Kustvägen 8

Gustavsvik, Nacka kommun Se på karta

8 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
59 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
2 090 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
41 952 kr/år

I hela 19 år har detta hus bebotts av nuvarande ägare som verkligen stormtrivts. Här har de bott allt ifrån 2 till 4 personer så möjligheterna är många.
Att detta är ett av Nackas absolut sötaste hus går inte att ta miste på. När jag kommer till huset möts jag av en underbar syn där det lilla huset står som en unik pärla med Kilsviken som närmaste granne. Utsikten är absolut fantastisk även om Kilsbron ligger väldigt nära. Nuvarande ägare har en båtplats som enligt hamnkaptenen brukar vara brukligt att överta.
Väl inne i huset möts jag av en värme från husets braskamin. Det knakar lite hemtrevligt i husets trägolv. Planlösningen är verkligen optimal med sociala ytor på nedervåningen och sovrum på övervåningen. Detta är verkligen ett unikt hus med ett magiskt läge.
För den som önskar bygga sitt egna drömboende finns här en fantastisk chans. Detaljplanen tillåter 1 friliggande bostadshus med en nockhöjd på 8,5 meter, max 11 % av fastighetens storlek, dock max 165 m². Väljer man ett bostadshus med en nockhöjd på 6 meter tillåter detaljplanen max 14 % av fastighetens storlek, dock max 180 m². Vänligen se Nacka kommuns hemsida för att kontrollera uppgifterna samt för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Malin Kidegren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Malin Kidegren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka
073-9402356