Mäklare Sanna Pohjanen

Sanna Pohjanen

Om mig

Jag heter Sanna Pohjanen och är fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gällivare. Jag är utbildad fastighetsmäklare från Högskolan i Gävle och har arbetat i branschen sedan 2012. Min ambition är att erbjuda både säljare och köpare tjänster och produkter som ger en trygg affär med hög kvalité och givetvis bästa slutresultat. Jag har som målsättning att du som kund ska känna dig så nöjd med mig som mäklare att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Odlingsvägen 4, Skaulo, Gällivare kommun

Odlingsvägen 4

Villa
Skaulo, Gällivare kommun
950 000 kr
103 + 57 m²
4 rum
1 210 m² tomt

På lugn gata i ett trivsamt villakvarter med fina grannar finner ni denna gedigna 1-plans villa! Ett välplanerat hem där sällskapsytorna är stora och rummen fullkomligt badar i ljus tack vare sin väl genomtänkta planlösning och erbjuder det man önskar sig. Köket som är husets hjärta är stort och bjuder in till matlagning där hela familjen får plats. Luftigt vardagsrum med en värmande braskamin och fina fönsterpartier mot den soliga uteplatsen. Två bra sovrum samt ett allrum med möjlighet för ytterligare ett sovrum vid behov. Badrum med dusch och wc i anslutning till hallen. I ekonomidelen finns tvättstuga, groventré. bastu med dusch och stort förrådsrum med klädkammare. Varmgarage med utrymme för både bil och förvaring. Låg driftkostnad då huset värms upp via bergvärme. Lättskött trädgårdstomt i söderläge på 1.210 m² med skyddad uteplats, gräsmatta och buskar. Gott om plats för odlingar, växthus, hundgård eller möjlighet till utbyggnad av exempelvis altan med inglasning. Här bor man bekvämt i den aktiva byn Skaulo med promenadavstånd till idyllisk livsmedelsaffär som har dygnet runt öppet och post, Barts bistro/restaurang och bensinstation. Perfekt för barnfamiljen då området erbjuder busshållplats och förskola/skola i grannbyn Puoltikasvaara. Här finns aktiviteter för alla årstider, under vintern tar du skotern eller skidorna direkt från gråden där du kan njuta av närheten till vacker skog och natur. Sommaren fyller dagarna med fiske, bad och bärplockning bakom husknuten. För motionären finns elljusspår. Utmärkt boende för dig som pendlar till Gällivare, Kiruna eller Svappavaara. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Varmt välkommen på visning!

Brf Sjöparken, null, Gällivare kommun
  • 5 lediga bostäder

Brf Sjöparken

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 800 000 kr
46-94 m²
2-4 rum
4 094 kr/mån

I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Brf Sjöparken kommer att erbjuda välplanerade bostadsrätter fördelade på två bostadshus om cirka 6-7 våningar där varje kvadrat kommer till användning och där hiss är en självklarhet. Tack vare husens generösa höjd kommer det erbjudas insynsskyddade lägen med fina vyer. På taken installeras solceller för att tillvarata solens energi, vilket är bra både för miljö och föreningens ekonomi. Bostäderna kommer att utrustas med inglasade balkonger och kvalitativ inredning där grundstandarden är god. Och för den som önskar sätta sin egen prägel kommer fina tillvalsmöjligheter att erbjudas. De två husen ramar på ett trevligt sätt in den grönskande innergården där det finns ytor för lek och umgänge. Vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna och ta hänsyn till insyn samt solläge på balkongerna och kommer därför placera samtliga balkonger mot innergården i söder respektive väster. Självklart planeras även för en gemensamhetslokal med bastu. Vi har nämligen lyssnat av marknaden och vet att många Gällivarebor värdesätter ett varmt bastubad väldigt högt. Parkeringsmöjlighet kommer att ges i carportar intill husen.

  • Nybyggnadsprojekt
Lappfogdegatan 1A, Centrum, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Lappfogdegatan 1A

Lägenhet
Centrum, Gällivare kommun
1 750 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
4 897 kr/mån
26 515 kr/m²

Välkommen att uppleva denna nyproducerade lägenhet med ett centralt läge på Lappfogdegatan 1A! En modern 3:a om 66 m² högt belägen på våning 3 som nås enkelt via hiss. En ljus lägenhet med social och öppen planlösning samt en härlig inglasad balkong på ca 6 m² där vyn mot Dundret och solens strålar kan avnjutas. Genomgående hög standard med parkettgolv, kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Låg och förmånlig månadsavgift om endast 4.683 kr/mån där värme, kallvatten, bredband och tv ingår. Till lägenheten hör ett vindsförråd och möjlighet till bilplats finns. I HSB Brf Laestadiusparken bor du i nya bostadshus med trevlig grannsämja och engagerad styrelse mitt i centrala Gällivare med närhet till livsmedelsaffär, restauranger, shopping och kommunikationer. Föreningen erbjuder fina gemensamma utrymmen i form av bastu, lekplats och barnvagnsförråd. Varmt välkommen att boka in en visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tomtestigen 6, Norra Mosebacke, Gällivare kommun

Tomtestigen 6

Villa
Norra Mosebacke, Gällivare kommun
2 300 000 kr
161 + 43 m²
6 rum
884 m² tomt

Välkommen till Tomtestigen 6, en rymlig och hemtrevlig familjevilla på Norra Mosebacke! Huset är beläget på återvändsgata som gör området lugnt och tryggt för barnen. Villan har ljusa rum, genomgående fina golv och flexibel planlösning. Ett fräscht HTH-kök från 2010 med matplats och luftig planlösning mot vardagsrum. Stilrent badrum med bastu från 2015. Väl tilltaget allrum som även kan göras om till fler sovrum vid behov. Fyra bra sovrum, två wc och tvättstuga. Rymligt dubbelgarage från 2016 med fjärrstyrd port. Fiber finns indraget. En solig tomt med en trädäckad altan som bjuder in till trevliga grillkvällar för flertalet gäster. Här bor du i ett tryggt och naturnära läge endast ca 4 km från Gällivare. Närhet till förskola, skola, fina promenadstigar, elljusspår, skidspår och skoterled. Denna villa kommer att Varudeklareras och besiktigs av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare. Varmt välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Balkong
  • Uteplats
Rimfrostgatan 12, null, Gällivare kommun

Rimfrostgatan 12

Lägenhet
Gällivare kommun
1 895 000 kr
72,1 m²
3 rum
4 519 kr/mån
26 283 kr/m²
  • Nyproduktion
Stora vägen 24, Ullatti, Gällivare kommun

Stora vägen 24

Villa
Ullatti, Gällivare kommun
650 000 kr
107 + 111 m²
3 rum
5 109 m² tomt

Mysigt boende i charmiga Ullatti! Detta trevliga hus, som började som en timring och sedan byggdes ut under 1970-talet, erbjuder en harmonisk livsstil på landet. Med en generös, friköpt tomt på hela 5 109 m² kan du njuta av naturen och stillheten från din egen bakgård. Huset, på 107 + 111 m², rymmer idag 3 rum och kök. Köket, som renoverades 2012, är hjärtat av huset med bra ytor för matlagning och sociala middagar. Det ombonade vardagsrummet med fönster i två väderstreck skapar en gemytlig och trivsam plats för avkoppling. Två sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin bidrar till en bekväm vardag. För den som drömmer om mer utrymme finns dessutom möjlighet att skapa fler rum genom att inreda den stora övervåningen. I källaren finns pannrum, bastu och goda förrådsmöjligheter, med bland annat en rymlig matkällare. I anslutning till köket finns en trädäckad veranda i soligt läge som leder ut till den öppna bakgården med utsikt över fält och skog. Två garage och flertalet förråd ger gott om plats för förvaring och hobbyutrymmen. Bergvärme (2017) och en effektiv luftvärmepump (2015) ger låga driftkostnader, nuvarande ägare betalar bara 36 831 kr/år. Fiberanslutning är installerad och planeras att aktiveras sommaren 2024. Ett unikt tillfälle att skapa ditt drömhem på landet väntar! Kontakta oss för visning och ta steget mot ett härligt lantliv i denna aktiva by. Ullatti är en gemytlig by med god gemenskap, trevliga grannar och aktiva personer som höjer trivseln med bl. a. skidspår på älven. I byn finns bensinstation, närbutik, kyrka och äldreomsorg. Här bor du i ett lugnt och mysigt läge med närhet till natur, friluftsliv, skoterleder och fiske i Ängesån! Pendlingsavstånd till Aitik på ca 4 mil, Gällivare centrum ca 5,7 mil och Pajala ca 8,7 mil. Denna villa är Varudeklarerad och besiktigad av Anticimex. Med Varudeklarerat skyddas du mot både dolda fel och osynliga fel. Tryggt för både köpare och säljare! Varmt välkommen att uppleva detta på visningarna!

  • Plus
Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!, Repisvaara, Gällivare kommun
  • 7 lediga bostäder

Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!

Lägenhet
Repisvaara, Gällivare kommun
fr. 1 745 000 kr
72,1-76,2 m²
3 rum
4 519 kr/mån

Välkommen att uppleva de nyproducerade lägenheterna i Brf Rimfrostgatan! Husen är byggda och samtliga lägenheter kan upplevas på plats. Kontakta mäklare Sanna Pohjanen 070-101 40 72 för att få en privat visning. Brf Rimfrostgatan erbjuder ett natur- och fjällnära boende i 38 välplanerade lägenheter om ett till tre rum och kök i olika storlekar med utsikt över fjällvärlden. Bostäderna är fördelade på två hus med 4 våningar och hiss i varje byggnad. Husen är byggda i betong och värms upp via bergvärme och till varje lägenhet finns en balkong. Lägenheterna är 1:or på 38 m², 2:or på 61,2 m² och 3:or i storlekarna 72,1 m², 73 m² och 76,2 m². Samtliga lägenheter är ljusa och välplanerade med en trevlig öppen planlösning och kaklade badrum. Till lägenheten finns ett vindsförråd samt möjlighet till bilplats med motorvärmarstolpe för 450 kr/mån. Föreningen planerar även att bygga 27 st carportplatser under 2024/2025. Här får du ett högklassigt boende till en relativt låg boendekostnad tack vare låg skuldsättning i föreningen, uppvärmning via bergvärme och fina månadsavgifter där värme, vatten och förvaltning kommer att ingå. Föreningen kommer ha professionell ekonomisk och teknisk förvaltning där bl. a. trappstädning och snöskottning kommer ingå. Föreningen erbjuder dessutom fina gemensamma utrymmen i form av en härlig bastu, fräsch tvättstuga, grillplats och cykelförråd. Repisvaara är ett växande och populärt bostadsområde med närhet till Dundrets skidbackar, skoterleder, friluftsliv samt skidspår. Fina promenadstigar som lätt tar dig ner till Gällivare centrum. Anmäl ditt intresse till Brf Rimfrostgatan och boka in en privat visning av lägenheterna. Denna sida fylls på eftersom med mer information.

  • Nybyggnadsprojekt
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 350 000 kr
94 m²
4 rum
6 694 kr/mån
35 638 kr/m²

En härlig och rymlig fyrarummare om 94 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 750 000 kr
89 m²
4 rum
6 506 kr/mån
42 135 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna tilltagna lägenhet på 89 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 750 000 kr
78 m²
3 rum
5 718 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet om på 78 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det tilltagna vinkelköket välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 000 000 kr
46 m²
2 rum
4 094 kr/mån
43 478 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta tvårummare på 46 kvm. Vinkelköket inbjuder till matlagning och från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Schaktmästargatan 3, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 3

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
1 800 000 kr
55 m²
2 rum
4 500 kr/mån
32 727 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 55 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar till socialt umgänge. Från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Dundret 58, Dundret, Gällivare kommun

Dundret 58

Radhus
Dundret, Gällivare kommun
2 500 000 kr
60 m²
2 rum
72 m² tomt

Smakfullt renoverad fritidshusdröm på solsidan av Dundret där du kan njuta av den magnifika utsikten mot fjällets toppar! Här kan hela familjen ta en heldag i skidbacken, köra skoter, vandra eller bara ladda batterierna i solen. Fastigheten har ett högt och fint läge på området, endast några steg från slalombacken och lift. Stugan är tillbyggd samt renoverad under 2012 med snygga materialval och genomtänkt planlösning för att få ut det mesta av kvadratmeterna. Stugan bjuder på ett trivsamt kök med rymlig matplats och vacker vy mot Dundret, vardagsrum med generös takhöjd, ett sovrum för 4 bäddar samt mysigt sovloft, hall med golvvärme och fräscht badrum med bastu. Praktisk skidbod vid entrén. Möjlighet att hyra ut stugan både under och efter skidåkningssäsongen. Dundret skidanläggning storsatsar på skidåkning, barnfamiljer och skoterturism. Utöver alla nedfarter finns Gällivares 6 mil långa längdspår i anslutning till Dundrets anläggning. Här spenderas lov och helger i lyxig stugmiljö!

Visar alla 13