Mäklare Lars Strandqvist

Lars Strandqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Illekärr 150, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun
  • Ons 14 jun kl 17:00
Illekärr 150, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Illekärr 150, Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Illekärr 150

Villa
Kungälv - Romelanda, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv

5 450 000 kr

159 m²

7 rum

3 034 m² tomt

I natursköna Illekärr, högt beläget med vy över Göta älv ligger denna mysiga och representativa villa. Ljus, rymd och smakfulla val genomsyrar detta hem och känslan av trivsel infinner sig lätt och gärna. Stora och läckra fönsterpartier och härliga altaner med vacker utsikt över älvdalen. Planlösningen är tilltalande och väl genomtänkt och erbjuder fantastiska ytor så väl för samvaro som för förvaring. Köket som är välplanerat och rymligt inbjuder till kulinariskt skapande och långa middagar med nära och kära. Fullutrustat med fina vitvaror samt en vedspis som sprider skön värme samtidigt som den bidrar till låga driftkostnader. Från köket är det utgång till den härliga altanen. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och matsalsbord. Husets allrum i nedre plan har en fantastisk eldstad och bakugn i täljsten som sprider skön värme i hela huset. Husets fyra sovrum är samtliga tilltagna i storlek där två är belägna på entréplan och de två andra finns på nedre plan. Det ena sovrummet på övre plan används som dressingroom. Det finns dessutom plats för ett hemmakontor med ingång i nedre plan. Husets två badrum är inredda med dusch och det ena är beklätt med kakel och klinker. Det finns bastu i nedre plan förr skön avslappning. Tvättstugan är bra disponerad med härligt stora ytor för klädvård och förvaring samt med grovingång. Det generösa garaget med snickarbod är en härlig plats på tomten med fin utsikt och ger möjlighet för kreativt skapande. På tomten finns dessutom förråd och pumphus. Detta är ett hus som andas kvalité, varmt välkomna på visning!

  • Premium
Sparråsvägen 140, Kungälv - Ytterby, Kungälvs kommun
Sparråsvägen 140, Kungälv - Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Sparråsvägen 140, Kungälv - Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Sparråsvägen 140

Villa
Kungälv - Ytterby, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv

4 500 000 kr

137 m²

4 rum

961 m² tomt

Välkommen till ett privat läge längst in på Sparråsvägen med närhet till skolan och villaområdet. På fastigheten ligger en välrenoverad tvåplansvilla med garage och carport. Idag har huset en öppen planlösning med fyra rum och kök som enkelt kan förvandlas till sex rum och kök med tre till fyra sovrum. Entréplan är en välplanerad våning med kök och vardagsrum och den värmande braskaminen centralt placerad i huset. Rymligt badrum med dusch och tvättstuga, renoverat 2011. Hall med plats avhängning av kläderna och utgång till altanen från vardagsrummet. Övervåningen är idag en öppen planlösning samt ett sovrum och badrum. Utgång till balkongen och uterummet. På övre plan finns möjligheter att inreda tre till fyra sovrum genom montering gav innerväggar(se förslag planlösningar) Lite vardagslyx med eget bastuhus på tomten för avslappnande bastubad. I källaren finns förvarings- och hobbyutrymmen. Parkera bilen bekvämt i carporten. Garaget erbjuder plats för hobbyn med en infart via bred garageport.

  • Premium
Heavägen 13B, Kungälv - Lycke, Kungälvs kommun
  • Budgivning pågår
Heavägen 13B, Kungälv - Lycke, Kungälvs kommun, bild 2
Heavägen 13B, Kungälv - Lycke, Kungälvs kommun, bild 3

Heavägen 13B

Villa
Kungälv - Lycke, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv

6 100 000 kr

172 m²

5 rum

1 257 m² tomt

I vacker natur på Heavägen i Lycke ligger denna bekväma enplansvilla med uterum och fristående garage. Här finns gott om plats på tomten att parkera bilen, båten eller husvagnen. Villan är påkostad med exklusiva material såsom platsbyggt kök, stavparkett och dansk braskamin från Rais. Öppen planlösning i kök och vardagsrum och högt i tak som ger en härlig rymd. Utgång till generöst uterum och en stor altan med plats för grill, matbord och loungemöbler. På altanen finns en stor markis som effektivt skärmar av solen. Huset erbjuder tre rymliga sovrum med garderober samt allrum. Det finns två badrum inrett med kakel och klinker och plats för badkar i badrummet vid sovrummen. Tvättstuga med groventré utrustat med maskiner i arbetshöjd, tvättho och frånluftsvärmepump. Garage om cirka 40 kvm med golvvärme inrett med toalett och dusch. Här finns fina möjligheter för hobbyn, generationsboende eller uthyrning. Välkommen till ett hem med allt du kan önska dig.

  • Premium

Visar alla 3