Hasselvägen 7

Aggerud, Karlskoga Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
654 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
39 868 kr/år
Antal besök
7 657
Dagar på Hemnet
12

I det alltid så omtyckta Aggerud ligger denna ombonade pärla belägen. Huset har kontinuerligt underhållits där samtliga ytskikt och underhållsarbeten är genomförda under 2000-talet. Utvändigt har bostaden både blivit ommålad, fått nytt tak samt blivit försedd med nya fönster. Den inglasade altanen är väl tilltagen och det intilliggande altandäcket förstärker onekligen husets nyttjandemöjligheter ytterligare. Smidesstaket runt om ger en härlig inramning på den solrika oasen.

Interiört är ytskikten genomgående stilrena och rogivande. Det finns två väl tilltagna sovrum på entréplan idag, varav det ena kan stoltsera med en säng på 2,4 meter men ändock har goda utrymmen för övrigt möblemang och klädförvaring. Om ytterligare sovrum behövs går det andra att dela av, alternativt nyttja det redan inredda på nedre plan. Vidare finns ett rymligt kök, ett härligt vardagsrum med matsalsdel samt toalett med wc.

Nedervåningen har ett praktiskt tv-rum vägg i vägg med sovrummet, ett helkaklat badrum samt tvättstuga och pannrum. Det finns även ett praktiskt förråd med goda utrymmen för förvaring. På tomten finns även ett fristående förråd, uppfört 2017. Området är barnvänligt, lugnt och stillsamt. Närheten till motionsspår med el-ljusslinga, skolor samt sjön Möckeln är enbart några av kvalitéerna som finns att uppleva. Tveka in att höra av er med eventuella funderingar, vi syns på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 2
  okt
  Fre 2 okt kl. 15:30–16:30
  Varmt välkommen med din anmälan!
 • 6
  okt
  Tis 6 okt kl. 15:00–15:30
  Varmt välkommen med din anmälan!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.