Mäklare Ronja Melker

Ronja Melker

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Järnvägsgatan 22B, Ranten, Falköpings kommun

Järnvägsgatan 22B

Lägenhet
Ranten, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

820 000 kr

80 m²

3 rum

4 250 kr/mån

10 250 kr/m²

På fjärde våning ligger denna trevliga bostadsrätt med ett generöst ljusinsläpp och en optimal planlösning vilket ger alla möjligheter till att bli ett hem med hög trivselnivå! Ta hissen upp till fjärde våning och stig in i entréhallen som har plats för avhängning. Vardagsrum och matplats är belägna i öppen planlösning, här löper ett vackert ekparkettgolv och rummet präglas av det stora fönsterpartiet som ger ett rikligt ljusinsläpp. Köket har goda arbetsytor och gott om skåp för riklig förvaring. Vidare inrymmer lägenheten två sovrum samt toalett/dusch renoverad 2004. I soligt söderläge finns överbyggd balkong med utsikt mot järnvägstorget. En perfekt planlösning med goda sociala ytor och gott om förvaring, dessutom hör två förråd till lägenheten vilka är belägna i källarplan. Här bor du med närhet till allt du kan önska dig; mataffär, tåg- och busskommunikationer, restauranger, florist m.m. Bostadsrättsföreningen är väl omtyckt av de boende och har mycket god ekonomi vilket ger låga månadsavgifter! Ett gyllene tillfälle för dig som önskar en bostad i retrostil eller en lägenhet att sätta din egen prägel på, välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Döbelnsgatan 5, Nedre Mösseberg, Falköpings kommun

Döbelnsgatan 5

Övrigt
Nedre Mösseberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

3 250 000 kr

753 m² tomt

På Döbelnsgatan 5 ges nu ett unikt tillfälle att förvärva denna iögonfallande sekelskiftesfastighet anno 1907 med snickarglädje och arkitektur med hög estetik! Fastighetens goda hörnläge på nedre Mösseberg ger närhet till bl.a. resecentrum, livsmedelsbutik och restauranger samtidigt som området är lugnt och ostört! Inom promenadavstånd finns även flera förskolor, skolor och Mössebergs friluftsomåde. En sekelskiftesdröm med flera charmiga originaldetaljer att bevara och varsamt renovera för att behålla husets karaktär och känsla. Idag inryms två lägenheter, en i vardera plan, men möjlighet finns att avgränsa till fler bostäder alt. att även inreda vinden till ytterligare uthyrningsbar yta. Första planets lägenhet om 5 r.o.k. bjuder in till en representativ, luftig och social planlösning med stora rum och vackra interiöra detaljer så som bevarade spegeldörrar, pärlspont och generös takhöjd. Lägenheten i andra plan utgörs av 4 r.o.k. och har samma, härliga takhöjd, fräscha ytskikt och stora fönster för rikligt ljusinsläpp, enbart garderober och klädkammare har snedtak vilket ger maximal nytta av boarean. Båda lägenheterna har unika planlösningar med nyare kök i bra skick och fräscha våtrum. I andra plan finns även ett bevarat 50-talskök vilket idag enbart nyttjats som förrådsutrymme. Gemensamma källarutrymmen med tvättstuga, förråd, pannrum och ett f.d. duschrum. På fastigheten finns även förrådsbyggnad och en härlig stensatt uteplats som bäddas in vackert, klättrande vildvin. 2019 byttes samtliga fönster ut till nya 3-glasfönster isoler, fasaden målades under 2022 och takbyte utfördes senast 1990. Uppvärmningen sker via fjärrvärme, radonmätning utförd 2014 med godkända värden. Två separata elmätare där fastighetselen belastar samma central som lägenheten i plan 1. Fastigheten är ansluten till fiber. Detaljplanen möjliggör nyttjande som småhusenhet alternativt flerbostadshus. Angivna hyresintäkter om 84 000 kr/år baseras endast på nuvarande hyresnivå av lägenheten i plan 2, vilken är uthyrd t.o.m. 2023-03-31. Bostad i första plan nyttjas idag av fastighetsägaren. Båda lägenheterna kommer vid överlåtelsen vara vakanta och fria för en köpare att nyttja på det sätt som önskas. Välkommen med er anmälan till visning!

 • Plus
Järnvägsgatan 22A, Ranten, Falköpings kommun

Järnvägsgatan 22A

Lägenhet
Ranten, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

230 000 kr

23,5 m²

1 rum

1 475 kr/mån

9 787 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha etta belägen på Ranten med närhet till både buss och tågkommunikation men också mataffär inom 100 m. Ett utmärkt läge för såväl studenter som pendlare eller att nyttja som övernattningslägenhet. En mycket kvadratsmart bostad som inrymmer hall i kombination med kokvrå, sov-/vardagsrum och badrum. Fräscha laminatgolv och målade väggar samt tak från 2022 är genomgående i lägenheten. Rummet ger plats för både matplats och säng i kombination med tv-rum, ett rikligt ljusinsläpp ger rymligare känsla! Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ, toalettstol och spegelskåp med belysning. Tre garderober och tillhörande källarförråd ger även gott om förvaring. I huset finns hiss vilken även går ner till källarplanet där tvättstugan är belägen. Mycket förmånlig månadsavgift om 1 475 kr vilken även inkluderar tv och bredband. Stabil förening med låg skuldsättning och genomgående välunderhållna gemensamhetsutrymmen. Här erbjuds möjlighet till snabb överlåtelse och även övertagande av visst möblemang om så önskas. Välkommen på visning!

 • Hiss
Kjellanders väg 2, Stenstorp, Falköpings kommun

Kjellanders väg 2

Villa
Stenstorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

695 000 kr

85 m²

6 rum

799 m² tomt

Trivsam villa med en bra planlösning som på ett yteffektivt sätt inrymmer bl.a. tre sovrum samt såväl gillestuga som gästrum i källarplan. På populära och barnvänliga Kjellanders väg ligger denna villa som ger möjlighet att sätta sin egen prägel och efter renovering skapa ett trivsamt boende! Ljus entréhall som ligger i markplan och en halvtrappa nås resterande entréplan. Vardagsrummet har ett vackert bevarat parkettgolv och härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och dörr ut till den inglasade altanen. Kök i äldre utförande med matplats utrustad med med spis och fläkt, samt förberett för diskmaskin vid diskho. Vidare nås de tre sovrummen, två mindre och ett större med flera fasta garderober. Entréplan inrymmer också ett badrum med toalett, handfat och badkar. Från hallen leder trappa ner till källarplanet där gillestuga och gästrum blir trevliga utrymmen att nyttja utefter önskemål. I källaren finns även matkällare, enklare tvättstuga och pannrum. Från utsidan nås garaget som är beläget i källarplan och inrymmer plats för en bil. Fastigheten ligger i ett trevligt villaområde med ett attraktivt läge med närhet till bl.a. skola (f-9), förskola och lekplats. I Stenstorp finns även bl.a. mataffär, pizzeria, vårdcentral och tågstation med förbindelser till Falköping och Skövde. Välkommen på visning för att uppleva fastighetens fulla potential!

Wetterlinsgatan 28 C, Fredriksberg, Falköpings kommun

Wetterlinsgatan 28 C

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

150 000 kr

51,5 m²

2 rum

4 159 kr/mån

2 913 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga bostadsrätt på Wetterlinsgatan 28C. Här bor ni med en trevlig planlösning och närhet till kommunikationer. Bostadens 51,5 m² utgörs av 2 rum och kök med en stor och härlig balkong i söder. Ni välkomnas först in i entréhallen som erbjuder bra möjligheter för avhängning och förvaring i garderober med garbonfanér. Till höger finner ni köket som är ett platsbyggt originalkök med tidsenliga skjutluckor och här finns det utrymme för matbord med fönster mot gatan och det är förberett för diskmaskin. Vardagsrummet är ljust med slipbar ekparkett och utgång till den generösa balkongen i söder som under sommaren blir en förlängning av vardagsrummet. Vidare finner ni bostadens sovrum som är i bra storlek samt helkaklad toalett/dusch som renoverades av bostadsrättsföreningen i samband med stambyte 2007 och är även försedd med egen tvättmaskin. I månadsavgiften om 4 159 SEK ingår värme, VA, TV, internet, bostadsrättstillägg samt vinds- och källarförråd. Här bor ni med ett bra läge och har närhet till bl.a. skola, matvarubutik, idrottsanläggningar och kommunikationer. Från Falköpings tågcentral kan ni enkelt pendla till Göteborg, Stockholm, Jönköping samt andra närliggande orter. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Vändskivegatan 10, Anneborg, Falköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vändskivegatan 10

Radhus
Anneborg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

2 190 000 kr

108 m²

4 rum

329 m² tomt

Välkommen till det lugna området Anneborg och detta välskötta parhus i två plan beläget på barnvänlig återvändsgata. Ett smakfullt renoverat hem med en mängd investeringar under senare år så som helkaklade våtrum, smakfullt renoverat kök, ny tegelfasad på södersidan och uppförande av ett trevligt, inglasat uterum! Köket går i klassiska toner med luckor i ek och granitbänkskivor samt modernare vitvaror i rostfritt. Under sommartid förlängs vardagsrummet av uterummet som nås härifrån, det västliga läget gör detta till den självklara platsen att spendera sommarkvällarna! De tre sovrummen är belägna i ovanplan, samtliga i väl tilltagen storlek, master bedroom har dessutom tillgång till klädkammare. Entréplanets toalett/dusch (2022) går i varma toner som ger spakänsla medan ovanplanets våtrum (2019) går i tidlösa, svartvita toner. Dessutom erbjuder villan en praktisk tvättstuga i kombination med groventré. Villan värms effektivt via vattenburet system med frånluftsvärmepum vilket gett en elförbrukning om 13 611 kWh under 2022. På fastigheten finns även carport och förråd. Fastigheten är del i en samfällighetsförening där möjlighet finns att nyttja gemensamhetslokal. Anneborg är beläget i den norra delen av Falköping med närhet till bl.a. sjukhusområdet, resecentrum och Mössebergs utbud av vackra promenadstråk och friluftsområde. Varmt välkommen på visning!

Falköpingsvägen 16, Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun

Falköpingsvägen 16

Villa
Kinnarp/Slutarp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

1 550 000 kr

120 m²

5 rum

1 037 m² tomt

Varmt välkomna till Falköpingsvägen 16 i Slutarp och denna inbjudande och renoverade villa. Bostaden har en trevlig och öppen planlösning med bra umgängesytor och redan i entréhallen möts man av den sprakande täljstenskaminen (2017) som ger en hög mysfaktor och är ett bra komplement till uppvärmningssystemet. Ifrån den inre hallen nås det stilrena köket från 2017 där en stor köksö med spis delar köket från matplatsen men som ändå ger en öppen känsla. Vardagsrummet har parkettgolv och utgång till den inglasade altanen som blir en förlängning av vardagsrummet under de varmare årstiderna. Ett av bostadens sovrum finns i entréplan samt toalett/dusch med matta på golv och vägg. I ovanplan finns en mindre hall, 2 sovrum varav 1 med egen balkong, toalett samt klädkammare. I källarplanet finns ytterligare 1 sovrum/gästrum, tvättstuga med torkrum och bastu (bastun har ej brukats av nuvarande ägare), pannrum, matkällare samt före detta garage som idag nyttjas som förråd och verkstad. Flera större renoveringar är utförda så som dränering 2013, nytt tak 2012, nya radiatorer, nya dagvattenledningar samt löpande byte av fönster. Uppvärmning sker via pellets och fastigheten är ansluten till fiber. På tomten finns ett dubbelgarage med goda förvaringsmöjligheter och angränsande trädäck som har lä och insynsskydd. I trädgården finns ytterligare ett friliggande trädäck och tomten angränsar till grönområde. Här bor ni nära både förskola och grundskola ända upp till årskurs 9, även idrottshall, motionsspår och matvarubutik finns i området. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkommen på visning!

Nygatan 3, Åsarp, Falköpings kommun

Nygatan 3

Villa
Åsarp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

885 000 kr

110 m²

6 rum

933 m² tomt

På lugna Nygatan i Åsarp finner ni denna nätta villa om 6 rum och kök. En trevlig bostad som kan bli ert nya hem i ett familjärt samhälle. Med närhet till bl.a. matvarubutik, skola, bibliotek och idrottsanläggning bor ni bekvämt i denna villa om 110 m² + 75 m² fördelat på 1 1/2 plan med källare. Entréplanet utgörs av entréhall med plats för avhängning samt garderober, trevlig kök i vinkel med plats för matbord, vardagsrum med utgång till inglasad altan, 2 sovrum samt helkaklad toalett/dusch från 2009. I ovanplanet finner ni ytterligare 2 sovrum, toalett samt klädkammare och i källaren har ni 1 hobbyrum/sovrum, tvättstuga med dusch, bra förvaring samt garage. Bostaden är ljus och hemtrevlig samt ger utrymme för er att skapa det hem som passar er. Med 5 möjliga sovrum så finns här plats för den stora familjen. Trädgården är plan och lättskött och i anslutning till den inglasade altanen finns stensatt uteplats med markis i söderläge. Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmning sker via oljepanna. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Varmt välkommen på visning!

Karlebygatan 4B, Fredriksberg, Falköpings kommun

Karlebygatan 4B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

315 000 kr

41 m²

1 rum

2 753 kr/mån

7 683 kr/m²

Välkommen till en smart planerad etta där byggnadens ursprungliga 50-talsstil tagits i beaktning vid renoveringar under senare år. Originalköket i vitt med vackra kromade beslag kommer till sin rätt tillsammans med kvadratiskt kakel med mörka fogar och tapetserade väggar i mönstret "Fruktlåda" av Stig Lindberg. Kökets generösa storlek ger gott om plats för förvaring och matplats. Vardagsrummet går i skandinaviska toner med ett smakfullt laminatgolv och ljusa väggar. Separat sovalkov ger möjlighet att avgränsa sängen och ger lägenheten en rymligare känsla. I hallen finns gott om garderobsförvaring med samma funkisbeslag som i köket. Lägenheten inrymmer även helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv-paket, bredband via fiber samt bostadsrättstillägget. Till lägenheten hör källarförråd och matkällarförråd samt tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum m.m. Karlebygatan är trevligt belägen på Fredriksberg med närhet till bl.a. Ållebergsgymnasiet, idrottsanläggningar och promenadstråk samt med gångavstånd till såväl centrum som Ranten och resecentrum. Varmt välkommen på visning!

Karlebygatan 4F, Fredriksberg, Falköpings kommun
Karlebygatan 4F, Fredriksberg, Falköpings kommun, bild 2
Karlebygatan 4F, Fredriksberg, Falköpings kommun, bild 3

Karlebygatan 4F

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

590 000 kr

69,5 m²

3 rum

4 425 kr/mån

8 489 kr/m²

Upplev lyxen av en färdigrenoverad bostadsrätt redo att kunna flytta in i utan att först behöva renovera! Välkommen till denna fräscha trea på Karlebygatan 4F som bl.a. erbjuder stilrent kök i vitt renoverat under 2015 och genomgående nyare ytskikt. Tack vare att väggar tagits ner ges ett rymligt första intryck då hallen ligger i öppen planlösning med köket och en klädkammare har ersatts med rymliga garderober i vitlaserad ek. I vardagsrummet ligger ett vackert fiskbensparkettgolv och de både sovrummen är bra i storlek, det ena är utrustat med skjutdörrsgarderob och det andra har utgång till överbyggd balkong. Helkaklat badrum renoverat under stambyte -01/-02 med möjlighet att sätta in egen tvättmaskin. Till bostadsrätten hör förråd, matkällarförråd samt tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum, hobbyrum m.m. Populär bostadsrättsförening som ständigt arbetar för de boendes trivsel. I månadsavgiften om 4 425 kr ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt tv och bredband via fiber (Telia). Bo med ett av Fredriksbergs trevligaste lägen – bara ett stenkast från Ållebergsgymnnasiet och närhet till fritidsanläggningar så som Odenbadet, idrottshallar och padelhall. Med en kortare promenad nås såväl centrum som resecentrum. Välkommen på visning!

 • Premium
Åttagårdsgatan 3b, Fredriksberg, Falköpings kommun

Åttagårdsgatan 3b

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

295 000 kr

56,5 m²

2 rum

4 471 kr/mån

5 221 kr/m²

På Åttagårdsgatan finner ni denna bostadsrätt som med sina 56,5 m² erbjuder en bra planlösning och ett trevligt läge. Det ljusa vardagsrummet har en vacker, nyslipad parkett och utgång till en rymlig balkong i söder med tak, köket är praktiskt med bra förvaring och arbetsytor samt matplats med fönster mot gården. Även sovrummet har fönster mot gården och har en bra storlek med plats för dubbelsäng och skrivbord eller extra garderober om så önskas. Toalett/dusch renoverad av föreningen med matta på golv och kakel i vägg, här är det delvis förberett för tvättmaskin. Hemmet erbjuder bra förvaring i form av garderober och klädkammare i anslutning till entréhallen som binder samman bostadens rum. Under 2021 genomfördes en omfattande ventilationsåtgärd som har förbättrat inomhusmiljön. Från Åttagårdsgatan 3B nås Ranten med Falköpings resecentrum och matvarubutik med en ca 12 minuters promenad och Stor Torget nås på ca 18 minuter. Med tåget har ni bra pendlingsmöjligheter då ni snabbt och enkelt kan resa till bl.a. Skövde, Göteborg, Stockholm och Jönköping. I månadsavgiften om 4 471 SEK ingår TV, internet, VA, värme, bostadsrättstillägg samt förråd. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Vinkelvägen 13, Torbjörntorp, Falköpings kommun

Vinkelvägen 13

Villa
Torbjörntorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

2 000 000 kr

166 m²

7 rum

1 072 m² tomt

I utkanten av Torbjörntorp angränsande till åkermark ligger denna generösa villa i 1,5 plan med källare, ett barnvänligt hem på lugn återvändsgata med utrymme för hela familjen. Redan i hallen ges ett inbjudande och hemtrevligt första intryck av en kamin som även sprider värme i entréplanet. Det stilrena köket renoverat 2013 ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, här står en köksö i centrum och bjuder in till socialt umgänge. Totalt inrymmer villan idag fyra sovrum, för den som önskar finns dessutom goda möjlighet att avgränsa ovanplanets allrum till ytterligare sovrum. I källarplanet finns gott om förvaringsutrymmen men även gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, dusch och toalett. Ett garage med nyare port finns vidbyggd till huset och nås från källaren. Under senare år har flera större renoveringar utförts med bl.a. nya fönster (2009), nytt tak (2016), nya luft/luftvärmepumpar samt installation av radonsug. Fastigheten är ansluten till fiber. Torbjörntorp ligger ca 6 km från Falköping, i samhället finns bl.a. förskola, lekplatser, tennisbana och vackra promenadstråk. Skolbussar går till grannsamhället Gudhem där skola f-9 finns. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Välkommen med er anmälan till visning!

Kolbryggsgatan 4, Anneborg, Falköpings kommun

Kolbryggsgatan 4

Tomt
Anneborg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

500 000 kr

1 054 m² tomt

På Mössebergs sluttning i området Anneborg finns Kolbryggsgaran 4, en tomt redo för byggnation av ett nytt hem. Tomten är delvis bearbetad för byggnation av tidigare ägare. Marknivån har jämnats ut med hjälp av L-stöd och makadam till en kostnad om ca 100 000 kr och vatten och avlopp är framdraget till tomten. Nu är det upp till er att bestämma vad ni vill bygga för typ av hus, i 1 plan eller 2 plan. Det finns ingen tidsbestämmelse på när byggnation måste ha sats igång utan ni kan i lugn och ro planera ert drömboende. Här bor ni sedan i utkanten av Falköping med närhet till Mösseberg och dess vackra natur och med en kort cykeltur tar ni er ner till stan och Falköpings resecentrum. I området finns även mindre livsmedelsbutik.

Hjelmarsrörsgatan 5 B, Åttagård, Falköpings kommun

Hjelmarsrörsgatan 5 B

Lägenhet
Åttagård, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

385 000 kr

56 m²

2 rum

3 754 kr/mån

6 875 kr/m²

Under 2020 fick sig denna tvårumslägenhet ett rejält "ansiktslyft" och renoverades till ett stilfullt, fräscht och trevligt hem. En halv trappa upp finner ni denna ljusa bostad om 56 m² fördelad på 2 rum och kök. Köket från IKEA som går i vitta och grå toner monterades 2020 inkl. vitvaror och har bra arbetsytor och förvaring i kombination med plats för matbord med utsikt mot gården. Invid kök finner ni sovrummet som har platsbyggda garderober och utgång till balkong med västligt läge mot innergården. Det enhetliga lamminatgolvet binder samman bostaden och leder er från entréhallen till vardagsrummet med stora fönster som maximerar ljusinsläppet. Här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Toalett/dusch med kakel på vägg har nu även fått klinker på golv samt utrustats med egen tvättmaskin och torktumlare. Renoveringen 2020 innefattade även nydragning av el. Här bor ni med ett bra läge och har närhet till skolor, matvarubutik, och Odens idrottsanläggningar. Bostadsrättsföreningen RBF Falköpingshus nr 7 är en stabil förening som driver ett aktivt arbete för att maximera trevnaden och boendemiljön för sina medlemmar. I månadsavgiften om 3 754 kr ingår: värme, VA, TV, internet och telefoni via Telia fiber, förråd samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Wetterlinsgatan 22B, Fredriksberg, Falköpings kommun
 • Mån 6 feb kl 16:30
Wetterlinsgatan 22B, Fredriksberg, Falköpings kommun, bild 2
Wetterlinsgatan 22B, Fredriksberg, Falköpings kommun, bild 3

Wetterlinsgatan 22B

Lägenhet
Fredriksberg, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

125 000 kr

61 m²

2 rum

4 789 kr/mån

2 049 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga lägenhet om två r.o.k. belägen på andra våning! Här avgränsar ett fönsterparti mellan kök och vardagsrum, något som gör att lägenheten sticker ut och ger en ljusare känsla. Vardagsrummet har ett vackert fiskbensparkettgolv i original vilket renoverats upp under senare år. Från vardagsrummet nås även överbyggd balkong i söderläge. Kök i vitt med gott om förvaring och arbetsytor, här finns plats för matbord och golvet har ett fint laminatgolv från 2020. Bostadsrätten inrymmer även sovrum, toalett/dusch med kaklade väggar samt gott om garderobsförvaring i hallen. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i tillhörande vinds- och källarförråd. Aktiv förening som ständigt arbetar för de boendes trivsel! I månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bostadsrättstillägget, bredband och tv via fiber (Telia). Föreningen tillämpar s.k. IMD vilket innebär att elavtal är tecknat kollektivt och man blir enbart debiterad utifrån förbrukning Här bor ni med närhet till bl.a. skolor, idrottsanläggningar och Tåstorpsparken. Med en kort promenad nås även Ranten-området med matvarubutik, resecentrum och restauranger. Välkommen på visning!

 • Premium
Säckesten 1:7, Broddetorp, Falköpings kommun

Säckesten 1:7

Villa
Broddetorp, Falköpings kommun
Mäklarhuset Falköping

475 000 kr

1 079 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en tomt färdig för byggnation på Brunnhemsbergets sluttning mot Hornborgasjön. Här är såväl vatten som avlopp redan anslutet. Om ni vill bygga bostad eller fritidsboende med skog och natur som närmsta granne så är detta en perfekt tomt för er. Dessutom belägen i populära Hornborgaområdet med sin rika flora och fauna. På fastigheten har tidigare stått en bostadsbyggnad men den är sedan flera år riven och marken är nu förberedd för byggnation av ditt drömhus. Vatten via samfällighet finns redan anslutet och nytt avlopp färdigställdes 2008 med slamavskiljare om 2 m³ och förstärkt infiltration (yta 48 m² med 3 spridarledningar á 10 meter). Vid tomtgräns finns både el och fiber framdraget. Vad kostar det att bygga ett hus? Under fliken "Dokument" hittar ni en kostnadskalkyl från hustillverkaren Älvsbyhus på vad det skulle kosta att bygga deras populära husmodell Astrid. Tänk att få tomt och nybyggt hus för endast ca 2 847 700 kr! Från fastigheten nås på några minuter Broddetorp som erbjuder livsmedelsbutik, pizzeria, skola och säsongscafé, åker ni åt andra hållet har ni ca 15 minuters färd till Stenstorp där det även finns vårdcentral och tågstation med bra pendlingsmöjligheter. Här har ni ett vackert läge med bland annat svampskogar, badsjö på cykelavstånd och lugnande promenadområden.

 • Plus
Kullavägen 18, Fagersanna, Tibro kommun

Kullavägen 18

Villa
Fagersanna, Tibro kommun
Mäklarhuset Falköping

2 695 000 kr

107 m²

3 rum

775 m² tomt

Vid sjön Örlen i det familjära samhället Fagersanna finns nu tillfälle att förvärva en tomt tillsammans med en nyckelfärdig villa från Älvsbyhus. Flera olika husmodeller finns att välja bland men förslagsvis uppförs husmodellen "Astrid" om 163 kvm varav entréplan om 107 kvm kommer färdiginrett och ovanplan på 56 kvm får inredas efter egna önskemål efter inflytt. Villan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2-3 sovrum i entréplan, badrum samt tvättstuga med groventré. Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller, fiber, takkupa och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump vilket är en mycket effektiv metod, detta håller nere driftkostnaderna. Att köpa nyckelfärdigt från Älvsbyhus innebär att kostnaden för tomt, VA-anslutningsavgifter, bygglovsansökan, huskostnad m.m. ingår i det presenterade priset. Det enda som tillkommer är utvändig målning av huset och finplanering av tomten, något ni själva kan göra i lugn och ro efter inflytt. Fagersanna är beläget ca 10 km nordöst om Tibro. I Fagersanna och grannsamhället Ransberg finns förskola, skola och en obemannad butik. Bygg ditt nya hem med ett sjönära läge, här finns badplatser och vackra promenadstigar i omgivningarna. Perfekt läge oavsett om ni planerar bygga ert nya permanentboende eller att nyttja som fritidshus. Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats. Bilderna i annonsen är endast exempelbilder. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen. För mer information om husen, se www.alvsbyhus.se alternativt kontakta Johannes Olsson, säljare på Älvsbyhus, på 0723-02 68 26 alt. [email protected]

 • Nyproduktion
Kullavägen 17, Fagersanna, Tibro kommun

Kullavägen 17

Villa
Fagersanna, Tibro kommun
Mäklarhuset Falköping

2 630 000 kr

107 m²

4 rum

895 m² tomt

Vid sjön Örlen i det familjära samhället Fagersanna finns nu tillfälle att förvärva en tomt tillsammans med en nyckelfärdig villa från Älvsbyhus. Flera olika husmodeller finns att välja bland men förslagsvis uppförs husmodellen "Eva" som är en välplanerad enplansvilla om 107 kvm. Husmodell Eva är det perfekta alternativet för er som har behov av fler rum men på en mindre yta, den smarta planlösningen i ett plan nyttjar alla kvadratmeter på absolut bästa sätt! Det öppna vardagsrummet och köket blir en självklar mötesplats med fyra fönster och mycket ljusinsläpp. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med praktisk groventré. Ett badrum och en mindre toalett gör att man slipper trängas, dessa är lämpligt placerade intill två av de tre sovrummen. Som tillval finns bl.a. flera olika garagemodeller och interiöra val men i grunden håller huset en god standard med exempelvis genomgående trägolv och vitvaror från Electrolux. Uppvärmning sker med en frånluftsvärmepump vilket är en mycket effektiv metod, detta håller nere driftkostnaderna. Att köpa nyckelfärdigt från Älvsbyhus innebär att kostnaden för tomt, VA-anslutningsavgifter, bygglovsansökan, huskostnad m.m. ingår i det presenterade priset. Det enda som tillkommer är utvändig målning av huset och finplanering av tomten, något ni själva kan göra i lugn och ro efter inflytt. Fagersanna är beläget ca 10 km nordöst om Tibro. I Fagersanna och grannsamhället Ransberg finns förskola, skola och en obemannad butik. Bygg ditt nya hem med ett sjönära läge, här finns badplatser och vackra promenadstigar i omgivningarna. Perfekt läge oavsett om ni planerar bygga ert nya permanentboende eller att nyttja som fritidshus. Det behöver inte vara krångligt att köpa nyproduktion, Älvsbyhus tar hand om hela processen och ansvarar för husbygget, från grundläggning till färdigt hus. Älvsbyhus erbjuder dessutom förmånliga betalningsvillkor, största betalningen sker först efter att huset har levererats. Bilderna i annonsen är endast exempelbilder. Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen. För mer information om husen, se www.alvsbyhus.se alternativt kontakta Johannes Olsson, säljare på Älvsbyhus, på 0723-02 68 26 alt. [email protected]

 • Nyproduktion

Visar alla 18