Mäklare Sanna Pohjanen

Sanna Pohjanen

Om mig

Jag heter Sanna Pohjanen och är fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gällivare. Jag är utbildad fastighetsmäklare från Högskolan i Gävle och har arbetat i branschen sedan 2012. Min ambition är att erbjuda både säljare och köpare tjänster och produkter som ger en trygg affär med hög kvalité och givetvis bästa slutresultat. Jag har som målsättning att du som kund ska känna dig så nöjd med mig som mäklare att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Agda Rösselsgata 7, Centrum, Gällivare kommun
  • Mån 12 aug kl 17:00

Agda Rösselsgata 7

Villa
Centrum, Gällivare kommun
2 500 000 kr
178 + 89 m²
9 rum
786 m² tomt

Nu finns möjligheten att bli ägare till denna gedigna flerfamiljsvilla mitt i centrala Gällivare! En attraktiv och flexibel fastighet som passar perfekt för uthyrning, större familj eller generationsboende. Villan är byggd 1963 i 2-plan och källare och har två separata lägenheter om 4 rum och kök på ca 89 m². Fastigheten har ägts av samma familj i tre generationer. På entréplanet finns en lägenhet om 4 rum och kök med en utgång till en stor trädäckad altan. En trappa upp finns en lägenhet om 4 rum och kök och från denna bostad finns utgång till balkong med soligt läge. I källaren finns en bastu, stort hobbyrum, tvättstuga, pannrum, förråd och matkällare. Den friköpta tomten är lummig och erbjuder gott om lekyta samt angränsar till grönområde. På tomten står även en vidbyggd garagebyggnad med utrymme för 2 bilar och tillhörande förråd. Gott om parkeringsyta på både uppfart och innergård. En fantastisk möjlighet att skapa sitt drömboende utifrån egna önskemål och behov då renoveringsbehov föreligger. Bostaden värms bekvämt upp via fjärrvärme och fiber finns indraget till fastigheten. Här är huset med många möjligheter för både privatperson och företag. Ett centralt bostadsområde med promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym, affärer och kommunikationer. Även närhet till förskola, skola, livsmedelsaffär och bensinstation. Denna villa är besiktigad av Anticimex. Säljaren är ett dödsbo och friskriver sig från alla eventuella dolda fel och brister. Varmt välkommen att uppleva på plats!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Stuga efter Hedenvägen, Gällivare, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Stuga efter Hedenvägen

Fritidshus
Gällivare, Gällivare kommun
150 000 kr
30 m²
2 rum
1 613 m² tomt

Välkommen till er nya favoritplats vid vattnet! En charmig och enkel stuga som erbjuder allt ni behöver för avkopplande stunder med sjön och skogen i fokus. Fastigheten ligger efter Hedenvägen, mellan Dokkas och Ullatti och är beläget högt upp med utsikt över sjön som ligger ca 50 m bort. Stugan består av ett allrum med öppen spis, kök med matplats, ved- och gasolspis samt sovrum för två bäddar. På den soliga tomten står även en förrådsbyggnad med vedbod och utrymme för bastu samt ett båthus vid sjökanten. Gott om strövområden som ger upphov till bärplockning och fina turer i naturen. Sjön ger möjlighet till bad, båt och fina fiskevatten. I köpet ingår lösöre och möjlighet till snabbt tillträde. Med en resväg på ca 40 minuter når du stugan från Gällivare centrum. Varmt välkommen på visning!

Sammakko 115, Sammakko, Gällivare kommun

Sammakko 115

Fritidshus
Sammakko, Gällivare kommun
650 000 kr
55 m²
2 rum
2 136 m² tomt

Nu kan du bli ägare till detta välskötta fritidshus i den aktiva och naturnära byn Sammakko! En stuga med ett fantastiskt fritt läge med utsikt mot sjön där lediga dagar kan spenderas. Njut av lugnet och stillheten av de rogivande omgivningarna både sommar och vinter då huset är vinterbonat. Huvudbyggnaden har ett allrum med alkov och värmande öppen spis, köksdel med matplats i anslutning, hall och ett sovrum. Gäststuga med bekvämligheter så som dusch och vattenwc. Fastigheten har eget vatten och avlopp som ger möjlighet att göra om detta smultronställe till permanentboende. Tomten är friköpt och omges av lummig skogsmark som skapar ett fritt och ostört läge. Gott om strövområden som ger upphov till bärplockning och fina turer i naturen. Sjön ger möjlighet till bad, båt och fina fiskevatten med abborre, gädda och planterad regnbåge. På den soliga tomten står även ett garage och förråd. Bekvämt belägen ca 5 mil utanför Gällivare är detta ett perfekt resmål för avkoppling och återhämtning och närhet till grannbyn Hakkas med livsmedelsaffär, pizzeria, miljöstation, återvinningscentral, VVS-Företag, badhus och skola. Från Hakkas finns även bussförbindelser till Gällivare och även söderut. Ett populärt utflyktsmål är Linafallet som ligger ca 2 mil från Sammakko. Möjlighet till snabbt tillträde finns om så önskas. Det här stället måste upplevas på plats, hjärtligt välkomna på visning!

  • Uteplats
Kyrkstugugatan 30, Centrum, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Kyrkstugugatan 30

Villa
Centrum, Gällivare kommun
2 200 000 kr
105 + 105 m²
6 rum
707 m² tomt

Varmt välkomna till denna gedigna familjevilla från Hjältevadshus! Huset byggdes 1972 och har endast haft en ägare sedan dess och renoverats med bl.a fjärrvärme, kök och wc. De generösa ytorna på 105 + 105 kvadratmeter erbjuder luftiga rum och mycket förvaringsyta. Ett snyggt och stilrent kök från 2021 med stor matplats och öppning mot vardagsrum ger möjlighet till sociala tillställningar. Vardagsrummet har stora fönster som ger ljus även in till matplatsen. På entréplanet finns även 3 bra sovrum, wc samt ett snyggt renoverat badrum. En trappa ned finns ett allrum med med mysig braskamin, tvättstuga med bastu och dusch samt ett uthyrningsrum som ger möjlighet för uthyrning och en lägre boendekostnad. Stora ytor för förvaring genom förråd, matkällare, klädkammare och pannrum. Till huset hör ett varmgarage samt ett kallgarage med gott om utrymme för verktyg och däck. Friköpt tomt med fiber framdraget till fastigheten och uppvärmning sker bekvämt via fjärrvärme. Detta är för dig som söker ett lättskött hem att trivas i under många år framöver med fina grannar och lugn återvändsgata. Mycket trivsamt och omtyckt bostadsområde med närhet till förskola, Gällivare centrum, sjukhuset, promenadstigar och skidspår samt närheten till älven. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Varmt välkommen!

  • Energieffektiv
Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!, Repisvaara, Gällivare kommun
  • 6 lediga bostäder

Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!

Lägenhet
Repisvaara, Gällivare kommun
fr. 1 745 000 kr
72-76 m²
3 rum
4 519 kr/mån

Välkommen att uppleva de nyproducerade lägenheterna i Brf Rimfrostgatan! Husen är byggda och samtliga lägenheter kan upplevas på plats. Kontakta mäklare Sanna Pohjanen 070-101 40 72 för att få en privat visning. Brf Rimfrostgatan erbjuder ett natur- och fjällnära boende i 38 välplanerade lägenheter om ett till tre rum och kök i olika storlekar med utsikt över fjällvärlden. Bostäderna är fördelade på två hus med 4 våningar och hiss i varje byggnad. Husen är byggda i betong och värms upp via bergvärme och till varje lägenhet finns en balkong. Lägenheterna är 1:or på 38 m², 2:or på 61,2 m² och 3:or i storlekarna 72,1 m², 73 m² och 76,2 m². Samtliga lägenheter är ljusa och välplanerade med en trevlig öppen planlösning och kaklade badrum. Till lägenheten finns ett vindsförråd samt möjlighet till bilplats med motorvärmarstolpe för 450 kr/mån. Föreningen planerar även att bygga 27 st carportplatser under 2024/2025. Här får du ett högklassigt boende till en relativt låg boendekostnad tack vare låg skuldsättning i föreningen, uppvärmning via bergvärme och fina månadsavgifter där värme, vatten och förvaltning kommer att ingå. Föreningen kommer ha professionell ekonomisk och teknisk förvaltning där bl. a. trappstädning och snöskottning kommer ingå. Föreningen erbjuder dessutom fina gemensamma utrymmen i form av en härlig bastu, fräsch tvättstuga, grillplats och cykelförråd. Repisvaara är ett växande och populärt bostadsområde med närhet till Dundrets skidbackar, skoterleder, friluftsliv samt skidspår. Fina promenadstigar som lätt tar dig ner till Gällivare centrum. Anmäl ditt intresse till Brf Rimfrostgatan och boka in en privat visning av lägenheterna. Denna sida fylls på eftersom med mer information.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Sjöparken, null, Gällivare kommun
  • 5 lediga bostäder

Brf Sjöparken

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 800 000 kr
46-94 m²
2-4 rum
4 094 kr/mån

I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Brf Sjöparken kommer att erbjuda välplanerade bostadsrätter fördelade på två bostadshus om cirka 6-7 våningar där varje kvadrat kommer till användning och där hiss är en självklarhet. Tack vare husens generösa höjd kommer det erbjudas insynsskyddade lägen med fina vyer. På taken installeras solceller för att tillvarata solens energi, vilket är bra både för miljö och föreningens ekonomi. Bostäderna kommer att utrustas med inglasade balkonger och kvalitativ inredning där grundstandarden är god. Och för den som önskar sätta sin egen prägel kommer fina tillvalsmöjligheter att erbjudas. De två husen ramar på ett trevligt sätt in den grönskande innergården där det finns ytor för lek och umgänge. Vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna och ta hänsyn till insyn samt solläge på balkongerna och kommer därför placera samtliga balkonger mot innergården i söder respektive väster. Självklart planeras även för en gemensamhetslokal med bastu. Vi har nämligen lyssnat av marknaden och vet att många Gällivarebor värdesätter ett varmt bastubad väldigt högt. Parkeringsmöjlighet kommer att ges i carportar intill husen.

  • Nybyggnadsprojekt
Curteliusvägen 17, Silfwerbrandshöjden, Gällivare kommun

Curteliusvägen 17

Villa
Silfwerbrandshöjden, Gällivare kommun
3 600 000 kr
172 + 36 m²
6 rum
1 011 m² tomt

Välkommen till denna imponerande suterrängvilla på Silfwerbrandshöjden! Här är huset där insidan är i fokus, ett hem som har genomgått stora renoveringar med smakfulla materialval och snygga detaljer som tilltalar ögat. Sällskapsytorna ligger en trappa upp och ger ett fritt och insynsskyddat läge med vacker utsikt mot Dundret och härligt ljusinsläpp vilket skapar en sober och elegant karaktär. Ett smart planerat kök av hög kvalité som utgör hemmets hjärta och en fantastisk plats för matlagning. Från köket når man en trevlig balkong i söderläge, där solens alla timmar är tillgängliga. Matplats och vardagsrum har en luftig planlösning och är tillsammans en social mittpunkt som passar utmärkt för diverse tillställningar. Badrummet förmedlar lyx och erbjuder spa-känsla. Den genomgående och rofyllda färgsättningen binder samman bostaden på ett mycket tilltalande sätt. Sovrum i varierande storlekar för både den stora och lilla familjen samt ett allrum med värmande braskamin. Generöst med biytor i form av tvättstuga, bastu, dusch och förråd. Kostnadseffektiv uppvärmning via bergvärme som även är förberedd för solceller. Nuvarande ägare har en driftkostnad på endast 51.084 kr/år. En lättskött trädgård med generösa gräsytor för barnen att leka på under sommaren samt mysig grillplats för de soliga vårvinterdagarna. Garaget rymmer en större bil och är utrustad med laddbox för elbil samt gott om parkeringsyta för flertalet bilar på uppfart. En trivsam villa för dig med höga krav på boendemiljön och närhet till förskola, skola, livsmedelsaffär, bensinmack, sjön Nuolajärvi och motionsspår! Ett lugnt och centralt bostadsområde med närhet till sjukhus, förskola, skola, livsmedelsaffär, bensinstation och kommunikationer. Bostadsområdet erbjuder även närhet till fina promenadstråk vid sjön Nuolajärvi, skid- och skoterspår. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Protokoll mejlas till anmälda intressenter efter utförd besiktning. Varmt välkommen på visning!

Rimfrostgatan 12, null, Gällivare kommun

Rimfrostgatan 12

Lägenhet
Gällivare kommun
1 895 000 kr
72,1 m²
3 rum
4 519 kr/mån
26 283 kr/m²
  • Nyproduktion
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 350 000 kr
94 m²
4 rum
6 694 kr/mån
35 638 kr/m²

En härlig och rymlig fyrarummare om 94 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 750 000 kr
89 m²
4 rum
6 506 kr/mån
42 135 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna tilltagna lägenhet på 89 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 750 000 kr
78 m²
3 rum
5 718 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet om på 78 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det tilltagna vinkelköket välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 000 000 kr
46 m²
2 rum
4 094 kr/mån
43 478 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta tvårummare på 46 kvm. Vinkelköket inbjuder till matlagning och från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 3, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 3

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 800 000 kr
55 m²
2 rum
4 500 kr/mån
32 727 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 55 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar till socialt umgänge. Från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Dundret 58, Dundret, Gällivare kommun

Dundret 58

Radhus
Dundret, Gällivare kommun
2 500 000 kr
60 m²
2 rum
72 m² tomt

Smakfullt renoverad fritidshusdröm på solsidan av Dundret där du kan njuta av den magnifika utsikten mot fjällets toppar! Här kan hela familjen ta en heldag i skidbacken, köra skoter, vandra eller bara ladda batterierna i solen. Fastigheten har ett högt och fint läge på området, endast några steg från slalombacken och lift. Stugan är tillbyggd samt renoverad under 2012 med snygga materialval och genomtänkt planlösning för att få ut det mesta av kvadratmeterna. Stugan bjuder på ett trivsamt kök med rymlig matplats och vacker vy mot Dundret, vardagsrum med generös takhöjd, ett sovrum för 4 bäddar samt mysigt sovloft, hall med golvvärme och fräscht badrum med bastu. Praktisk skidbod vid entrén. Möjlighet att hyra ut stugan både under och efter skidåkningssäsongen. Dundret skidanläggning storsatsar på skidåkning, barnfamiljer och skoterturism. Utöver alla nedfarter finns Gällivares 6 mil långa längdspår i anslutning till Dundrets anläggning. Här spenderas lov och helger i lyxig stugmiljö!

Visar alla 14