Tingsstigen 12

Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
108 m²
Biarea
134 m²
Tomtarea
999 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
30 732 kr/år

Varmt välkomna till Tingsstigen 12, här har ni en bostad som står redo för att ta hand om en ny familj, kanske är det just ni!?

Kliv in i hallen och låt dig slås av det fantastiskt fina ljuset som strömmar in i detta öppna och rymliga utrymme. Redan här kan du se att bostaden präglas av stilrena och fina val i ytskikten som binder samman rummen på ett mycket rofyllt och fint sätt. Dom stilrena och neutrala färgvalen på väggarna gör att ljuset färdas ännu bättre mellan fönsterna och lyfter husets känsla till en ny nivå. Har du någon i familjen (kanske en tonåring) som uppskattar ett eget kryp in, få lite avskildhet från resten av familjen, så kommer hen att uppleva källarplan som en dröm. Här kan tonåringen få det utrymme som hen kräver och med tillgång till bostadens egna dusch och bastu. Då behöver inte badrummet på övre plan vara uppbokat för resterande del av familjen vilket förhoppningsvis leder till en mer trivsam morgonsituation innan man skall iväg på skola och arbete.

Letar du efter bästa solläge under sommaren och våren erbjuder denna fastighet ett solklart alternativ, den fina inglasningen som ligger med trevligt söderläge mot fastighetens baksida. Baksidan erbjuder även fina förutsättningar för kubbspel och bus i solskenet med barnen under dagen för att senare på eftermiddagen övergå till uppdukat långbord i inglasningen för nära och kära då det vankas grillmiddag.

Från Tingsstigen 12 har ni närhet till elljusspår för hundpromenader eller för en skön joggingtur för den träningsvillige. Givetvis har man närhet till skoterled när familjen skall ut på äventyr med fullpackad skoter och pulka!

Varmt välkomna till denna fina och väl omhändertagna villa!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52