Mäklare Sanna Pohjanen

Sanna Pohjanen

Om mig

Jag heter Sanna Pohjanen och är fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Gällivare. Jag är utbildad fastighetsmäklare från Högskolan i Gävle och har arbetat i branschen sedan 2012. Min ambition är att erbjuda både säljare och köpare tjänster och produkter som ger en trygg affär med hög kvalité och givetvis bästa slutresultat. Jag har som målsättning att du som kund ska känna dig så nöjd med mig som mäklare att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 350 000 kr

94 m²

4 rum

6 694 kr/mån
35 638 kr/m²

En härlig och rymlig fyrarummare om 94 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. Välkommen hem! I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

3 750 000 kr

89 m²

4 rum

6 506 kr/mån
42 135 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna tilltagna lägenhet på 89 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och vinkelkök välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. Välkommen hem! I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 4, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 4

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 750 000 kr

78 m²

3 rum

5 718 kr/mån
35 256 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerumslägenhet om på 78 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det tilltagna vinkelköket välkomnar till socialt umgänge. Från det stora sovrummet kan du ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tork och tvättmaskin. Välkommen hem! I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 1, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 1

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

2 000 000 kr

46 m²

2 rum

4 094 kr/mån
43 478 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta tvårummare på 46 kvm. Vinkelköket inbjuder till matlagning och från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. Välkommen hem! I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Schaktmästargatan 3, null, Gällivare kommun

Schaktmästargatan 3

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

1 800 000 kr

55 m²

2 rum

4 500 kr/mån
32 727 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på 55 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar till socialt umgänge. Från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. Välkommen hem! I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Sjöparken, null, Gällivare kommun
 • 5 lediga bostäder

Brf Sjöparken

Lägenhet
Gällivare kommun
Riksbyggen ekonomisk förening

fr. 1 800 000 kr

46-94 m²

2-4 rum

4 094 kr/mån

I samband med pågående samhällsomvandling presenterar vi Brf Sjöparken — vår andra etapp av nyproducerade lägenheter i det nya Gällivare. Det handlar om fastigheterna Höken 6, 8 och 9 som i norr och öster angränsar till Schaktmästaregatan. Brf Sjöparken kommer att erbjuda välplanerade bostadsrätter fördelade på två bostadshus om cirka 6-7 våningar där varje kvadrat kommer till användning och där hiss är en självklarhet. Tack vare husens generösa höjd kommer det erbjudas insynsskyddade lägen med fina vyer. På taken installeras solceller för att tillvarata solens energi, vilket är bra både för miljö och föreningens ekonomi. Bostäderna kommer att utrustas med inglasade balkonger och kvalitativ inredning där grundstandarden är god. Och för den som önskar sätta sin egen prägel kommer fina tillvalsmöjligheter att erbjudas. De två husen ramar på ett trevligt sätt in den grönskande innergården där det finns ytor för lek och umgänge. Vi försöker optimera ljusinsläppen i lägenheterna och ta hänsyn till insyn samt solläge på balkongerna och kommer därför placera samtliga balkonger mot innergården i söder respektive väster. Självklart planeras även för en gemensamhetslokal med bastu. Vi har nämligen lyssnat av marknaden och vet att många Gällivarebor värdesätter ett varmt bastubad väldigt högt. Parkeringsmöjlighet kommer att ges i carportar intill husen.

 • Nybyggnadsprojekt
Alavaara 35, Alavaara, Gällivare kommun

Alavaara 35

Villa
Alavaara, Gällivare kommun

750 000 kr

106 m²

4 rum

8 128 m² tomt

Välkommen till mysiga och naturnära byn Alavaara! Ett hus som är perfekt för dig som önskar bo lantligt och fritt med med närheten till stan. Bostadshuset är 1½-plan med källare och består av ett stort och härligt kök, ljust vardagsrum, 3 bra sovrum med möjlighet till fler, badrum med dusch, wc, balkong med utsikt över gården och pannrum. Solig tomt om hela 8.128 m² med både grönytor och skogsparti. För dig som behöver extra utrymme finns en garagebyggnad, ladugårdsbyggnad, ett äldre bostadshus samt flertalet förrådsbyggnader. Fastigheten säljs i befintligt skick och säljarna friskriver sig från alla eventuella dolda fel och brister. Lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola i grannbyn Dokkas. Kort pendlingsavstånd för dig som jobbar i Aitik samt endast 25 minuters bilfärd in till Gällivare. Huset är besiktigat av Anticimex. Varmt välkommen på visning!

Killingevägen 52, Soutujärvi, Gällivare kommun
 • Budgivning pågår

Killingevägen 52

Fritidshus
Soutujärvi, Gällivare kommun

700 000 kr

62 m²

2 rum

1 874 m² tomt

Längtar du efter ett ställe där själen kan få ro? Kanske en mysig stuga i skogen med vacker utsikt mot vatten? Då finns detta smultronställe att upplevas på plats! En mycket fin och välskött stuga med ett fantastiskt läge vid sjön där lediga dagar kan spenderas. Huvudbyggnaden har en solig veranda och inrymmer ett socialt allrum med öppen spis samt fönster som vetter ut över sjön, köksdel med vedspis, sovrum, hall och wc med mulltoa. Den lummiga tomten är friköpt och omges av skog, här är det lugnt, tryggt och insynsskyddat. Gott om strövområden som ger upphov till bärplockning och fina turer i naturen. Efter skogspromenaden kan man värma sig i en vedeldad bastu för att sedan ta ett svalkande dopp. Sjön ger möjlighet till bad, båt och fina fiskevatten. TIll fastigheten hör även en garagebyggnad från 2022, förråd, utedass och båthus. I köpet ingår visst lösöre. I byarna Skaulo och Puoltikasvaara finns livsmedelsaffär och café. Fastigheten är bekvämt belägen mellan Gällivare och Kiruna där du enkelt tar dig med bil på under en timmes restid. Varmt välkommen med din intresseanmälan så kontaktar vi dig när det är dags för visning!

 • Plus
Rimfrostgatan 12, null, Gällivare kommun

Rimfrostgatan 12

Lägenhet
Gällivare kommun

1 410 000 kr

61,2 m²

2 rum

3 836 kr/mån
23 039 kr/m²
 • Nyproduktion
Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!, Repisvaara, Gällivare kommun
 • 16 lediga bostäder

Ljusa och nyproducerade lägenheter med utsikt mot Dundret på Repisvaara!

Lägenhet
Repisvaara, Gällivare kommun

fr. 1 410 000 kr

61,2-76,2 m²

2-3 rum

3 836 kr/mån

Välkommen att uppleva de nyproducerade lägenheterna i Brf Rimfrostgatan! Husen är byggda och samtliga lägenheter kan upplevas på plats. Kontakta mäklare Sanna Pohjanen 070-101 40 72 för att få en privat visning. Brf Rimfrostgatan erbjuder ett natur- och fjällnära boende i 38 välplanerade lägenheter om ett till tre rum och kök i olika storlekar med utsikt över fjällvärlden. Bostäderna är fördelade på två hus med 4 våningar och hiss i varje byggnad. Husen är byggda i betong och värms upp via bergvärme och till varje lägenhet finns en balkong. Lägenheterna är 1:or på 38 m², 2:or på 61,2 m² och 3:or i storlekarna 72,1 m², 73 m² och 76,2 m². Samtliga lägenheter är ljusa och välplanerade med en trevlig öppen planlösning och kaklade badrum. Till lägenheten finns ett vindsförråd samt möjlighet till bilplats med motorvärmarstolpe för 300 kr/mån. Här får du ett högklassigt boende till en relativt låg boendekostnad tack vare låg skuldsättning i föreningen, uppvärmning via bergvärme och fina månadsavgifter där värme, vatten och förvaltning kommer att ingå. Föreningen kommer ha professionell ekonomisk och teknisk förvaltning där bl. a. trappstädning och snöskottning kommer ingå via Riksbyggen. Föreningen erbjuder dessutom fina gemensamma utrymmen i form av en härlig bastu, fräsch tvättstuga, grillplats och cykelförråd. Repisvaara är ett växande och populärt bostadsområde med närhet till Dundrets skidbackar, skoterleder, friluftsliv samt skidspår. Fina promenadstigar som lätt tar dig ner till Gällivare centrum. Anmäl ditt intresse till Brf Rimfrostgatan och få löpande information om projektets utveckling. Har du frågor kring bostadsrättsföreningen kan du kontakta Kristofer Björk som sitter i styrelsen: [email protected] Denna sida fylls på eftersom med mer information.

 • Nybyggnadsprojekt
Rantavaara 1, Rantavaara, Gällivare kommun

Rantavaara 1

Villa
Rantavaara, Gällivare kommun

480 000 kr

80 m²

4 rum

9 659 m² tomt

Mysigt hus med ett underbart lantligt läge i byn Rantavaara. Här kan du njuta av natur, stillhet och långa bastukvällar. Har tidigare använts som fritidshus men nuvarande ägare har bott året om sedan 2017. Huset är väl omhändertaget och en inglasad veranda välkomnar dig in i bostaden. Ett fint kök med gedigen vedspis och stor matplats med öppen planlösning, vardagsrum med braskamin, stilrent renoverat badrum från 2019, två sovrum samt förråd. Stor friköpt tomt på 9.659 kvm med gräsmatta och fritt läge mot skogsparti. På tomten finns även garage med indragen el, carport med vedförråd och bastubyggnad med förråd. Rantavaara är en by med idag 5 permanentboende och fritidsboende. I grannbyn Ullatti som ligger ca 4 km bort finns bensinstation, närbutik, kyrka och äldreomsorg. Här bor du i ett lugnt och mysigt läge med närhet till natur, friluftsliv, skoterleder och fiske i Ängesån! Pendlingsavstånd till Aitik på ca 4 mil, Gällivare centrum ca 5,7 mil och Pajala ca 8,7 mil. Denna villa är besiktigad av Anticimex. Varmt välkommen att uppleva detta på visningarna!

Rimfrostgatan 10, null, Gällivare kommun

Rimfrostgatan 10

Lägenhet
Gällivare kommun

1 975 000 kr

72,1 m²

3 rum

4 519 kr/mån
27 393 kr/m²
 • Nyproduktion
Dundret 22, Dundret, Gällivare kommun

Dundret 22

Villa
Dundret, Gällivare kommun

1 650 000 kr

42 m²

2 rum

168 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga uppe på Dundret! Här har du en välrenoverad stuga med bra planlösning som rymmer hela familjen. Stugan är utbyggd med ett sovrum 2009/2010 samt utbyggd hall från 2022. En välkomnande hall med bra klädförvaring, allrum med kök från IKEA och matplats, sovrum med plats för 4 bäddar samt badrum med dusch. Stugan har perfekt ski in-ski out läge och efter en fullspäckad dag på skidorna kan du spendera after skin ute på den soliga altanen med en sotad korv över grillplatsen samt njuta av ett värmande bastubad. Möjlighet finns att hyra ut stugan både under och efter skidåkningssäsongen. Dundret skidanläggning storsatsar på skidåkning, barnfamiljer, restaurang och skoterturism. Under sommarmånaderna finns även en downhill-bana samt möjlighet till härliga vandringsturer i fjällvärlden. Utöver alla nedfarter i backen finns Gällivares 6 mil långa längdspår i anslutning till Dundrets anläggning. Här spenderas lov och helger året om i avkopplande stugmiljö! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Dundret 58, Dundret, Gällivare kommun

Dundret 58

Radhus
Dundret, Gällivare kommun

2 500 000 kr

60 m²

2 rum

72 m² tomt

Smakfullt renoverad fritidshusdröm på solsidan av Dundret där du kan njuta av den magnifika utsikten mot fjällets toppar! Här kan hela familjen ta en heldag i skidbacken, köra skoter, vandra eller bara ladda batterierna i solen. Fastigheten har ett högt och fint läge på området, endast några steg från slalombacken och lift. Stugan är tillbyggd samt renoverad under 2012 med snygga materialval och genomtänkt planlösning för att få ut det mesta av kvadratmeterna. Stugan bjuder på ett trivsamt kök med rymlig matplats och vacker vy mot Dundret, vardagsrum med generös takhöjd, ett sovrum för 4 bäddar samt mysigt sovloft, hall med golvvärme och fräscht badrum med bastu. Praktisk skidbod vid entrén. Möjlighet att hyra ut stugan både under och efter skidåkningssäsongen. Dundret skidanläggning storsatsar på skidåkning, barnfamiljer och skoterturism. Utöver alla nedfarter finns Gällivares 6 mil långa längdspår i anslutning till Dundrets anläggning. Här spenderas lov och helger i lyxig stugmiljö!

Visar alla 14