Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Centralvägen 10, Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun

Centralvägen 10

Lägenhet
Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 850 000 kr
50,6 m²
2 rum
vån 2/3
3 764 kr/mån
36 561 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägen 2:a på mittenplan. Denna fina och hemtrevliga 2:a om 50,6 kvm lämnar väldigt lite att önska. Här bor du med genomgående fina parkettgolv, ett helkaklat duschrum samt ett ljust och lättarbetat kök i vitt med bänkskivor i massiv ek och ljust kakel ovan. Förutom det finner du ett härligt och lättmöblerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp från fönster och utgång till balkong i soligt västerläge. Här bor du mitt i centrum med närhet till allt man behöver i form av bageri, affärer och restauranger mm. Enbart cirka 100 meter bort finns även både Roslagsbanan och busstation som tar dig till Stockholm city på ca 35 minuter. Här bor du i en välskött och ordnad bostadsrättsförening med god ekonomi. Du är varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Skogavägen 26, null, Vallentuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 11 aug kl 14:00

Skogavägen 26

Villa
Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
11 750 000 kr
220 m²
6 rum
1 207 m² tomt

Välkommen till detta underbara hus om hela 220kvm längst in på återvändsgata. Huset har en stor välkomnande hall med klädkammare och badrum i direkt anslutning. På entréplan finns även ett större sovrum, groventré med tvättstuga , ett fantastiskt kök och vardagsrum. Vid den stora matplatsen är det öppet upp till övervåningen så ca 5,5 meter i takhöjd, vilket ger en känsla av rymd. På det övre planet finns det tre bra sovrum, badrum med både duschhörna samt jacuzzi. Allrummet är rymligt och det finns även två stycken walk in closets. Utvändigt så häpnar man över den stora trädäckade altanen med pool, poolhus med bastu och loungedel, här finns även en idyllisk och lummig liten hörna av tomten där nuvarande ägare har både grill och pizzaugn. Carport med både förråd och mindre attefallshus där det är förberett för kök. På Skogavägen bor man i ett lugnt och trevligt område precis på Täbygränsen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Lövsättravägen 29, Lövsättra, Vallentuna kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Lövsättravägen 29

Lägenhet
Lövsättra, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 549 000 kr
60 m²
2 rum
4 982 kr/mån
25 817 kr/m²

Privatvisas under sommaren! Välkommen att kontakta mäklare Emelie Larsson för att boka din visning. 0763-143 586 Drömmer du om ett boende som har nära till allt, men som ändå låter dig landa hemma i lugnet efter en lång arbetsdag? Då är du välkommen ut till vackra Lövsättra! Via den vita grinden når du din egna lilla uteplats på lägenhetens framsida och sedan vidare in i den 60 kvm stora lägenheten med fräscha ytskikt och högt i tak. Perfekt för den som bara vill kunna flytta in sina saker och trivas. Innanför dörren till lägenheten möts du av en generös hall med flera garderober som tar hand om förvaringen av alla dina ytterkläder. Vidare kommer du till ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning och med härlig takhöjd. Stora fönster släpper in generöst med ljus samtidigt som sutterängläget gör att insynen är minimal. I lägenheten finns även ett större sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbler samt ett renoverat helkaklat badrum. Lövsättra är en liten idyll som ligger ca 10 minuters bilfärd från E18 och Arninge centrum. Här bor man lantligt men ändå nära till alla bekvämligheter. Buss finns på ca 10 minuters promenadavstånd och tar dig till Arninge resecentreum för vidare resa på ca 15 minuter. Till förskola och skola (F-9) är det ca 6-8 min bilfärd. I omgivningarna finns fina promenadområden, både strandpromenad och vandringsleder. Det är nära till skogen om man vill plocka bär och svamp. Det finns även närhet till stall med ridbana och för den hundintresserade finns en brukshundklubb på 5 minuters promenadavstånd. Även golfbanor och Ullnasjön är på nära avstånd. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Östergården 100, Västergården, Vallentuna kommun

Östergården 100

Radhus
Västergården, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 695 000 kr
120 m²
5 rum
215 m² tomt

- GAVELHUS! - SOLCELLER! - TVÅ RENOVERADE BADRUM! Nu ges chansen för dig som önskar förvärva ett härligt gavelradhus i gott skick med modernt renoverade badrum samt solceller. Bostaden fördelas över 120 kvm och har idag 3 sovrum, alla belägna på övre plan. Här finns även en stor klädkammare som lätt går att göra om till ett fjärde sovrum. I det nedre planet finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum. Köket är välplanerat och ligger i anslutning till matplats och vardagsrum. Vardagsrummet känns luftigt och ger direkt access till det härliga uterummet där man gärna spenderar tid från tidig vår till sen höst. I anslutning till det finns gräsmatta samt ett förråd. Tomten är välskött och gräsmattan är väl omhändertagen. På husets framsida finns det ytterligare en uteplats som bjuder på många soltimmar. Östergården ligger ca 1,5 km från Vallentuna centrum där all tänkbar service finns såsom affärer, systembolag, gym, kulturhus mm. Goda kommunikationer finns det i området med bl.a buss och ungefär 10 minuters gångväg till Roslagsbanan. Varmt välkomna med din anmälan!

Kårsta-Gillberga 26, Kårsta, Vallentuna kommun

Kårsta-Gillberga 26

Tomt
Kårsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 350 000 kr
2 730 m² tomt

På en lantligt belägen och plan tomt ute i Kårsta finns nu möjligheten att förverkliga din husdröm oavsett om du enbart är ute efter en tomt och sköter resten själv eller om du vill ha hjälp även att komma vidare i byggprocessen. Den generösa tomten med sina 2730 kvm är plan, till viss del förberedd och förhandsbesked för byggnation finns. Kårsta är för dig som vill kombinera lugnet på landet men fortfarande ha stadens puls på pendlingsavstånd. Här bor du i en genuin och lugn skogsmiljö där du har tillgång till både skola (F-6), förskola, motionsspår, en populär nybyggd lekplats, en mindre lanthandel, pizzeria, två olika badsjöar, svamp och bärskogar. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt hela vägen in till Östra station på ca 50 minuter. Har du bil så tar du dig upp till roslagsstoppet och därifrån går Buss 676 och 639 med frekventa avgångar till både Norrtälje och in till Stockholm. Dessutom tar du dig till Arlanda på bara 30 minuter med bil. Väcker tomten din nyfikenhet så är du välkommen att åka förbi och titta på den. Vid frågor eller önskemål om visning på plats är du välkommen att ta kontakt med mäklare Emelie Larsson på 0763-143 586

  • Plus
Norrbyvägen 13, Brottby, Vallentuna kommun

Norrbyvägen 13

Gård/Skog
Brottby, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
6 995 000 kr
160 + 50 m²
4 rum
5 000 m² tomt

Boka in dig på visning genom att kontakta mäklaren! Nu finns det ett trevligt hus med stall på tomten ute till försäljning. Huset som ligger på en stor plan och lättskött tomt har tre sovrum, badrum, tvättstuga, vardagsrum samt kök. Allt är i gott skick och säljarna har underhållit huset genom åren. Bergvärme är installerat och kamin finns så det bidrar till låga elkostnader. I den övre hallen är det förberett för ett mindre badrum. Huset på Norrbyvägen 13 ligger lantligt med flertalet hus där de flesta har hästar, det finns även en hästgård snett mittemot. Med bil tar det ca 5 minuter att ta sig till E18 och busslinje finns ett par hundra meter bort från huset. Påbörjad stallbyggnad ca 50 kvm. planerad för fyra boxar, bygglov för stall finns. För den golfintresserade finns Brollsta gk samt huvudstadens gk en lång driv från husets framsida. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och för att boka en privat visning.

Kårsta, Kårsta, Vallentuna kommun

Kårsta

Tomt
Kårsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 695 000 kr
3 502 m² tomt

I Hackstalund finns nu möjlighet att förvärva denna generösa tomt om hela 3502 kvm där du kan bygga ditt drömboende med utsikt över åkrar och ängar och med fantastiska svampskogar på bara några minuters promenad från fastigheten. Att skapa dig ett liv här innebär svårslagen utsikt, fina naturstråk på gångavstånd, men fortfarande med bekvämt avstånd till skolor, affärer och kommunikation. Tomten är vackert lummig, med flera äppelträd och annan växtlighet. Förhandsbesked finns beviljat för uppförande av ett bostadshus samt en komplementbyggnad. En borrad brunn med god vattentillgång finns på tomten. Ekskogen är del av Roslagens kulturlandskap och att bo här är verkligen en möjlighet att få det bästa av två världar. Här erbjuds du ett idyllisk lantligt boende där man har skogen inpå knuten och kan följa årstidernas skiftningar från första parkett. Samtidigt har man alla bekvämligheter man behöver inom en rimlig radie. På cykelavstånd från tomten når man Roslagsbanan om man vill färdas kommunalt in till Stockholm, vilket är en bekväm resa på ca 45 minuter. Skola och förskola finns både i Kårsta och i Brottby. E18 i Brottby når du på ca 10 minuter och där finns även mataffär, postombud, stort välutrustat gym, padelbanor, pizzeria och bensinmack. En nyöppnad handelsbod med generösa öppettider finns i Kårsta. I Bygdegården kan man både gå på bio, julmarknad och då och då anordnas pubkvällar. Hur många har ett sådant utbud på cykelavstånd hemifrån? Väcker tomten din nyfikenhet så är du välkommen att åka förbi och titta på den. Vid frågor eller önskemål om visning på plats är du välkommen att ta kontakt med mäklare Emelie Larsson på 0763-143 586

Norrgården 31, Norrgården, Vallentuna kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00

Norrgården 31

Lägenhet
Norrgården, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
2 295 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3/3
5 164 kr/mån
23 782 kr/m²

Välkommen till norrgården 31, en mysig lägenhet om 96,5 kvm, belägen med gavelläge högst upp i huset. Lägenheten är genomgående fint renoverad så det är bara att flytta in och trivas. Lägenheten har 3 bra sovrum, kök, badrum och gäst WC och vardagsrum med inglasad balkong i soligt läge. Tack vare att man tagit bort en vägg så har man intill köket utrymme för en rymlig matplats invid fönster, perfekt vid högtider! Snyggt kök med målade luckor i turkos kulör och vitbetsad bänkskiva till. Stora badrummet, som självklart är helkaklat, har kombimaskin med arbetsyta på bänkskiva ovan, handfat med kommod, skåp för förvaring, wc, samt badkar med utfällbar duschvägg. Sovrummen är moderna och fräscha med parkettgolv/laminatgolv. I norrgården bor du ett par minuters gångväg från Vallentuna centrum med allehanda service såsom mataffärer, systembolag, bibliotek, klädaffärer samt restauranger. Buss från Norrgården in till Danderyds sjukhus tar ca 40 min och Roslagsbanan i centrum tar dig till Östra station på 25 minuter. Det finns skolor och förskolor på några minuters gångavstånd.

  • Plus
  • Balkong
Tallåsvägen 180, Kragstalund, Vallentuna kommun

Tallåsvägen 180

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 995 000 kr
71,3 m²
3 rum
vån 2/2
5 147 kr/mån
27 980 kr/m²

Välkomna till denna ljusa, välplanerade bostad om 3 rum och kök, belägen på lugna Tallåsvägen. Här har du nu möjlighet att förvärva en lägenhet i trygga Brf Tallåsen, där mycket ingår i avgiften vilket bidrar till stabila och och bra boendekostnader. En trappa upp når du först en härlig liten balkong som ligger i soligt läge, perfekt för den som vill njuta morgonkaffet ute i friska luften. När du kliver in genom dörren möts du av ett rymligt kök med plats för matbord invid fönstret, vilket skapar en ljus och trevlig atmosfär. Vidare har lägenheten två bra sovrum med generöst utrymme för både dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det stora vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar med plats för en större soffgrupp där du kan samla familj och vänner. Från vardagsrummet har du tillgång till en fransk balkong med fri utsikt över den grönskande baksidan av huset. Badrummet är av äldre standard, men erbjuder bra potential för den som vill sätta sin egen prägel. Dessutom finns en väl tilltagen klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Gavelläget gör att lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket ger maximalt med ljusinsläpp oavsett tid på dygnet. Brf Tallåsen är en välskött förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, parkeringsplats med egen laddstolpe och förråd, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt eftersom väldigt få utgifter tillkommer. Som medlem har du via föreningen tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstuga, lekplats, möjlighet att hyra föreningslokal och bastu. Här i Kragstalund är det lätt att trivas och läget på Tallåsvägen är attraktivt. Här finns vackra naturområden precis runt hörnet och ICA Kragsta ligger endast en kort promenad bort. I närområdet finner du även förskolor, skolor, en restaurang och bra kommunikationer. På ca 15 minuter med bil når man även Täby centrum. Kort sagt – ett läge som erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm vardag. Välkommen på visning!

  • Balkong
Språngtorpsvägen 9, Kårsta, Vallentuna kommun

Språngtorpsvägen 9

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 795 000 kr
115 + 87 m²
6 rum
1 297 m² tomt

Privatvisas under sommaren! Välkommen att kontakta mäklare Emelie Larsson för att boka din visning. 0763-143 586 På en stor härlig skafttomt i Kårsta har ni nu chans att förvärva denna perfekta familjevilla med en yta på totalt strax över 200 kvm. Den fint bevarade villan har bebotts och älskats av en och samma familj sedan byggår och har med åren utvecklats med väl genomtänkta detaljer såsom ett större vidbyggt och vinterbonat uterum med pool (som idag ligger under golv) och spaavdelning, samt en vackert anlagd trädgård med japanska influencer. Invändigt är huset välplanerat och består av tre bra sovrum samt ett badrum på övre plan. Entréplanet består av kök, ett stort vardagsrum med plats för matgrupp samt ett mindre "biblioteksrum". Det stora vidbyggda uterummet är vinterbonat och bjuder in till en ljus härlig samlingsplats oavsett hur vädret är utanför. Genom åren det även använts som poolrum med anslutande relaxavdelning med bastu och dusch. Idag ligger poolen under golv, men tänk vilken spännande möjlighet för en ny familj! I bottenplan finns även gäst-Wc och tvättstuga. Huset är i genomgående behov av modernisering vilket gör det till ett perfekt objekt för den som vill sätta sin egen prägel. Trädgården runt huset är insynsskyddad och har mejslats fram genom åren av nuvarande ägare. Här ser man tydligt att det finns ett stort intresse för både form och funktionalitet. På sommaren består trädgården både av fantastiska perenner, körsbärsträd, persikoträd och bärbuskar. För den med gröna fingrar finns dessutom både ett växthus och flera odlingsbäddar. När vädret är för kallt för att sitta ute kan du istället välja att spendera kvällarna i lusthuset, eller varför inte i det vidbyggda uterummet. Ute i Kårsta bor du i en genuin och lugn skogsmiljö där du har både skola (F-6), förskola, motionsspår, en populär nybyggd lekplats, en mindre lanthandel, pizzeria, samt svamp och bärskogar på gångavstånd. Från området når du dessutom stigen som tar dig till badplatsen vid Bergsjön på bara några minuter. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt hela vägen in till Östra station på ca 50 minuter. Har du bil så tar du dig upp till roslagsstoppet på mindre än 10 minuter och därifrån går Buss 676 och 639 med frekventa avgångar till både Norrtälje och in till Stockholm. Dessutom tar du dig till Arlanda på bara 30 minuter med bil. Huset är besiktigat och protokollet återfinns under "dokument". Välkommen på visning!

  • Plus
Långsjövägen 13, null, Vallentuna kommun

Långsjövägen 13

Fritidshus
Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 795 000 kr
35 + 9 m²
2 810 m² tomt

Privatvisas under sommaren! Välkommen att kontakta mäklare Emelie Larsson för att boka din visning. 0763-143 586 Drömmer du om att ha en egen liten insynsskyddad oas att åka till för att varva ner? Då är du välkommen till Långsjövägen 13. Parkera bilen nere vid infarten och gå sedan sen grusade stigen, kantad av blåbärsris, upp på höjden där du möts av ett charmigt sommarhus med glasveranda. Huset består av två rum och kök och är en lantlig fullträff med sina vita trägolv, bröstpanel och tidlösa tapeter. På glasverandan kan du möta solen tillsammans med ditt morgonkaffe och genom en utgång från köket når du den trälagda altanen där du har plats att samla familjen på härliga middagar. Den stora tomten är en kombination av gräsmatta och naturtomt. Här har säljaren plockat både blåbär och kantareller inpå husknuten. För övernattande gäster finns en charmig gäststuga med plats för två sängar. Nuvarande säljare har även haft den lilla delen av förrådet inredd som gästrum vid tillfälle eftersom det här finns ett fönster som ger trevligt ljusinsläpp. I Garns-Ekskogen bor du med närheten till flera sjöar med badplatser, du har kräftfiskerätt genom medlemskapet i samfälligheten och även möjlighet till båtplats. Vad mer kan man önska av sitt semesterparadis?

  • Plus
Grana 5, Vallentuna, Vallentuna kommun

Grana 5

Villa
Vallentuna, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 495 000 kr
88 m²
3 rum
2 084 m² tomt

Nu finns det ett hus att köpa på en tomt med möjligheter nära Vallentuna centrum. Här erbjuds ett mindre hus med 2-3 sovrum, större vardagsrum samt en övervåning som kan delas av. Huset har moderniseringsbehov. Tomten är lätt kuperad med träd och buskar amt lite berg. På Grana 5 bor man ca tre kilometer från Vallentuna centrum med all dess utbud av affärer och service samt kommunikationer. Busshållsplats finns precis vid huset så det är lätt för barnen att ta sig till skola etc. Varmt välkomna på visning!

Angarns-Veda 5, Angarn, Vallentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Angarns-Veda 5

Villa
Angarn, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
7 100 000 kr
170 m²
7 rum
1 510 m² tomt

Så gott som nytt och bara att flytta in! Vill du också bo lantligt men med närhet till det mesta? Då tycker jag definitivt att du skall anmäla ditt intresse för denna underbara bostad som erbjuder hela 5 sovrum, allrum, vardagsrum med kamin, två badrum samt tvättstuga. Dessutom med ett dubbelgarage om hela 60 kvm. Tomt med plana gräsytor som gjort för lekande barn att sparka boll på eller varför inte en studsmatta modell stor. Trädäckad altan med gott om utrymme för både loungemöbler samt övriga utemöblemang. Angars-Veda ligger lantligt ca 5 minuter med bil till Arninge centrum, man tar sig även till Åkersberga, Vallentuna och Täby centrum på ca tio minuter. Buss 676 in mot Stockholm ligger ett par minuters promenadväg bort. I närområdet finns det stall och flera golfbanor. De små felen i besiktningsprotokollet kommer åtgärdas av säljarna innan huset säljs. Varmt välkomna att kontakta mäklare för mer info.

  • Plus
Brobyvägen 15, Ekskogen, Vallentuna kommun

Brobyvägen 15

Villa
Ekskogen, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 695 000 kr
114 + 54 m²
1 229 m² tomt

Privatvisas under sommaren! Välkommen att kontakta mäklare Emelie Larsson för att boka din visning. 0763-143 586 Välkomna till detta välplanerade hus som nyligen genomgått en omfattande renovering och nu står redo att möta en ny familj. Här bjuds du in till ljusa fräscha ytskikt, en social planlösning, två garage och en stor trädgård. Planlösningen består av 3 bra sovrum, 2 helkaklade badrum samt ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummets ena del står en stilren kamin redo att skruva upp mysfaktor i rummet ytterligare en nivå. Till huset finns två garage vilket ger gott om plats för den motorintresserade både för att mecka och förvara. Angränsande till det ena garaget finns ett utrymme som möter en ännu outgrävd del av huset. Kanske är detta din framtida vinkällare eller spaavdelning? Trädgården på husets baksida är insynsskyddad och angränsar mot skog. Här kan man samla vännerna för en grillmiddag på altanen eller en kubbmatch på gräsmattan. Att bo i Ekskogen är verkligen en möjlighet att få det bästa av två världar. Här bor du i ett fint område med trevliga grannar och bra gemenskap. Man har skogen inpå knuten och kan följa årstidernas skiftningar från första parkett. Samtidigt har man alla bekvämligheter man behöver inom en rimlig radie. Skola och förskola finns i Kårsta, E18 i Brottby når du på ca 10 minuter och där finns även mataffär, postombud, pizzeria och bensinmack. På bara några minuters promenadavstånd från huset når man Roslagsbanan om man vill färdas kommunalt in till Stockholm city, vilket är en bekväm resa på ca 50 minuter. I den intilliggande Bygdegården kan man både gå på bio, julmarknad och då och då anordnas pubkvällar. Hur många har ett sådant utbud på minimalt gångavstånd hemifrån? Välkommen att anmäla dig till visning!

Svampskogsvägen 18, Bällstaberg, Vallentuna kommun

Svampskogsvägen 18

Lägenhet
Bällstaberg, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
1 695 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 416 kr/mån
44 605 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Här erbjuds en modern och stilren lägenhet vars stora fönster gör att man får in maximalt med dagsljus. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande och funktionell hall. Det sociala, praktiska och fräscha köket bjuder på bänkskiva i laminat, släta luckor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus och härliga umgängesytor.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15