Mellangårdsvägen 21

Baltora, Norrtälje kommun Se på karta

2 795 000 kr

2 995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
2 259 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Driftkostnad
39 650 kr/år

Totalrenoverat vinterbonat fritidshus om 80 kvm med rofyllt läge på insynsskyddad och solig trädgårdstomt om 2259 kvm. Fastigheten ligger i populära Baltora med kommunalt v/a och fiber. Solig trädgård i bästa solläge, sydväst. Insynsskyddad trädgård med ett skönt privat läge på återvänds väg och gränsar till allmänning.

*Direkt närhet till badsjö 300 meter, välordnad badstrand och båtplats 1 kilometer
*Totalrenoverat hus med stilrent nytt kök och duschrum
*Kommunalt vatten och avlopp
*En oas likande trädgård med många uteplatser i soligt söderläge som ligger insynsskyddat
*Gästhus med fyra bäddar, verktygsförråd samt ytterligare förråd
*Braskamin
*Fiber
*Växthus, pergola, stenlagd grillplats, solig och skyddad altan
*Generös byggrätt på 200 kvm enligt detaljplan
*Fin lekstuga
*SL-Buss 630 samt 631, 1 kilometer bort
*Fastigheten ligger på återvänds väg och gränsar till allmänning som ger ett insynsskyddat läge

Vinterbonat totalrenoverat fritidshus om 80 kvm med åretruntstandard beläget i vackra och omtyckta Baltora, bara en timme från Stockholm. Morgondopp finns bara 300 meter från husknuten med fin badbrygga. Huset fördelas på härligt vardagsrum med stor social yta, braskamin, matplats intill fönster för 4-6 personer, fin utsikt över trädgård, nytt modernt kök, två stora bra sovrum, ljus hall med farstukvist, nytt stilrent duschrum wc, dusch och förberett för tvättmaskin.

Fin södervänd uppvuxen trädgårds-och naturtomt om 2 259 m². En lugn och rofylld oas med flera soliga uteplatser. Välordnade planteringar för både köksträdgården, blommor och bärbuskar. Under högsommaren flyttas matplatsen ut till trädgården eller den skyddade altanen. En härlig och tillgänglig trädgårdstomt med plan gräsmatta och många vackra perenner.

På tomten finns även ett fint gästhus om ca 15 kvm med plats för fyra bäddar, två förråd, mini jordkällare, växthus och en söt lekstuga.

Kommunalt vatten och avlopp drogs in 2014, luft värmepump och fiber installerat, generös byggrätt på 200 kvm i området. Det här är ett hus som passar både som permanentboende och för den kräsne sommargästen med hög standard.

Nära till fin badstrand som passar både stora och små på bekvämt gångavstånd ca 1 kilometer från huset. Båtplats i välskött småbåtshamn med Y-bommar finns 1 kilometer bort. Härifrån kommer du ut via Hattsundet till Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård. Det finns också en insjö med inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Både fotbollsplan och lekpark finns i området. Åretrunt öppen matbutik finns fyra kilometer bort i Spillersboda och Vreta. SL-buss 630 samt 631 trafikerar närområdet och finns på bekvämt gångavstånd bara 1 kilometer från huset. På cykelavstånd ligger populära Rådmansö bageri, Spillersboda kommunala badstrand och Håtö gård med café, hästar och ponnyridning. Till Norrtälje är det endast 10 minuter med bil.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Maria Strömbäck

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Maria Strömbäck, Mäklarhuset Norrtälje
0709718189
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas