Mäklare John Svensson

John Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lerdala Västra Byvägen 7, null, Värnamo kommun
 • Lör 9 dec kl 13:00

Lerdala Västra Byvägen 7

Villa
Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
5 500 000 kr
160 + 56 m²
5 rum
1 049 m² tomt

Sökandet efter en plats att kalla hem är över! Välkommen till din framtida hemvist, en nyproducerad enplansvilla i vinkel om 160 kvm, perfekt belägen för dig som söker en lugn och naturnära livsstil. Med en spektakulär utsikt över sjön Hindsen och tillhörande egen sjöbod och badplats, är detta det ultimata valet för den som vill omfamna naturens lugn. Villan är redo för inflyttning och erbjuder en hög materiell standard. Med sitt ryggåstak, braskamin, två helkaklade badrum och praktisk samt bekväm golvvärme i hela huset sticker detta hem verkligen ut från mängden. Den genomgående mattlackade en-stavsparketten skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan de två helkaklade badrummen ger en extra touch av lyx. Föreställ dig att njuta av kalla vinterkvällar framför braskaminen eller uppleva sommarens solnedgång från ditt egna trädäck på nästan 100 kvm. Här har du alla möjligheter att skapa ditt drömhem och fördjupa dig i det natursköna läget. Med endast en kort 12-minutersresa från stadskärnan i Värnamo får du det bästa av två världar - närhet till stadspuls och en avkopplande livsstil. Känn lugnet omedelbart när du kliver in i ditt nya hem. Och det blir ännu bättre – fastigheten är skattebefriad i 13 år till! Missa inte chansen att bo i Lerdalas eftertraktade områden med en fantastisk sjöutsikt och närhet till naturen. Vänta inte längre! Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev ditt nya drömhem på nära håll.

 • Plus
 • Uteplats
Källebergsvägen 7, Forsheda, Värnamo kommun

Källebergsvägen 7

Villa
Forsheda, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 450 000 kr
115 + 50 m²
4 rum
925 m² tomt

Välkomna till Källebergsvägen och möjlighet att förvärva en välplanerad villa. Denna 1 1/2-plansvilla med källare erbjuder många bra ytor samt komfort och funktionalitet. Större renoveringar är gjorda såsom helkaklat badrum och toalett, större delen av fönsterna, målning av fasad, samt husgrund. Möjlighet till byggnation av trädäck i söderläge och anslutning från köket. Det tillhörande fristående garaget kompletterar villan och erbjuder utrymme för fordon och förvaring, vilket gör det till en idealisk plats för både praktiska ändamål och hobbyer. Varmt välkomna att boka er till visning!

Lerdala Nybyggnation Etapp 2, null, Värnamo kommun
 • 5 lediga bostäder

Lerdala Nybyggnation Etapp 2

Tomt
Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
fr. 5 350 000 kr
1 558 m² tomt

Succén fortsätter och Lerdala växer så det knakar! Med boende i första etappen släpps nu etapp 2, och redan nu har vi 1 av 7 tomter sålda! I samarbetet med NK-Fastigheter har vi utökat antal boendena i Lerdalas Samhälle! NK-fastigheter erbjuder ett brett och prisvärt sortiment av stilfulla villor, där man som köpare har chans att välja fritt i enlighet med gällande detaljplan. Att men sen start har kunnat få tillgång till Sjön Hindsen genom en egen Sjöbod och intilliggande bryggplats för båten men även en sandstrand att promenera ut i vattnet för ett uppfriskande dopp är ingen nyhet! Med ca 12 minuter från citypuls inne i Värnamo men bara sekunder från rekreation och naturen. Låter det inte härligt? Husen är välutrustade och har hög materiell standard, bra planlösning och härlig atmosfär. Du som Köpare har chans att anpassa ditt hem efter egna önskningar som till exempel: Varför inte extra rymd i vardagsrummet med ryggåstak? Varför inte välja till en braskamin och höja mysfaktorn till max eller en altan som du kan njuta av på somrarna och se solen gå ner bortom sjön? Valet är ditt! I utgångsläge presenteras en tänkbar husmodell som förslag: Hus NK1 - (140 kvm, 5 rok) Denna enplansvilla är en storsäljare vad det gäller Ladhus. På 140 kvm fördelas i utgångspunkt 5 rum och kök. Hög standard med helkaklat badrum och toalett samt tvättstuga med groventré. Unikt, prisvärt och med fantastiskt naturnära läge med sjöutsikt! Varmt välkomna att boka ert intresse redan idag!

 • Nybyggnadsprojekt
Ängsvägen 1, Bor, Värnamo kommun

Ängsvägen 1

Villa
Bor, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 595 000 kr
248 + 56 m²
8 rum
3 492 m² tomt

Denna pampiga tvåplansvilla med källare bockar av många önskemål. Belägen på en generös tomt om 3.492 kvm, har denna villa genomgått omfattande renoveringar som inkluderar fönsterbyte, dränering, renoverade badrum och ett nyare värmesystem. Villans charm strålar genom dess klassiska arkitektur och välskötta trädgård, perfekt för trädgårdsälskare. Inuti finner du rymliga och ljusa rum med stora fönstren som släpper in rikligt med dagsljus och ger en känsla av rymd. Köket är modernt och fullt utrustat med apparater, perfekt för kulinariska äventyr. De renoverade badrummen i kakel och klinker ger en känsla av lyx och avkoppling Värmesystemet har uppgraderats för att säkerställa att ditt hem alltid är bekvämt, oavsett säsong. Villans källare ger extra utrymme för hobbyverksamhet eller lagring. Den rymliga trädgårdstomten erbjuder möjligheter för utomhusaktiviteter, trädgårdsodling och avkoppling. En idealisk plats för både avkoppling och underhållning. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Åminne Norra Hult 5, Åminne, Värnamo kommun
Åminne Norra Hult 5, Åminne, Värnamo kommun, bild 2
Åminne Norra Hult 5, Åminne, Värnamo kommun, bild 3

Åminne Norra Hult 5

Villa
Åminne, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
4 995 000 kr
118 + 49 m²
3 rum
1 695 m² tomt

Söker du en rofylld plats med en rejäl trädgård, nära till bad men ändå med närhet in till stadens puls? Nu finns tillfälle att förvärva detta fina ställe i populära området Norra Hult. Planlösningen präglas av en stor och öppen umgängesdel mellan kök och vardagsrum. Husets sovrum ligger i andra delen nära både badrum och klädvård. En villa som är lätt att umgås i på detta barnvänliga område.
 Här bor du bekvämt med många extra tillval som är gjorda vid huset uppförande. Bland annat genomgående ekparkett, köksinredning i ek, braskamin, uterum och isolerat dubbelgarage med dubbelcarport m.m. 
 Runt om huset finns flera uteplatser för att kunna nyttja dygnets alla soltimmar. Området är omgivet av lummig natur och närhet ner till sjön Vidöstern. På gångavstånd kommer man ner till sjön och samfälligheten där man har tillgång till sin egna båtplats och där även samfällighetens medlemmar kan bada. Man har även en samfällighet i området kring huset på en gemensam grill/lekplats. Här kan familjen växa, på övre plan finns den idag oinredda vinden, där man har möjlighet att inreda och utforma våningsplanet precis så som man vill ha det. På alla sätt ett hem att trivas i! Varmt välkomna att boka ert intresse idag!

 • Premium
 • Uteplats
Hånger Djursagård 1, Hånger, Värnamo kommun
 • Lör 9 dec kl 11:00

Hånger Djursagård 1

Gård/Skog
Hånger, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 775 000 kr
120 + 94 m²
6 rum
2 122 m² tomt

Drömmer du om en idyllisk lantlig tillflyktsort? Denna avstyckade gård är din möjlighet att äga en bit av landsbygden. Här finner du en välplanerad 1 1/2-planstegelvilla med källare, omgiven av lugn och ro. Några av de större renoveringarna har redan utförts, bland annat takbyte, uppgraderat värmesystemet (Jordvärme), dränering med platon matta och modern köksinredning. Men det är inte allt! En tillgång till denna egendom är ladugården, redo att användas för höns, eller andra djur i mindre skala eller kanske till och med för en hobbyverksamhet. Här finns oändliga möjligheter om det lantliga livet. Det lantliga läget är perfekt för den som älskar naturen. Skogar, ängar och sjön Vidöstern finns inom bekvämt räckhåll för vandring, fiske eller utflykter. Samtidigt är du inte isolerad - Samhället Hånger erbjuder skola men också shopping i den populära 24/7 kiosken. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Industrigatan 4, Skillingaryd, Vaggeryds kommun

Industrigatan 4

Övrigt
Skillingaryd, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
5 900 000 kr
1 316 m²
5 511 m² tomt

Industri-/Lagerfastighet belägen i Skillingaryd! Fastigheten har uppförts 1950 tillbyggt 1995 samt Kontorsdel är totalrenoverad 2016 med 3-glasfönster, nya kontor, konferenslokal, toaletter samt lunchrum. Golvet har grått klinkergolv och väggarna är målade. Fabrikslokalen ny belysning med led. Fastighetens storlek är ca 1.316 m², golvytan fördelat på Produktionsyta/Kontor/Lager. Möjligheterna är många bl.a. industri i egen regi, uthyrningsmöjligheter förvaring/lager/industri. Fastigheten har ett bra läge för att ta sig till och ifrån. Fastigheten är väl underhållen.
 Fastigheten är tillgänglig att åka och titta på. Intresseanmälan görs till ansvarig mäklare. 
 OBS! Detta är en industrifastighet. Maila mäklare för mer information.

Gjuterigatan 20, Malmen, Värnamo kommun

Gjuterigatan 20

Lägenhet
Malmen, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
695 000 kr
46 m²
1 rum
vån 4/4
2 357 kr/mån
15 109 kr/m²

Denna fantastiska etta på fjärde våningen, högst upp i huset, är perfekt för den som söker en bekväm och modern bostad. På en kvadratmetersmart yta på 46,5 kvm erbjuds detta bekväma boende. En inre fond på 12.559 kr för att sätta din egen prägel! Här bor du trivsamt i en välskött och engagerad förening. Utsikt över grönskande innergård med uteplats. Centralt med närhet till det mesta bl.a. mataffärer, Centrum, Apladalen och dess promenadstråk. Boka dig till visningen redan idag!

Industrigatan 27, Gnosjö, Gnosjö kommun

Industrigatan 27

Övrigt
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
3 200 000 kr
706 m²
1 957 m² tomt

Industri-/Lagerfastighet belägen i Gnosjö! Fastigheten har uppförts 1960 och består av ca 706 m² golvyta fördelat på Produktionsyta/Kontor/Showroom. Möjligheterna är många bl.a. industri i egen regi, uthyrningsmöjligheter förvaring/lager/industri. Fastigheten har ett bra läge för att ta sig till och ifrån. Fastigheten är väl underhållen.
 På senare år har fastigheten använts av plastindustri. Fastigheten är tillgänglig att åka och titta på. Intresseanmälan görs till ansvarig mäklare. 
 OBS! Detta är en industrifastighet. Maila mäklare för mer information.

Herrgårdsvägen 9, Nöbbele Park, Värnamo kommun

Herrgårdsvägen 9

Villa
Nöbbele Park, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
4 495 000 kr
138 m²
6 rum
645 m² tomt

Upptäck ditt drömhem i denna vackra och rymliga villa som erbjuder det perfekta utrymmet för både socialt umgänge och privatliv! Här finner du en bekväm och genomtänkt bostad med många praktiska detaljer som kommer att förenkla din vardag. Den inre atmosfären genomsyras av lyx och komfort, med en öppen planlösning, hög standard och stilrena parkettgolv. Köket och vardagsrummet är förenade i en öppen planlösning, vilket skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Med dubbla badrum, tre-fyra sovrum och ett extra allrum finns gott om utrymme för alla i familjen att trivas och skapa sina egna oaser. Här har man verkligen tänkt på alla detaljer för att skapa ett smart och funktionellt boende. Denna underbara villa är belägen intill området Nöbbele Park, där du har närhet till konst- och designmuseet Vandalorum och sjön Vidöstern som bjuder på avkopplande bad. För enkel åtkomst till centrala Värnamo kan du snabbt ta dig dit med cykel eller buss. Dessutom är närheten till både 27:an och E4:an perfekt för pendlare. Känner du att detta är ert drömhus? Underbart! Tveka inte att kontakta den ansvarige mäklaren för att anmäla ditt intresse eller boka en visning. Ge dig själv möjligheten att uppleva detta fantastiska boende och förverkliga din dröm om ett ljust och rymligt hem.

 • Uteplats
Kulltorpsvägen 22, Lanna, Värnamo kommun

Kulltorpsvägen 22

Övrigt
Lanna, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 650 000 kr
366 m²
1 600 m² tomt

Hyresfastighet belägen i Lanna, innehåller 7 stycken lägenheter (alla är lediga). Total boyta om 366 m². Lgh 1 bv, vänster: 3 rok ca: 85 m². 
Lgh 2 bv, höger: 3 rok ca: 85 m². 
 Lgh 3 andra plan, höger: 1 rok ca: 35 - 40 m². 
Lgh 4 andra plan, höger: 2 rok ca: 55 m². 
 Lgh 5 andra plan, vänster: 3 rok ca: 85 m². 
 (Lgh 8) möjligt att dela lgh 5 i två: 1 rok ca: 35 - 40 m².
 Lgh 6 vind: 1 rum och kokvrå ca: 20 m².
 Lgh 7 vind: 1 rum och kokvrå ca: 20 m².
 Källarplan med god förvaring, tvättstuga och torkrum. Pelletspanna för värme till fastigheten. Trevlig trädgård och bra parkeringsmöjligheter samt två garage för två bilar. Idag är alla lägenheter lediga. Fastigheten har goda förutsättningar att på sikt förädlas genom om- eller nybyggnation med ytterligare bostäder. Till vänster i källarplan finns ett rymligt utrymme som idag används som förråd vilket med fördel kan utvecklas till lägenhet eller liknande. Men även möjlighet att dela lägenhet nummer 5 till två mindre samt iordningställande av de två vindslägenheterna. Tegelfasad, delvis nytt tak, fönster mot vägen är bullerisolerade. Bra förrådsutrymme i källarplan. Lämna intresseanmälan till mäklaren via telefon eller mail.

 • Balkong
Tjäderstigen 18, Hok, Vaggeryds kommun

Tjäderstigen 18

Villa
Hok, Vaggeryds kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 750 000 kr
174 + 39 m²
6 rum
998 m² tomt

Denna enplansvilla på en omtyckt adress i idylliska Hok är verkligen något som kan passa alla. Här erbjuds en bekväm tillvaro med ett flertal förtjusande funktioner. Med sina fyra välkomnande sovrum och möjligheten till två omsorgsfullt utformade vardagsrum, har detta hem tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas och för vänner att känna sig som hemma. Som om inte braskamin vore nog i vardagsrummet når du även ett inglasat uterum där du kan njuta av naturens skönhet året runt. Oavsett om det är en mysig höstdag eller en strålande sommarmorgon, kommer detta uterum att bli din favoritplats för avkoppling. Villans förmånliga hörntomt erbjuder en känsla av utrymme och privatliv. Dessutom finns ett intilliggande garage, vilket är en ovärderlig fördel för den moderna familjen. Njut av det extra lilla lyxiga tillägget – den egna relaxdelen med bastu. Ett perfekt sätt att varva ner efter en lång dag och ge kropp och själ den vila de förtjänar. Denna villa är mer än bara ett hem - med närheten till naturen och alla dessa underbara bekvämligheter, kan du se fram emot en enastående livskvalitet. Gör dig redo att förverkliga din dröm om en villa i Hok. Varmt välkomna att boka er på visning! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

 • Uteplats
Gölen 2, Värnamo, Värnamo kommun

Gölen 2

Villa
Värnamo, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 785 000 kr
114 + 4 m²
6 rum
4 320 m² tomt

Unna dig den idylliska lantlivsstilen med mångsidiga villa! Perfekt för generationsboende eller en större familj. På en vacker naturtomt finner du denna genomgångna villa som omfattande förbättringar och renoveringar har utförts på under de senaste fyra åren. Med två separata lägenheter får du både flexibilitet och integritet. De två nya köken är utrustade med modernare apparater och ytskikt, vilket ger dig möjligheten att laga upp en smakfull måltid för dina nära och kära. De nya badrummen är fräscha och funktionella med snygg design. Renoveringarna inkluderar också nya elledningar, fönster och VVS-ledningar, vilket ger dig trygghet och energieffektivitet. Du kan njuta av den vackra omgivningen genom de nya fönstren, som släpper in massor av naturligt ljus och ger en fin utsikt över den grönskande naturen. Tomten är rymlig och omfamnar den omgivande naturen. Här kan du koppla av och njuta av frisk luft samtidigt som du har gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Detta är verkligen en oas för den naturälskande familjen. Missa inte chansen att äga detta vackra hem. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt det har att erbjuda. Välkommen till ditt hem på landet!

Kävsjö Solvik 2, Hillerstorp, Gnosjö kommun

Kävsjö Solvik 2

Gård/Skog
Hillerstorp, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 425 000 kr
56 m²
2 rum
762 m² tomt

Upplev det perfekta vinterbonade fritidshuset vid sjön Flaten! Med 2 rum och kök erbjuder denna idylliska tillflyktsort den perfekta kombinationen av avkoppling och äventyr. Beläget avskilt från sjön, njut av ett fritt läge som ger en lugn och rofylld atmosfär. Detta fantastiska fritidshus inkluderar även ett servitut för båt- och bryggplats vid sjön Flaten, vilket ger dig möjligheten att utforska sjölivet och njuta av båtutflykter närhelst du önskar. Det imponerande trädäcket erbjuder gott om utrymme för underhållning och avkoppling. Här kan du skapa minnesvärda stunder med nära och kära. Tänk dig att sitta i en jacuzzi under en klar stjärnhimmel eller njuta av en läcker måltid medan du beundrar den vackra omgivningen. Egendomen är enkel att äga och underhålla, vilket gör den perfekt för dem som söker en avkopplande tillflyktsort. Med närheten till djur och natur finns det gott om möjligheter till vandringar, utflykter och möten med den naturliga skönheten. Det nyare badrummet i fritidshuset erbjuder bekvämlighet och modern stil. Här kan du avnjuta avskildhet och komfort under din vistelse. Sammanfattningsvis erbjuder detta vinterbonade fritidshus en perfekt kombination av avkoppling, äventyr och närhet till naturen. Njut av det fria läget, båt- och bryggplatsen, trädäcket med plats för jacuzzi och matgrupp samt det nyare badrummet. Missa inte chansen att äga detta drömlika fritidshus vid sjön Flaten! Hör av er till mäklaren för att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Ingelundsvägen 4A, Nylund/Ödlan, Värnamo kommun

Ingelundsvägen 4A

Lägenhet
Nylund/Ödlan, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 995 000 kr
71,4 m²
3 rum
vån 1/2
5 081 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkomna in i denna toppmoderna 3:a som har ett trapplöst läge i Brf Ödlan. 
Lägenheten erbjuder allt man kan förvänta sig av ett modernt boende – genomtänkt planlösning med känsla av gemenskap, hög materiell standard, härligt ljusinsläpp och fina sociala ytor båd i lägenheten samt på uteplatsen. Välutrustat kök som gör matlagningen till en fröjd, med utgång till den mysiga uteplatsen i solläge. Bekvämt med egna tvättmöjligheter. 
 Härliga promenadstråk möter precis utanför dörren och det är gångavstånd till flera mataffärer. Täta bussförbindelser eller en kort cykeltur tar er till Värnamo centrum med shopping eller en fikastund på stan. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats och ett praktiskt förråd. Varmt välkomna att boka er till visning!

 • Uteplats
Hallanäsvägen 13, Gnosjö, Gnosjö kommun

Hallanäsvägen 13

Villa
Gnosjö, Gnosjö kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
1 575 000 kr
114 + 22 m²
5 rum
943 m² tomt

En välskött 1 1/2-plansvilla på en attraktiv hörntomt! Denna välskötta pärla är i bra skick och har genomgått större renoveringar såsom nytt tak, fönster och värmesystem. Här får du ett hem där du kan njuta av både komfort och stil. Den vackra hörntomten ger möjligheter till trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. Med gott om utrymme att odla blommor eller skapa en lekplats för barnen kommer du älska att spendera tid utomhus. Beläget i ett omtyckt område erbjuder denna villa närhet till allt du behöver. Med bekvämt avstånd till skolor, butiker och fritidsaktiviteter kan du leva ett liv fullt av bekvämlighet. Detta är den perfekta platsen för både unga familjer och dem som söker ett trevligt boende. Ta tillfället i akt och bli ägare till denna välskötta fastighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara hem har att erbjuda.

 • Uteplats
Västra vägen 8, Bredaryd, Värnamo kommun

Västra vägen 8

Övrigt
Bredaryd, Värnamo kommun
Fastighetsbyrån Värnamo
2 950 000 kr
914 m²
1 291 m² tomt

Industri-/Lagerfastighet belägen mitt i Bredaryd! Fastigheten har uppförts 1988 och består av ca 914 m² med följande fördelning: Industrigolvs yta ca: 416 m² Kontorsyta ca: 74 m² Biyta ca: 74 m² (källaryta, Kök/Omklädningsrum) Lageryta (övre plan) ca: 350 m² Total yta ca: 914 m² Fastigheten är fördelad på tre plan med varuhiss mellan de två översta planen. Möjligheterna är många bl.a. industri i egen regi, uthyrningsmöjligheter förvaring/lager/industri. Fastigheten har ett bra läge för att ta sig till och ifrån. Fastigheten är väl underhållen och uppdaterad genom åren.
 Fastigheten är tillgänglig att åka och titta på. Intresseanmälan görs till ansvarig mäklare. 
 OBS! Detta är en industrifastighet. Maila mäklare för mer information.

Visar alla 17