Barnens byväg 15

Stora Höga, Stenungsund Se på karta

3 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
1 320 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
18 664 kr/år
Antal besök
4 484
Dagar på Hemnet
4

På Barnens byväg 15 finner ni detta unika boende med mycket karaktär, spännande detaljer och massor av charmiga lösningar. Tomten är högt belägen i insyns- och vindskyddat läge med rofylld vy över samhället. Ett boende som funkar bra som åretrunthus men även som fritidsboende. Har ni planer på att bygga nytt så är detta en ypperlig tomt.

Huset bjuder på ett mysigt kök, badrum med dusch, stort sovrum och ett härligt vardagsrum med ryggåstak och utgång till ett stort inglasat uterum i sydostläge. Flera uteplatser finns runt huset och vackra björkar, perenna växter och berg i dagen ger tomten variation och en mysig karaktär. Gäststuga ger plats för besökande sommartid och barnen har ett eget litet hus att leka i.

Detaljplanen tillåter byggnation om totalt 15% av tomtstorleken eller minst 200 kvm byggyta inkluderat komplementbyggnader. Kommunalt vatten & avlopp är indraget.

Här har man gång- eller cykelavstånd till det mesta! Härliga badplatser, småbåtshamn, vackra promenadstråk, skola, förskolor, vårdcentral, restauranger, välsorterad mataffär, gym mm. Läget vid havet och de oerhört bra pendlingsmöjligheterna med tåg eller buss mot Göteborg, Kungälv och Uddevalla, har gjort Stora Höga till ett omåttligt populärt ställe att bo på.

Varmt välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 24
    sep
    Tor 24 sep kl. 16:30–17:30
  • 26
    sep
    Lör 26 sep kl. 11:00–12:00
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.