Ramnakullavägen 23

Blentarp, Sjöbo Se på karta

1 475 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
57 m²
Tomtarea
2 042 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
22 952 kr/år
Antal besök
11 303
Dagar på Hemnet
16

Vid Romeleåsens nordsluttning hittar vi en liten oas belägen i härlig skogsmiljö. Den trivsamma stugan passar både som permanent och fritidsboende. Stugan är bra planerad . Här kan man njuta av ett härligt vardagsrum med brädgolv, högt i tak och värmande kamin. Det finns stora fönsterpartier och rummet flödar av ljus. Köket är fräscht och erbjuder bra förvaring och en stor matplats i anslutning. Det finns 2 sovrum varav 1 litet mindre som passar som walk in closet eller kontor. Det snyggt renoverade badrummet är ovanligt stort, här fins en härlig bastu och kombinerad tvättmaskin/tumlare.
På fastigheten hittar vi en isolerad och uppvärmd liten gäststuga som är perfekt för långväga gäster. Tomten är lummig och solig. Här finns ett rejält tilltaget trädäck i väster och en unik vacker stentrappa som ringlar ner för backen på baksidan av huset. Fastigheten ligger i en liten stugsamling med närhet till naturreservatet Ramnakullarna.
Ramnakullarna är två kullar på Romeleåsens nordsluttning. Härifrån har du milsvid utsikt över Vombsänkan och Sövdesjön. Nedanför de betade kullarna gömmer sig en djup bäckravin som sommartid omsluts av frodig grönska.
Det är endast en kort bilresa till Blentarp där vi hittar Skola, förskola, mataffär kafé och restauranger. Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo