Mäklare Michael Melin

Michael Melin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Biodlargatan 12, Rosendal, Uppsala kommun

Biodlargatan 12

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
OBOS i Sverige
1 449 000 kr
75 m²
3 rum
2 253 kr/mån
19 320 kr/m²

Vad sägs om att bo i en hel 3:a men betala för en halv i urbana Rosendal? I Rosendals Trädgård har du chansen att köpa en 3:a med boköpsmodellen OBOS Deläga. Du köper alltså halva bostaden (eller mer om du vill) men bor i hela. För resten av bostaden betalar du en samäganderättsavgift på 6 525 kr/mån till OBOS. Vartefter du köper fler andelar så sjunker samäganderättsavgiften. Läs mer om OBOS Deläga på obos.se/delaga. Lagom till nästa jul kan du flytta in i 75 välplanerade kvadratmetrar med fönster åt två håll och en härlig hörnbalkong. I huset finns en gemensam takterass på 73 kvadratmeter (perfekt för tårtkalaset och champagnefrukosten), övernattningslägenhet för gäster som blivit kvar och en mysig grönskande innergård med lekyta. Föreningen kommer att ha en egen cykelpool med elcyklar, cykelrum och cykelmek inomhus och du har tillgång till en bilpool. Dessutom så finns allt du behöver precis runt knuten, naturreservat (Stadsskogen och Kronparken), motionsspår, utegym, idrottsplats, lekplatser och parker, bland annat Siegbahnsparken och Solvallsparken. Här finns matbutiker, cafeer, gym, restauranger och en busshållplats som tar dig in till stadskärnan om du inte vill cykla på de snabba cykelvägarna. Välkommen på visning i OBOS visningsbod, i korsningen Torgny Segerstedts allé och Lydia Wahlströms Gata.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järpvägen 39C, Sunnersta, Uppsala kommun
Järpvägen 39C, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Järpvägen 39C, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Järpvägen 39C

Tomt
Sunnersta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 495 000 kr
609 m² tomt

Möjlighet att förvärva tomt med lugnt och barnvänligt läge i populära Sunnersta. Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Sunnersta erbjuder lugna och idylliska kvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. Det är varken långt till fiske, bad, båtliv eller friluftsliv. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i slalombacken. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Nära till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city. Anmäl intresse till ansvarig mäklare, [email protected].

 • Premium
Barkarby Pluss 1, null, Järfälla kommun
 • 38 lediga bostäder

Barkarby Pluss 1

Lägenhet
Järfälla kommun
Widerlöv Nyproduktion
fr. 1 775 000 kr
37-116 m²
1-5 rum
3 586 kr/mån

Det kommer att vara loungevisning i Svea Symfoni onsdag 29 november kl. 17.00 – 19.00, på Löjtnantsgatan 9A i Stockholm. Vi kommer berätta om servicekonceptet och visa hur det är att bo i ett Pluss projekt. Kontakta våra mäklare för mer information och registrering. Erbjudande – Halv årsavgift i ett år. I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 31 december 2023. Kontakta våra mäklare för mer information eller läs mer under dokument. I Barkarbystaden planerar Selvaag Bostad att bygga ca 223 lägenheter i en boendeform som kallas Plussbostad®. Boendekonceptet är framtaget för att ge dig en så bekymmersfri och upplevelserik tillvaro som möjligt. Lägenheterna är av hög standard och i varierade storlekar, från 1 rum och kök till 5 rum och kök. Det kommer att finnas allt från takvåningar med terrasser till studiolägenheter i gatuplan. Längst ner i huset finns också de boendes egen lounge, som är husets hjärta. Här finns både service och en atmosfär som kan ge känslan av att bo på hotell, samtidigt som det är en hemtam och trevlig plats. En Plussbostad® är helt enkelt både lättare och trevligare. Svanenmärkta och energivänliga bostäder som kvalificerar till grönt bolån. SERVICE, TRIVSEL OCH AKTIVITETER Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård. PLUSSKONCEPTET FINNS REDAN I SVERIGE Det populära servicekonceptet Pluss har funnits Norge i flera år. Nästan 2000 Plusslägenheter är redan byggda i Norge, Sverige och Spanien och runt 3000 är i planeringsfasen. Selvaag har alltså lång erfarenhet av att erbjuda människor ett tryggt och trivsamt boende och konceptet är också mycket populärt. I Stockholm finns tre Plussprojekt; Svea Fanfar och Svea Serenad och Sädesärlan, alla med sin egen lounge och mycket omtyckta. <a href="https://www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/" target="_blank" class="btn">Selvaag Bostad </a> <a href="https://www.selvaagbostad.se/hemvaljare/?prosjekt=barkarbystaden-pluss-del-1&salgssteg=barkarbystaden-pluss-del-1" target="_blank" class="btn"> Bostadsväljaren </a> <a href="https://www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/interaktiv-modell-med-sol-och-utsikt/" target="_blank" class="btn">Solstudie </a>

 • Nybyggnadsprojekt
Järpvägen 39B, Sunnersta, Uppsala kommun
Järpvägen 39B, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Järpvägen 39B, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Järpvägen 39B

Radhus
Sunnersta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 995 000 kr
120,5 m²
5 rum
1 924 kr/mån
41 452 kr/m²

I Sunnersta har det 2022 byggts fyra stycken väldisponerade parhus som nu upplåts som bostadsrätter i obelånad bostadsrättsförening. Möjlighet finns till snabb inflyttning. Bostäderna är 120,5 kvm fördelat på två plan och består av fem rok varav fyra sovrum samt två badum. Två parkeringsplatser ingår för varje bostadsrätt och föreningen har en gästparkering på tomten. Ett kallförråd kommer finnas till varje bostad. Sunnersta erbjuder lugna och idylliska kvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. Det är varken långt till fiske, bad, båtliv eller friluftsliv. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i slalombacken. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Nära till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.

 • Premium
 • Uteplats
Arne Tiselius gata 60B, Rosendal, Uppsala kommun

Arne Tiselius gata 60B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 595 000 kr
61,9 m²
2 rum
vån 1/3
3 675 kr/mån
41 922 kr/m²

Väldisponerad och rymlig 2:a med generös takhöjd (3,0-3,38 m) och uteplats i västerläge. Brf Linnéa Garden byggs alldeles i närheten av Stadsskogen. OBS! Tillval för ett värde om 47 973 kr ingår! Fast pris och "först till kvarn" gäller - kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad! Inflyttning sista veckan i mars 2024. Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring, social del av bostaden i form av kök i vinkel och öppen planlösning till vardagsrum med utgång till uteplats i västerläge, stort sovrum om ca 13 kvm. Stort badrum med kombimaskin, duschhörna, wc och handfat. Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas. Läs mer om projektet och övriga bostäder här: https://linneagarden.com/ Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området. OBS! Bilderna är endast illustrationer för projektet, dvs ej specifika för denna lägenheten. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Hällbygatan 41, Luthagen, Uppsala kommun
 • Imorgon kl 18:00

Hällbygatan 41

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
2 795 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 522 kr/mån
38 819 kr/m²

Välkommen till denna 3:a med uteplats mot innergården och balkong i söderläge. Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob, halvöppen planlösning med lättmöblerade ytor i vardagsrum och kök. Marbodalköket är välutrustat med fina vitvaror från Siemens, matplats för hela familjen och utgång till den möblerbara balkongen i söderläge. Två bra sovrum, varav det större med stora skjutdörrsgarderober och utgång till den trevlig uteplatsen in mot gården. Stort badrum med fina material i klassiska nyanser av grått och vitt. Här finns dusch, wc, kommod, spegelskåp och tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Tillhörande förråd i källaren. Som boende i bostadsrättsföreningen Anemonen 2 blir ni grannar med Stabbys gröna ängar och Stabbyskogen. Här kan ni njuta av trevliga promenadstråk, 1,9 km långt, upplyst motionsspår och trevliga grillplatser. Skogen är också en värdefull lek- och undervisningsmiljö för barnen i Luthagens skolor. Här har ni ett perfekt utgångsläge för ett bekvämt vardagsliv för både stora och små. Alldeles intill hittar ni populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. Cirka två kilometer av fina gång- och cykelvägar in till centrum, stadsbussar med god turtäthet avgår vid kvarteret och barnomsorg och skolor på promenadavstånd. På tio minuter cyklar ni till resecentrum eller Uppsala centrum och passerar på vägen gott om byggnader av klass som universitetsbyggnaderna, domkyrkan och saluhallen. Trivsamt och populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrum, Ekonomikum och stationen. Buss nr 9 går precis utanför porten. Ett stenkast från lägenheten finns Stabbyskogen med motionsspår. Expansivt område och på andra sidan gatan från lägenheten finns bl.a. en fin Ica-butik, restaurang, gym, apotek m.m.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Majorsvägen 13, Barkabystaden, Järfälla kommun

Majorsvägen 13

Lägenhet
Barkabystaden, Järfälla kommun
Widerlöv Nyproduktion
2 425 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/3
3 894 kr/mån
60 625 kr/m²

Erbjudande – Halv årsavgift i ett år. I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 31 december 2023. Kontakta våra mäklare för mer information eller läs mer under dokument. Yteffektiv tvårummare med 15 kvm markterrass mot gård. Stilrent och fullt utrustat kök med diskmaskin. Köket ligger i öppen planlösning, vilket inbjuder till middagar och sociala tillställningar. Sovrum med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. Snyggt och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Svanenmärkta och energivänliga bostäder som kvalificerar till grönt bolån. Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård. Läs gärna mer om projektet på: https://www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/ OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Arne Tiselius gata 60A, Rosendal, Uppsala kommun

Arne Tiselius gata 60A

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 295 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 423 kr/mån
44 228 kr/m²

Här ges du möjligheten att bo alldeles intill Stadsskogen, denna gaveltrea kommer ha två balkonger varav den ena ligger i västerläge och den andra vetter mot trevlig innergård. OBS! Tillval för ett värde om 51 101 kr ingår! Fast pris och "först till kvarn" gäller - kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad! Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring, separat kök, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, ett stort sovrum om ca 14,5 kvm med klädkammare och utgång till balkong samt ett sovrum om ca 8,9 kvm. Badrum med bl.a. kombimaskin, duschhörna, wc och handfat. Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas. Inflyttning beräknas ske under slutet av kvartal 1, 2024. Läs mer om projektet och övriga bostäder här: https://linneagarden.com/ Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området. OBS! Bilderna är endast illustrationer för projektet, dvs ej specifika för denna lägenheten. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Linnéa Garden, null, Uppsala kommun

Linnéa Garden

Lägenhet
Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
fr. 2 595 000 kr
61,9-74,5 m²
2-3 rum
3 675 kr/mån

I kvarteret Tiselius planerar Cernera nyproduktion av 49 lägenheter med mycket attraktivt läge endast ett stenkast från Stadsskogen i expansiva Rosendal. Planerad inflyttning i slutet av första kvartalet, 2024. Varmt välkommen till Linnéa Garden! Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas. Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området. KORT OM CERNERA "Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion – att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum." Alla lägenheter och priser, se Bostadsväljaren: www.linneagarden.com/bostaderna/valj-bostad/ Anmäl ditt intresse genom att mejla ansvarig mäklare Michael Melin, [email protected]. <a href="https://linneagarden.com/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a>

 • Nybyggnadsprojekt
Klyvarvägen 2, Skölsta, Uppsala kommun

Klyvarvägen 2

Villa
Skölsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
4 895 000 kr
95 + 61 m²
3 rum
1 340 m² tomt

Nu har du chansen att flytta in i nybyggt hus i lantlivsidyllen Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala. Villa Kalmar är ett 1,5-planshus som är lätt att älska. Husets ena halva är en öppen, ljus och gemensam del med kök och vardagsrum. Den stora ytan gör det lätt för alla att umgås. I den andra delen av huset finns rum för ditt alldeles egna. Hallen leder dig fram till två sovrum och ett badrum, samt en klädvård med enskild ingång. Trappan i entrén tar dig vidare upp till husets inredningsbara övervåning Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 156 kvm och 8 rok. I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Ny förskola på Hasselbladsvägen och det finns förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. Bilderna är tagna på Klyvarvägen 4 som är ett likadant hus.

Visar alla 10