Nyproduktion

Betesvägen 10

Häggenäs, Hörby Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
958 m²
Byggår
2020
Nyproduktion

I det natursköna området Ludvigsborg, mitt emellan Höör och Hörby kan du nu köpa ett flyttklart Villa Kalmar. Ludvigsborg är omgivet av slående natur. Här finns flera vackra naturreservat och strövområden. Närmsta naturreservaten ligger i Fulltofta. Här kan du promenera längs Ringsjöns Östra strand och beskåda det rika fågellivet, titta på fornlämningar eller gå längs någon av de många vandringsleder som finns i området. I Ludvigsborg finns service i form av mataffär, skola och förskola inom gång- och cykelavstånd. Höör och Hörby tar du dig till med bil under 10 minuter och bussförbindelserna dit är också goda. I Höör finns även Pågatåg och rikståg.

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med stående panel med liggande detaljer och rött tak. Huset kommer även vara utrustat med en takkupa på den bakre sidan av huset samt ett enkelgarage om 26,5 kvm. På tomten kommer vi att anlägga gräsmatta. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar. Huset är inrett med tre rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök vilket gör det enkelt att socialisera mellan rumsgränserna.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvadratmeter.

Huset byggs färdigt till hösten 2020 och säljs fram till slutbesiktningen av SmålandsVillan. Välkommen att kontakta Linus Hovler på SmålandsVillan i Malmö om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Linus Hovler

OBOS Sverige

Telefon: 070-601 96 46 Ring

E-post: [email protected] Skicka e-post