Klyvarvägen 7

Skölsta, Uppsala kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
81 m²
Tomtarea
1 131 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
19 500 kr/år

Nu har du chansen att flytta in i nybyggt hus i lantlivsidyllen Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

Villa Markaryd är det stora huset i det lilla formatet. Här har man valt att uppföra huset med liggande panel, spröjsade fönster, svart tak och en trevlig veranda vid husets entré. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 81 kvm och består av två rum och kök. Det väldisponerade köket har en stilig bardisk som binder samman kök, vardagsrum och entré på ett trevligt sätt. Köket kommer från Vedum och är utrustat med SmålandsVillans så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände ligger ett generöst sovrum med gott om förvaring samt tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme, duschvägg, takdusch och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 163 kvadratmeter och upp till 7 rum och kök.

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Ny förskola på Hasselbladsvägen och det finns förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola.

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Uppsala

Kontakta mäklaren

Felix Jacobsson

Widerlöv Uppsala
Mäklare Felix Jacobsson, Widerlöv Uppsala
0736-73 82 20