Mäklare Sanna Pohjanen

Sanna Pohjanen

Om mig

Jag heter Sanna Pohjanen och är fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gällivare. Jag är utbildad fastighetsmäklare från Högskolan i Gävle och har arbetat i branschen sedan 2012. Min ambition är att erbjuda både säljare och köpare tjänster och produkter som ger en trygg affär med hög kvalité och givetvis bästa slutresultat. Jag har som målsättning att du som kund ska känna dig så nöjd med mig som mäklare att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Harrvägen 6, Malmberget, Gällivare kommun

Harrvägen 6

Villa
Malmberget, Gällivare kommun
2 200 000 kr
137 + 85 m²
5 rum
937 m² tomt

Här välkomnas du till en gedigen familjevilla i 1½-plan från Burman & Björk med en area på 137 + 85 m² fördelat på 5 rum och kök och möjlighet till hela 6 sovrum! På entréplan finns en välkomnande och öppen hall som leder dig vidare in i bostaden. Ett rymligt och stort kök med tillhörande matplats och luftig öppning mot hall och vardagsrum. Två renoverade sovrum varav det ena har en praktisk skjutdörrsgarderob. Wc samt tvättstuga med bastu, dusch och relax. Trappan till övervåningen leder upp till en hall med klädkammare och wc, sovrum med alkov och utgång till balkong samt ett allrum med full takhöjd och synliga takbjälkar. Stort tillhörande varmgarage med motordriven port. Huset har renoverats med bl. a. nya 3-glasfönster från 2009, fjärrvärme, nya innerdörrar, ny elcentral och ytskikt i sovrum och hall. Fiber finns indraget till huset. Friköpt tomt med gott om utrymme för barnen att leka på och bra avställningsyta för fordon. Här bor du på en lugn återvändsgata i barnvänligt kvarter med promenadavstånd till handelsområdet Malmheden med livsmedelsaffärer samt bra gångvägar till centrum, förskola och skola. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Energieffektiv
Brf Sjöparken, null, Gällivare kommun
 • 5 lediga bostäder

Brf Sjöparken

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 800 000 kr
46-94 m²
2-4 rum
4 094 kr/mån

I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Brf Sjöparken kommer att erbjuda välplanerade bostadsrätter fördelade på två bostadshus om cirka 6-7 våningar där varje kvadrat kommer till användning och där hiss är en självklarhet. Tack vare husens generösa höjd kommer det erbjudas insynsskyddade lägen med fina vyer. På taken installeras solceller för att tillvarata solens energi, vilket är bra både för miljö och föreningens ekonomi. Bostäderna kommer att utrustas med inglasade balkonger och kvalitativ inredning där grundstandarden är god. Och för den som önskar sätta sin egen prägel kommer fina tillvalsmöjligheter att erbjudas. De två husen ramar på ett trevligt sätt in den grönskande innergården där det finns ytor för lek och umgänge. Vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna och ta hänsyn till insyn samt solläge på balkongerna och kommer därför placera samtliga balkonger mot innergården i söder respektive väster. Självklart planeras även för en gemensamhetslokal med bastu. Vi har nämligen lyssnat av marknaden och vet att många Gällivarebor värdesätter ett varmt bastubad väldigt högt. Parkeringsmöjlighet kommer att ges i carportar intill husen.

 • Nybyggnadsprojekt
Ängsvägen 13, Porjus, Jokkmokks kommun
 • Budgivning pågår

Ängsvägen 13

Villa
Porjus, Jokkmokks kommun
495 000 kr
58 m²
3 rum
1 036 m² tomt

På Ängsvägen 13 i Porjus finner du denna välskötta och gedigna enplansvilla med solig hörntomt! Huset byggdes 1969 och har bra planlösning med ett rymligt kök, vardagsrum med braskamin, två sovrum varav ett har garderobsvägg och ett fräscht badrum. Friköpt hörntomt i soligt läge med lättskött trädgård. Visst lösöre kommer att lämnas i byggnader och på fastigheten. Inget ytterligare flyttstädning kommer att genomföras. Trivsamt och lugnt bostadsområde med närhet till naturen och Luleälv som erbjuder fiske, bärplockning, skoter, skogspromenader och skidturer. I närheten finns också en golfbana, bagarstuga, restaurang, kiosk och helikopterturer via Fiskflyg. Perfekt pendlingsavstånd med endast 30-40 minuter från både Jokkmokk och Gällivare. Varmt välkommen att uppleva bostaden på plats!

 • Plus
Curteliusvägen 17, Silfwerbrandshöjden, Gällivare kommun

Curteliusvägen 17

Villa
Silfwerbrandshöjden, Gällivare kommun
3 600 000 kr
172 + 36 m²
6 rum
1 011 m² tomt

Välkommen till denna imponerande suterrängvilla på Silfwerbrandshöjden! Här är huset där insidan är i fokus, ett hem som har genomgått stora renoveringar med smakfulla materialval och snygga detaljer som tilltalar ögat. Sällskapsytorna ligger en trappa upp och ger ett fritt och insynsskyddat läge med vacker utsikt mot Dundret och härligt ljusinsläpp vilket skapar en sober och elegant karaktär. Ett smart planerat kök av hög kvalité som utgör hemmets hjärta och en fantastisk plats för matlagning. Från köket når man en trevlig balkong i söderläge, där solens alla timmar är tillgängliga. Matplats och vardagsrum har en luftig planlösning och är tillsammans en social mittpunkt som passar utmärkt för diverse tillställningar. Badrummet förmedlar lyx och erbjuder spa-känsla. Den genomgående och rofyllda färgsättningen binder samman bostaden på ett mycket tilltalande sätt. Sovrum i varierande storlekar för både den stora och lilla familjen samt ett allrum med värmande braskamin. Generöst med biytor i form av tvättstuga, bastu, dusch och förråd. Kostnadseffektiv uppvärmning via bergvärme som även är förberedd för solceller. Nuvarande ägare har en driftkostnad på endast 51.084 kr/år. En lättskött trädgård med generösa gräsytor för barnen att leka på under sommaren samt mysig grillplats för de soliga vårvinterdagarna. Garaget rymmer en större bil och är utrustad med laddbox för elbil samt gott om parkeringsyta för flertalet bilar på uppfart. En trivsam villa för dig med höga krav på boendemiljön och närhet till förskola, skola, livsmedelsaffär, bensinmack, sjön Nuolajärvi och motionsspår! Ett lugnt och centralt bostadsområde med närhet till sjukhus, förskola, skola, livsmedelsaffär, bensinstation och kommunikationer. Bostadsområdet erbjuder även närhet till fina promenadstråk vid sjön Nuolajärvi, skid- och skoterspår. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Protokoll mejlas till anmälda intressenter efter utförd besiktning. Varmt välkommen på visning!

Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!, Repisvaara, Gällivare kommun
 • 6 lediga bostäder

Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!

Lägenhet
Repisvaara, Gällivare kommun
fr. 1 745 000 kr
72-76 m²
3 rum
4 519 kr/mån

Välkommen att uppleva de nyproducerade lägenheterna i Brf Rimfrostgatan! Husen är byggda och samtliga lägenheter kan upplevas på plats. Kontakta mäklare Sanna Pohjanen 070-101 40 72 för att få en privat visning. Brf Rimfrostgatan erbjuder ett natur- och fjällnära boende i 38 välplanerade lägenheter om ett till tre rum och kök i olika storlekar med utsikt över fjällvärlden. Bostäderna är fördelade på två hus med 4 våningar och hiss i varje byggnad. Husen är byggda i betong och värms upp via bergvärme och till varje lägenhet finns en balkong. Lägenheterna är 1:or på 38 m², 2:or på 61,2 m² och 3:or i storlekarna 72,1 m², 73 m² och 76,2 m². Samtliga lägenheter är ljusa och välplanerade med en trevlig öppen planlösning och kaklade badrum. Till lägenheten finns ett vindsförråd samt möjlighet till bilplats med motorvärmarstolpe för 450 kr/mån. Föreningen planerar även att bygga 27 st carportplatser under 2024/2025. Här får du ett högklassigt boende till en relativt låg boendekostnad tack vare låg skuldsättning i föreningen, uppvärmning via bergvärme och fina månadsavgifter där värme, vatten och förvaltning kommer att ingå. Föreningen kommer ha professionell ekonomisk och teknisk förvaltning där bl. a. trappstädning och snöskottning kommer ingå. Föreningen erbjuder dessutom fina gemensamma utrymmen i form av en härlig bastu, fräsch tvättstuga, grillplats och cykelförråd. Repisvaara är ett växande och populärt bostadsområde med närhet till Dundrets skidbackar, skoterleder, friluftsliv samt skidspår. Fina promenadstigar som lätt tar dig ner till Gällivare centrum. Anmäl ditt intresse till Brf Rimfrostgatan och boka in en privat visning av lägenheterna. Denna sida fylls på eftersom med mer information.

 • Nybyggnadsprojekt
Rimfrostgatan 12, null, Gällivare kommun

Rimfrostgatan 12

Lägenhet
Gällivare kommun
1 895 000 kr
72,1 m²
3 rum
4 519 kr/mån
26 283 kr/m²
 • Nyproduktion
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 350 000 kr
94 m²
4 rum
6 694 kr/mån
35 638 kr/m²

En härlig och rymlig fyrarummare om 94 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 750 000 kr
89 m²
4 rum
6 506 kr/mån
42 135 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna tilltagna lägenhet på 89 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 750 000 kr
78 m²
3 rum
5 718 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet om på 78 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det tilltagna vinkelköket välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 000 000 kr
46 m²
2 rum
4 094 kr/mån
43 478 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta tvårummare på 46 kvm. Vinkelköket inbjuder till matlagning och från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 3, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 3

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 800 000 kr
55 m²
2 rum
4 500 kr/mån
32 727 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 55 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar till socialt umgänge. Från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Dundret 58, Dundret, Gällivare kommun

Dundret 58

Radhus
Dundret, Gällivare kommun
2 500 000 kr
60 m²
2 rum
72 m² tomt

Smakfullt renoverad fritidshusdröm på solsidan av Dundret där du kan njuta av den magnifika utsikten mot fjällets toppar! Här kan hela familjen ta en heldag i skidbacken, köra skoter, vandra eller bara ladda batterierna i solen. Fastigheten har ett högt och fint läge på området, endast några steg från slalombacken och lift. Stugan är tillbyggd samt renoverad under 2012 med snygga materialval och genomtänkt planlösning för att få ut det mesta av kvadratmeterna. Stugan bjuder på ett trivsamt kök med rymlig matplats och vacker vy mot Dundret, vardagsrum med generös takhöjd, ett sovrum för 4 bäddar samt mysigt sovloft, hall med golvvärme och fräscht badrum med bastu. Praktisk skidbod vid entrén. Möjlighet att hyra ut stugan både under och efter skidåkningssäsongen. Dundret skidanläggning storsatsar på skidåkning, barnfamiljer och skoterturism. Utöver alla nedfarter finns Gällivares 6 mil långa längdspår i anslutning till Dundrets anläggning. Här spenderas lov och helger i lyxig stugmiljö!

Visar alla 12