Grävlingens väg 3

Burvik Golfresort, Uppsala Karta & restider

2 795 000 kr
VillaVilla

Med sin utmärkande herrgårdsgula träfasad stoltserar här en väldisponerad enplansvilla med vidbyggt förråd och grovkök samt gäststuga på ca 10 kvm. Såväl inifrån huset som ute på den väl tilltagna altanen erbjuds en slående utsikt över det vackra golfhålet nr 13 med idyllisk natur och sjön Sottern i bakgrunden. När området Burvik planerades var detta visningshus, så läget är valt med största omsorg.

Planlösningen är social, öppen och ljus med genomgående moderna tilltalande ytskikt som förstärker den hemtrevliga känslan. Välkomnande entré till hall med värmande klinkergolv. Du möts av ljuset från de många fönstren i den öppna planlösningen med vardagsrum och kök. Centrerad i vardagsrummet är kaminen som är en riktigt trevlig mysfaktor. Utmärkande är också det vackra burspråket med fönster som vetter åt tre håll. Det kan lika gärna möbleras med stor matsalsmöbel eller flera fåtöljer med tillhörande bord. I vardagsrummet finns också plats för stor soffa och annat anpassat möblemang. Flera utgångar leder ut till den stora altanen som sträcker sig längs med husets hela baksida och västra gavel. Kökets inredning är från Noblessa med härliga arbetsbänkar i granit och moderna vitvaror som förhöjer matlagningsglädjen. Den flyttbara matchande köksön erbjuder förvaring och yta samt möjlighet för flera att laga mat tillsammans. Därutöver två lättmöblerade sovrum med generösa förvaringslösningar samt två duschrum med golvvärme, varav det ena med tvättpelare. Gäststugan totalrenoverades invändigt under 2014 och ger plats för 2-4 bäddar. Den är även förberedd för VA-anslutning.

På den grönskande trädgårdstomten finns bärbuskar, fruktträd och diverse perenna växter men möjlighet finns även för den odlingsintresserade att vara än mer kreativ. Där finns också uthus med förråd, verkstad och vedbod.

I det direkta närområdet finns härliga ströv- och motionsspår längst öppna fält liksom trivsamma bär- och svampskogar. Sommartid är det gång-/cykelavstånd till fin badplats med brygga. Vintertid anlägger samfälligheten skidspår på golfbanan. I klubbhuset anordnas gymnastik samt populära aktiviteter såsom vinprovning mm.

Burvik ligger mittemellan tätorterna Knutby och Edsbro som båda erbjuder välsorterade mataffärer, apotek, restauranger och flera förskolor, lekplatser och skolor.

Till Stockholm är det ca 8 mil, till Arlanda ca 5 mil och Uppsala ca 5 mil. Täta bussförbindelser finns och närmaste hållplats finns inom behagligt avstånd.

Detta är ett oslagbart läge för dig som älskar golf, då du här kan leva och andas golf dagarna i ända!
För att läsa mer om Burviks golfklubb se;
http://burvik.se/

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
116 m²
Tomtarea
1 801 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
39 516 kr/år
Byggår
1991
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grävlingens väg 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 795 000 kr
Driftkostnad
39 516 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

3 097
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 26 dagar sedan, den 26 juli 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips