Åminne Norra Hult 5

Åminne, Värnamo kommunVisa på karta
4 995 000 kr
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
118 m²
Biarea
49 m²
Tomtarea
1 695 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Driftkostnad
28 119 kr/år
Antal besök
916

Söker du en rofylld plats med en rejäl trädgård, nära till bad men ändå med närhet in till stadens puls? Nu finns tillfälle att förvärva detta fina ställe i populära området Norra Hult. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel mellan kök och vardagsrum. Husets sovrum ligger i andra delen nära både badrum och klädvård. En villa som är lätt att umgås i på detta barnvänliga område.
 Här bor du bekvämt med många extra tillval som är gjorda vid huset uppförande. Bland annat genomgående ekparkett, köksinredning i ek, braskamin, uterum och isolerat dubbelgarage med dubbelcarport m.m. 
 Runt om huset finns flera uteplatser för att kunna nyttja dygnets alla soltimmar. Området är omgivet av lummig natur och närhet ner till sjön Vidöstern. På gångavstånd kommer man ner till sjön och samfälligheten där man har tillgång till sin egna båtplats och där även samfällighetens medlemmar kan bada. Man har även en samfällighet i området kring huset på en gemensam grill/lekplats. Här kan familjen växa, på övre plan finns den idag oinredda vinden, där man har möjlighet att inreda och utforma våningsplanet precis så som man vill ha det. På alla sätt ett hem att trivas i! Varmt välkomna att boka ert intresse idag!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värnamo

Kontakta mäklaren

John SvenssonFastighetsbyrån Värnamo
John Svensson
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023


Här kommer budgivning med BankID att erbjudas

Räkna på ditt nya boende

Om BRF

Karta & restider

Säljkollen

Prisutveckling

Liknande bostäder till salu

Kanske finns det andra villor du har missat?

Artiklar från Hemnet