Svartsjövägen 56

Lövsättra, Vallentuna Se på karta

2 925 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
29 m²
Tomtarea
301 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
26 462 kr/år

Ring eller mejla för att boka visning!
Vill du förvärva ett prisvärt permanentboende eller ett superlyxigt fritidshus? Då är Svartsjövägen 56 helt rätt för dig! Med ett av områdets absolut bästa lägen finns detta renoverad boende på 29 kvadratmeter med en Attefallsbyggnad om 25 kvadratmeter enbart en kort biltur från både Vallentuna och Täby. Huvudbyggnaden består av kompakta men extremt välplanerade kvadratmeter och utgör vardagsrum, sovrum och nyligen renoverat duschrum. Köket är vitt med öppen planlösning mot vardagsrummet. Duschrummet är nyligen renoverat med smakfulla materialval i vitt och grått.

Attefallsbyggnaden består av sovrum med pentry, duschrum och bastu, även här har materialvalen noga och smakfullt valts.
Utöver detta finns ett rejält trädäck med egen bar, eldrivna markiser, infravärme och praktiska förrådsutrymmen.

Området som från början är ett koloniområde ligger mysigt inbäddat i en härlig grönskande och rogivande miljö. Idag finns både de som bor här permanent såväl som de som fortfarande brukar fastigheten som kolonilott. Området har eget vatten och avlopp som sköts via samfälligheten.
Här bor man i en lugn och härlig omgivning men samtidigt med närhet till golfbana, köpcenter och restauranger. Dessutom så tar det endast c:a 20 minuter till centrala Stockholm med bil.

Varmt välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna