa sommarkvällar och soliga dagar i en lugn och avskild miljö. Den välskötta trädgården ger en inbjudande känsla och erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Hemmet har tre stora sovrum varav master bedroom är hela 18 kvm med tillhörande garderobsvägg. Mellan sovrummen finns en större klädkammare och möjlighet till att skapa ytterligare sovrum finns om så önskas. Mellan entrén och vardagsrummets finner du praktiskt en helkaklad toalett med kombinerad tvättstuga. Det större och stilrena badrummet är byggt under 2008. Helkaklat med golvvärme och duschväggar i glas. Ett rymligt och praktiskt hem för både den stora och lilla familjen. Med sociala ytor, kamin, generös trädgård och ett toppenbra läge i hjärtat av Bohus med närhet till det mesta, blir detta hem trivsamt för alla. Välkommen på visning!

 • Plus
Vendergatan 11, null, Kungälvs kommun

Vendergatan 11

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 950 000 kr
78 m²
3 rum
4 259 kr/mån
37 821 kr/m²

Nu har vi har förmånen att presentera denna trivsamma trea i omtyckta brf Borggården i Kongahälla. Ett bekvämt boende med Kongahälla centrum som närmsta granne. Här har man all tänkbar service inom kortare gångavstånd till så som matbutik, vårdcentral, simhall, restauranger och Kungälvs resecentrum. Bostaden ligger på första våningen och erbjuder en helhet med väl valda materialval, stora och luftiga rum, bra förvaring och inte minst en genomgående härlig atmosfär. Ni finner stort kök och vardagsrum i en social öppen planlösning, två väl tilltagna sovrum och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Den härliga takhöjden tillsammans med de stora fönstren ger samtliga rum en fantastisk rymd. Från det större sovrummet nås den stora uteplatsen mot den lugna innergården - här finns gott om plats för större utegrupp. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Södra Gränden 1, Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun

Södra Gränden 1

Lägenhet
Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 808 kr/mån
43 688 kr/m²

Nu finns möjligheten att flytta in i trivsamma brf Liljedal - ett centralt boende med all tänkbar service inom bekvämt promenadavstånd. Denna trivsamma trerummare är belägen på våning 3/3 och erbjuder härliga fönsterpartier, genomgående stilrena ytskikt och en trevlig planlösning som enkelt går att justera om man önskar ett ytterligare sovrum. Den nuvarande planlösningen är fördelad på två bra sovrum med nya garderober, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel - härifrån når ni utgången till den inglasade balkongen. Fint kök bjuder in till matlagning med stora arbetsytor där säljaren nyligen byggt en modern köksö med bra förvaring och inbyggd vinkyl. Matsalen finner ni längst in i bostaden med fönster mot strandgatan - en trevlig plats för middagsbjudningar. Behöver man ytterligare ett sovrum så går det med enkelhet att sätta upp en vägg. Badrummet nås från hallen och är inrett med dusch och separat tvättsektion. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Olles Gata 25, Ytterby, Kungälvs kommun

Olles Gata 25

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 895 000 kr
67 m²
3 rum
vån 4/4
3 933 kr/mån
43 209 kr/m²

Med stort nöje kan vi nu presentera denna trivsamma trerummare i den första etappen av Bohus Ängar. Bostaden präglas av genomgående stilrena materialval, trevlig planlösning samt ett fantastiskt ljusinsläpp från ett flertal fönster i olika väderstreck. En stor balkong med trevlig vy över ängarna förhöjer trivselfaktorn! Den trevliga planlösningen erbjuder två väl tilltagna sovrum, ett badrum med dusch och kombimaskin, kök från Vedum samt ett luftigt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och mediamöbel. I Brf Bohus Ängar i Ytterby, Kungälv, får du det bästa av två världar när det nya området Nordtag växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats. Här bor man med naturen som närmsta granne och med närhet till skolor, förskolor, matbutiker och vårdcentral. Med ett boende mitt i Nordtag får du ganska exakt en kilometer gång- eller cykelväg till Ytterby station och drygt fem kilometer till Kungälvs centrum, hit kan du med andra ord både cykla, åka bil eller buss. För dig som längtar till vidsträckta havsvyer och saltstänkta klippor så tar du dig enkelt med bil eller buss till havet på ca 20 minuter och till Marstrands bad- och båtliv för ett svalkande dopp på endast 30 minuter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Alvernas väg 37, Älvängen, Ale kommun

Alvernas väg 37

Villa
Älvängen, Ale kommun
Bjurfors Kungälv
3 495 000 kr
101 m²
4 rum
5 205 kr/mån

Varmt välkomna längst in till Alvernas väg 37 och denna ljuva bostad med stor altan och god utsikt. Här finns det verkligen inget att klaga på, tre hela parkeringsplatser utanför och naturen som granne. Huset är fördelat på två våningsplan där det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en ljus och luftig känsla i bostaden. Det finns även golvvärme på badrummet på entréplan. Övervåningen finner ni alla sovrum och det andra badrummet. Huset är modernt och fräscht med hög standard. Det finns möjlighet att ta promenader ute i det fria och det finns goda möjligheter med kollektivtrafiken att ta sig ned till pendeln och Göteborg. I närheten finns även förskolor, skolor samt flertalet lekplatser och livsmedelsbutiker nere i centrum. Tveka inte på att höra av er vid intresse!

 • Uteplats
Skolvägen 6, null, Kungälvs kommun

Skolvägen 6

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 950 kr/mån
32 054 kr/m²

Vill du bo i Ytterbys kanske mysigaste tvåa? Nu kan vi nämligen presentera denna fina och sällan återkommande tvårummare i hjärtat av Ytterby. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! Det erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, charmigt kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp samt ett fräscht badrum med dusch. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen. Här bor du ett stenkast från Ytterby tågstation som tar dig till Göteborg på ett fåtal minuter och expressbussar till paradisön Marstrand finner ni alldeles utanför. Vill man strosa i butiker och äta god mat så ligger Kongahälla center bara ett par minuter med bil från bostaden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Gunnarsberg 6, null, Kungälvs kommun

Gunnarsberg 6

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/7
3 777 kr/mån
40 179 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna mysiga tvåa som byggdes 2018. Nytt och fräscht boende med fina genomgående materialval och hög komfort och standard som nyproducerade bostäder erbjuder - här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du på första våningen och får njuta av både altan och balkong i olika sollägen - vad mer kan man önska sig? Den välplanerade planlösningen består av en välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter, stort kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med dusch och kombimaskin samt ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Krokebäcksvägen 76, Kungälv, Kungälvs kommun

Krokebäcksvägen 76

Radhus
Kungälv, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 995 000 kr
123 m²
4 rum
vån 1/1
5 823 kr/mån
32 480 kr/m²

Har ni väntat på att hitta ett lättskött parhus, då har ni kommit rätt. Parhuset är unikt på många sätt men främst att det är ett av få i området samt att de är det enda med egen gräsmatta. Detta hem blev klart 2019 och är i mycket bra skick och fördelat på två våningsplan. Hela nedervåningen är utrustat med golvvärme och har en öppen planlösning med bra ljusinsläpp samt en altan som är insynsskyddad och bra solläge under dagen. Övre plan så finns det tre sovrum, badrum, klädkammare samt ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum. Inte nog med det så är bostaden extremt energisnål då en frånluftsvärmepump har installerats. Härligt solläge med förmiddag/eftermiddagssol fram till 17 på baksidan och kvällssol på framsidan till 20 tiden under högsommartid. Området är barnvänligt och det finns en lekplats precis bakom bostaden. Det är närhet till både förskola och livsmedelsbutik. Med naturen som granne så är det lätt att välja om ni vill koppla av bland träd och stigar eller enkelt ta er in till Kungälvs centrum. Här är det bara att flytta in och trivas på direkten.

 • Uteplats

Visar alla 19