Stora Bandsjön 516

Stora Bandsjön, Timrå kommun Se på karta

1 150 000 kr

1 495 000 kr -23 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 530 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1957
Driftkostnad
15 215 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva ett mysigt suterränghus i Stora Bandsjön med vacker sjöutsikt!

Här avgör ni själva om ni önskar nyttja fastigheten som permanent- eller fritidsbostad. Huset har en trevlig planlösning fördelat på 2 rum och kök. På entréplan finns en luftig hall och ett smakfullt renoverat kök (-19) samt ett ljust vardagsrum med braskamin som komplement till luftvärmepumpen. Vardagsrummet är utbyggt med ett stort fönster mot vattnet där en mindre matgrupp får plats.

På suterrängplanet finns ett allrum som kan nyttjas som sovrum. Badrummet har äldre standard och är utrustat med wc, handfat, duschkabin och tvättmaskin kommer att ställas dit. I anslutning till badrummet finns en hall och en groventré med dörr ut till framsidan.

Fastigheten ligger lantligt och privat med kombinerad trädgårds- och naturtomt med diverse växtlighet. Intill huset finns bastu, garage, carport, pumphus och grillplats. Enskilt vatten via borrad brunn och avlopp via 3-kammarbrunn. Underbart solläge och kort gångavstånd ner till sjön med bad och fiske.

Till Timrå centrum är det ca 7 km med b.la. butiker, restauranger och bensinmack. I Lilla Bandsjön, ca 3km från bostaden finns Timrå gårdsbutik och badplats. Möjlighet till snabbt tillträde, välkomna på visningen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sundsvall

Kontakta mäklaren

Matilda Sjölund

SkandiaMäklarna Sundsvall
Mäklare Matilda Sjölund, SkandiaMäklarna Sundsvall
070-6040082

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.