Hulegården 2

Floby, Falköping Se på karta

590 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
6 447 m²
Driftkostnad
37 816 kr/år
Antal besök
12 596
Dagar på Hemnet
13

I utkanten av Floby ligger detta charmiga 1800-talstorp tillsammans med två ekonomibyggnader och 6 447 kvm tomt som utgörs av en större trädgårdstomt och tillhörande hage. Perfekt för dig som söker ett lantligt boende med möjlighet till enklare djurhållning. Hemmet har vackra detaljer bevarade så som pardörrar, dekorativa halvmånefönster och en farstukvist med snickarglädje. Interiört inrymmer villan bl.a. kök med matplats, rymligt vardagsrum och två sovrum. I ovanplan finns en oinredd vind som vid behov kan omvandlas till ytterligare rum. Utöver bostadshuset finns gästhus med el, två ekonomibyggnader och en jordkällare varav samtliga har nyare plåttak (2015-2017). Uppvärmning sker via vattenburet system med vattenmantlad kamin. Vatten via grävd brunn och avlopp via trekammarbrunn med infiltration (2018).

Fastigheten är belägen strax utanför Floby samhälle, här finns bl.a. skola, förskola, matvarubutik, restauranger och tågstation med goda tågkommunikationer till exempelvis Falköping, Skövde och Göteborg. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat "Skyddat köp".

Fastigheten lämpar sig både som åretrunt-boende eller som fritidshus för den som längtar bort från stadens stress. Välkommen med er anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping