HusmanHagberg Hemavan

HusmanHagberg Hemavan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Krokfors 363, Hemavan, Storumans kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
Krokfors 363, Hemavan, Storumans kommun, bild 2
Krokfors 363, Hemavan, Storumans kommun, bild 3

Krokfors 363

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
3 495 000 kr
80 + 40 m²
4 rum
2 997 m² tomt

Välkommen till detta charmiga boende med toppläge i populära Krokfors, nära Hemavan, Tärnaby och Laisaliden. Här erbjuds en välplanerad Ranahytta med ett ljust och luftigt boende samt en underbar uteplats med milsvid utsikt där solen kan avnjutas från morgon till kväll. Allrum med ryggåstak, vedkamin och stora fönster ut mot terrassen. Stort kök i anslutning till allrummet med golvvärme och separat matplats. Tre sovrum och ett loft för extra sängplatser, barnhäng eller förvaring. Rymlig hall med gott om förvaring för kläder och skor. Badrum med golvvärme. Stor tomt på nästan 3000 kvm och ett rymligt isolerat garage med förrådsdel i direkt anslutning till huset. Här finns elbilsladdare installerad. Denna underbara bostad erbjuder fantastiska möjligheter för fjäll-entusiaster, med närheten till skidspår och backar i Hemavan samt möjligheten till turskidåkning, skoterturer och vandring i den vackra naturen. Boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Vilasund 291, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00
Vilasund 291, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Vilasund 291, Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Vilasund 291

Fritidshus
Hemavan/Tärnaby, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
1 480 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet i Vilasund. Detta fantastiska ställe ligger ca 75 meter från strandkanten, milsvid utsikt och helt avskilt från grannar. Här bor du nära fjället och allt vad det har att erbjuda med bra utgångsläge för fjällturer, fiske, skidåkning, svamp- och hjortronplockning med mera. Direkt närhet till skoterleder. Rätt till båtplats nere vid sjön. Enkel, välhållen stuga med 6-8 bäddar. Vedkamin i allrummet och vedspis i köket. Stor utvecklingsbar tomt på 1480 kvm. Till Hemavan och dess skidsystem och service är det ca 30 minuter och till Mo i Rana knappt en timme med bil. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Toresvägen- Skidspåret Kittelfjäll, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Toresvägen- Skidspåret Kittelfjäll, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun, bild 2
Toresvägen- Skidspåret Kittelfjäll, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun, bild 3

Toresvägen- Skidspåret Kittelfjäll

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
495 000 kr
700 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga din dröm om ett fjällhus i Kittelfjäll! Nytt tomtområde har precis släppts, med 19 tomter att välja bland. Här är läget perfekt, med närhet till Hotellet samt längdspår och skoterleder bara ett stenkast bort. Tomterna varierar i storlek mellan 700 och 1500 kvm, så du har gott om valmöjligheter. Pris mellan 495.000-895.000 kr. Fantastisk utsikt mot Borkan i sydväst samt vy upp mot skidbackarna. Vid tomtgränsen finns väg och kommunalt vatten och avlopp, samt el och fiber. Detaljplan tillåter bebyggelse upp till 15 % av tomtarean, vilket innebär att du kan bygga upp till 105-232 kvm beroende på vilken tomt du väljer. Observera att det tillkommer en kostnad på 112 308 kr för anslutning till kommunalt vatten och avlopp. Se bilder för att få en karta över området samt numrering av tomterna. Önskas kontakt till husleverantör så hjälper vi självklart till med kontakt och husförslag. Varmt välkommen med eventuella frågor eller intresseanmälan! Här har du chansen att förverkliga din fjällhusdröm på bästa möjliga sätt.

  • Premium
Skidspåret 3C, null, Storumans kommun
Skidspåret 3C, null, Storumans kommun, bild 2
Skidspåret 3C, null, Storumans kommun, bild 3

Skidspåret 3C

Fritidshus
Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
1 895 000 kr
57 + 15 m²
3 rum
341 m² tomt

Välkommen till denna fritidslägenhet i Hemavan! Med en trevlig uteplats som erbjuder sol hela dagen kan du njuta av det vackra vädret under din fjällvistelse. Läget är idealiskt för fjällälskare året runt, med närhet till skidlift, leder, skidspår och skoterleder. Lägenheten är välplanerad och genomgick en omfattande renovering 2012, vilket ger den en modern och fräsch atmosfär. Här finner du ett ljust och rymligt allrum med plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Köket är stilrent och utrustat med induktionshäll och diskmaskin. Med två rymliga sovrum och rikliga förvaringsmöjligheter finns gott om utrymme för hela familjen eller för att ta emot gäster. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc, dusch och tvättmaskin för extra bekvämlighet. Låga driftkostnader med luft-luft värmepump och pelletskamin som effektiva värmekällor. Fiber är indraget i lägenheten. Dessutom finns ett praktiskt garage med port på tomten för extra förvaringskapacitet. Den fridfulla platsen ger dig möjlighet att koppla av och njuta av naturen. Uteplatsen i söderläge är perfekt för att avnjuta solen och den vackra omgivningen. Missa inte chansen att bli ägare till detta trevliga fritidshus. Kontakta oss för att boka en visning redan idag!

  • Premium
Videstigen 1, Hemavan, Storumans kommun

Videstigen 1

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
2 495 000 kr
70 + 67 m²
5 rum
992 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga fritidsbostad med ett fantastiskt läge mitt i Hemavan. Här kan du njuta av skidåkning i den närliggande slalombacken eller ge dig ut på fjälläventyr med skoter eller turskidor. Under sommartid finns leder för cykel och vandring nära tillhands. Med bekvämt gångavstånd till livsmedelsaffärer och restauranger finns allt du behöver inom räckhåll. Bostaden erbjuder en imponerande utsikt över det majestätiska Artfjället och de norska fjällen, som du kan avnjuta från den soliga terrassen. Den rymliga köksavdelningen ger gott om utrymme för matlagning och trevligt umgänge. Nedervåningen är nyligen renoverad med praktiskt och snyggt klinkergolv. Utanför stugan finns en stor parkering för dina fordon och du kommer aldrig att behöva oroa dig för trångt utrymme. Denna fritidsbostad erbjuder en perfekt kombination av läge, utsikt och bekvämligheter. Missa inte chansen att skapa minnen och uppleva allt som Hemavan har att erbjuda. Bostaden säljs möblerad och inklusive husgeråd. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Pikebacken 299, Hemavan, Storumans kommun

Pikebacken 299

Tomt
Hemavan, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
3 000 000 kr
1,1 ha tomt

Denna tomt med stor potential är strategiskt belägen nära Hemavan och har en väg som passerar rakt igenom fastigheten. Med direkt anslutning till väg E12 är det enkelt att ta sig hit med bil. Närhet till både flygplats och busshållplats i Hemavan. El finns vid tomtgräns. Fastigheten ligger i ett populärt område som lockar många. Här finns möjligheten att skapa och förverkliga exempelvis boende eller garage/förråd. Med en tomtyta på drygt en hektar finns det gott om utrymme att bygga något som passar just dina behov och önskemål. Detta är en unik möjlighet att investera i en attraktiv tomt med närhet till allt du behöver. Med sitt strategiska läge, goda kommunikationer och närheten till Hemavans bekvämligheter kommer denna fastighet definitivt vara av intresse för den som söker efter en plats att utveckla efter eget önskemål.

Umfors 300, Hemavan, Storumans kommun

Umfors 300

Övrigt
Hemavan, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
4 100 000 kr
230 + 105 m²
11 rum
7 325 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska fastighet med enastående läge och imponerande utsikt över fjällmassiven. Denna rymliga gård är perfekt för stora sällskap och erbjuder gott om utrymme för både boende, konferenser och sociala aktiviteter. Här finner du ett stort restaurangkök, anpassat för professionell matlagning, vilket gör det till en idealisk plats för kulinariska upplevelser. Slappna av och njut på den stora terrassen, där du kan koppla av i den nedfällda jacuzzin medan du beundrar solnedgången och den hisnande utsikten. Tornet i ena hörnet av huset ger byggnaden en charmig karaktär. I tornet hittar du en bastu och ett sällskapsrum, vilket ger möjlighet till avkoppling och unika upplevelser. Denna bostad har en lång historia och har blivit varsamt renoverad genom åren. Här kan du skapa minnen och stärka banden med nära och kära. Oavsett om du planerar en konferens eller bara vill koppla av i den vilda fjällnaturen, kommer denna plats att inspirera och ge dig möjlighet att trivas. Med närhet till fiske, skidbackar och skoterleder finns det också gott om möjligheter till utomhusaktiviteter. Upplev den underbara naturen kring Hemavan och njut av allt denna plats har att erbjuda. Bostaden erbjuder generösa 230 kvadratmeter plus källare och garage. Totalt elva rum. Tomtarean är imponerande 7325 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet i Umfors, Hemavan. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Nästansjö 90, null, Vilhelmina kommun
Nästansjö 90, null, Vilhelmina kommun, bild 2
Nästansjö 90, null, Vilhelmina kommun, bild 3

Nästansjö 90

Villa
Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
795 000 kr
102 + 75 m²
2,1 ha tomt

Välkommen till denna underbara gård belägen i det natursköna Nästansjö, bara en kort 15-minuters bilresa från Vilhelmina. Med en stor och lummig tomt på över 2 hektar erbjuder denna lantbruksenhet en perfekt oas för dig som längtar efter ett naturnära och barnvänligt läge. Här finner du en trevlig gård med en rymlig ladugård, perfekt för enklare djurhållning eller för att förverkliga dina odlingar. Den väl omhändertagna bostaden erbjuder hela fyra sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller för att skapa en mysig gästavdelning. Dessutom en alldeles egen bagarstuga. Bostadens sydvästläge garanterar soliga eftermiddagar och kvällar på den generösa tomten. Du kan njuta av de vackra omgivningarna och samtidigt njuta av den trevliga gemenskapen i byn. Denna villa är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Låt dig dras in i den lugna atmosfären och upplev allt det vackra som Nästansjö har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem i hjärtat av naturen.

  • Premium
Umfors 251, Hemavan, Storumans kommun
Umfors 251, Hemavan, Storumans kommun, bild 2
Umfors 251, Hemavan, Storumans kommun, bild 3

Umfors 251

Tomt
Hemavan, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
595 000 kr
1 258 m² tomt

Här har du chansen att köpa en attraktiv hörntomt i ett exklusivt område. Söderläge som ger en underbar solbelyst miljö och en avkopplande atmosfär i en underbar omgivning med vatten och branta fjäll. Du har också närhet till fiskevatten för dig som älskar att fiska, samt en skoterled nära till hands för spännande äventyr i naturen. Gångavstånd till Gränslöst där du hittar allt från mat till drivmedel. Tomten mäter 1258 kvm och är redan avverkad och planerad, så du kan snabbt börja bygga ditt drömhus. Anslutning till gemensamt vatten är betald och både el och fiber finns vid tomtgränsen för enkel anslutning. Välkommen till Umfors, Hemavan - en perfekt plats för dig som vill ha det bästa av både natur och bekvämlighet.

  • Premium
Gustav Roséns väg 8, Storuman, Storumans kommun
Gustav Roséns väg 8, Storuman, Storumans kommun, bild 2
Gustav Roséns väg 8, Storuman, Storumans kommun, bild 3

Gustav Roséns väg 8

Villa
Storuman, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
495 000 kr
90 + 60 m²
5 rum
1 174 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa belägen i det populära området Vallnäs nära sjön. Med en stor och lummig tomt erbjuder denna bostad gott om utrymme för lek och avkoppling. Perfekt för den barnfamilj som söker en trygg och fridfull miljö. Huset erbjuder hela fyra sovrum och köket är renoverat 2016. Med fjärrvärme som stabil och effektiv uppvärmningskälla samt kommunalt vatten och avlopp är boendet både bekvämt och modernt. Beläget nära skola och förskola är detta ett utmärkt läge för den växande familjen. Dessutom finns det även ett garage samt en ekonomibyggnad på tomten. Vallnäs är ett eftertraktat område i Storuman, med närhet till sjön och dess vackra natur. Här kan ni njuta av lugna promenader längs vattnet eller varför inte ge er ut på en fisketur? Med en bostadsyta på 90 kvadratmeter och en tomtarea på 1174 kvadratmeter finns det gott om utrymme för boende och trädgårdsaktiviteter. Välkommen att ta del av denna trevligt belägna villa på Gustav Roséns väg i Storuman.

  • Premium
Enegatan 12, null, Vilhelmina kommun
Enegatan 12, null, Vilhelmina kommun, bild 2
Enegatan 12, null, Vilhelmina kommun, bild 3

Enegatan 12

Villa
Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
495 000 kr
94 + 137 m²
6 rum
738 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och väl underhållna villa med ett utmärkt läge nära Baksjön och badplats i Vilhelmina. Med en trädgård och uteplats i sydväst kan du njuta av solen långa stunder under dygnet. Stor och lummig tomt. Denna villa erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och har en praktisk planlösning med möjlighet till tre sovrum på entréplan. Ett härligt kök med fönster i två väderstreck och ett stort allrum med vedkamin för extra värme och mys. Stora fönsterpartier och med utgång direkt till trädgården. I källaren hittar du en trevlig gillestuga med vedkamin, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. I källaren finns även gott om förvaring och tvätthantering m.m. Dessutom finns en ombyggd och varmbonad garagedel med egen ingång, vilket ger möjlighet till extra utrymme för gäster eller verksamhet. På tomten finns även en varmbonad gäststuga med el indraget. Fjärrvärme som ger stabil uppvärmning. Denna villa har en optimal placering med gångavstånd till centrum, vilket ger närhet till alla bekvämligheter och kommunikationer. Dessutom finns det barnvänliga områden i närheten. Passa på att bli ägare till denna charmiga villa med fantastiska möjligheter och ett attraktivt läge. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

  • Premium
Frälsisvägen 23, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
  • Imorgon kl 13:00
Frälsisvägen 23, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun, bild 2
Frälsisvägen 23, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun, bild 3

Frälsisvägen 23

Fritidshus
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
3 595 000 kr
95 m²
6 rum
831 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska timrade fjällstuga med en riktig fjällkänsla och enastående utsikt över dalen och fjällmassiven. Ski in och ski out-läge och spektakulär vy över området. Stor terrass med många soltimmar. Här kommer du att njuta av varje minut som du spenderar! Inne i stugan möts du av den rätta fjällkänslan samtidigt som det är ljust och luftigt. De generösa sociala ytorna ger gott om plats för umgänge efter en dag på fjället. Med sina fyra sovrum och upp till 10 sängplatser finns det gott om utrymme för familj och vänner att bo bekvämt. Badrum med bastu att njuta av efter en dag på fjället. Vattenburen golvvärme med klinkergolv på hela entréplan.  Praktiskt skotergarage och förrådsbyggnad på tomten med gott om förvaring.  Goda uthyrningsmöjligheter för den som önskar. Missa inte chansen att äga denna underbara fjällstuga med allt du behöver för en bekväm och avkopplande vistelse i Kittelfjäll. Boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Sucksdorfsvägen 40, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Sucksdorfsvägen 40, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun, bild 2
Sucksdorfsvägen 40, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun, bild 3

Sucksdorfsvägen 40

Tomt
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
850 000 kr
1 147 m² tomt

Välkommen till denna attraktiva friköpta tomt på Sucksdorfsvägen i populära Kittelfjäll. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende med en underbar utsikt och sydvästläge. Tomten är rymlig med en yta på 1147 kvadratmeter och har kommunalt vatten och avlopp. Kostnad för anslutning till VA och el är betald. Fiber finns vid tomtgräns. Detaljplanen tillåter huvudbyggnad upp till 150 kvm och komplementbyggnad upp till 70 kvm bruttoarea. Området är känt för sin härliga gemenskap och är mycket eftertraktat. Här kan du njuta av en naturskön miljö samtidigt som du har närhet till skidlift, service och bekvämligheter. Det finns gott om möjligheter till friluftsliv och utflykter i området. Så om du drömmer om att bygga ditt eget hus i en idyllisk miljö med panoramautsikt och optimalt solläge, då är denna tomt definitivt värd att överväga. Vill du ha hjälp med kontakt till husleverantör för prisförslag så hjälper vi självklart till. Missa inte chansen att förverkliga dina visioner, kontakta oss för mer information och boka en visning idag.

  • Premium
Paradisstigen 36, null, Vilhelmina kommun

Paradisstigen 36

Tomt
Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
395 000 kr
1 987 m² tomt

Välkommen till Paradisstigen! Här erbjuds en naturnära tomt med ett högt läge och en oslagbar omgivning. Med generös byggrätt på nästan 300 kvm och en högsta tillåtna höjd på 7 meter finns det gott om utrymme för att förverkliga dina drömmar om ett eget boende. Området har en fungerande infrastruktur med väg- och vattenförening, vilket gör det enkelt att ta sig hit och få tillgång till viktiga resurser. Med sitt sydvästläge och en känsla av att bo i alperna får du här möjligheten att njuta av soliga dagar och fantastiska solnedgångar. Denna tomt är perfekt belägen för dig som älskar friluftslivet. Med närhet till populära Kittelfjäll har du ett perfekt utgångsläge för fjällturer både sommar och vinter. Här är det nära till skoterleder och för den som är intresserad av jakt och fiske erbjuder området fantastiska möjligheter. Här finns anslutningar redo i form av vatten, el och fiber vid tomtgräns. Anslutning för vatten är betald. Detta är verkligen en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en avskild och vacker miljö. Ta chansen och bli en del av Paradisstigen i Matsdal idag!

Marias väg 3B, Hemavan, Storumans kommun

Marias väg 3B

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
4 595 000 kr
135 + 30 m²
8 rum
357 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus i Hemavan med ski-in ski-out till Centrumbacken. Här kan du njuta av bästa läge i Hemavan med närhet till både skidliftar och shopping. Detta fritidshus imponerar med sin rymlighet och har gott om plats för det större sällskapet. Här finns hela sex sovrum, vilket ger dig möjlighet att välkomna upp till 14 personer. Dessutom finns det allrum på varje plan, vilket ger extra utrymme för avkoppling och gemenskap. Njut av soliga dagar på den stora terrassen med bästa sydvästläge och enastående utsikt över byn och fjällmassiven. Här kan du verkligen ta in den vackra naturen och känna lugnet infinna sig. Huset är byggt med hög kvalitet på arkitektur och materialval, och uppfördes så sent som 2015. Detta innebär att du kan förvänta dig moderna bekvämligheter och en stilren design. På nedre plan finns även vattenburen golvvärme tillsammans med en energieffektiv NIBE frånluftsvärmepump, vilket ger låga driftkostnader. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i både förråd och garderober, så du kan enkelt hålla ordning på dina ägodelar. Missa inte chansen att uppleva detta underbara fritidshus. Kontakta mäklaren för att boka in dig på visning eller för att få en virtuell rundtur i form av en videovisning.

Umfors 301, null, Storumans kommun

Umfors 301

Tomt
Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
495 000 kr
1 599 m² tomt

Tillfälle för dig som söker en naturskön tomt i Hemavanområdet. Ostört läge med utsikt mot fjällmassiv i alla väderstreck. Väg och anslutningar finns nära fastigheten. Här finns möjlighet att etablera drömboendet. Möjlighet att samordna anslutningar och andra arbeten med tomten intill som nyligen sålts. Tomten är trädavverkad och röjd. Veden ingår om så önskas. Här bor du med ett underbart läge mitt i fjällvärlden med direkt närhet till skoterleder, fjällturer, jakt och fiske. Fina rödingvatten bara ett stenkast från tomten. Närhet till Gränslöst köpcenter med livsmedel och drivmedel. Vi är behjälpliga med kontakter till husleverantörer och byggare som agerar i området. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Ringvägen 26, Tärnaby, Storumans kommun

Ringvägen 26

Villa
Tärnaby, Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
1 695 000 kr
76 + 27 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till en mycket trevlig villa på Ringvägen i Tärnaby. Här bor du med högt och fint läge i Tärnaby vid foten av fjället. Gång- och cykelavstånd till skolor, affär, sjukstuga och skidlift. Bostaden är uppdelat i två plan. På nedre plan finn entré med hall och ett sovrum samt garage. På det övre planet finns ett stort härligt allrum med mycket ljusinsläpp, kök med matplats, två sovrum och en WC med dusch. Från köket finns en balkongdörr ut på en balkong med söderläge och utsikt ner mot byn. Från balkongen tar man sig även ner på tomten. Garage i sutterängdelen med gott om plats för bilen och övrig förvaring. Carport och kallförråd i anslutning till garaget. Stor tomt på 1000 kvm där stora delar vetter mot skogsparti. Sammantaget ett mycket fint oh välskött hus med trevligt läge i Tärnaby. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Orrstigen 46, null, Vilhelmina kommun

Orrstigen 46

Fritidshus
Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
3 795 000 kr
97 + 24 m²
5 rum
586 m² tomt

Välkommen till snömekkat Kittelfjäll och detta toppmoderna parhus. Nyproducerat med mycket hög standard med bästa läge på Björnfällanområdet! Här bor du med utsikt i söder mot Borkafjället samt utsikt mot Kittelfjället och skidbacken. Perfekt utgångsläge för att njuta av allt Kittelfjäll har att erbjuda. Nära till skidlift, längdskidspår och skoterleder. Bra läge för cykling och andra fjällturer sommartid. Bostaden har en boarea på 97 kvm samt loft på 24 kvm och plats för upp till 10-14 bäddar fördelat på tre sovrum plus loft. Trevlig interiör med öppen planlösning mellan kök och allrum vilket skapar en härlig miljö för umgänge efter en dag på fjället. Allrummet har ryggåstak och stora fönsterpartier i söder vilket ger en härlig rymd och gott om ljusinsläpp. Genomgående mycket påkostade materialval på ytskikt och inredning. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan med vämeåtervinning ger låga driftkostnader. Trevlig tomt med högt läge och utsikt i princip alla väderstreck. Uteplats på södersidan av huset med utgång via balkongdörr från allrummet. Bastustubbe på baksidan av huset med utsikt upp mot skidbacken. Fiber är indraget. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Nolsivägen 6, null, Sorsele kommun

Nolsivägen 6

Övrigt
Sorsele kommun
HusmanHagberg Hemavan
4 495 000 kr
800 m²
1,1 ha tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska anläggning vid fjällets fot. Beläget mitt i Ammarnäs med härligt söderläge och utsikt över byn. Nu finns möjligheten att förvärva Ammarnäs Wärdshus, en välskött fastighet med en väl inarbetad kundkrets. Wärdshuset har mycket gott renomé både vad gäller boende och restaurang. Fastigheten säljs i bolagsform med möjlighet till tillträde omgående. Ammarnäs och Wärdshuset är ett naturligt stopp för vandrare efter Kungsleden och ett viktigt nav i Vindelfjällen. Ägarbolaget har fokuserat speciellt på fisketurism och har således ett väl upparbetat koncept inom detta område. Fisket i detta område är unikt. Anläggningen som idagsläget är ansluten till STF består av en huvudbyggnad om ca 800 kvm med restaurang, restaurangkök, reception, hotellrum, vandrarhemsrum, konferensrum, gästkök för vandrarhemsgäster. Ladan, som innehåller förråd samt en serveringsyta i rustik miljö. 4 st A-frame-stugor med 4 bäddar i varje, el indraget men ej vatten. Stugan Lokatten, toppmodern stuga byggd 2012. Fullt utrustad med kök, allrum och tre sovrum, ca 70 kvm. Ägarna har under de senaste säsongerna haft fokus på sommarsäsongen mellan 10 juni till 25 september. Sammanfattningsvis har man då haft ca 3000 gästnätter. Omsättning ca 2,8 MSEK. Anläggningens viktigaste målgruppper är vandrare, sportfiskare, fågelskådare oh vinterturister. Till restaurangen kommer även lokalbefolkning och stugägare frekvent. Welcome to this fantastic facility at the foot of the mountain. Located in the middle of Ammarnäs with lovely south facing position and views of the village. Now there is the opportunity to buy Ammarnäs Wärdshus, a well-maintained property with a well-established clientele. Wärdshuset has a lot of good reputation both in terms of accommodation and restaurant. The property is sold in company form with the possibility of access immediately. Ammarnäs and Wärdshuset is a natural stop for hikers after Kungsleden and an important hub in Vindelfjällen. The owner company has focused especially on fishing tourism and thus has a well-established concept in this area. Fishing in this area is unique. The facility, which is currently connected to STF, consists of a main building of about 800 sqm with restaurant, restaurant kitchen, reception, hotel room, hostel room, conference room, guest kitchen for hostel guests. The barn, which contains storage and a serving area in a rustic environment. 4 A-frame cottages with 4 beds in each, electricity withdrawn but not water. The cottage Lokatten, state-of-the-art cottage built in 2012. Fully equipped with kitchen, living room and three bedrooms, about 70 sqm. In recent seasons, the owners have focused on the summer season between June 10 and September 25. In summary, they have had about 3000 guest nights. Turnover approx. SEK 2.8 million. The resort's main target groups are hikers, anglers, birdwatchers and winter tourists. Locals and cottage owners also come to the restaurant frequently.

  • Plus
Per Ers väg 7A, null, Storumans kommun

Per Ers väg 7A

Lägenhet
Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
3 795 000 kr
76 + 4 m²
4 rum
vån 2/2
3 057 kr/mån
49 934 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet med perfekt läge i Hemavan ett stenkast från Centrumbacken och Bay Hill Center. Lägenheten färdigställdes 2020 och är i nyskick. En boarea på 76 kvm och genomgående hög nivå på material och utrustning. Totalt 6-8 bäddar fördelat på 3 sovrum. WC med dusch och bastu. Kök med stor central matplats och öppen planlösning mot allrum och brasrum. Fantastiskt ljusinsläpp och fina umgängesytor där man kan samla kraft efter en dag på fjället. Stor terrass i perfekt solläge med utsikt över Hemavan och fjällmassiven. Gott om parkeringsplatser för bil och släpvagn samt ett förråd i anslutning till entrén på 4 kvm med plats för utrustning, kläder m.m. Möbler och inventarier ingår i köpet. Fiber är indraget och ingår i månadsavgiften. Lägenheten är en del i en norskt borättslag. Kom och upplev denna fina lägenhet på plats. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Svartbäcken 14, null, Åsele kommun

Svartbäcken 14

Gård/Skog
Åsele kommun
HusmanHagberg Hemavan
2 500 000 kr
262 + 150 m²
8 rum
3,8 ha tomt

Ett stenkast utanför Åsele ligger denna speciella lantbruksenhet med två bostadshus och ladugård med stall. Tomten är på 3,77 hektar och ligger ca 150 meter från Ångermanälven. Huvudbyggnaden är en maffig tegelbyggnad i ett plan med källare och vidbyggt garage och carport. Här finns bland annat 8 rum, 3 badrum, 2 vedkaminer och stort kök med öppen lösning mot mat-del och allrum. Intill huvudbyggnaden står ett fint Per Albin-torp i 1 1/2 plan med kök, allrum, 2 sovrum och källare med hel-kaklat badrum och relax. Båda bostadsbyggnaderna värms med jordvärme, ny pump från 2020. Fiber är indraget. Ladugård med stallar och förvaringsmöjligheter, utanför finns paddock. Möjlighet till båtplats i Ångermanälven. Välkommen att boka i dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Borgsjö 202, null, Åsele kommun

Borgsjö 202

Övrigt
Åsele kommun
HusmanHagberg Hemavan
595 000 kr
130 + 96 m²
4 rum
3 600 m² tomt

I Borgsjö 2,5 mil öster om Åsele ligger denna trevliga fastighet på ca 3600 kvm. Här finns ett rejält industrigarage på 96 kvm samt en äldre timmerstomme i bra skick. Fina utvecklingsmöljigheter, renovera huset till ett trevligt boende eller nyttja fastigheten som den är med ett modernt garage och gott om utrymme på gården för förvaring. Industrigaraget är byggt 2016 och har gjuten platta med vattenburen golvvärme. Takhöjd på 4,05 m samt porthöjd 3,75 m. Treglasfönster. TImmerstommen i 1 1/2 plan står på torpargrund och är brädfodrad utvändigt. Måtten är ca 11,5 x 8 meter. Invändigt är golvbjälklaget på nedre plan är öppet. Här finns även kakelugnen kvar. Nya fönster till hela byggnaden finns i garaget och ingår i köpet. Avskilt läge nära badplatsen i Borgsjö. Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Bielite 188, null, Vilhelmina kommun

Bielite 188

Fritidshus
Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
2 495 000 kr
90 + 40 m²
3 rum
1 700 m² tomt

Vi kan nu erbjuda möjligheten att förvärva en fjällstuga utöver det vanliga, högsta tänkbara komfort med spektakulär utsikt över Bielitesjön. Bara 8 mil nordväst Vilhelmina , efter vackra Vildmarksvägen, ligger denna pärla omgiven av majestätiska fjäll som Vinevardo och Gitsfjällen som ger en magisk inramning till detta paradisiska läge. Stugan är belägen på sluttningen ner mot den vackra och natursköna Bielitesjön och har en yta på 90 kvm. Med 5,5 meter takhöjd i vardagsrum och kök ger den en öppen, luftig och ljus känsla. Här finns två sovrum, helkaklat badrum och ett modernt kök utrustat med bl. a induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Njut av en lugn stund framför brasan, koppla av i fjällstugans ångbastu, eller varför inte bara luta dig tillbaka i loungemöbeln i det stora inglasade uterummet för att njuta av den storslagna utsikten. Från gården når du gäststugan med tre bäddar samt ett rymligt skotergarage tillika vedbod.. På hela entreplanet ligger klinkers med vattenburen golvvärme som håller dig varm under kalla vinterkvällar. Tvättmaskin, frysbox, indragen fiber och elbilsladdare är ett urval av husets utrustning. Komplementbyggnad med gästrum, snickarbod och skotergarage. Fastigheten har djupborrad brunn och modern avloppsinfiltration. Bara utanför dörren har du områdets mest idylliska platser, fyllt av utmaningar och aktiviteter, för de som söker äventyr och spänning. Kanske en tur på längdskidorna, prova fiskelyckan efter röding till middag eller varför inte ta skotern upp på fjället för en tur och hitta er egna solgrop. Väl hemma igen står husets bekvämligheter till ditt förfogande för dig och familjen. Affär, restauranger och annan service finns i Saxnäs, bara 8 km bort. Missa inte chansen att bli ägare av denna unika fjällstuga. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Plus
Vårstigen 20, null, Vilhelmina kommun

Vårstigen 20

Tomt
Vilhelmina kommun
HusmanHagberg Hemavan
395 000 kr
1 007 m² tomt

Fin tomt belägen i Henriksfjäll. Perfekt ställe att bygga nytt för dig som vill vara nära fjället och dess möjligheter. Skoterleden finns ett stenkast bort och till Kittelfjälls skidsystem är det endast 2-3 minuter med bil. Detta är en av få obebyggda tomter som finns kvar i området. El och fiber finns vid tomtgräns. Kontakta mäklaren för med information och visning!

  • Plus
Joesjö Sundsnäset 540, null, Storumans kommun

Joesjö Sundsnäset 540

Fritidshus
Storumans kommun
HusmanHagberg Hemavan
1 695 000 kr
118 + 20 m²
5 rum
1 165 m² tomt

Möjlighet att köpa ett nyproducerat fritidshus med väldigt fint läge vid sjön Kalven i Joesjö. Köparen ansvarar för färdigställning. Huset är en 1-plansvilla med loft och står på gjuten betongplatta förberett för vattenburen golvvärme. Boarea är hela 118 kvm plus 20 kvm biarea. Trevlig planlösning med kök och allrum som har stora fönsterpartier i väster. Två sovrum på nedre plan. Två badrum varav ett badrum med ingång till bastu. Förråd i anslutning till entrén med plats för förvaring. En trappa upp på loftet är det planerat för ytterligare två sovrum. Fastigheten är ansluten till VA- och vägförening i området. Fiber är framdraget i området men ännu inte inkopplat. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus

Visar alla 25