Mäklare Josefin Andersson

Josefin Andersson

Om mig

Josefin är specialiserad på bostadsrätter i Kungälv. Som född och uppvuxen i området bidrar hon med en god lokalkännedom vilket skapar en trygg affär för dig. För Josefin är det viktigt att skapa och bibehålla goda kundrelationer och att varje kund skall vilja rekommendera henne vidare till nära och kära samt återkomma själva. Som erfaren mäklare står hon för ett personligt driv där hon guidar dig igenom din bostadsaffär med en målsättning om att kunna inbringa en trygghet och förtroende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolvägen 6, null, Kungälvs kommun
  • Mån 24 jun kl 17:30

Skolvägen 6

Lägenhet
Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
1 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 950 kr/mån
31 389 kr/m²

Vill du bo i Ytterbys kanske mysigaste tvåa? Nu kan vi nämligen presentera denna fina och sällan återkommande tvårummare i hjärtat av Ytterby. Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron! Det erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, charmigt kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp samt ett fräscht badrum med dusch. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen. Här bor du ett stenkast från Ytterby tågstation som tar dig till Göteborg på ett fåtal minuter och expressbussar till paradisön Marstrand finner ni alldeles utanför. Vill man strosa i butiker och äta god mat så ligger Kongahälla center bara ett par minuter med bil från bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Selma lagerlöfs gata 9, Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
  • Ons 26 jun kl 17:30

Selma lagerlöfs gata 9

Lägenhet
Kungälv Centrum, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 345 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/7
4 611 kr/mån
41 875 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade bostad om 56 kvadratmeter. Här bor du med ett centralt läge i Kungälv centrum med en uteplats om hela 8 kvadratmeter. Det räcker att ta ett kliv in för att känna det härliga känslan som infinner sig här. Här erbjuds ett generöst kök och tack vare den öppna planlösningen med vardagsrummet skapas goda sociala ytor. Tack vare genomgångsläget så fylls lägenheten med ett fint och naturligt ljus. Här bor du med ett centralt läge och med närheten till både natur, livsmedelsbutik och Kongahälla center. Här erbjuds en helhet väll tilltagna rum och underbart ljusinsläpp. Bostaden har en trevlig planlösning som består av ett rofyllt sovrum, helkaklat badrum med kombimaskin, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för såväl matgrupp som soffgrupp. I anslutning finns en fantastisk uteplats med plats för loungegrupp och växter. I huset så finns det både barnvagnsrum och cykelförråd samt parkering precis utanför med laddstolpar.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Ytterby torg 15, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 17:30

Ytterby torg 15

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
2 795 000 kr
71,9 m²
3 rum
vån 4/5
5 487 kr/mån
38 873 kr/m²

Mitt i Ytterby centrum finner vi denna mycket rymliga trea, med en stor balkong där ena halvan är inglasad. Här möts ni av stora fönsterpartier med fönsterbänkar i marmor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger trevliga sociala ytor. Två väl tilltagna sovrum. Ett större badrum, helkaklat med vitt kakel och grått klinkers. All tänkbar service finner man inom gångavstånd såsom City Gross, apotek och vårdcentral med mera. Här bor man med gångavstånd till stationen där pendeltåget tar en in till Göteborgs central på endast 20 minuter. Vill man strosa i butiker och äta god mat så ligger Kongahälla center bara ett par minuter med bil från bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Strandgatan 64, Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun

Strandgatan 64

Lägenhet
Kungälv - Centrum, Kungälvs kommun
Bjurfors Kungälv
3 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/5
5 043 kr/mån
45 764 kr/m²

I hjärtat av expansiva Kungälv hittar du denna nyproducerade bostad om 72 kvadratmeter med en genomgående hög standard med exklusiva tillval som gjordes vid startskedet. Gavelläget gör att man har fönster i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Ni finner två väl tilltagna sovrum, helkaklat badrum med fina tillval (trendpaketet), fantastiskt kök från Marbodal där säljarna valt "elegans" som tillval, och ett vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Balkongen nås från vardagsrummet och är belägen mot den lugna innergården.. Kvarteret börjar utmed Västra gatans genuina handels- och restaurangstråk, därefter fortsätter det längs med Glasbruksgränd och ut mot Strandgatans modernare kvarter fyllda med liv och rörelse. På Västra Gatan har du stora möjligheter att ha en aktiv fritid och ett bekvämt boende då det är nära till både handel, restauranger och kultur samt sportaktiviteter, naturområden och Göta Älv. Kommunikationerna från centrala Kungälv är mycket bra och du tar dig enkelt till Göteborg city eller till pittoreska Marstrands salta vågor. Välj själv om du tar dig dit kollektivt eller med bil!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4