Högdalsvägen 17

Gudö, Haninge kommun Se på karta

9 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
3 434 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
86 205 kr/år

Pampig och påkostad villa med ett lugnt och lantligt läge i populära Gudö. Här bor man med all lyx så som pool, utespa, uterum med kamin, gästhus samt ett varmgarage som idag är inredd som en lägenhet. En helt underbar uteplats i privat läge att spendera sommaren på med familj och vänner. I det välbyggda uterummet har nuvarande ägare även firat både jular och nyår.

Fastigheten har en stor och väldisponerad tomt om hela 3 434 kvm vilket innebär gott om plats för bilar, stora fordon och uppställningsytor för exempelvis båtar. Dubbelgaraget som idag är inrett till en lägenhet kan enkelt hyras ut. På fastigheten finns även ett mindre gästhus, perfekt för tonåringen eller för övernattande gäster.

Bostadshuset fördelar sig över ett stort vardagsrum med en trevlig kontakt mot det väl tilltagna köket med köksö, gott om plats för socialt umgänge. Master bedroom med en walk-in closet. Ett stort och påkostat badrum för två med direktaccess ut till den underbara uteplatsen. Separat wc och tvättstuga med bergvärmepump. På övre plan finns ett stort sovrum med helkaklat badrum samt möjlighet till egen balkong. Genomgående påkostade materialval med bland annat inbyggda spotlights i tak i hela huset samt inbyggt högtalarsystem i alla rum på entréplan. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig känsla utan insyn från någon granne.

Detta hus vill ni inte missa, varmt välkomna att boka in er på visningen.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Mikaela Hertzman

Svenska Mäklarhuset Haninge
Mäklare Mikaela Hertzman, Svenska Mäklarhuset Haninge
070 95 95 643