Tjautjas 97

Tjautjas, Gällivare kommun Se på karta

1 895 000 kr

2 395 000 kr -21 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
2 568 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
46 328 kr/år

Med ett lugnt läge nära sjön i Tjautjas finns detta kvalitetsboende med naturen som granne! Fastigheten omringas av skogspartier och har en tomtarea på 2.568 m². Här spenderas den härliga vintern med utflykter på skidor eller skoter direkt från tomtgränsen. Efter turen kan man koppla av i den vedeldade bastun. Under sommarmånaderna tar man en tur med båten från fastighetens tillhörande båtplats eller lapar sol på den härliga altanen. Detta boende ger möjlighet till både fritidshus och permanentboende. Huset är byggt 2013 och består idag av 48 m² fördelat på 3 rum och kök. Nuvarande ägare har 2015 fått beviljat bygglov för arkitektritad utbyggnad på ca 152 m² där framdragning av VA och bergvärme redan är förberett. Bostaden präglas av ljus och öppenhet med tidlösa färgval och värms upp via vattenburen golvvärme. Köket är fullt utrustat för tillagning av trevliga middagsbjudningar. Allrum med stora fönsterpartier och plats för både mat- och soffgrupp. Ett rymligt sovrum med en harmonisk känsla. Helkaklat badrum med dusch. Bilen parkeras i varmgaraget där teknikrum och tvättmaskin finns. Detta är ett smultronställe som verkligen måste upplevas på plats!

Tjautjas är en populär by med både permanentboende och fritidsboende som ligger inom pendlingsavstånd till Gällivare. Här erbjuds närheten till fjäll, vatten och skog med aktiviteter året om. Starkt föreningsliv och god sammanhållning finns i byn. För barnfamiljer finns förskola och skola samt buss till Gällivare.

Bostaden är Varudeklarerad via Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare.

Varmt välkommen att lämna in intresseanmälan så du får meddelande om när visningar kommer att hållas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Kontakta mäklaren

Sanna Pohjanen

Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Mäklare Sanna Pohjanen, Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
+46701014072