Häradsgatan 26

Arjeplog, Arjeplogs kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
847 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
26 824 kr/år

Välkommen till Häradsgatan 26! När du kliver in i denna väl omhändertagna villa från 1954, välkomnas du av en ombonad och hemtrevlig känsla. Huset är välplanerat med sina tre rum och kök och har en trevlig planlösning med fina sociala ytor. Vardagsrummet är ljust och trevlig med uppsikt över både, altanen, köket, och matplatsen.
Dessutom finns finns det gott om möjligheter på husets källarplan som bland annat erbjuder gillestuga, tvättstuga och förrådsutrymmen.

Huset står på en stor och öppen tomt med fina möjligheter till både trädgård och lekplats för barnen. Huset har även en rymlig altan där många sommarkvällar kommer att spenderas i sällskap men nära och kära.

På Häradsgatan 26 bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra promenadstråk och rofyllda grönområden. Precis runt hörnet, ca en minuts gångväg når man till vattnet från Hornavans vattensystem. En kortare promenad finner man Arjeplogs Hälsocentral. Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära. Med cykel eller en lite längre promenad kommer du även enkelt till förskola, grundskola och gymnasieskola.
Detta är ett hem med ett perfekt läge för barnfamiljen mitt i hjärtat av Arjeplog!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52