Strandvägen 4

Blattniksele, Sorsele kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
336 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
4,1 ha
Driftkostnad
80 932 kr/år

En pärla intill den oreglerade Vindelälven och den turisttäta E45an som binder samman kust och fjäll. Området är vida känt för de fina fiskevattnen och många lockas hit för att uppleva den härliga omgivningen år efter år. Campingen ligger helt magnifikt med sydväst-läge på egen udde i Vindelälven omgiven av vackra tallar och sandstränder. En helt unik plats där man vill stanna länge!

På fastigheten finns receptionsbyggnad/restaurang med vedeldad pizzaugn och fullt utrustat kök, nio mindre stugor, två större stugor, ca 25 husvagnsplatser, ca 25 tältplatser, servicehus med två kök och tvättstuga, omklädningsrum för damer och herrar, sandstrand med omklädningsrum, vedeldad bastu vid stranden, två utomhuspooler samt tennisbana. Det finns även flera mysiga grillplatser samt en flyttbar flytbrygga.

Upprustning har pågått de senaste åren under nuvarande ägares regi. Verksamheten legat nere under de senaste åren och det är nu ett ypperligt tillfälle för omtag nu när alla restriktioner är borta. Besök gärna campingens hemsida: https://www.fiskecamp.com/

Blattniksele är aktiv by som ligger i södra Lappland ca 3 mil söder om Sorsele. Det finns förskola och skola upp till årskurs 6 i byn. Det finns även en livsmedelsaffär. Ca tre mil bort ligger Nalovardo skidanläggning med 3 liftar och 14 nedfarter. Säljaren har även ett bostadshus i anslutning till campingen som är till salu för den som köper campingen.

Besiktning utförd 2020-10-01. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hemavan

Kontakta mäklaren

Andreas Brändström

HusmanHagberg Hemavan
Mäklare Andreas Brändström, HusmanHagberg Hemavan
070-255 55 66