Mäklare Adam Formgren

Adam Formgren

Om mig

Genuin Vallentunabo som bott här i stort sett hela mitt liv, vilket gör att jag kan kommunen utan och innan. Det som driver mig i en affär är att både säljare och köpare skall känna sig trygga och vara 100 % nöjda när affären är klar, det är då jag får ett bevis på att jag gjort ett gott arbete. Hör gärna av er till mig när ni skall sälja er bostad eller vill ha en värdering så skall jag göra allt jag kan för att ni skall känna er trygga och bli just nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörgården 127, Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun

Sörgården 127

Lägenhet
Vallentuna Centrum, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
2 195 000 kr
96,5 m²
4 rum
5 851 kr/mån
22 746 kr/m²

Bilder kommer inom kort! I trevliga och attraktiva Sörgården hittar du denna fina 4:a om 96,5 kvm belägen högst upp i huset. Lägenheten är delvis renoverad och här finns idag ett helkaklat nyrenoverat badrum, ljust och fint kök med vita luckor samt en balkong med västerläge. Här finns också tre bra sovrum, nyrenoverad wc, rymligt vardagsrum samt en stor klädkammare som tar hand om förvaringen. Här bor man i ett lugnt och trevligt område med närhet till vallentunasjön och strövområden. I närheten finns Vallentuna centrum där det finns affärer, restauranger och tåget in till stan. Precis i närheten finns också Kvarnbadet som har öppet sommartid och vid centrum finns en av Sveriges bästa träningsanläggningar Sportcenter. Stabil och välskött förening där man tar hand om sina fastigheter. Välkomna på visning!

  • Balkong
Östergården 164, Västanberga, Vallentuna kommun

Östergården 164

Villa
Västanberga, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
2 995 000 kr
120 m²
5 rum
210 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa ett radhus med kanonläge i Östergården. Huset har tre sovrum på övervåningen varav ett med en stor klädkammare som man med lätthet kan göra om till ett fjärde sovrum. Det finns även ett helkaklat badrum på övre plan. På entréplanet finns det tvättstuga, kök med gott om sittplats för 6-8 personer, viss retrolook på skåp och bänkskivor. Vardagsrummet är stort och lätt att möblera då det finns plats för både soffmöbel och matsalsmöbel, här finns även utgång till en trälagd altan i perfekt söderläge. I Östergården bor man ca 2 km från Vallentuna centrum med all dess utbud av affärer och restauranger samt annan service. Buss och tåg finns på promenadavstånd likaså skolor och förskolor. Besiktning av huset är beställd. Varmt välkommen med intresseanmälan.

Söderhall 41, Kårsta, Vallentuna kommun

Söderhall 41

Villa
Kårsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
4 450 000 kr
128 m²
4 rum
2 357 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig enplansvilla med pool i lantligt läge! Drömmer ni om ett enplans hus där ni kan sätta er egen prägel? I så fall kan detta vara något för er. Huset har tre bra sovrum, ett stort vardagsrum med öppen spis (med fläkt), badrum samt kök med bra arbetsytor samt gott om plats. I trädgården finns poolen om hela 5x10 meter och här är det totalt insynsskyddat. Till detta finns det även ett stort garage med elbilsladdare samt avlopp, bredvid garaget finns ett stort rum som idag är inrett med hundburar och ovanpå detta finns två stora förråd som man skulle kunna inreda för en framtida uthyrningsdel. I Söderhall bor man lantligt men endast ca 15 minuter med bil till Rimbo, 20 minuter med bil till Norrtälje. Vill man ta sig till Täby så tar det ca 25 minuter och med buss 676 från Roslagsstoppet tar det ca 30 minuter in till stan. I närområdet finns det gott om svamp och bär skogar, badsjöar och vid Roslagsstoppet finns det en liten lanthandel, infartsparkering, besinmack samt Sibylla, här ordnas det även bakluckeloppis på sommaren. Varmt välkomna på visning!

Lugnets väg 28, Ekeby, Vallentuna kommun

Lugnets väg 28

Villa
Ekeby, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
4 895 000 kr
120 + 113 m²
6 rum
650 m² tomt

Rymlig familjevilla om hela 233 kvm disponerat på två plan i soutteräng och med stor potential för dig som vill sätta din egen prägel! Husets planlösning bjuder bl.a på 4 stora sovrum, vardagsrum, allrum, 2 badrum varav ett med dusch och ett med badkar och dusch. Dessutom finns det bastu samt mycket generösa utrymmen till förvaring. Husets ytskikt behöver ses över genomgående om man vill få det i toppskick, vilket gör att det finns stor potential att göra huset till precis det ni själva drömmer om. Bergvärme ger en låg driftskostnad. Lugnets väg 28, ligger högst upp i området med bästa läge. Lugnet är ett område med närhet till skolor, närhet till kommunikation, buss/tåg. Lugnt och trivsamt område där generationsväxlingen är på plats med blandade familjer. Lekplatser finns i området. Här hittar man lugnet, tryggheten samt gemenskapen med fantastiska grannar.

Hagavägen 12, Ormsta, Vallentuna kommun

Hagavägen 12

Villa
Ormsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
6 095 000 kr
182 + 39 m²
7 rum
654 m² tomt

I ett lugnt område ligger denna helrenoverade villa med många rum, hela 5 sovrum finns det idag, men man kan även göra om gillestugan så att man får fler. Huset totalrenoverades under 2020 och då dränerades det även om, ny fasad, nytt tak samt allt nytt invändigt, så här är det bara att flytta in utan att behöva tänka på renoveringar. Nuvarande ägare har dessutom satt in kamin och byggt ett fantastiskt utekök med en vedeldad pizzaugn. Det finns 3 badrum/duschrum, köket är perfekt planerat med en stor köksö centralt placerad. Vardagsrummet har en öppen planlösning i vinkel mot köket vilket gör att det finns plats för många personer att ha middagar med. Totalt finns det tre stycken balkonger samt en trädäckad altan i söderläge. På Hagavägen 12 bor man i ett lugnt område med närhet till Vallentuna centrum, skolor, förskolor, Vallentuna idrottsplats, gym och kommunikationer.

Visar alla 5